Pleci in calatorie? HARTA DINAMICA a principalelor lucrari si obstacole in traficul din Romania

de Victor Cozmei     HotNews.ro
Vineri, 5 august 2011, 13:45 Actualitate | Esenţial


In plin sezon de concedii, HotNews.ro si ESRI Romania au realizat harta lucrarilor ce se desfasoara pe drumurile din Romania. Scopul serviciului este de a le oferi cititorilor HotNews.ro o harta cat mai actualizata cu informatiile oficiale privind lucrarile de pe marile artere rutiere din tara, dar mai ales cu informatiile din teren venite de la utilizatori.
 • Click pe triunghi pentru detalii despre lucrari/blocaje
Harta dinamica va fi mereu pe prima pagina a site-ului si va fi actualiza constant. Majoritatea informatiilor de pe harta provin din surse oficiale (CNADNR, InfoTrafic), dar cititorii HotNews.ro sunt rugati sa contribuie si ei fie cu informatii privind alte lucrari sau blocaje majore, fie cu detalii despre lucrarile care sunt deja publicate pe harta.

Harta contine problemele si blocajele de pe principalele artere din tara si trateaza lucrarile de amploare. Nu vom ignora lucrarile/problemele semnalate pe artere si sosele secundare (drumuri judetene sau strazi din orase), atata timp cat acestea sunt de amploare si afecteaza puternic traficul din zona.
 • Pentru a semnala o problema, cititorii HotNews.ro pot lasa un comentariu la sfarsitul acestui articol. IMPORTANT: pentru o buna localizare pe harta si o prezentare cat mai completa, este de preferat ca informatiile trimise sa fie punctuale si cat mai cuprinzatoare  - Sector de Drum unde se lucreaza (denumire, la ce kilometru); Localitati de reper; Tip de lucrare; Timp de asteptare (in cazul blocajelor, in ce zi); Eventuale incidente etc.
 • Trimite si fotografii de la fata locului folosind formularul de mai jos, poze care se vor regasi mai apoi pe harta.
Mentionam ca HotNews.ro nu are pretentia de a fi realizat o harta completa a lucrarilor. Din acest motiv repetam invitatia adresata cititorilor pentru a semnala noi lucrari sau pentru a corecta eventuale informatii eronate, depasite sau inexactitati raportate de autoritati sau de alti cititori.

NOTA - Ultima actualizare a hartii: 3 ianuarie 2012


Vezi Harta Mare in ArcGIS.com
Harta de baza © OpenStreetMap contributors, CC-BY-SA este oferita prin intermediul serviciului de cloud ArcGIS.com, serviciu oferit de ESRI.

Legenda:

Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

110834 vizualizari

 • +5 (5 voturi)    
  >> (Vineri, 5 august 2011, 14:12)

  arad [anonim]

  in niciun caz sa nu folositi soseaua de centura daca tranzitati aradul cu turisme.
  se pot pierde lejer si 2 ore in blocaje.
 • +3 (3 voturi)    
  Arad - Satu Mare (Vineri, 5 august 2011, 14:37)

  Claudiu2s [utilizator]

  Subscriu la centura Aradului.

  In rest, de la Arad la Satu Mare sunt lucrari... sau cel putin se prefac ca lucreaza ca am intalnit prea putini muncitori.

  Sunt 27!!!! semafoare pe 250 km, in unele locuri, mai ales in judetul BH, din 5 in 5 km. E groaznic in extremitatile judetului BH, in Sacuieni...

  De asemenea la trecerea de nivel dintre SM si Carei e drum crunt.

  http://vimeo.com/23110341 aici e tot drumul, filmat in mai, e drept.
 • +2 (2 voturi)    
  Inca una (Vineri, 5 august 2011, 14:45)

  Zsolt Bodola [utilizator]

  Se lucreaza si pe DN13, la 2-3 km de la iesirea din Saschiz inspre Sighisoara. Lucrarea treneaza incetisor de un an de zile. O banda inchisa, semaforizat.
 • +2 (2 voturi)    
  Dej-Baia Mare (Vineri, 5 august 2011, 14:47)

  lulu [anonim]

  Aproximativ 100 de km (Dej-Baia Mare) se afla in lucrari ample de reabilitare a drumului cu toate piedicile aferente: sapaturi, semafoare, masini in coloana, soferi nervosi care nu respecta indicatoarele drum cu prioritate (pentru masinile care vin din fata) etc.
 • +1 (3 voturi)    
  Si inca una... (Vineri, 5 august 2011, 14:49)

  Zsolt Bodola [utilizator]

  Localitatea Timisu de sus, judetul BV, DN1 - la fel o banda inchisa, reglementata prin semafor
 • 0 (0 voturi)    
  In Moldova se circula cel mai bine !!! (Vineri, 5 august 2011, 15:21)

  sorin-b [anonim]

