Pompierul ranit foarte grav in urma accidentului petrecut, duminica, in Maramures, unde o autospeciala a ISU in care se aflau un ofiter si patru subofiteri s-a rasturnat a murit la Spitalul Judetean din Baia Mare, informeaza Mediafax.

Purtatorul de cuvant al ISU Maramures, Adrian Sabau, a declarat ca este vorba despre ofiterul care a fost grav ranit in urma accidentului, barbatul decedand in jurul orei 15.00.

Sabau a precizat ca ceilalti patru pompieri raniti in accident au rani la cap si la membre, dar sunt in afara oricarui pericol, ramanand internati la Spitalul Judetean din Baia Mare.

Cinci pompieri de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Maramures au fost raniti, duminica, dupa ce autospeciala cu care se deplasau la o interventie s-a rasturnat, accidentul petrecandu-se la iesirea din municipiul Baia Mare.

Purtatorul de cuvant al ISU Maramures, Adrian Sabau, declara ca autospeciala se deplasa la o interventie, alaturi de o alta masina, si circula in fata, iar la un moment dat soferul a vrut sa depaseasca un autoturism care nu ar fi acordat prioritate de trecere autospecialei de pompieri.

Potrivit sursei citate, in acel moment autospeciala a intrat in balans si s-a rasturnat.

In urma accidentului cei cinci pompieri raniti au ajuns la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean din Baia Mare.