Un executor judecatoresc din Focsani, care era baut, a accidentat grav o femeie aflata pe trotuar, dupa ce a pierdut controlul volanului, a rupt un panou publicitar, a acrosat doua masini parcate, apoi s-a oprit cu autoturismul in usile unui imobil, relateaza Mediafax.

Accidentul s-a petrecut vineri dupa-amiaza, cand, aflat la volanul masinii sale, un BMW X5, executorul judecatoresc Gelu Coman, care se deplasa pe strada Republicii din Focsani, a pierdut controlul volanului si a intrat cu autoturismul in sediul in care va functiona Tribunalul Vrancea.

Potrivit politistilor, barbatul a rupt cu masina un panou publicitar, apoi a acrosat doua autoturisme parcate, unul dintre acestea lovind o femeie care se afla pe trotuar. In cele din urma, masina barbatului s-a oprit in usile imobilului in care va functiona Tribunalul Vrancea.

Politistii au stabilit ca soferul avea o alcoolemie de 0,68 la mie.

"Din primele verificari a rezultat ca soferul unui autoturism BMW a lovit doua masini parcate regulamentar, iar unul dintre acestea a fost proiectat pe trotuar, unde a lovit un pieton. In urma testarii cu aparatul alcooltest s-a stabilit ca soferul avea o alcoolemie de 0,68 la mie. In acest caz a fost intocmit dosar penal pentru vatamare corporala din culpa si conducere sub influenta bauturilor alcoolice", a precizat inspectorul principal Sandel Stoica, seful Biroului de Politie Rutiera Focsani.

La fata locului a ajuns si o ambulanta care a preluat-o pe femeie si a transportat-o la spital.