  Conform hartii, in Moldova nu este nici o lucrare de reabilitare deci se circula in conditii optime :)
  • 0 (0 voturi)    
   Se circula pe Dreaku !!! (Vineri, 5 august 2011, 23:40)

   vasile [anonim] i-a raspuns lui sorin-b

   Se circula pe Dreaku !!! In Suceava sunt niste nesimtiti !! DN 18 si DN 17 B sunt varza . Va rupeti masinile si n-au avut nici macar bunul simt sa umple gaurile cu ceva . Gurile rele spun ca nu repara drumurile ca sa poata fura mai cu sarg lemne. Aceeasi situatie in Vrancea . Intre Lepsa si Soveja , zona de basm cu un potential turistic imens este un drum de cca 15 km care a fost candva functional dar din cauza unor evenimente naturale nu e functional . Mana cereasca pentru hotii de lemne si din cate am vazut si pentru o parte din proprietarii vilelor din zona , imbogatiti dupa revolutie din Galati , Vrancea , Braila care nu vor sa fie deranjati de ochii trecatorilor . Drumul DN 2D care leaga Moldova de Ardeal si care ar descongestiona considerabil DN1 nu e gata si nici nu va fi pana nu se termina cu lemnele. Asa ca cu drumurile din Molduva ... Doar la campie unde n-au ce fura !
  • 0 (0 voturi)    
   Barlad-Vaslui-Iasi (Luni, 8 august 2011, 11:47)

   Florica [anonim] i-a raspuns lui sorin-b

   Bombardat! Drumul este in reparatii.
 • +2 (2 voturi)    
  sudul e plin de triunghiuri (Vineri, 5 august 2011, 15:26)

  radu [anonim]

  In sud e jale mare :)
  In Moldova Parfum.
  In Ardeal asa si-asa dar bine in general.
  Cel mai tare mi se pare triunghiul rosu de la Medgidia :)
  Atentie, e vara, deci, am blocat drumul spre mare!
 • -1 (5 voturi)    
  Trebuie menționată sursa hărții (Vineri, 5 august 2011, 15:27)

  Strainu [anonim]

  Am observat cu plăcere faptul că articolul acesta este ilustrat cu un extract din harta OpenStreetMap ( http://openstreetmap.org ).

  Țin să vă atrag însă atenția că harta respectivă nu se află în domeniul public, ea fiind protejată de drepturi de autor și licențiată sub licența CC-BY-SA-2.0, după cum este notat la pagina http://www.openstreetmap.org/copyright . Este deci posibilă utilizarea gratuită, însă e necesară menționarea sursei de la care a fost obținut materialul respectiv, felul cum trebuie făcut acest lucru fiind explicat în aceeași pagină. În plus, și lucrarea derivată trebuie eliberată sub aceeași licență sau o licență compatibilă.

  Ca autor al unei părți din harta respectivă, vă rog deci să dispuneți modificarea corespunzătoare a articolului pentru a conține atribuirea cerută de licența hărții. În caz contrar îmi rezerv dreptul de a mă adresa instanței pentru a cere corectarea erorii.

  Vă mulțumesc

  N.r. - Multumim. Am completat in articol sursa hartii de baza.

  Harta de baza © OpenStreetMap contributors, CC-BY-SA este oferita prin intermediul serviciului de cloud ArcGIS.com, serviciu oferit de ESRI.

  Daca aveti nelamuriri despre ArcGIS.com, va puteti adresa celor de la ESRI Romania pe sit-ul: http://esriro.ro/


 • +1 (1 vot)    
  Mi-am adus aminte de una (Vineri, 5 august 2011, 15:37)

  Zsolt Bodola [utilizator]

  Sectorul de drum dintre Acatari si Ungheni, DJ151D (folosit pentru ocolirea orasului Tg Mures) este paradit rau. S-au apucat de reparatii, astupand gropile mai mari (erau imense!!!), dar au ramas portiuni raschetate si gropi mai micute. Nu stiu daca se lucreaza in timpul zilei eu ajung numai seara tarziu pe acolo. Utilaje nu am vazut.
 • +1 (1 vot)    
  Foarte Tare (Vineri, 5 august 2011, 16:23)

  VictorH [utilizator]

  Daca dai Zoom out toata romania devine un mare semn de exclamare, mai funny era daca aparea in acelasi triunghi galben ( rosu ) si unul de intrebare. Cred ca atunci ar fi descris perfect drumurile din romania. :)
  • 0 (0 voturi)    
   don viktor (Duminică, 7 august 2011, 23:02)

   victorios [anonim] i-a raspuns lui VictorH

   stimabile, ce legatura net ai ?????? daca eu in Germania pe o conexiune de doi lei de hotel pot vedea ok, cum de la matalutza apar semne de exlamare. nu era mai bine fara, sa mergi fara sa stii unde sunt probleme ? romanelul e primul la criticat si ultimul la treaba
 • +2 (2 voturi)    
  Foarte frumoasa initiativa (Vineri, 5 august 2011, 16:27)

  Cristian [anonim]

  Buna HotNews,

  Foarte frumoasa initiativa si imi place ca se bazeaza pe conceptul de colaborare. O asemenea informatie ar trebui furnizata de serviciul politiei rutiere + baietii de la drumuri si poduri si ar trebui sa fie disponibila on line intr-un mod simplu si accesibil asa cum ati facut voi. Ca sa nu mai spun ca in tarile civilizate informatiile de mai sus imi apar direct pe GPS, dar e un inceput totusi.
  Ca sa dau si o informatie utila totusi :) , va semnalez si eu una pe care am vazut-o acum 2 saptamani, e cu triunghi galben. Centura orasului Targu Jiu (centura de vest) e toata in constructie.
  • 0 (0 voturi)    
   politia (Luni, 8 august 2011, 11:25)

   polisia [anonim] i-a raspuns lui Cristian

   Politia romana este atat de interesata incat o doare in cot, in orice tara civilizata politia colaboreaza cu cetatenii pentru a le furniza informatii de interes actualizate. Ati vazut la noi asa ceva ? la noi interesul cetateanului e pe ultimul loc.. Un exemplu: se tot vorbeste de influenta nefasta a magazinelor de etnobotanice. Stie cineva unde sut amplasate fata de scoli ? stie cineva daca se respecta macar si legislatia aburita actuala ?
 • +2 (2 voturi)    
  DN12...E578 (Vineri, 5 august 2011, 18:33)

  dzsokko [anonim]

  se reface si DN 12 sf.gheorghe/ miercurea ciuc......semafoare(micfalau,bixad ,tusnad)drum ingustat...praf nervi...
 • +4 (4 voturi)    
  Arad (Vineri, 5 august 2011, 19:37)

  Anghel Botos [anonim]

  In Arad venind dinspre Oradea spre Timisoara pe traseul propus de GPS (prin centrul orasului), podul peste Mures este inchis datorita unor lucrari la sinele de tramvai
 • +2 (2 voturi)    
  Lucrari si pe DN73 (Vineri, 5 august 2011, 19:37)

  Dan [anonim]

  Sunt lucrari între kilometrii 7 şi 11. Sunt cozi foarte mari la un pod in lucru.
 • +1 (1 vot)    
  de la Bu la Cenad (Vineri, 5 august 2011, 21:52)

  anonim [anonim]

  1. Drobeta- intrarea pe centura dinspre bucuresti f prost marcata.
  2. Drobeta Caransebes - se lucreaza de ani de zile, semafoare multe, muncitorii stau degeaba, se sta f mult.
  3. Iesirea Timisoara spre Cenad - ca dupa razboi de ani de zile. Nu mai lucreaza nimeni.
 • 0 (0 voturi)    
  Reabilitarea DN1H Zalau-Alesd (Vineri, 5 august 2011, 23:17)

  Andy Lengyel [utilizator]

  Reabilitarea DN1H Zalau-Alesd
  Se lucreaza intens pe un fir in cadrul tronsonului 1: km 0 – km 26 plus 510 (Hereclean - Nusfalau)
  Circulatie intrerupta pe un sens. Se circula relativ bine.
 • 0 (0 voturi)    
  DN66 Hateg-Calan (Vineri, 5 august 2011, 23:31)

  Alex [anonim]

  Se lucreaza la drumul national. Pe multe sectoare circulatia se desfasoara pe un singur fir (de regula circulatia este semaforizata dar nu peste tot). La anumite semafoare timpul de asteptare trece peste 30 minute.
 • +1 (3 voturi)    
  Cate ceva din Austria , poate invatam si noi !!! (Vineri, 5 august 2011, 23:47)

  fibi [anonim]

  1. Drumuri impecabile - in locurile unde se lucreaza, pai se lucreaza !!
  2. Lipsa praf - pe marginea drumului nu exista un petec de pamant, totul este acoperit, ori cu iarba ori cu pietris unde nu este iarba
  3. Tunsul ierbii pe marginea drumului - am vazut masini speciale de tuns iarba, si cand zic speciale ma refer la masini gen basculante care au in fata un utilaj special care ocoleste orice obstacol dar totodata si tunde ...
  4. 50km/h in orase - exista radare fixe in fiecare localitate, 2 minim, maxim cate sunt nevoie. Nu are sens sa ti aparatul de detectat radare. La fiecare trecere de pietoni exista o denivelare nu ca la noi de iti distrugi masina la orice viteza ai trece ci una mai lunga, din beton, care permite trcerea usoara cu 50km/h dar daca vi cu 70 - 80 dai cu botul de asfalt de iti rupi masina. Eficienta maxima, si totodata lipsta politai.
  5. Pe autostrazi - din 3 - 5 km in 3 - 5 km radar fix si camera de luat vederi. toti merg cu maxim 140 km/h, oricum, daca depasesti 100% te-ai fript.
  6. Semafoare la lucrari - am obs semafoare cu camere video lasate in camp. ai depasit coloana sau ai trecut pe rosu, ai amenda garantat.
  7. Pe drumuri nationale rar se depaseste dar rar se merge sub viteza legala, adica, ai 70 mergi cu 70 nu cu 50 sau 30 ca la noi.
  Cam asta am vazut eu vara ... iarna lucrurile se complica prea mult si mult peste intelegerea noastra ...
  • 0 (2 voturi)    
   Dar de ce Austria ? (Sâmbătă, 6 august 2011, 14:23)

   Ursuletul de Plus [utilizator] i-a raspuns lui fibi

   Uite Slovenia, ca e fosta socilaista, deci mai aproape: te duci pe site-ul companiei lor de drumuri, completezi plecare / sosire si iti spune toate problemele (blocaje, accidente, lucrari). Cea mai rapida stire era "cu 5 minute in urma - sursa: Politie"
 • -1 (3 voturi)    
  Ce vorbesti ma (Sâmbătă, 6 august 2011, 2:17)

  Axel [anonim]

  Pai in Germany umbla si cainii cu covrig in coada,ce sa mai zic de drumuri
 • 0 (0 voturi)    
  Se circula cu dificultate pe DN 6 (reabilitare) (Sâmbătă, 6 august 2011, 7:11)

  Gabi Ionescu [anonim]

  Lucrari reabilitare pe DN 6 Craiova Caracal - intre Craiova si Leu sunt trei lucrari de reabilitare la poduri Pelendava (2) si Circea (1) - reabilitare sosea Ford
 • 0 (0 voturi)    
  Toplita - Reghin (Sâmbătă, 6 august 2011, 8:15)

  Marius [anonim]

  DN 15 intre Toplita si Reghin se lucreaza concomitent la zeci de podete. Sunt si cateva semafoare. Traficul este ingreunat
 • +2 (2 voturi)    
  Arad-Oradea (Sâmbătă, 6 august 2011, 9:30)

  Alex [anonim]

  Pe drumul de la Arad la Oradea e dezastru. 115 km se fac in 3 ore, chiar daca te mai bagi pe rosu la semafoare si treci cu 80 prin localitati. Salutari "calduroase" domnilor ingineri de la Astaldi!
 • +1 (1 vot)    
  DN1 - Sinaia (Sâmbătă, 6 august 2011, 14:09)

  Emil [anonim]

  Vineri 5 august in jurul orei 18 - venind dinspre Brasov am stat 40 minute pana am reusit sa trec de lucrare. In dreptul drumului spre Targoviste de la la iesirea din Sinaia pe sensul meu de mers a inceput coloana oprita. Pe sensul celalalt (Bucuresti - Brasov) coada era de vreo 7 km.
 • +1 (1 vot)    
  o idee geniala! (Sâmbătă, 6 august 2011, 17:19)

  Roman [anonim]

  absolut geniala ideea asta de site! felicitari. ma voi abona de acum incolo la acest link.
 • +2 (2 voturi)    
  Drumuri (Sâmbătă, 6 august 2011, 23:30)

  ady [anonim]

  Am revenit din concediu Bucuresti -Zurich -Bucuresti.Plecat noaptea din Bucuresti, pauza pe V.Oltului juma de ora, la podul de la Carligu Mic. Pina la Arad am mers oarecum ok. Daca circulati noaptea, la Sibiu puteti sa o luati prin oras, scapati mai repede decit daca o luati pe centura. Se mai fac lucrari in apropiere de Budapesta, pe M5, la intoarcere am stat 2 ore pe autostrada, inaintam 20/30 de metri, pauza juma de ora. Noroc cu Ungurii ca au terminat autostrada si nu mai esti nevoit sa iei toate satele la rind sa mergi cu 30 la ora. Iar ptr. cei care vin in tara la familii, din pacate am vazut 5/6 accidente destul de nasoale, mai ales noaptea, necunoscind drumurile f.bine se intimpla fel de fel de accidente.Si multi dintre ei forteaza aiurea si nu se lasa depasiti.In Deva se fac lucrari, iar daca vii in viteza dinspre Sebes, sint 2 gropi destul de maricele, in care iti poti rupe jetile destul de usor. Nu avem ce sa invatam de la Austria, ptr. ca nu avem cultura necesara, de aplicare a legii. Noapte in Austria daca nu mergi cu viteza indicata pe panouri ai belito sa ma ierti. Drumuri bune.
 • +1 (1 vot)    
  Lucrari DN6 (Duminică, 7 august 2011, 18:03)

  Eustatiu Memu [anonim]

  Sunt cateva semafoare intre Orsova si Drobeta-Turnu Severin, in partea a doua a segmentului de drum, spre Severin (determina o intarziere de circa 20 min intre cele doua localitati). Daca traversati Severinul, cu vehicul sub 3,5 tone, luati-o prin oras, exista unda verde la semafoare. Centura orasului nu este inca terminata in totalitate, mai dureaza putin, si la un moment dat va va obliga sa intrati totusi prin oras, pierzand timp.
  • 0 (0 voturi)    
   Aferim! (Duminică, 7 august 2011, 20:17)

   haralamb [anonim] i-a raspuns lui Eustatiu Memu

   Ma speriasem, am vazut ca nu mai e triunghiul galben si mi-am zis "nu se poate, au terminat!!"
 • +1 (1 vot)    
  lucrari in orasul Braila (Luni, 8 august 2011, 8:36)

  Laurentiu [anonim]

  Evitati pe cat posibil intrarea in orasul Braila, deoarece se schimba linia de tramvai pe podul Brailita, pe Calea Dorobantilor si pe Calea Calarasilor. Sunt indicatoare pentru devierea traficului dar majoritatea conducatorilor se incurca pe stradutzele mici. Deci, daca drumul dvs spre mare trece prin Braila si doriti traversare cu bacul spre Macin este bine sa va schimbati traseul. Nu intrati in Braila, daca o faceti, o faceti pe pielea dvs.
 • +1 (1 vot)    
  DN1-A Cheia (Luni, 8 august 2011, 9:15)

  Gigel [anonim]

