Iarna s-a intors in multe zone din tara. Luni dimineata,un strat subtire de polei s-a format pe drumurile judetene din zona localitatilor Cavnic si Budesti, din judetul Maramures. Ploaia cazuta in timpul noptii si ninsoarea au determinat formarea poleiului pe DJ 184, la intrarea in orasul Cavnic, in zona partiilor de schi din Pasul Roata, respectiv Pasul Rotunda - a declarat purtatorul de cuvant al Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta Maramures, Dan Buca, citat de Agerpres.

Si pe tronsonul DJ 109F care leaga orasul Cavnic de comuna Budesti s-a format polei. De asemenea, luni dimineata, ningea in zona partiilor de schi din Muntii Gutaiului. Circulatia rutiera in zona se desfasoara in conditii de iarna.

A nins, de asemenea, in zona montana a DN 18, in Pasul Gutai si in Pasul Prislop, unde a fost imprastiat material antiderapant.

Pentru urmatorul interval de timp, meteorologii au prognozat ploi pe arii extinse, care vor avea si caracter de aversa. In zona montana inalta, precipitatiile vor fi mixte.