​Interviu HotNews

Viata de executor judecatoresc:“Cand politistii din spatele meu au inaintat iar eu m-am retras, Vadim a spus <Stati!>”

de Vlad Mixich     HotNews.ro
Vineri, 7 ianuarie 2011, 22:48 Actualitate | Esenţial


Paula Somaldoc
Foto: Agerpress
Paula Somaldoc este femeia care a reusit sa-i tina piept lui Corneliu Vadim Tudor. Europarlamentarul a numit-o “pitica nenorocita”, a insultat-o si este posibil ca aceasta poveste mizera sa nu se fi terminat aici. Dar, intr-o tara locuita de milioane de “pitici nenorociti”, Paula Somaldoc a aplicat legea fara sa clipeasca. Cum gandeste aceasta femeie? Unde isi gaseste forta? Ce anume din povestea evacuarii lui Vadim Tudor a scapat camerelor de filmat? Cititi povestea celor mai intense 24 ore din viata unui executor judecatoresc in Romania.

Vlad Mixich: Cand mergeti la o evacuare silita pe cine aveti in spate?
Paula Somaldoc: Intotdeauna il am pe Dumnezeu. El este singurul de care mi-e frica.

V.M.: Dar pe cine reprezentati?
Paula Somaldoc: Statul. Sunt reprezentantul autoritatii statului.

V.M.: Si de ce ar fi statul, in Romania, demn de respect?
Paula Somaldoc: Pentru ca daca n-am avea stat nu am avea nici identitate ca popor.

 
Cand politistii din spatele meu au inaintat iar eu m-am retras, Vadim a spus: “Stati. Plecam de bunavoie."
 
 
Paula Somaldoc
V.M.: Dar atata timp cat statul nu are grija de noi, ce mai conteaza identitatea?
Paula Somaldoc: Poate ca astazi statul nu ne apara cum ar trebui, dar traim cu speranta. Trebuie sa existe undeva un sfarsit de rau si un inceput de bine. Noi, oamenii, avem speranta in sange. Speranta de mai bine, nu de mai rau.

V.M.: Se intampla adesea ca cei care nu respecta statul sa fie chiar demnitarii lui. De ce?
Paula Somaldoc: Pentru ca avem o legislatie in care exista obligatii, dar nu si sanctiuni. O obligatie fara sanctiune e ca si cand nu ar fi. Daca ar exista raspunderi clare si pedepse pe masura atunci nu s-ar mai intampla ceea ce se intampla. La noi, daca ai functie, crezi ca esti mai presus de orice. Asta e o parte urata a poporului nostru. Noi mai trebuie sa crestem si sa crestem frumos si bine. Eu reprezint acest stat, iar statul nu sunt persoanele. Eu imi iubesc statul pentru ca el este reprezentarea unei tari si eu fac parte din Romania, fie ca vreau sau nu. Eu iubesc tara si ce fac, eu fac ca reprezentant al acestei tari. Si daca exista 10 corupti asta nu inseamna ca trebuie sa mai las unul in plus. Daca as avea hotarare impotriva lui Basescu m-as duce si impotriva lui cu aceeasi frunte sus, cu aceeasi libertate si dezinvoltura.

V.M.: Cat de des se intampla ca cei care trebuie evacuati sa se impotriveasca ordinului judecatoresc?
Paula Somaldoc: Intotdeauna se intampla asta. Toti se opun.

V.M.: Si atunci...?
Paula Somaldoc: Atunci intervin organele de politie. Si aici nu mai e treaba mea. Eu incerc totul ca sa
 
I-am spus din nou “va rog”.
 
 
Paula Somaldoc
ajungem la o intelegere de bunavoie. Daca nu se ajunge, l-am declarat evacuat si ma retrag. Inainte spun: “va somez sa parasiti, in caz contrar se va intampla asta.” Daca se opun in continuare...