  Duminica seara, am facut 4 ore de la BV la B. In zona Maneciu se circula extrem de greoi, in coloana, bara la bara pe km intregi din cauza unei... turme de oi.
  Hai Romania!
 • 0 (0 voturi)    
  Iernut-Cucerdea (Luni, 8 august 2011, 10:39)

  skyradio [anonim]

  DN14A Iernut-Cucerdea si spre Tarnaveni, dezastru si asta de citiva ani.
 • 0 (0 voturi)    
  DN18 (Luni, 8 august 2011, 11:32)

  Calin [anonim]

  Cum mai este situatia cu DN18 Baia Mare - Sighetu Marmatiei? Stiu ca au fost ceva alunecari de teren acolo, s-a remediat problema sau inca se ocoleste prin Cavnic?
  • 0 (0 voturi)    
   Poti veni.... (Luni, 8 august 2011, 23:23)

   Baimareanna [anonim] i-a raspuns lui Calin

   E bun de raliuri
 • +1 (1 vot)    
  DN7C - Vidraru - Cumpana (Luni, 8 august 2011, 13:22)

  Daciada [anonim]

  Drumul DN7C intre barajul Vidraru si intrarea catre Cumpana este plin de gropi si se merge foarte incet pe naumite portiuni.
 • 0 (0 voturi)    
  intrebare (Luni, 8 august 2011, 16:14)

  ionut [anonim]

  Cum se circula pe podul de la Giurgiu spre Bulgaria? Sunt ceva restrictii,si ce alta ruta recomandati pentru a travarsa Bulgaria spre Turcia.
  • +1 (1 vot)    
   Giurgiu-Ruse (Marţi, 9 august 2011, 16:41)

   Gabriel [anonim] i-a raspuns lui ionut

   Am trecut Duminica (07 august 2011) prin vama Giurgiu-Ruse pe la orele 12:00 catre Albena. Asteptarea a durat max. 30 minute cu tot cu formalitatile de trecere + cumpararea vignetei.
 • 0 (0 voturi)    
  Eforie Nord (Luni, 8 august 2011, 19:33)

  George [anonim]

  Vesnica coada de 6 km la ora 14 azi 08.08.2011din Eforie Sud pina la intersectia cu DJ383 ( cel care duce spre Techirghiol). Am facut 40 minute pe aceasta portiune.
 • 0 (0 voturi)    
  drumuri abandonate de administratia locala (Luni, 8 august 2011, 23:18)

  ENGLEZUL 2-007 [anonim]

  Drumul judetean dintre localitatile PARINCEA si VULTURENI, aproximativ 25 de km. este vai de capul lui., numai gropi,santuri ca urmare a scurgerii apei dupa precipitatii direct pe mijlocul acetuia. Circulatia se face greoi si pe unele portiuni destul de intinse pe un singur sens. Vai de cei care circula pe acest drum mai rau decat pe SELENA ( LUNA). Acest drum se afla in Moldova, mai exact in judetul Bacau si traverseaza localitatile POIENI. NASTASENI, VALEA SALCIILOR, MEDELENI, GODINESTI si o parte din comuna VULTURENI. De cel putin 10 ani acest drum se afla in aceasta situatie si la fiecare campanie electorala se promite alegatorilor din zona " ca drumul va fi asfaltat ". iar de cateva luni de zile s-a suspendat si circulatia autobuzelor care faceau legatura cu celelalte localitati si in deosebi cu municipiul BACAU. De asemanea, si portiunea de drum dintre BACAU si PARINCEA este intr-o situatie deplorabila( in zona BUHOCI - BIBIRESTI si pe raza comunei PARINCEA( in centrul acesteia, dar si iesirile spre localitatile Poieni, Zlatari si Nanesti
 • +1 (1 vot)    
  Baia Mare - DEJ (Luni, 8 august 2011, 23:23)

  Baimareanna [anonim]

  Mai ales dupa Satulung incolo.......e nasol tare
 • +1 (1 vot)    
  DN 66 Targu-Jiu-Bumbesti Jiu (Sadu) (Marţi, 9 august 2011, 1:07)

  woe [anonim]

  e total rupt. De 4 ani. O neintelegere legata de termeni contractuali intre Ministerul Transporturilor si firma castigatoare a licitatiei de refacere a acestui drum strategic (plus judet PSD) l-a lasat pe o portiune de 25-30 km parcurgibil doar cu viteza a doua si a treia. La auto propriu, de teren, vechi de doi ani, denivelarile i-au deplasat spoilerul spate. Mi-e jena de asa tara.
 • +1 (1 vot)    
  Cozi la Buftea (Marţi, 9 august 2011, 12:05)

  Darum [anonim]

  Luni, 8 august, in jurul pranzului, am stat la coada mai bine de 30 de minute. Se ocoleste lucrarile pe la bariera. Se ajunge la cozi foarte lungi. Si din sens invers s-a format o coada poate chiar mai mare. Recomand sa ocoliti zona neaparat daca nu vreti sa va umpleti de nervi si sa asteptati la cozi.
 • +1 (1 vot)    
  Buftea (Marţi, 9 august 2011, 12:40)

  Roman [anonim]

  Se lucreaza la podul de la intrarea in buftea (sensul dinspre bucuresti spre buftea este blocat). La ora 6 am prins coada de un km - dupa 20 de minute, cand am decis sa plec se dublase. IAR PE POD NU LUCRA NIMENI.

