Unul din fiii lui Bercea Mondial, Laurentiu Anghel, in varsta de 23 de ani, este suspectat ca ar fi talharit o femeie in centrul municipiului Pitesti, alaturi de cumnatul sau si de alti doi tineri, el fiind oprit in trafic de politisti, luni dupa-amiaza, in comuna argeseana Albota.

Potrivit reprezentantilor IPJ Arges, victima a sunat la Serviciul de urgenta 112 reclamand ca i-a fost furat un lantisor, imediat o masina de Politie reperandu-i pe cei patru tineri suspectati de furt, intre acestia fiind si unul dintre fiii lui Bercea Mondial, transmite Mediafax.

La iesirea din Pitesti spre Slatina, pe DN 65 A, autoturismul cu care au fugit cei patru tineri, un Renault Megan inmatriculat in Franta, a fost oprit intr-un baraj rutier, o masina a Politiei blocand soseaua, suspectii fiind culcati la pamant, imobilizati si incatusati.

"Din primele cercetari rezulta ca cei patru tineri sunt doi din Draganesti Olt, Laurentiu Anghel, de 23 de ani, si Marius Constantin (ginerele lui Bercea Mondial) si alti doi tineri din Slatina. Ei au fost opriti in trafic, iar masina a fost controlata de catre poitistii criminalisti prelevandu-se probe si amprente de la fata locului", a declarat comisarul sef Danut Dinu, purtatorul de cuvant al IPJ Arges.

Dupa ce a fost imobilizat, lui Laurentiu Anghel i s-a facut rau, fiind preluat de o ambulanta si transportat la Spitalul Judetean de Urgenta din Pitesti.

Surse politienesti au confirmat pentru Mediafax ca in masina Renault Megan a fost gasit lantisorul femeii talharite.

Conform surselor citate, din declaratiile lui Laurentiu Anghel a reiesit ca Mihai Constantin, cumnatul sau, conducea masina, iar la un moment dat i-a luat la ocazie pe cei doi tineri din Slatina, pretizand ca nu-i cunoaste pe acestia.

In replica, cei doi tineri din Slatina sustin ca ii cunosc pe cei doi, dar niciunul din cei patru tineri nu recunoaste ca i-a furat lantisorul femeii.

La actiune au participat politisti din cadrul Politiei municipiului Pitesti, jandarmi si politisti de la Departamentul de Interventie Rapida.

Traficul rutier in zona barajului rutier format de Politie a fost blocat total aproximativ 20 de minute, formandu-se coloane de masini de un kilometru in ambele sensuri.

La ora transmiterii acestei stiri, traficul rutier a revenit la normal, dupa ce alte 30 de minute s-a circulat alternativ pe o singura banda.

Ginerele lui Bercea Mondial, Marius Constantin, si cei doi suspecti din Slatina urmeaza sa fie adusi pentru audieri la Politia municipiului Pitesti, in timp ce Laurentiu Anghel este investigat medical la Spitalul Judetean de Urgenta din Pitesti.

Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, a fost trimis in judecata, in acest an, pentru tentativa de omor calificat, ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice, instigare la marturie mincinoasa neurmata de executare, si portul cutitului, fara drept, in locuri si imprejurari in care s-ar putea primejdui viata ori integritatea corporala a persoanelor.

Procurorii Parchetului de pe langa Curtea de Apel Craiova i-au mai trimis in judecata pe fiul lui Bercea Mondial, Florin Anghel, zis Ambasador, pentru complicitate la tentativa de omor calificat si ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice, pe sotia interlopului din Olt, Fanica Anghel, zisa Stela, pentru instigare la marturie mincinoasa neurmata de executare si incercarea de a determina marturia mincinoasa.