Vicepresedintele PDL Cezar Preda a ramas fara carnetul de sofer dupa ce a fost prins conducand cu 110 km/h intr-o localitate din judetul Bacau, unde viteza maxima este de 50 km/h, transmite Agerpres. El a spus ca nu va contesta in instanta sanctiunea primita, ci va suporta rigorile legii ca orice cetatean, deoarece "nimeni nu este mai presus de lege".

Cezar Preda (foto arhiva)Foto: Agerpres

"Nu am de ce sa contest. Mi-au luat permisul ca la orice cetatean al acestei tari. Nimeni nu este mai presus de lege si nici Cezar Preda", a declarat parlamentarul PDL de Buzau.

Preda a spus ca nu exclude posibilitatea sustinerii testului de verificare a cunostintelor privind regulile de circulatie care, conform legii, ar reduce perioada de suspendare a permisului.

Cezar Preda a ramas fara permis de conducere in comuna Nicolae Balcescu, situata la 6 kilometri de municipiul Bacau, dupa ce a fost surprins de radar conducand un autoturism cu 110 km/h pe E85, intr-o localitate unde viteza maxima este de 50 km/h.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului Bacau, inspector Narcisa Butnaru, a confirmat informatia.

Deputatul PDL va ramane fara permis de conducere auto timp de 90 de zile si a primit o amenda de 600 de lei.