Peste 1.000 de strazi din Capitala, precum si pistele pentru biciclete vor intra in reabilitare, incepand din 1 iunie, a declarat, joi, primarul general Sorin Oprescu, citat de Mediafax.

Primarul general al Capitalei a anuntat ca refacerea pistelor pentru biciclete va incepe in cateva zile, cand va fi demarata si actiunea de reparare a peste 1.000 de strazi, urmand sa fie turnate covoare asfaltice si sa fie refacute urcarile si coborarile de pe trotuar.

"Incep lucrarile de reabilitare a strazilor Capitalei. Speram sa ne miscam repede, iar sfarsitul verii sa ne prinda cu o circulatie putin mai buna si mai normala", a declarat Oprescu.

Primarul a mai spus ca autoritatile incearca sa actioneze mai serios pentru a desfiinta depozitele de gunoi aparute la periferia Bucurestiului, in special in sectoarele 2 si 5, dar si pentru a spala sistematic trotuarele si rigolele, aratand ca acolo se aduna cel mai mult praf.

"Vom actiona pe portiuni de cate 1,5 kilometri pe marile bulevarde, pentru a putea face curat in mod constant la rigole si a ridica praful de acolo", a explicat edilul Capitalei.