Doi inspectori de la Directia Finantelor Publice Dambovita au fost transportati, miercuri, la Spitalul Judetean, dupa ce patronul unui magazin de piese auto din Targoviste pe care mersesera sa il execute silit i-a stropit cu acid de baterie, in urma incidentului victimele suferind arsuri, relateaza Mediafax.

Primele cercetari ale politistilor arata ca o echipa formata din trei inspectori ai Directiei Finantelor Publice Dambovita a mers, miercuri, in control la un magazin de piese auto din Targoviste, al carui patron are mai multe datorii la stat si care urma sa fie executat silit.

La un moment dat, in timpul controlului, a existat o discutie in contradictoriu intre echipa de la Finante si patronul magazinului, acesta din urma stropindu-i cu acid de baterie pe doi dintre inspectori.

"S-a primit un apel la Politie prin care am fost anuntati ca la Spitalul Judetean din Targoviste au fost aduse doua persoane care aveau arsuri in zona fetei dupa ce au fost stropite cu acid de baterie de catre patronul magazinului. Din primele cercetari reiese ca ranile nu sunt grave", a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Dambovita, comisar Mihaela Savu.