V.M.: L-ati declarat evacuat si pe Vadim Tudor?
Paula Somaldoc: Da. Si cand politistii din spatele meu au inaintat iar eu m-am retras, el a spus “Stati. Plecam de bunavoie." Asta se intampla marti, la ora 23.00. In cazul acesta am evacuat intai parterul, iar apoi am urcat si la etaj. Era 10 seara. Strategia politiei a fost sa o luam catre intrarea principala. Am luat camera cu camera pentru ca, in afara de domnul Vadim, mai erau aproximativ 15 persoane acolo. Am ajuns si in camera in care era domnul Vadim. La ora 23, toti erau in acel loc. Am intrat si le-am explicat “va rog frumos sa parasiti ca sa nu ajungem la acte de violenta”.


V.M.: Mai erau televiziunile acolo?
Paula Somaldoc: Nu. In interior nu. Dar domnul Vadim tot la fel catre mine: “Iesi afara ca nimeni nu se uita la tine; luati-o pe asta afara”. Nu l-am luat in seama, nici macar nu am stat sa ma gandesc la ce a spus dumnealui. I-am spus din nou “va rog”. Am asteptat si am vazut ca nu s-a miscat nimic. “Va somez. In caz contrar voi interveni cu forta publica”. Domnul Vadim vorbea tot timpul. Si dupa aceea am spus: “in momentul acesta eu va declar evacuati” si m-am retras. Politia a facut in fata mea cordon si s-au indreptat in pereche catre cate o persoana. E... cand a vazut ca deja lucrul era hotarat, domnul Vadim a spus: “Stati! Plecam de bunavoie.” In momentul acesta noi ne-am retras si ei au plecat.

V.M.: De ce nu a intervenit politia cand ati fost agresata verbal?
Paula Somaldoc: Atributiile organelor de politie spun asa: se vor depune toate masurile de a rezolva un incident prin modalitati pasnice. Toate, spune legea. Si numai daca acestea nu dau rezultate se vor lua masuri dure. In acel moment, politistii nu aveau cum sa aplice direct masuri dure pentru ca apoi tot dumnealor erau trasi la raspundere. Trebuia sa incercam toate metodele pasnice. Daca la ora 23 nu intelegeau sa plece, atunci intram in forta. Dar, pana atunci noi, trebuia sa dovedim prin toate demersurile noastre ca am incercat acest lucru. La noi legea il avantajeaza pe debitor si de aceea trebuie sa ne luam o mie si una de masuri.   

V.M.: De ce nu au intervenit politistii nici in momentul in care Vadim Tudor a smuls chipiul unui politist?
 
In timpul unei executari silite, niciun politist nu ia hotarari de unul singur.
 
 
Paula Somaldoc
Paula Somaldoc: Eu nu eram acolo, am aflat ce s-a intamplat ulterior, dar nu eram in preajma. Mi s-a transmis dar, vedeti dumneavoastra, cand ei sunt cu mine ei asteapta sa spun eu, sa fac eu. Ei nu au o libertate de miscare sau de organizare sau de conducere. Eu sunt aceea. Si atunci imi spun: doamna executor ce facem? Cum vreti? “Uitati noi propunem” si, daca eu sunt de acord... Ei nu au alte competente.

V.M.: Au venit si v-au povestit incidentul si...?
Paula Somaldoc: Si am zis: ce sa fac? Oricum nu puteau sa mai intervina in acel moment pentru ca mi-au spus dupa eveniment. Totul s-a petrecut pe neasteptate si in cateva minute. In timpul unei executari silite, niciun organ de politie nu ia hotarari de unul singur. Daca eu le-as fi spus “ii dati afara”, da. Dar ei nu au primit de la mine asa ceva.

V.M.: In acea perioada, in timp ce erau si televiziunile acolo si pe parcursul scandalului ati primit telefoane cu indicatii de la superiori sau de la altcineva?
Paula Somaldoc: Eu am primit telefon o singura data. Am vorbit o singura data cu domnul Marius Cravcenco, presedintele Uniunii Executorilor Judecatoresti, si mi-a spus “Stai linistita, rezolva problema in liniste si cand termini ma suni sa dam si noi o declaratie de presa”. Am
 
Avem o legislatie in care exista obligatii, dar nu si sanctiuni.
 
 
Paula Somaldoc
zis da si din momentul acela nu am mai raspuns decat familiei.

V.M.: E mare presiunea?  
Paula Somaldoc: Mare. Te gandesti de trei ori la ce spui si ce faci. Sunt foarte multi oameni si foarte multe interese si fiecare poate interpreta. Cand nu exista un text de lege clar, se interpreteaza.

V.M.: Cat timp ati stat acolo?
Paula Somaldoc: Nu am parasit locul de la ora 09.00 din data de 4 ianuarie pana pe 5 ianuarie la ora 20.00.

V.M.: Si ati dormit acolo?
Paula Somaldoc: Nu am dormit. Nu am avut timp de dormit. A trebuit sa inventariez 12 camere.

V.M.: Cum s-a ajuns sa vi se incredinteze dumneavoastra acest caz?
Paula Somaldoc: Avocatul reprezentant al creditorului a venit la mine in birou spunandu-mi ca a intrebat in stanga si in dreapta si i s-a spus de prea multe ori numele meu asa ca a decis sa vina la mine. Am acceptat sa ma ocup de caz cu o mentiune: inainte de orice fac toate cercetarile. Si am facut demersurile si am vazut ca la
 
Am depus plangere penala dar nu solicit despagubiri.
 
 
Paula Somaldoc
Registru nu e nimic inregistrat, nicio societate, niciun punct de lucru cum spun ei. Am verificat legea referitoare la organizarea acelui birou de parlamentar, am vazut ca nu sunt indeplinite criteriile. Si atunci am spus: bun, putem face executarea. Am parcurs intreaga procedura legala si de atunci stiti.

V.M.: Ati depus plangere penala?
Paula Somaldoc: Nu eu personal, inca lucrez la ea. In schimb am facut toate demersurile in privinta autosesizarii Procurorului General. Dar voi depune si eu.

V.M.: Solicitati despagubiri?
Paula Somaldoc: Nu solicit. Singura mea despagubire este sa se faca intr-un fel dreptate poporului acesta. Nu m-a jignit pe mine ca om, ci autoritatea statului. Pentru autoritatea statului am facut plangere penala si pentru asta solicit sa se faca cercetari si sa se impuna sanctiunea legala.

V.M.: De ce cand vorbiti despre el folositi particula “domnul” Vadim?
Paula Somaldoc: Eu o folosesc. E varsta si... nu stiu de ce a ajuns aici. Tot ce stiu e ceea ce am in dosar. Eu mi-am facut treaba si incerc sa-l inteleg.

V.M.: Cum calificati gestul lui Vadim Tudor?
Paula Somaldoc: Un gest de om disperat.

V.M.: In acest caz ati mai fost supusa si altor presiuni si injurii in afara celor de marti?
Paula Somaldoc: Nu. Dar evenimente la evacuari cu injurii si opuneri intotdeauna exista.

V.M.: Daca ati face un top al celor mai violente, iesite din comun evacuari pe care le-ati executat, cea de marti pe ce loc ar fi?
Paula Somaldoc: Pe locul doi.

V.M.: Care e cea de pe primul loc?
Paula Somaldoc: Prima a fost evacuarea unei familii de tigani si, cand am ajuns acolo, femeia era pe casa
 
Gestul lui Vadim? "Un gest de om disperat".
 
 
Paula Somaldoc
amenintand ca-si da foc cu benzina. Si cum incercam sa intram in curte, ea ne ameninta ca isi da foc. Era intr-un pericol iminent. Am asteptat si am asteptat pana ce persoana a obosit.

V.M.: Si pe locul trei?
Paula Somaldoc: O alta evacuare in care un barbat tanar, dintr-o mafie, a apelat la forta fizica. Patru persoane l-au imobilizat. A sarit la mine, dar norocul meu e ca eram in spatele politistilor. Intotdeauna am avut incredere si nu am fost dezamagita de ei. Pentru asta le multumesc.

V.M.: Vreti sa iesiti la pensie din aceasta meserie?
Paula Somaldoc: Da. Daca nu mi se intampla altceva.

V.M: Nu e o meserie ingrata?
Paula Somaldoc: Dar nu facem numai evacuari. Mama mea m-a vazut la televizor si m-a sunat pe mobil si m-a intrebat disperata: “Ce faci? Unde esti? Traiesti?”. Mi-a fost usor sa o conving ca sunt in siguranta, dar mult mai greu mi-a fost sa-i explic ca eu nu fac doar ceea ce se vede la televizor. O evacuare poate fi o data pe luna. Avem si alte atributii. E o placere sa ajuti sa fie incredintati niste minori parintilor care i-au fost dati sau sa repui in drepturi pe cel care a fost jefuit. Evacuarile sunt un segment mic din profesia asta.

V.M.: In ultimii ani s-a schimbat felul in care reactioneaza oamenii in fata unui executor judecatoresc?
 
Am lucrat pe legea cu “Mica Reforma a Justitiei” si, din aproximativ 20-30 recomandari pe care le-am trimis, una s-a luat.  

 
 
Paula Somaldoc
Paula Somaldoc: Offf... Am observat ca debitorii au din ce in ce mai mult tupeu. Debitorul este cel care trebuie sa indeplineasca o obligatie. Anul trecut imi spunea unul: “Ce bani sa dau eu doamna? Nu vedeti ca e criza?”. El nu are nimic pe numele lui, dar sta intr-o vila. Si eu nu pot decat sa inghit si sa spun “asta e”. Pentru ca nu am parghiile de a-l sanctiona. Noua (breslei, n.r.) ni se cer opinii, pozitii referitoare la cadrul legislativ. Tot anul trecut am lucrat mult la un cadru legislativ pe legea cu “Mica Reforma a Justitiei” si, din aproximativ 20-30 recomandari pe care le-am trimis, una s-a luat.  

V.M: Ce v-a atras la meseria asta?
Paula Somaldoc: Cand eram copil ma jucam ori de-a politistul sau judecatorul ori de-a doctorul. Alte jocuri nu stiam. Cred ca meseria asta imi place pentru ca e vorba de dreptate. De dreptate. Nu-mi plac oamenii care fura. Noi, executorii, suntem ultimul segment prin care se recastiga dreptul incalcat.

V.M.: Ati spus ca nu va plac hotii. Dar cui ii plac?
 Paula Somaldoc: Multora. De obicei cel care e hot fura pentru ca ii place.

V.M.: Nu fura pentru ca are nevoie?
Paula Somaldoc: Sunt putini cei care fura pentru ca au nevoie de o gaina sau de un borcan de fasole. Dar cel de profesie o face pentru ca asta ii place si asta il stimuleaza. Il prinzi, ispaseste pedeapsa si cand iese tot la hotie se duce. Sunt niste lucruri bune care ar trebui natural sa fie in firea noastra. Dar goana dupa bani, dupa putere, ne-a facut inumani.

V.M.: Oamenii sunt fundamental niste creaturi bune sau rele?
Paula Somaldoc: In momentul in care ne nastem suntem frumosi dar depinde cum suntem crescuti. De acolo pleaca tot. Si pe masura ce crestem facem diferite alegeri. Daca le alegem pe cele bune ne este greu, iar cele mai rele le obtinem mai usor. Asta depinde de fiecare.

V.M.: A mai existat o incercare de executare la sediul PRM inainte de cea de marti. De ce nu a avut efect?
Paula Somaldoc: Grea intrebare. Colegul meu a apreciat la un anumit moment ca nu poate continua executarea pentru ca in spatiu, datorita contractului de comodat, mai exista si alte entitati. Noi am avut o hotarare de evacuare a PRM. Legal, o hotarare e aplicabila doar partilor care s-au judecat. Era persoana fizica, proprietarul, si PRM. PRM-ul la randul lui, chiar daca nu avea calitate, a dat folosinta la alte doua persoane, in aceeasi incinta. Prin urmare, teoretic, aceasta hotarare nu se poate aplica acelor persoane.

V.M.: Era o chichita...
Paula Somaldoc: Era. Eu ca executor judecatoresc nu am calitatea de a analiza legalitatea, asta revine
 
Increderea mea nu e in oameni, in politica, in bani. Comoara mea e la Dumnezeu.
 
 
Paula Somaldoc
instantei. In schimb, exista o dispozitie legala care spune ca, pentru ca un contract intre doua parti sa fie opozabil celei de-a treia parti, trebuie sa suporte anumite conditii de publicitate. De aceea am facut toate demersurile ca sa vad daca pot merge mai departe. Acesta este un caz special pentru ca daca el avea un comportament demn in fata camerelor eu eram acum cea... Era in avantajul lui sa se comporte demn si atunci presa ar fi putut interpreta acele contracte ca fiind legale. Dar eu am adunat toate dovezile in original, ca nimeni sa nu-mi poata spune ca nu am respectat legea.

V.M.: Ati invatat ceva din experienta acestei evacuari?
Paula Somaldoc: Am invatat ca trebuie sa merg intotdeauna mai departe si trebuie sa ma tin curata si departe de alte interese. Nu ca nu as fi stiut deja, dar aceasta convingere mi s-a intarit.

V.M.: Dar vine Vadim Tudor si va acuza de coruptie. De ce v-ar crede lumea pe dumneavoastra si nu pe el?
Paula Somaldoc: Dar nu ma intereseaza. Daca dumneavoastra vreti sa-l credeti pe Vadim, n-aveti decat. Eu nu ma uit la celalalt, eu ma uit la mine si spun “Doamne ajuta-ma sa raman pe calea asta”. Pe calea ingusta. Nu ma intereseaza restul. Stiti de ce? Pentru ca atunci eu am curaj si pentru ca stiu ca atunci nu ma va lasa Dumnezeu. Increderea mea nu e in oameni, in politica, in bani. Comoara mea e la Dumnezeu, nu aici.

 
Daca as avea hotarare impotriva lui Basescu m-as duce si impotriva lui cu aceeasi frunte sus, cu aceeasi libertate si dezinvoltura.

 
 
Paula Somaldoc
V.M.: Se spune totusi ca din aceasta meserie se traieste bine.
Paula Somaldoc: Nu am avere. Din onorariile pe care ni le permite legea, si nu am luat mai multi bani decat sunt prevazuti in lege, pot sa traiesc modest. Am un apartament cu doua camere si o masina. Atat. Nu am conturi, nu am avere, nu am copii, dar am salariati si acest birou si nu am datorii.

V.M.: Care a fost onorariul pentru evacuarea de marti?
Paula Somaldoc: 5200 RON. Sunt perioade in care nu reusesc sa adun darile pentru stat, dar cand vine o astfel de evacuare le pot plati. Statul a pus atat de multe taxe si impozite incat abia putem sa le ducem. Si cu toate acestea le respect.

V.M.: Si ati spus ca iubiti statul.
Paula Somaldoc: Da. Sunt roman. Fac parte din acest stat. Imi doresc ca oamenii sa se schimbe. Dar unde sa te duci. E ca si cum ai o mama alcoolica dar tot o iubesti ca e mama ta. Nimeni nu-ti da niciun fel de mama, ci trebuie sa tii de ce ai tu. Daca te vei duce la alta mama, ea va fi vitrega.Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

39518 vizualizari

 • +92 (96 voturi)    
  vadim (Vineri, 7 ianuarie 2011, 23:10)

  radu [anonim]

  as vrea sa il vad pe vadim doar 30 de zile la arest, oare ar mai repeta isprava asta? cred ca ar iesi cu coada intre picioare........:)
  • -7 (21 voturi)    
   ce vorbesti???? (Sâmbătă, 8 ianuarie 2011, 6:38)

   ion [anonim] i-a raspuns lui radu

   30 zile de arest ar fi 30 % procente in sondaj PRM....mai ales dupa legea invatamant
   • +9 (17 voturi)    
    ........ (Sâmbătă, 8 ianuarie 2011, 15:28)

    radu_b24 [utilizator] i-a raspuns lui ion

    nu cred ca il va mai alege nimeni pe ceausescu(2) dupa ce a facut!
   • +1 (1 vot)    
    vorbesc ... (Sâmbătă, 8 ianuarie 2011, 23:33)

    ionamaru [utilizator] i-a raspuns lui ion

    ... nea ioane , parca vad '' un pitic nenorocit ''
    ps. asa-i ...suntem multi in , Romanica !
  • +43 (47 voturi)    
   Priviti romani pe cine ati votat... (Sâmbătă, 8 ianuarie 2011, 11:06)

