Doi barbati au fost raniti, miercuri seara, in Capitala in urma unui conflict spontan in trafic, in timpul caruia au fost trase focuri de arma, una dintre victime fiind transportata la spital cu leziuni usoare la nivelul fetei, a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Diana Sarca, citat de Mediafax.

Potrivit Dianei Sarca, cel putin sase barbati aflati in doua autoturisme au coborat pe strada Ion Iriceanu, din Sectorul 4 al Capitalei, unde au avut un conflict, care pare a fi spontan, cu alti doi barbati.

Persoanele din cele doua masini ar fi coborat cu mai multe corpuri contondente in maini, dar si cu un pistol cu proiectil de cauciuc, doua persoane fiind ranite in urma altercatiei.

Una dintre victime are rani superficiale la nivelul coapsei si este audiata de politisti, iar cealalta a suferit o leziune usoara la nivelul fetei, fiind dusa la spital pentru ingrijiri medicale.

"Pana acum au fost identificate patru persoane, inclusiv cel care a utilizat armamentul, iar ceilalti sunt cautati", a precizat Diana Sarca.