Deputatul social-democrat Manuela Mitrea a elaborat o initiativa legislativa care prevede interzicerea totala a fumatului in toate spatiile inchise - inclusiv restaurante, baruri si cafenele, anunta B365.realitatea.net. Manuela Mitrea argumenteaza ca o astfel de lege, deja adoptata in unele state europene, este necesara si in tara noastra, in conditiile in care, spune ea, un roman moare la fiecare 4 ore din cauza fumatului, iar fumatorii pasivi sunt cu 30% mai expusi la imbolnavire.

"Eu nu ma gandesc la patroni, ci doar la clienti. Asa-zisele spatii pentru nefumatori sunt, foarte rar, bine izolate, asa ca nu reprezinta o solutie", a declarat Manuela Mitrea pentru sursa citata.

Manulea Mitrea, sotia deputatului social-democrat Miron Mitrea, este deputat PSD de Constanta si vicepresedinte al Comisiei pentru Politica Externa din Camera Deputatilor.

  • Sunteti pro sau contra interzicerii fumatului in spatiile inchise? HotNews.ro va invita sa va spuneti parerea prin intermediul formularului de comentarii de la finalul articolului.