Avocatul Ion Ilie-Iordachescu a fost reales, sambata, decan al Baroului Bucuresti, cu 1.378 de voturi, la Adunarea Generala Electiva si Ordinara a Avocatilor, care s-a desfasurat la Sala Palatului, relateaza Agerpres.

Ilie IordachescuFoto: Agerpres

Pe locurile urmatoare s-au clasat Mihnea-Octavian Stoica cu 679 de voturi si Flavia-Cristina Teodosiu cu 375 de voturi.

"Nu au fost reclamatii, nu sunt obiectii, nu sunt contestatii, totul a decurs si decurge normal. In momentul de fata se face o centralizare pentru demnitatea de consilier, deci pentru Consiliul Baroului Bucuresti", a declarat Ion Ilie-Iordachescu.

Potrivit acestuia, Comisia de numarare a voturilor privind decanul Baroului Bucuresti si-a incheiat activitatea si a depus procesul verbal de centralizare.

El spera ca si un consiliu corespunzator il va ajuta sa-si indeplineasca proiectele pe care si le-a propus.

"Mi-am dorit din toata inima sa achizitionez un nou sediu al Baroului Bucuresti si daca e posibil sa infiintez o gradinita pentru copiii avocatilor, dar repet in momentul in care voi avea posibilitatea sa dezbat problemele respective in Consiliul Baroului si ulterior sa obtin aprobari din partea Adunarii Generale a avocatilor", a spus Ion Ilie-Iordachescu, reamintind ca in 2008 a fost ales pentru prima oara decan al BB.

Noua avocati au candidat pentru functia de decan al Baroului Bucuresti: Ion Ilie-Iordachescu, Mihail-Alexandru Camarascu, Eugen-Sebastian Cudrici, Iosif Friedmann-Nicolescu, Cristian-Alin Gadea, Mihai-Doru Giugula, Sorin Dinu Maduta, Mihnea-Octavian Stoica si Flavia-Cristina Teodosiu.

Adunarea Generala Electiva si Ordinara a Avocatilor a avut loc, sambata, la Sala Palatului, la eveniment participand peste 2.900 de avocati, potrivit lui Ion Ilie-Iordachescu.

Tot in urma votului de sambata se va stabili componenta Consiliului Baroului Bucuresti, a Comisiei de Disciplina si a Comisiei de Cenzori.