Patroana unei agentii de turism din municipiul Constanta este cautata de politisti dupa ce a inselat aproximativ o suta de persoane, fugind cu banii pe care acestea ii platisera pentru excursii in strainatate in perioada sarbatorilor de Pasti, relateaza Mediafax.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului de Politie al Judetului Constanta, Magdalena Druiu, administrator al SC "Ecorustica House" SRL Constanta a perceput de la aproximativ o suta de persoane, in avans, intre 200 si 2.000 de euro, pentru excursii in Israel, Grecia si Spania.

Majoritatea cumparatorilor si-au achizitionat pachetele turistice inca de la inceputul acestui an, dar si-au dat seama ca au fost inselati abia in ziua in care urmau sa plece in excursie, iar in momentul in care s-au dus sa ceara socoteala la agentia de turism au gasit lacatul pus pe usa.

"Pana in prezent avem depuse cateva zeci de plangeri impotriva administratorului societatii Ecorustica House si ne asteptam sa ajunga la aproximativ 100. Am inteles ca se formasera cinci grupuri de turisti, de circa 20 de persoane fiecare", a declarat, vineri, purtatorul de cuvant al IPJ Constanta, inspectorul Gelu Manolescu.

Magdalena Druiu este in prezent cercetata de ofiterii de la Investigarea Fraudelor pentru inselaciune.