   Ardelean [utilizator] i-a raspuns lui radu

   ...sa ve reprezinte in parlamentul european.
   Pana si Ceausescu in fata plutonului de executie a avut mai multa demnitate si tarie decat acest excrement al politicianismului romanesc...
   • -4 (8 voturi)    
    vadim-senator (Duminică, 9 ianuarie 2011, 15:59)

    soare [anonim] i-a raspuns lui Ardelean

    chiar credeti ca au votat suficiente persoane pentru ca acest dezaxat mental sa ne reprezinte in PE? nici el nici Becali nici EBA nu au primit aceste functii decat cu interventie politica corupta.
    • +4 (4 voturi)    
     Nu prea stii ce vorbesti (Luni, 10 ianuarie 2011, 7:30)

     Eu the first [utilizator] i-a raspuns lui soare

     Cativa, gen Nastase, au ajuns in parlament ca urmare a prostirii electoratului din cate o circumscriptie mica, rurala, formata din oameni slab educati. Multi altii au ajuns in parlament din cauza unei legi electorale idioate, acceptata/promovata de PSD si partidele satelit ale acestuia ca fiind uninominala. (Un rol important in adoptarea respectivei legi a avut si Cristian Parvulescu, chestie care in ochii mei l-a descalificat complet.) De la o initiativa sanatoasa, cu reale sanse de reformare a clasei politice romanesti, s-a ajuns la o lege electorala care a facut ca mai bine de doua treimi din parlamentul actual al Romaniei sa fie format din oameni numiti individual si direct de sefii de partide, fara nici un fel ce control democratic. Asa ca nu te mira de compozitia parlamentului.
 • +128 (136 voturi)    
  Modele de urmat (Vineri, 7 ianuarie 2011, 23:11)

  ionut [anonim]

  RESPECT SI STIMA din partea mea Doamna Paula Somaldoc. Nu-mi mai amintesc de cand nu am mai spus aceste cuvinte unui concetatean. Va multumesc pentru asta.
  • +78 (84 voturi)    
   din pacate... (Vineri, 7 ianuarie 2011, 23:49)

   mihai b [anonim] i-a raspuns lui ionut

   din pacte putini mai exista in tara..
   respect si din partea mea..
   rusine nebunului sa faca asa ceva cu o femeie.. este un animal gras si imbecil..
   • +9 (15 voturi)    
    si totusi (Sâmbătă, 8 ianuarie 2011, 2:43)

    jops [anonim] i-a raspuns lui mihai b

    respect pt doamna executor, dar de ce nu se procedeaza la fel in cazuri similare (daca nu chiar mai evidente)? Sunt intr-o astfel de situatie precum cea a dl Caranfil, iar actualul locatar nici macar n-are buletin.... Cum se procedeaza aici? Stiu ca in Romania (intr-o zi n-are chef executorul sa vina, in alta n-a mai vrut sa continue demersul, = atribuirea unui alt executor - circa 5 luni pana se gaseste unul, etc ) si asa de 4 ani se plimba. Daca vin si imi fac dreptate singur, de ce tot eu sunt cel care va suferi ulterior???
   • -19 (23 voturi)    
    cine spune ala e (Sâmbătă, 8 ianuarie 2011, 11:59)

    tepes [utilizator] i-a raspuns lui mihai b

    dle.mihai b nu sint de acord cu atacul la persoana ca animal gras sau imbecil,de unde sa stiu eu ca tu nu esti un idiot deci dle sa ne masuram cuvintele,judeca-i faptele nu persoana.Cit priveste executorii eu i-am considerat asemani camatarilor care cu hotariri judecatoresti dejinitive te da afara din casa insa acele acte dupa care sa dat sentinta sint false ,ba te mai scoate din casa si fara hotariri definitive deci fac un abuz cazurile au fost date la televizor.Insa cu osanalele la adresa executorului nu sint de acord mai trebuie putin si o sa-i scriem si ode nu, nu se face ea si-a facut doar datoria este-adevarat cu o anumita aroganta si chiar provocare vizibila la TV,dar comportamentul ei se poate pune pe seama emotiei sau chiar fricii si asta este de-inteles,deci domnilor putina decenta.
    • +1 (1 vot)    
     De ce nu? (Marţi, 11 ianuarie 2011, 13:53)

     stefan cel pitic [anonim] i-a raspuns lui tepes

     "Insa cu osanalele la adresa executorului nu sint de acord mai trebuie putin si o sa-i scriem si ode nu, nu se face ea si-a facut doar datoria este-adevarat"...

