Sâmbătă, 30 august, începând cu ora 21,00, la Teatrul de Vară Herăstrău sunteti invitati sa petreceti o seara de vara si sa vizionati cele mai populare filme de scurtmetraj cu impact la public în 2013 şi 2014 in cadrul evenimentului 'ShortsUP În Parc'.

Printre scurtmetrajele care vor putea fi văzute de cinefili se numără 'Julian', regia Matthew Moore, câştigător al Ursului de Cristal la Berlin, comedia franceză 'Diagnostic', regia Fabrice Bracq, sau 'Goana', regia Victor Carrey, ficţiune nominalizată la Chicago Film Festival.

Seara va fi deschisă, de la ora 20,00, cu un concert indie-pop al formaţiei We Singing Colors, autorii single-ului 'Good Days, Bad Days', care a invadat radio-urile alternative din România şi din străinătate. Cunoscuţi pentru prestaţii spontane în locuri neconvenţionale precum parcuri, acoperişuri, străzi, taxi-uri, membrii We Singing Colors au pregătit pentru ShortsUP În Parc un experiment muzical ce îmbină instrumentele acustice (triola, oua, chimes) cu vibraţii electronice şi poveşti originale.

Biletele pentru ShortsUP În Parc pot fi achiziţionate în avans la preţul de 30 de lei din reţelele MyTicket şi Eventim. Un număr limitat de bilete va fi disponibil spre vânzare şi la faţa locului, la preţul de 35 de lei. La cumpărarea în avans, spectatorii îşi pot alege locul preferat în gradenele Teatrului de Vară Herăstrău. Preţul biletului include întreaga experienţă ShortsUP, formată din filme scurte şi concert.

ShortsUP În Parc e ultimul eveniment outdoor din sezonul 2013-2014 şi va avea loc la Teatrul de Vară Herăstrău, foarte aproape de intrarea în Parcul Herăstrău de la Arcul de Triumf. Accesul se face începând de la ora 19,00.