Rezultatele finale ale primei repartizari computerizate in liceele de stat din toata tara au fost publicate online marti, 12 iulie, de Ministerul Educatiei. Potrivit datelor centralizate, liceul aflat pe primul loc in clasamentul celor mai mari medii de admitere este Colegiul National "Sfantul Sava" din Bucuresti, unde media ultimului admis a fost 9,60. Peste 2.000 de candidati nu au putut fi repartizati la aceasta prima repartizare, deoarece au completat prea putine optiuni in fisa de admitere (1,09% din total).

CLICK pe Harta pentru a vedea rezultatele finale ale primei repartizari in licee, in judetul tau

In 2010, numarul elevilor care nu au putut fi repartizati in licee din prima sesiune de repartizare a fost de 1.107 (Sursa).

In 2009, numarul elevilor care nu au putut fi repartizati in licee din prima sesiune de repartizare a fost de 1.331 (Sursa)

In 2008, numarul elevilor care nu au putut fi repartizati in licee si scoli de arte si meserii din prima sesiune de repartizare a fost de 2.263 (Sursa)

Click pe linkurile de mai jos pentru a accesa si statistici pe tara

Primele 50 de specializari din tara

Lista candidatilor cu media de admitere 10

Situatia locurilor si candidatilor pe judete

Lista candidatilor nerepartizati pe tara

Nota: Redirectionarea se face catre portalul specializat Admitere 2011 Edu.ro unde listele pot fi sortate in ordine alfabetica sau dupa medie, in functie de specializari, de licee si scoli. De asemenea, pe acest portal sunt publicate si listele locurilor libere din fiecare judet.

Citeste si: Rezultate admitere liceu 2011 Au fost publicate online listele integrale cu elevii repartizati la liceu