  in concluzie va invit sa puneti semnul de lucrari si drum blocat la loc (ieri era pe harta).
 • 0 (0 voturi)    
  Starea drumurilor auto/moto (Marţi, 9 august 2011, 15:01)

  Ciprian [anonim]

  O alta alplicatie interesanta pentru cei care se plimba prin tara cu masina sau motocicleta este http://www.openmap.ro/auto/ respectiv http://www,openmap.ro/moto/. Puteti selecta tipul de vehicul din lista de sus si veti vedea o harta dinamica a stari drumurilor.
 • +1 (1 vot)    
  Multumesc pentru harta! O idee excelenta (Marţi, 9 august 2011, 15:08)

  Cosma Andrei [anonim]

  Va multumesc foarte mult Hotnews pentru harta/serviciul pe care il oferiti. Am urmarit-o constant de sambata de cand ati publicat-o si ma bucur sa vad ca este actualizata. Imi place si ca tineti cont de ce va transmit oamenii, ca doriti o colaborare cu cititorii dvs. si ca incercati sa antrenati spiritul civic, asa cum zicea cineva mai sus. Ca o persoana care circul mult pe drumurile din tara, vrea sa va zic ca mi-a fost destul de folositoare harta dvs. si va asigur ca o voi accesa constant si de-acum incolo (poate si completa cu informatii pe care vi le-as putea trimite).

  Va multumesc inca o data. Toate gandurile bune si drumuri usoare.
 • +1 (1 vot)    
  Drumuri de evitat in bihor (Marţi, 9 august 2011, 17:21)

  c_61 [anonim]

  Tocmai ce m-am intors dintr-un concediu la Baile Felix. Pentru cei ce aveti drum prin aceasta zona aveti mare grija la drumul ce duce de la DN spre Pestera Ursilor. Drumul respectiv are doar 12 km dar cel putin 9 din ei sunt intr-o stare deplorabila.

  De asemena daca vreti sa iesiti din Oradea spre Ungaria - nu folositi centura Oradei. La capatul ei spre Bors este un pod in lucru si un drum de 1 minut va va lua cel putin 90 de minute.
 • +1 (1 vot)    
  DN7A (Marţi, 9 august 2011, 20:35)

  redscorpion [utilizator]

  Cred ca se poate pune triunghi rosu si pt DN7A, portiunea dintre Petrosani si DN67C. Acest drum poate fi introdus cu succes intr-o cursa de offroad, este chiar recomandabil pt asa ceva.
 • +1 (1 vot)    
  DN7A (Miercuri, 10 august 2011, 13:12)

  valcean [anonim]

  Se lucreaza si pe DN7A, e drumul care face legatura intre Petrosani si Valea Oltului si trece prin statiunea Voineasa. Circulatia nu este prea tare afectata de lucrari, dar o mare parte din drum a fost decopertata. Oricum pe acolo se circula groaznic si inainte de lucrari din cauza ca asfaltul lipsea pe portiuni destul de mari. Sa nu mai vorbimd e gropile imense de pe unele portiuni. Cine poate evita sa treaca pe drumul ala, sa nu ezite.
 • 0 (0 voturi)    
  Harta dinamica (Miercuri, 10 august 2011, 14:50)

  Costel [anonim]

  Dar in Moldova nu sunt lucrari ? Pentru dvs. DE 86 nu exista.Nu stiti ca de la Birlad la Albita se desfasoara lucrari de modernizare a autostrazii ?Se pare ca nu prea sunteti documentati.
  Pe DN 24 , pe raza comunei Ciortesti, jud. Iasi, podul peaste raul Vasluiet este in reparatii ( de un an),semafor, se circula pe un singur sens.
  De la intrare in Vaslui pana la iesire Iasi, toata strada este in refacere, pe unele portiuni se circula pe patra , in alte sectoare se circula pe un singur sens.
 • 0 (0 voturi)    
  TMC (Miercuri, 10 august 2011, 16:14)

  Thheo [utilizator]

  Nu mai bine porniti un parteneriat cu un radio cu acoperire nationala pentru info traffic TMC ?
  ( exact ce spunea colegu de mai sus cu GPSul doar ca nu a mentionat solutia )
 • 0 (0 voturi)    
  DN 7, Valea Oltului (Joi, 11 august 2011, 12:17)

  Paul B.D. [anonim]

  Am trecut miercuri, 10 august, pe Valea Oltului inspre Sibiu. Se circula binisor si nu erau cozi. Am stat doar vreo 5 minute pe la Raul Vadului. In rest a fost ok. O diferenta uriasa fata de acum doua saptamani cand am pierdut vreo 2 ore pe Valea Oltului.
 • 0 (0 voturi)    
  Care e cea mai buna solutie de a traversa Aradul? (Joi, 11 august 2011, 15:14)

  Alui [anonim]

  Dinspre Timisoara spre Oradea? Am inteles ca pe centura sunt intarzieri de doua ore, iar prin centru nu se poate ca e inchis podul.
  • 0 (0 voturi)    
   tm-bh (Vineri, 12 august 2011, 10:59)

   arad [anonim] i-a raspuns lui Alui

   urmezi ruta ocolitoare pentru primul pod, treci al doilea pod peste Mures dupa care tii tot inainte (nu faci dreapta spre centura pt camioane). vei ajunge la catedrala ortodoxa unde faci dreapta si dai in drumul spre oradea. e f simplu.
 • 0 (0 voturi)    
  Cred ca se cer niste proteste :blocarea drumurilor (Joi, 11 august 2011, 15:21)

