Seful Politiei orasului Deta, Ioan Golosie, a declarat la Realitatea TV ca politistii nu au putut sa-i urmareaca pe atacatorii implicati in scandalul de sambata noaptea din localitate, soldat cu injunghierea a trei persoane, pentru ca acestia nu aveau decat doi litri de benzina in rezervor.

"Am trimis o masina imediat, dar n-aveam cum, aveam doi litri de benzina... Cu doi litri de benzina nu poti sa urmaresti banditi (...) Nu este vina colegilor ca n-aveam benzina, noi ne impartim benzina pe care o primim, pentru ca este o cota pe care eu trebuie s-o folosesc. Facem activitatea de ordine publica in genul: lasam masina in centru, patrulam pe jos jumatate de ora... pentru ca n-avem", a spus Golosie.

Sesizarea la 112 in legatura cu scandalul din Deta a fost facuta de seful Politiei locale, potrivit ofiterului care a preluat apelul.

Politia Romana preciza, intr-un comunicat de presa, ca in momentul producerii conflictului din Deta, soldat cu injunghierea a trei persoane, nu se aflau politisti, acestia erau angrenati intr-o actiune in zona, ei intervenind ulterior pentru aplanarea scandalului si cautarea suspectilor.