Presedintele Aliantei "Sed Lex", Vasile Marica, a declarat, joi, ca daca anchetatorii l-au prins "la furat" pe liderul CNSLR-Fratia, Marius Petcu, este "o prostie" din partea lui, precizand ca, in aceste conditii, nu mai baga mana in foc pentru nimeni, relateaza Mediafax.

Marica a spus ca in urma acestor scandaluri in care sunt vizati lideri sindicali pierde miscarea sindicala. El a precizat ca singurii vinovati de acest lucru sunt chiar lideri sindicali.

"Tot ce ni se intampla ne duce in jos, si este numai din cauza noastra, din cauza modului in care cultivam relatiile intre lideri, din cauza modului in care ne dam la gioale. Si acum traim consecintele actiunilor pe care le-am facut si ne pierdem continuu credibilitatea in fata Guvernului si a membrilor nostri", a spus liderul "Sed Lex", alianta afiliata la CNSLR-Fratia.

Marica a adaugat ca nu stie nimic despre vreo actiune a DNA care l-ar viza pe Marius Petcu, precizand insa ca nu mai poate baga mana in foc pentru nimeni.

Anchetatorii anticoruptie l-ar fi prins in flagrant delict pe liderul CNSLR-Fratia, Marius Petcu, in timp ce primea mita 40 de mii de euro, au declarat, joi, surse oficiale.