Fustangiii (in original: Les Infideles, il mai gasiti si ca The Players) este o comedie frantuzeasca pe tema infidelitatii masculine, o colectie de scurtmetraje realizate de sapte regizori francezi, evident. Ca doar cine se pricepe mai bine decit francezii la vinuri, brinza si triunghiuri amoroase? "Fustangiii" principali sint doi actori francezi: Jean Dujardin si Gilles Lellouche. Ei trec prin mai multe situatii bine cunoscute de tip triunghi amoros si discutii conjugale, gen: barbatul casatorit cu amanta de liceu, participarea la teambuilding cu firma, "Draga, dar nu e ceea ce crezi!", "Poti sa-mi spui daca m-ai inselat vreodata cu alta femeie, ca nu ma supar!"

Afis FustangiiiFoto: Independenta Film

Daca pe Gilles Lellouche e posibil sa-l mai fi vazut in filme precum Jeux d'enfants (2002), Mes Amis (1998, regia: Michel Haznavicius), Narco (2003), pe Jean Dujardin sigur il veti recunoaste din mult premiatul The Artist (2011, regia Michel Haznavicius).

Dujardin a primit recent numeroase premii, din care cele mai importante sint: Oscarul 2012 pentru Cel mai bun actor in rol principal, premiul BAFTA 2012 la aceeasi sectiune, premiul Cannes 2011 pentru Cel mai bun actor si Globul de Aur pentru Cel mai bun actor de comedie.

Filmul a intrat pe 23 noiembrie in cinematografele: Elvira Popescu, Movieplex Cinema Plaza, Grand Cinema Digiplex - Baneasa, Cinema City Cotroceni, Cinema City Sun Plaza din Bucuresti si Cityplex Constanta.

Lungmetrajul este adus in Romania de Independenta Film, casa de distributie care promoveaza filme independente de referinta, de nisa sau castigatoare ale unor premii internationale prestigioase. Independenta Film a distribuit pelicule ca Trainspotting, Amelie, Melancholia, Todo sobre mi madre, In The Mood for Love, Vicky Cristina Barcelona, Dogville.