"Rolurile mari fac filmele memorabile, dar rolurile mici le dau viață", este de parere Cristian Comeaga, regizorul thrillerului "CEL ALES", film care poate fi vizionat in cinematografele din toata tara. Cristian Comeaga, un scenarist care prinde esența umană în câteva tușe și un regizor pentru care planul secund e la fel de important ca primul, da unor actori cu har ocazia de a deveni în filmul CEL ALES voci distincte împletite într-un cor armonios.

"In CEL ALES rolurile episodice sunt tratate cu exact aceeasi seriozitate si importanta ca si rolurile principale", spune si protagonistul filmului, Bogdan Stanoevici. "E un talent sa stii sa-ti alegi actorii pentru a-ti spune povestea. Iar noi avem poveste si este o poveste frumoasa", continua acesta.

Bogdan Talașman și George Remeș, în rolurile colegilor de liceu deveniți “oameni grei” la peste 50 de ani, Petre Lupu în rolul directorului turnător și soția sa cinică și ludică, interpretată de Mariana Liurca, securistul cu zel și fără sentimente, întruchipat de Cristian Gheorghe, Alina Berzunțeanu, soție înșelată care se răzbună pe sine și Ilie Gâlea, tatăl care-și dezamăgește fiul, slugarnicul și veninosul recepționer al lui Puiu Lăscuș, Constantin Drăgănescu, un chelner frate cu clientul, metrosexualul Alex Mărgineanu și multi altii în apariții meteorice dau comicul și tragicul, adevărul dramatic al lumii pe care spectatorul e invitat să o viziteze.

Spectatorii care vor viziona filmul CEL ALES și vor păstra biletul de intrare se vor putea înscrie la tragerea la sorți ce va desemna spectatorul sau spectatoarea care va primi un rol în urmatorul film de Cristian Comeagă. Detalii despre înscriere și tragerea la sorți pot fi gasite pe site-ul distribuitorului IntercomFilm și pe pagina de facebook a filmului www.facebook.com/pages/CEL-ALES/836771559685992?ref=br_rs .