Elena Udrea isi actualizeaza contul de Facebook in timpul sedintei de Guvern. La ora 11:00, ministrul Turismului scria pe "Wall"-ul paginii personale de pe cunoscutul site de socializare: "Apropo de Legea Fatadelor pe care o discutam azi in Guvern, iata cateva imagini relevante", la care ministrul a atasat 16 fotografii. Acesta este al doilea mesaj postat miercuri de Elena Udrea pe Facebook. Primul a fost publicat la putin timp dupa ora 10:00, ora la care a inceput sedinta de Guvern, potrivit Ziare.com.

Elena UdreaFoto: Agerpres

Iata cum arata o dimineata din viata ministrului Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, vazuta pe Facebook:

Ora 10:16 Elena Udrea posteaza primul mesaj pe Facebook pe ziua de miercuri

"Pe langa pericolul pe care il reprezinta, fatadele deteriorate afecteaza calitatea mediului urban si reduc interesul social, economic si turistic al zonelor afectate. Discutam acum, in Guvern, Legea fatadelor, un act normativ care ii ajuta, dar ii si obliga pe proprietari sa renoveze fatadele imobilelor pe care le detin".

Fatadele de pe contul Elenei Udrea

Fatadele de pe contul

Elenei Udrea

Foto: Facebook

Ora 10:49 Ministrul revine cu o precizare si cu 16 fotografii

"Apropo de "Legea Fatadelor" pe care o discutam azi in Guvern, iata cateva imagini relevante. De ce e nevoie de aceasta lege", scrie Elena Udrea. La acest post, ministrul a publicat 16 fotografii cu fatade deteriorate ale unor imobile din Bucuresti. Nu se stie daca mesajele sunt postate de ministru chiar din sala de sedinte, in timpul discutiilor dintre membrii Guvernului, dar ele au fost publicate in intervalul orar in care Executivul se afla in sedinta.

Ora 14:53 Elena Udrea revine cu noi detalii privind activitatea sa la sefia Ministerului Turismului

"Orasele mici au si ele sansa sa se dezvolte cu ajutorul banilor europeni. Astazi am semnat un contract de 10 milioane de Euro pentru reabilitarea si modernizarea strazilor din Zlatna, jud. Alba".

Sedinta de guvern de miercuri a inceput la ora 10:00, pentru ca in jurul orei 13:00 sa fie intrerupta pentru ca premierul Emil Boc era asteptat la Parlament, pentru dezbaterea si votul asupra motiunii de cenzura. Prim-ministrul i-a convocat insa din nou pe ministri la Guvern, pentru continuarea sedintei, dupa incheierea votului, transmite Agerpres.