Prim-ministrul Emil Boc le-a spus, luni, unor ziaristi care alergau dupa el pentru declaratii, ca a facut "destul sport" la viata lui si are conditie fizica, explicand ulterior ca nu poate declara nimic inainte de intalnirea cu senatorii.

"Am facut destul sport la viata mea. Am conditie fizica", a afirmat Boc, dupa ce ziaristii l-au intrebat de ce nu se opreste pentru declaratii, relateaza Mediafax.

Premierul a facut aceasta precizare in timp ce se deplasa de la sedinta deputatilor PDL la cea a senatorilor democrat-liberali pentru a discuta despre legea salarizarii profesorilor.

Boc nu a vrut sa spuna ce a discutat cu deputatii PDL. "Prima data ne consultam si apoi luam decizii. Nu pot sa va declar nimic", a afirmat Emil Boc, la intrebarea daca a discutat cu deputatii PDL despre asumarea raspunderii Guvernului pe legea salarizarii profesorilor.

BPN al PDL sustine angajarea raspunderii Guvernului pe doua pachete de lege referitoare la reglementarea salarizarii profesorilor si Codul Dialogului Social, a declarat, luni, vicepresedintele PDL Gheorghe Flutur.