Biroul de informare publica si relatii cu presa din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie a anuntat ca a fost deschis un dosar penal impotriva unui minor implicat intr-un accident de circulatie petrecut in noaptea de marti spre miercuri, in jurul orei 00:15, in centrul Capitalei. Tanarul de 17 ani a pierdut controlul volanului in urma efectuarii unui viraj si a avariat patru autoturisme parcate pe Calea Victoriei. Baiatul era beat si a parasit locul accidentului. Potrivit Mediafax, tanarul este fiul unui consilier al PDL Tulcea.

Iata comunicatul Ministerului Public:

"Pe rolul Parchetului de pe langa Judecatoria Sector 1 s-a constituit un dosar penal avand ca obiect accidentul de circulatie petrecut la data de 03.08.2011, in jurul orei 00:15 in centrul Capitalei.

Din primele cercetari a rezultat ca un minor (in varsta de saptesprezece ani) care conducea un autoturism pe Calea Victoriei a pierdut controlul volanului in urma efectuarii unui viraj si a avariat patru autoturisme parcate, fara a rezulta victime. Imediat dupa impact, conducatorul auto a parasit locul accidentului insa a fost depistat la scurt timp de un echipaj de politie. In urma verificarilor efectuate de lucratorii de politie a rezultat ca autorul accidentului nu poseda permis de conducere, si avea o alcoolemie de 0,32 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Cercetarile continua in cauza, in vederea lamuririi tuturor imprejurarilor de fapt si stabilirii raspunderii judiciare".

Mediafax a scris ca autorul accidentului este fiul unui consilier local PDL de Tulcea.