Amenintarea cu bomba inregistrata la Ministerul Muncii miercuri seara s-a dovedit a fi falsa, a anuntat Politia Capitalei, precizand ca pirotehnistii trimisi la fata locului nu au gasit niciun dispozitiv exploziv. Pirotehnistii si jandarmii au finalizat cercetarile la fata locului, a declarat, pentru Mediafax, purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Diana Sarca. Ea a precizat ca politistii urmeaza sa-l identifice pe cel care a dat alarma falsa. Acesta risca o amenda de pana la 5.000 de lei sau pedeapsa cu inchisoarea.

Sediul Ministerului Muncii a fost evacuat, miecuri seara, in urma unei amenintari cu bomba inregistrate la serviciul 112.

La fata locului s-au deplasat, in jurul orei 21.30, angajati ai Serviciului Pirotehnic din Politia Capitalei si jandarmi, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Diana Sarca.

In momentul in care echipajele au ajuns la Ministerul Muncii, in cladire se aflau 5-6 angajati.

Surse judiciare au declarat, pentru Mediafax, ca anuntul telefonic a fost facut de un barbat, care radea in timp ce vorbea cu autoritatile.

Echipajele de interventie au verificat , la momentul difuzarii acestei stiri, birourile de la fiecare etaj, pentru a se asigura ca nu exista o amenintare real.