Omul de afaceri George Naghi, decedat duminica in urma unui accident nautic petrecut pe Bratul Borcea din Dunare, nu a suferit un infarct sau un atac cerebral in timp ce se plimba cu salupa, transmite Mediafax, citand surse medicale. Potrivit acestora, primele date ale necropsiei arata ca patronul companiei Aldis are sternul fisurat, dupa ce cateva coaste rupte i-au atins un plaman. Anchetatorii iau in calcul mai multe ipoteze privind cauzele accidentului, printre care viteza excesiva sau o suferinta a lui Naghi, care nu i-a mai permis sa controleze ambarcatiunea.

Gheorghe NaghiFoto: AGERPRES

Din primele cercetari ale politistilor rezulta ca salupa in care se aflau George Naghi si sotia sa, Alina, se deplasa pe Bratul Borcea, dinspre Portul Calarasi catre zona Chiciu. La un moment dat, ambarcatiunea condusa de patronul Aldis a iesit de pe luciul apei si s-a lovit de mal, undeva la intersectia dintre Bratul Borcea si Canalul Siderurgic.

Omul de afaceri ar fi murit dupa ce s-a izbit puternic cu pieptul de volanul ambarcatiunii.

Anchetatorii iau in calcul mai multe ipoteze privind cauzele accidentului, printre care viteza excesiva sau o boala de care suferea Naghi si care care nu i-a mai permis sa controleze ambarcatiunea.

Patronul firmei de mezeluri Aldis va fi inmormantat miercuri, in Cimitirul central din Calarasi, unde este ingropata si mama sa.

In urma accidentului, Alina Naghi (54 de ani) a fost dusa la Spitalul Judetean de Urgenta din Calarasi, iar de aici medicii au decis sa o transfere la Spitalul de Urgenta Floreasca din Capitala. Femeia are politraumatisme si fracturi costale, dar este constienta, starea sa fiind stabila.

Gheorghe Naghi, patronul producatorului de mezeluri Aldis, a murit duminica in urma unui accident nautic petrecut pe bratul Borcea, anunta Mediafax. Salupa in care se afla Gheorghe Naghi s-a izbit de mal. Cu o avere estimata la 28 de milioane de euro, Gheorghe Naghi (59 de ani) ocupa locul 192 in clasamentul "Forbes 500 miliardari" al celor mai bogati romani, in 2010.