Un taximetrist din Bucuresti a fost arestat preventiv pentru ca a fugit de la locul producerii accidentului dupa ce a ranit grav o femeie care traversa strada regulamentar, anunta Mediafax, citand Brigada Rutiera a Capitalei. Accidentul a avut loc pe data de 16 ianuarie, pe bulevardul Tineretului din Capitala, in timp ce femeia traversa strada pe trecerea de pietoni, pe culoarea verde a semnaforului.

"In dimineata zilei de 16.01.2011, in jurul orei 06:30, P. M., in varsta de 59 de ani, domiciliata in Bucuresti, care se angajase in traversarea Bd. Tineretului, prin loc special amenajat si semnalizat, la culoarea verde a semaforului electric pietonal, a fost surprinsa si accidentata de un autoturism de culoare galbena, posibil taxi, care circula pe Bd. Tineretului dinspre Bd. Gheorghe Sincai catre Calea Vacaresti. Dupa producerea accidentului, conducatorul auto a parasit locul faptei fara incuvintarea organelor de politie", se arata pe site-ul Brigazii Rutiere.

In urma accidentului, femeia lovita a fost ranita grav, fiind inca internata la spitalul Bagdasar-Arseni din Capitala.

Autorul accidentului este un barbat in varsta de 37 de ani, angajat al unei companii de taxi, care a fost prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva.

Barbatul a fost arestat preventiv pentru 29 de zile pentru savarsirea infractiunilor de vatamare corporala din culpa, parasirea locului accidentului si stergerea urmelor accidentului fara acordul echipei de cercetare la fata locului.