Elevii dintr-o scoala din municipiul Arad au fost mutati dintr-o sala de examen, pentru ca cea pregatita initial pentru proba scrisa la alegere a profilului si a specializarii din cadrul Bacalaureatului 2011 era plina cu lilieci. "Probabil ca liliecii au intrat pe ferestrele lasate libere in cursul noptii. Comisia a decis ca sala nu poate fi folosita, iar candidatii au intrat intr-o alta sala de examinare care era amenajata corespunzator", a declarat inspectorul scolar general Mirela Aldescu, citata de Mediafax.

Candidatii sustin vineri, 2 septembrie, proba scrisa la alegere a profilului si a specializarii din cadrul sesiunii august-septembrie a Bacalaureatului 2011. Reprezentantii Inspectoratului Scolar au declarat ca examenul nu a fost afectat. Incidentul s-a petrecut la Grupul scolar "Csiky Gergely" Arad.

Potrivit reprezentantilor scolari, vineri dimineata profesorii scolii au verificat salile de examen, conform procedurilor. Au vazut ca una dintre sali nu poate fi folosita pentru ca pe tavan erau aproximativ 15 lilieci.

Profesorii nu au reusit sa scoata liliecii pe ferestre, salile imobilului fiind cu tavan inalt, iar incercarile vor fi reluate dupa incheierea examenului, transmite Mediafax.

Citeste si: