Cantareata de muzica populara Viorica Ciotoi in varsta de 41 de ani a fost gasita moarta in locuinta sa din Botosani, Politia declansand o ancheta in acest caz, transmite Mediafax.

Purtatorul de cuvant in cadrul Politiei Botosani, Daniela Darea, a declarat ca femeia a fost gasita moarta de catre sotul sau, duminica dupa-amiaza, acesta sunand la numarul de urgenta 112 pentru a solicita interventia unei ambulante.

Potrivit sursei citate, in locuinta cantaretei se mai aflau si cei doi copii ai acesteia, un baietel de un an si o fetita de trei ani.

Medicii sositi la fata locului au gasit-o pe cantareata in stop cardio-respirator si au incercat sa o resusciteze timp de aproximativ 45 de minute, insa fara niciun rezultat.

Potrivit sursei citate, nu exista suspiciuni cu privire la "comiterea unei fapte penale" in acest caz.

"In urma examinarii cadavrului nu au fost gasite urme de violenta. Nu avem suspiciuni in legatura cu comiterea unei fapte penale, insa am dispus efectuarea necropsiei pentru a stabili cauzele care au dus la deces. Si in functie de concluziile medico-legale vom continua ancheta", a spus Darea.