Premierul Emil Boc a participat, in noaptea de sambata spre duminica, la slujba de Inviere la biserica din satul natal Rachitele (jud. Cluj), el declarand ca nicaieri Pastele "nu poate fi mai frumos si mai placut decat acasa, la izvoare, acolo unde ai crescut", transmite Mediafax. Boc, insotit de sotia sa, a aprins o lumanare si s-a alaturat credinciosilor care au inconjurat biserica de lemn din satul Rachitele de trei ori, conform traditiei.

"Nicaieri Pastele nu poate fi mai frumos si mai placut decat acasa, la izvoare, acolo unde ai crescut si unde te simti cu adevarat acasa. De fiecare data lumina Invierii iti da puterea de a merge mai departe, sa fii mai bun, mai generos si sa speri in mai bine", a declarat premierul.

Boc a spus ca de fiecare data "lumina Invierii le da oamenilor puterea de a merge mai departe".

Emil Boc a aprins o lumanare si s-a alaturat credinciosilor care au inconjurat biserica de lemn din satul Rachitele de trei ori, conform traditiei. La slujba au luat parte sute de localnici.

Premierul va participa si duminica la slujba de Liturghie de la biserica din Rachitele, urmand ca luni sa se intoarca la Bucuresti.