Strazi pline de gropi, gramezi de gunoaie pe arterele principale, lipsa apei calde, canalizari inexistente - asa arata Bucurestiul potrivit VerticalNews.com preluat de Tourism-review.com. Bucurestiul a fost votat cea mai urata capitala europeana.

Bucuresti 2011Foto: HotNews / DP

Nu exista strazi asfaltate, apa potabila, canalizari, iar in unele cartiere ale Bucurestiului te simti ca in Evul Mediu. Exista case cu apa potabila, dar care nu au canalizare. Locuitorii ar face o baie, dar dupa, ar trebui sa care cu galetile apa folosita la cea mai apropiata canalizare.

Cei care nu au apa potabila o aduc din fantani. Potrivit Tyden.cz, autoritatile sanitare au luat probe de apa din 60 de fantani in 2007, si rezultatele au fost alarmante, cantitatea de nitriti din apa din fantani a fost in majoritatea cazurilor peste limita admisa.

Calitatea vietii se degradeaza incontinuu, in 2009 Bucurestiul ocupand penultimul loc inaintea Sofiei, potrivit companiei Mercer care a analizat nivelul poluarii, al accesului la apa potabila, canalizare si electricitate, rata criminalitatii.