     Tocmai pentru faptul ca si-a facut datoria isi merita odele. Salut toti oamenii care isi fac datoria, pentru ca, din pacate, sunt tot mai putini de care mai auzi. Astfel de oameni ma incurajeaza sa nu regret decizia de a ramane in tara.

     Altfel, nu inteleg cum poti vorbi de atitudinea "aroganta" a doamnei executor. Cum si unde ai detectat tu o astfel de atitudine? Pentru ca a decis sa nu se porcaiasca cu Vadim?
  • +8 (20 voturi)    
   Sunt mii si mii de astfel de concetateni (Sâmbătă, 8 ianuarie 2011, 10:23)

   revelare [utilizator] i-a raspuns lui ionut

   dar nu ii vedeti, pt ca antenele si irealitatea v-a otravit sufletele.

   Nu uitati ca papa Ioan Paul al II-lea a spus ca Romania este gradina Maicii Domnului, deci acolo nu poate sa traisca multi diavoli.... Dar antenele si irealitatea ne arata doar pe cei cativa diavoli si voi asta ati vreut sa vedeti.
   • -1 (1 vot)    
    nu poate.. (Duminică, 9 ianuarie 2011, 5:45)

    pehash [anonim] i-a raspuns lui revelare

    ca e sub 50 :)
  • +17 (21 voturi)    
   super Doamna ! (Sâmbătă, 8 ianuarie 2011, 10:36)

   Eneas [anonim] i-a raspuns lui ionut

   milogii statului roman,care au furat Romania in ultimii 20 de ani de dupa lovitura de stat, parazitii politici care au luat cu japca sedii si birouri parlamentare in vilele de protocol,toata golanimea asta , a fost pusa la respect intro seara de ianuarie de o femeie exceptionala si de cativa politisti adevarati!incep sa cred ca in Romania tagma jefuitorilor e pusa incet ,dar sigur ,cu botul pe labe!
  • +21 (27 voturi)    
   Corect (Sâmbătă, 8 ianuarie 2011, 10:55)

   Dan [anonim] i-a raspuns lui ionut

   Respect Doamna Paula Somaldoc. Sunteti un exemplu pentru noi toti. Va multumesc.
  • -12 (20 voturi)    
   Deci Tribunul (Sâmbătă, 8 ianuarie 2011, 12:09)

   Intransigentu' [anonim] i-a raspuns lui ionut

   stie de frica bulanului. E bine de stiut pentru viitor ! Cica a plecat de buna voie. Pai daca n-avea "bunavointa" o fura de nu se vedea. Din punct de vedere juridic si legal executarea hotararii judecatoresti a fost o rusine nationala asa ca cine o tot lauda pe Somaldoc habar nu are ce vorbeste. Pai nu stai obedienta la parlamentari ore intregi cu Vadim. Daca ai actele in regula il executi din prima , unu doi, nu stai sa te injure animalul ca la usa cortului si sa-ti arunce paharul in ochi ! Si apoi sa astepti ora 23 ca sa-l faci pe intuneric ? ! De ce n-a luat decizia interventiei politiei mai devreme ? Se pare ca tot un telefon izbavitor a determinat organele de executare sa-si faca datoria pentru care sunt platiti Daca era un cetatean obisnuit accepta executorul vorbele "dulci" si apa in ochi iar politistul deposedarea de cascheta ? E clar ca in secunda doi oponentul era incatusat .Sau trebuia din nou ceva circ ?
   • +4 (6 voturi)    
    ai raspunsul in articol (Duminică, 9 ianuarie 2011, 0:14)

    mim [anonim] i-a raspuns lui Intransigentu'

    nu l-a evacuat mai devreme pentru ca a vrut sa se acopere pentru plangerile penale care vor veni, pentru ca la noi legea ii apara pe debitori...
   • +1 (1 vot)    
    sa dai din gura... (Marţi, 11 ianuarie 2011, 13:57)

    stefan cel pitic [anonim] i-a raspuns lui Intransigentu'

