Irinel Columbeanu a acuzat-o, luni, pe Monica Columbeanu ca a practicat prostitutia, sustinand ca are probe cu tarifele pe care le cerea aceasta "la un moment dat", relateaza Agerpres.

Irinel si Monica Columbeanu s-au prezentat la Tribunalul Bucuresti, unde s-a dezbatut recursul la decizia privind custodia copilului pana la pronuntarea divortului.

Irinel Columbeanu a venit la tribunal cu un dosar ce ar contine probe din perioada in care Monica Columbeanu ar fi practicat prostitutia.

Intrebat de ziaristi daca o acuza pe Monica de prostitutie, Irinel a raspuns: "Am depus probe noi la dosar. Este vorba de niste tarife pe care le practica Monica la un moment dat".

In timpul sedintei de judecata, Irinel si Monica au fost intrebati ce pensie alimentara ar fi dispusi sa plateasca pentru micuta Irina. Irinel a spus ca ar da 2.000 de lei lunar, in timp ce Monica le-a spus judecatorilor ca va da "atat cat e nevoie".

In pauza procesului, Monica s-a apropiat de Irinel si l-a intrebat ce face fiica lor, cei doi avand o discutie scurta.

Irinel si Monica vor merge, in jurul orei 12.00, la Judecatoria Buftea, unde se va desfasura al doilea termen al procesului de divort.

Update: Unele scene s-au petrecut chiar la domiciliul conjugal, angajatii avand cunostinta de ele, dar de teama nu au spus nimic, a declarat Irinel Columbeanu.