Barbatul care in 10 iunie a fost jefuit de 880.000 de lei a fost din nou atacat in trafic, luni, pe Soseaua de Centura a Capitalei, si talharit de 250.000 de lei, bani pe care, ca si in incidentul anterior, tocmai ii scosese din banca, relateaza Mediafax.

Masina in care se afla barbatul a fost oprita de atacatori pe Soseaua de Centura a Capitalei, intre Jilava si Magurele, au declarat reprezentanti ai politiei.

Barbatul le-a spus politistilor ca hotii au spart geamul din stanga spate al masinii si i-au smuls sacosa in care avea aproximativ 250.000 de lei, bani pe care ii scosese de la banca in urma cu putin timp.

Politistii de la Politia Ilfov se afla la fata locului si fac cercetari, barbatul atacat fiind dus la spital pentru ingrijiri medicale, dupa ce a fost taiat de cioburi din geamul spart al masinii.

Ambulanta a fost solicitata, in jurul orei 16.10, langa podul de la Magurele, pentru un barbat cu o plaga la mana, pacientul fiind dus la Spitalul Bagdasar, a spus directorul medical al Serviciului de Ambulanta Bucuresti - Ilfov, Cristian Grasu.

In 10 iunie, acelasi barbat a fost jefuit de 880.000 de lei, bani pe care ii retrasese cu putin timp inainte de la o banca din Capitala. Incidentul a avut loc atunci tot pe Soseaua de Centura a Capitalei, unde barbatul a oprit masina dupa ce a facut pana la o roata.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Ilfov, Claudia Burada, declara atunci, pentru Mediafax, ca in timp ce schimba roata, impreuna cu o alta persoana care il insotea, au aparut patru persoane care au spart un geam lateral al masinii si au furat un sac cu bani, dupa care au disparut cu doua masini de culoare inchisa.

Un incident similar a avut loc in 24 mai, in Sectorul 4 din Capitala, unde o masina a fost blocata in trafic de mai multi barbati mascati, care au amenintat cu o arma doua persoane si au furat o borseta cu 200.000 lei.

Purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Diana Sarca, declara atunci ca un autoturism de teren in care se aflau doi barbati a fost blocat de doua masini Dacia Logan din care au coborat mai multi barbati imbracati in haine negre, cu fetele acoperite de cagule. Agresorii i-au amenintat pe cei doi ocupanti ai autoturismului blocat cu o arma despre care nu s-a stabilit daca era reala sau artizanala si au furat o borseta in care se aflau 200.000 de lei, bani ce fusesera retrasi de la o sucursala bancara din Sectorul 4.