“ Si caii sunt verzi pe pereti ”, cel de-al treilea lungmetraj scris si regizat de Dan Chisu, a fost selectionat in competitia de lung metraj a celei de-a 20 a editie a International Film Festival Love is Folly, Varna. Festivalul se desfasoara in perioada 30 august si 5 septembrie 2013.

“ Chasing Rainbows / Si caii sunt verzi pe pereti ” este o poveste despre iluzia de a te îmbogati in Romania. Intr-o tara in care povestile izbitoare de imbogatire sunt peste tot, cineva crede ca un astfel de lucru nu este doar posibil, ci si usor realizabil.

Filmul urmăreşte două destine: cel al unui cuplu de tineri care câştigă la tombolă o sumă importantă de bani, iar cel de-al doilea este al unui magazioner care îşi pierde slujba din cauza lipsei cunoştintelor de calculator lasandu-se pacalit de un spam primit pe e-mail, intra intr-o loterie online falsa si pierde toate economiile. Cele doua povesti se intalnesc la sfarsit, cand protagonistii pierd orice speranta si refuza singura lor sansa de a se imbogati.

Alaturi de Adrian Titieni, din distributie mai fac parte: Tudor Smoleanu, Ionut Visan, Anca Florescu, Nicodim Ungureanu si Oxana Moravec. Chasing Rainbows este o productie independenta realizata de DaKINO Productions si Family Film.