Editia electornica a Dailymail noteaza ca Laura Johnson a fost acuzata de furtul mai multor produse electrocasnice in valoare de 5000 lire. Potrivit publicatiei, tanara a comis furtul in timpul actelor de vandalism din Londra. Judecatorii au eliberat-o pe cautiune, dar au obligat-o sa poarte un dispozitiv electronic de urmarire, iar intre orele 19:00 si 6:00 trebuie sa fie acasa.

Dailymail noteaza ca unul dintre vandalii care au jefuit magazinele de electronice in timpul revoltelor din ultimele zile este Laura Johnson, o tanara de 19 ani, fiica unui cuplu de milionari britanici.

Tanara a fost prinsa de politisti conducand o masina in care s-au gasit mai multe electrocasnice dupa ce un magazin din sud-estul Londrei a fost jefuit. In masina au fost gasite doua televizoare, un cuptor cu microunde si mai multe telefoane mobile.

In fata judecatorilor, tanara a pledat nevinovata pentru cele cinci capete de acuzare de furt. Magistratii au decis eliberarea ei pe cautiune, dar au obligat-o pe tanara sa poarte un dispozitiv electronic de urmarire, iar dupa intre orele 19:00 si 6:00 trebuie sa fie acasa.

Dailymail mai noteaza ca Laura Johnson locuieste intr-un imobil de 1 milion de lire sterline si ca a studiat la una dintre cele mai bine cotate scoli din Anglia, iar ca in prezent este studenta la engleza/italiana la Exeter University. Tatal tinerei acuzata de furt detine o companie de marketing si a detinut mai multe posturi de conducere in companii care au cumparat in 2007 ziarele de sport Daily Sport si Sunday Sport.

NOTA: Dintr-o eroare in prima varianta a aparut ca tanara a fost condamnata.