  Alui [anonim]

  De ce sa mai platesti Rivineta pentru un drum ca Arad-Satu Mare?
  Daca ma enerveaza drumul, am de gand sa blochez banda ramasa in circulatie cu masina. Blochez usile si gata. Ca sa urce masina pe o platforma trebuie ca platforma sa poata ajunge la locul respectiv. Cum singura banda disponibila va fi blocata in ambele sensuri, sa vad cum ajunge platforma la masina..:)
 • 0 (0 voturi)    
  Pe DN 76 Oradea - Deva (Joi, 11 august 2011, 17:39)

  Unu' [anonim]

  Înainte de a intra în oraşul Vaşcău, dinspre Oradea, există 3 porţiuni cu semafoare, circulaţia are loc pe un singur sens. Cam 5 kilometrii pot dura şi 20 de minute.
 • 0 (0 voturi)    
  fara comparatie? (Vineri, 12 august 2011, 11:48)

  moshu [anonim]

  vizitati linkul asfinag.at (compania de autostrazi din Austria) si incercati sa realizati cati ani(-lumina) sunt intre ceea ce avem noi la dispozitie si ceea ce exista in alta parte
 • 0 (0 voturi)    
  DN 73C (Vineri, 12 august 2011, 18:26)

  Catalin Mihaita [anonim]

  cel mai distrus drum naţional din judeţ
  face legatura dintre Câmpulung şi Curtea de Argeş deci daca vrei sa pleci de la Brasov spre Râmnicu Vâlcea. asta e unicul drum sa ajungi spre Transfagarasan

  De la pasarela de la Pescăreasa şi până în Berevoeşti, tot drumul este presărat de gropi.
  • 0 (0 voturi)    
   nu recomand (Miercuri, 7 septembrie 2011, 21:20)

   Adi [anonim] i-a raspuns lui Catalin Mihaita

   Acest drum e terminat, indicatoarele au fost duse la fier vechi, drumul e foarte bun pt un offroad, exista un loc in care pur si simplu drumul s-a surpat, diferenta de nivel de 20-30 de cm, daca vi dinspre Campulung si nu il vezi te zdrobesti de drum. Deci noapte nu il recomand, si folositi maxim treapta a doua!!!!
 • 0 (0 voturi)    
  Lucrari E85 Orbeni (Duminică, 14 august 2011, 13:29)

  danyar [utilizator]

  Vineri seara, 12.08.2011, se lucra la trecerea la nivel cu calea ferata din apropierea localitatii Orbeni. Sensul dinspre Bucuresti e blocat, si se circula alternativ pe sensul celalalt - e instalat un semafor. Coordonate N46.27231 E27.06155.
  • 0 (0 voturi)    
   Continuare (Marţi, 16 august 2011, 23:08)

   danyar [utilizator] i-a raspuns lui danyar

   Marti seara, 16 Aug, era blocat sensul dinspre Bacau spre Buc, semaforul fiind mutat pe acest sens. Poate termina in cateva zile ...
   • 0 (0 voturi)    
    Continuarea continuarii (Luni, 22 august 2011, 9:06)

    danyar [utilizator] i-a raspuns lui danyar

    Am trecut vineri 19 Aug pe acolo, lucrarile s-au terminat, se circula normal.
    @Admin hotnews: va rog sa scoateti tringhiul galben.

    Multumesc
 • 0 (0 voturi)    
  ruta caransebe - baile herculane (Luni, 15 august 2011, 13:50)

  numar13 [anonim]

  vreau sa ma duc de la Tg Mures la Herculane imi poate spunce cineva cum e drumul de la hateg la baile herculane sau ce ruta sa urmez , va multumesc
 • 0 (0 voturi)    
  ruta hateg baile herculane (Luni, 15 august 2011, 13:56)

  numar13 [utilizator]

  buna ziua . ce puteti sa-mi spuneti de rura sus amintita. eu vreau sa ma duc de la targ mures la baile herculane cu escale la deva, hunedoara, hateg , sarmisegetusa si final herculane ma pote indruma cineva pe niste drumuri practicabile. va multumesc
 • 0 (0 voturi)    
  Drum Eforie Nord - Techirghiol (Miercuri, 17 august 2011, 14:08)

  Kap [utilizator]

  Drumul intre Eforie Nord si Techirghiol este in refacere si deci impracticabil.Exista o varianta foarte accidentata sau ocolire prin Agigea.
 • 0 (0 voturi)    
  Pod CF Iesirea din Sebes spre Alba Iulia (Joi, 18 august 2011, 15:00)

  CrisC [anonim]

  Pe podul peste calea ferata la iesirea din Sebes spre Alba Iulia se lucreaza si se asteapta cam 15 minute. Lucrarea este semaforizata si se circula pe un sens alternativ.
 • 0 (0 voturi)    
  Buzias in lucru (Vineri, 19 august 2011, 14:19)

  DC [anonim]

