Reprezentantii Uniunii Social Liberale (USL) sunt "ipocriti" in privinta Codului Muncii, a declarat la RFI Andreea Paul Vass, consilierul premierului Emil Boc. Ea a acuzat si sindicatele ca aduna 150 de milioane de euro pe an, din cotizatiile membrilor, fara sa contribuie la "cultivarea competentelor angajatilor". Unele patronate "apara interesele ghidonate politic ale Opozitiei", a spus Vass. Guvernul isi asuma marti raspunderea in fata Parlamentului asupra legii de modificare a Codului Muncii, intr-o sedinta comuna a celor doua Camere, care a inceput la ora 10:00. Opozitia a anuntat ca, imediat dupa asumarea raspunderii, va depune o motiune de cenzura impotriva Cabinetului Boc.

Opozitia este ipocrita, pentru ca sustine ca apara interesele angajatilor, dar nu contribuie in nici un fel la imbunatatirea Codului Muncii, a afirmat Andreea Paul Vass.

"Reprezentantii USL nu au dorit sa contribuie in nici un fel la imbunatatirea actualului Cod. De altfel, purtatorul de cuvant al PSD a declarat ferm ca formatiunea nu va depune amendamente, ci va sesiza Curtea Constitutionala. Asadar, nu-i intereseaza deloc si sunt ipocriti cand ei declara ca militeaza pentru interesele angajatilor", a spus consilierul premierului Emil Boc.

Andreea Paul Vass critica si sindicatele, care nu se implica in "cultivarea competentelor angajatilor", desi ele obtin 150 de milioane de euro anual, din cotizatiile membrilor.

Guvernul isi asuma marti raspunderea in fata Parlamentului asupra legii de modificare a Codului Muncii, intr-o sedinta comuna a celor doua Camere, care a inceput la ora 10:00. Opozitia a anuntat ca, imediat dupa asumarea raspunderii, va depune o motiune de cenzura impotriva Cabinetului Boc.

Urmareste intreaga declaratie a lui Vass pe www.rfi.ro.