Doua plase cu afise in care apar gropari cu tricouri galbene cu sigla PNL care sapa un mormant, avand pe cruce sigla partidului, au fost adunate din Bistrita de catre liberali, care ii suspecteaza pe cei de la PSD ca au pus aceste afise in diverse locuri din oras, transmite Mediafax.

Presedintele interimar al PNL Bistrita, senatorul Dorin Dobra, a spus ca ii banuieste pe fostii parteneri de la PSD ca au "murdarit orasul in mod ilegal" punand afise pe care apar doi gropari imbracati in tricouri galbene cu sigla PNL care sapa un mormant, avand pe cruce, din nou, sigla PNL si pe care scrie "EuroCampionii", sloganul folosit de liberali in alegerile europarlamentare.

"Acest comportament ne dezonoreaza pe noi, ca parteneri ai PSD in Primaria Bistrita, si voi convoca o sedinta sa ne reevaluam pozitia referitoare la niste parteneri care altfel plang ca ne vor si in acelasi timp fac astfel de gesturi. Tind sa cred ca acesta e adevaratul lor scop. Le transmit ca au indepartat posibilitatea la care ei viseaza si as dori niste raspunsuri oficiale de la cei care au raspuns de campania PSD in legatura cu aceste gesturi. Noaptea trecuta, cu totul in afara legii, au fost puse aceste afise pe teritoriul intregului oras", a spus Dobra.

El a rasturnat in fata sediului PSD de pe strada Gheorghe Sincai cele doua plase cu astfel afise rupte de liberali din diverse locuri din oras.

Contactat in legatura cu acest subiect, liderul PSD Bistrita, Alexandru Bria, a spus ca nu stie nimic despre afisele respective.

"Eram in sediu cand au venit, am vazut ca le-au lasat si au plecat. Nu au stat de vorba cu noi. Am vazut afisele respective, insa va pot spune ca nu au fost lipite de PSD. Nu a existat o decizie a organizatiei municipale in sensul acesta. Daca le-au lipit colegi ai nostri fara sa ne spuna, asta nu stiu. Voi incerca sa aflu. Nu depunem nicio plangere la BEJ", a declarat Alexandru Bria.