  Miercuri seara pe Drumul Judetean 572: Timisoara - Buzias - Lugoj era blocata portiunea Bacova - Buzias. Se ocoleste pe drumul neasfaltat Bacova - Sarbova - Hitias - Buzias.
  Totusi, centura Buziasului este deschisa - si au terminat-o in vreo 3 satpamani :)
  • 0 (0 voturi)    
   sursa (Vineri, 19 august 2011, 16:46)

   DC [anonim] i-a raspuns lui DC

   http://www.tion.ro/buzias/drumul-judetean-dinspre-timisoara-spre-buzias-va-fi-inchis/963123
 • 0 (0 voturi)    
  DC3 - Tetila (Vineri, 19 august 2011, 20:25)

  Au [anonim]

  Drumul DC3 prin localitatea Tetila (jud Gorj), ce leaga Curtisoara de Bumbesti Jiu, a ramas fara asfalt dupa lucrarile de canalizare. S-a transformat in drum de pamant cu pietre, brazdat de santuri in dreptul fiecarei case. Trebuie pus semn de exclamare!
 • 0 (0 voturi)    
  DN6: Olt-Craiova (Luni, 22 august 2011, 14:23)

  gigi [anonim]

  Restrictia de pe DN6 dintre Craiova si Caracal poate fi completata cu faptul ca intre Craiova - Caracal - Rosiori - Alexandria se lucreaza "de zor" la latirea drumului, astfel ca pe portiuni lungi DN6 e ingustat considerabil si prost (uneori de loc) marcat cu pancarde alb-rosii; de aceea se circula ingreunat.
 • 0 (0 voturi)    
  informatii trafic (Marţi, 23 august 2011, 13:14)

  Peter [anonim]

  pe Str. Mihai Eminescu, Sectorul2, se circula pe o singura banda din cauza lucrarilor de reparatie.
  Momentan, lucrarile se desfasoara de la Intersectia cu Calea Mosilor pana la intersectia cu Str. Viitorului
  lucrarile avanseaza foarte greu
 • +1 (1 vot)    
  Cernavoda (Vineri, 2 septembrie 2011, 11:31)

  spy [anonim]

  centura ocolitoare a orasului era inchisa, se circula prin oras cu limita de viteza corespunzatoare localiatilor
 • 0 (0 voturi)    
  DN73D Suslanesti (Vineri, 16 septembrie 2011, 15:08)

  iulian [anonim]

  Se poate trece pe DN73D? La comentariu spune ca este o diferenta de nivel de 60-70 cm.
  Vreau sa merg de la Campulung la Rucar si sunt curios daca pot merge pe acolo...

  Multumesc!
  • +1 (1 vot)    
   DN73 (Vineri, 16 septembrie 2011, 22:18)

   spy [utilizator] i-a raspuns lui iulian

   eu am fost acum o saptamina fara probleme de la Brasov la Pitesti pe DN73. Suslanesti nu e in drum ...
   • 0 (0 voturi)    
    DN73 (Vineri, 23 septembrie 2011, 13:07)

    iulian [anonim] i-a raspuns lui spy

    Multumesc mult, spy!
    Sper ca luni sa vin cu confirmarea ;)
    • 0 (0 voturi)    
     DN73 (Miercuri, 28 septembrie 2011, 9:52)

     iulian [anonim] i-a raspuns lui iulian

     Salutare!

     Inainte de Piscani este un pod la care se lucreaza, semaforizat.
     Drumul EXTREM de prost de la Pitesti spre Campulung.
 • 0 (0 voturi)    
  Iasi , Bulevardul Carol I , strada Sararie (Duminică, 25 septembrie 2011, 18:30)

  goguta [anonim]

  Pe Bulevardul Carol I, din Iasi , circulatia este blocata pe o portiune de 3 km , iar rutele alternative nu sunt de loc marcate. Daca nu esti din oras e o adevarata aventura , mai ales ca in momentul acesta si pe doua portiuni din strada Sararie s-a blocat circulatia.
 • 0 (0 voturi)    
  Turda (Vineri, 30 septembrie 2011, 13:08)

  nonick [anonim]

  Prin centrul Turdei se fac lucrari la drumuri, se circula ca dupa razboi.
 • 0 (0 voturi)    
  Harta (Duminică, 2 octombrie 2011, 9:23)

  redscorpion [utilizator]

  Salut. Harta nu mai functioneaza. Nu imi afiseaza lucrarea aferenta triunghiului.
 • 0 (0 voturi)    
  DN6 - Gara RAHOVA (Miercuri, 9 noiembrie 2011, 14:36)

  Marius [anonim]

  Pe DN6 - in dreptul autogarii RAHOVA se lucreaza.
  Circulatia se desfasoara pe o parte a drumului fiind instalate ghidaje in aceste sens.
  De multe ori sunt si agenti de politie care dirijeaza circulatia.
  Se poate sta de la 10min la 40min in plus, fata de traficul normal de pana acum.
 • 0 (0 voturi)    
  nu este actualizata (Miercuri, 25 ianuarie 2012, 20:49)

  cda [anonim]

  luasem harta ca ceva de incredere insa nu este actualizata. la ora actuala sunt inchise A1 si A2 si dupa harta asta totul e ok


Abonare la comentarii cu RSS

Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by