​Presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a declarat, marti, la iesirea de la audierile de la Parchetul General, ca "Nu credeam sa se ajunga in Romania mileniului 3 la un regim nazist, mai rau decat Pol Pot", cu referire la evacuarea partidului sau din sediul de pe strada Emile Zola din Capitala. "Este un gest politic, dirijat politic, menit sa dezintegreze PRM, lasandu-l fara sediu, dupa ce l-au scos din Parlamentul Romaniei. RAAPPS-ul trebuia sa protejeze casa mea, dar RAAPPS-ul este un nucleu dur al mafiei. Cine a fost avocat la RAAPPS? Elena Udrea", a continuat europarlamentarul.

Corneliu Vadim TudorFoto: AGERPRES

Corneliu Vadim Tudor a acuzat si un "atac informatic fara precedent" impotriva ziarului Tricolorul, "de 3 zile si 3 nopti", adaugand ca "serverele se afla in Europa, iar specialistii nostri lucreaza de zor pentru ca lumea sa poata citi ".

"Nu credeam sa se ajunga in Romania mileniului 3, la miezul noptii, la atacuri cu politisti si agenti SRI. Avem o caseta pe care ce n-ar fi dat ei sa nu o avem? Politisti si ofiteri SRI au patruns in biroul meu si au brutalizat femeile la miezul noptii. Asa facea SS-ul si Hitler si NKVD-ul lui Stalin", a adaugat liderul PRM.

"RAAPPS-ul trebuia sa protejeze casa mea, dar RAAPPS-ul este un nucleu dur al mafiei. Cine a fost avocat la RAAPPS? Elena Udrea", a continuat europarlamentarul.

Vadim Tudor nu a "uitat-o" nici pe Paula Somaldoc, executorul judecatoresc care a evacuat PRM din sediul din strada Emile Zola, in urma unei hotarari judecatoresti: "Toata lumea stie cat de elegant ma port cu femeile. Eu am casa plina de sexul frumos. Eu respect femeia cu o singura rugaminte, sa se respecte ea insasi. Somaldoc spune ea insasi in Adevarul: ".

Liderul PRM a mai spus ca, in opinia sa, recentul scandal ii va creste popularitatea in randul electoratului. El a amintit ca in perioada in care Emil Constantinescu era presedintele Romaniei, i-au fost intentate zeci de procese, iar la alegerile prezidentiale din 2000, numarul mare de voturi obtinute l-a dus in al doilea tur la alegerile prezidentiale.

Presedintele Partidului Romania Mare s-a prezentat, marti, la Parchetul General, unde a fost citat in dosarul in care este cercetat pentru ultraj si nerespectarea unei hotarari judecatoresti.