Un sofer din Vaslui, in varsta de 31 de ani, a fost prins pe DN2 (E85), in zona Racoviteni, ruland cu viteza de 184 de kilometri la ora, iar in localitate, cu 127 kilometri la ora, potrivit IPJ Buzau, relateaza Agerpres. Un alt conducator auto din Capitala a fost surprins de radar, pe raza comunei Costesti, cu 127 kilometri la ora.

Zece soferi au fost lasati fara permise de conducere in ultimele 24 de ore pe raza judetului Buzau, din cauza vitezei excesive, au informat sambata reprezentantii IPJ Buzau.

"Radarele amplasate in zonele cu cele mai mari valori de trafic au inregistrat peste 100 de autovehicule care rulau cu viteze mai mari decat limitele maxime admise in localitati si in afara localitatilor, iar impotriva a 10 soferi care au tranzitat DN2 E85 a fost luata si masura retinerii permisului in vederea suspendarii pentru o perioada de 90 de zile, intrucat au depasit cu mai mult de 50 km/h viteza maxima admisa", a declarat subcomisarul Florina Crucianu, purtator de cuvant al IPJ Buzau.