    ...e usor. Cu totii ne putem lauda ca am face si am drege. Doamna Samaldoc, cu toate injuriile primite, si-a facut treaba. Asta trebuie retinut.
  • -9 (13 voturi)    
   Executor (Sâmbătă, 8 ianuarie 2011, 13:57)

   g [anonim] i-a raspuns lui ionut

   De ce atata respect si stima?Pentru ca s-a certat cu Vadim,sau pentru ca Vadim nu s-a urnit imediat si onorariul executorului judecatoresc a crescut,poate depasind cateva zeci de mii de euro.Cat despre stima probabil ai fost de multe ori in fata lui Ceasca pe stadion si ai ramas asa.
 • +71 (77 voturi)    
  100% de acord cu Doamna Executor (Vineri, 7 ianuarie 2011, 23:15)

  AirBorn [anonim]

  Jos Palaria pentru prestatia Dumneai, in fata unui individ ca Vadim, slobod la gura, fara limite si cu anumite probleme de sanatate ...
 • +82 (86 voturi)    
  Analiza pe text... (Vineri, 7 ianuarie 2011, 23:16)

  oltean [anonim]

  "Sunt roman. Fac parte din acest stat. Imi doresc ca oamenii sa se schimbe. Dar unde sa te duci. E ca si cum ai o mama alcoolica dar tot o iubesti ca e mama ta. Nimeni nu-ti da niciun fel de mama, ci trebuie sa tii de ce ai tu. Daca te vei duce la alta mama, ea va fi vitrega."
  Superb, stimata Doamna. Sarutari de maini. Dumneavoastra sunteti speranta intr-o Romanie curata. Ati fost admirabila. Singurul meu regret este ca nu aveti copii... ar fi fost mandri de dumneavoastra.
  • +5 (11 voturi)    
   posibila explicatie... (Sâmbătă, 8 ianuarie 2011, 14:27)

   stefan2008 [utilizator] i-a raspuns lui oltean

   V.M.: Vreti sa iesiti la pensie din aceasta meserie?
   Paula Somaldoc: Da. Daca nu mi se intampla altceva.

   => asa nimeni nu le poate face nimic copiilor, pentru ca ei oricum nu exista; iar ea nefiind santajata sau constransa, are libertate de miscare completa fara copii, asumandu-si riscul ca doar ei i se poate intampla ceva.

   Gandeste foarte corect si realist. Tot respectul.
 • +53 (57 voturi)    
  respect doar? (Vineri, 7 ianuarie 2011, 23:25)

  uf [anonim]

  din pacate, este o violenta la care sunt supusi oameni ca doamna din acest articol. pe langa respect, ar trebui sa aratam revolta fata de asemenea fenomene.
  e o violenta care mi-e si mie familiara. o violenta practicata si incurajata din ce in ce mai mult in Romania.

  respectul nu este suficient. ar fi normal ca pentru ce face in acest filmulet, Vadim sa primeasca o pedeapsa suplimentara. ar fi normal ca violenta de acest tip sa fie, in sfarsit, sanctionata.
  in realitate, Vadim s-a purtat cat se poate de firesc pt ca in Ro asemenea lucruri au devenit firesti :(
  • +1 (1 vot)    
   evacuare sediu PRM (Marţi, 11 ianuarie 2011, 11:11)

   Optimista [utilizator] i-a raspuns lui uf

   In plus ma mai intreb si daca cei doi indivizi pe care i-am tot vazut perindindu-se pe la televiziunile cu vuvuzele - adica Codrin Stefanescu traseistul ratacitor si Marinescu, specialistul si inaintasul lui Vadim in aruncat pahare cu apa in obrazul unor doamne - au vreo responsabilitate in ceeace am vazut ca s-a intimplat in acel sediu? Categoric ca asistenta lor pasiva la demonstratia de paranoia a lui VC-T este de natura sa-i indice si pe ei ca partasi la un act pe care istoria il v-a consemna, spre rusinea noastra, a intregii natii rominesti.
 • -71 (83 voturi)    
  erou (Vineri, 7 ianuarie 2011, 23:32)

  klaudyuxxx [utilizator]

  O ridicati in slavi de parc-ar fi un erou. Primeste bani pentru ce face? Primeste. Risca ceva? NU.
  • +59 (65 voturi)    
   risca (Sâmbătă, 8 ianuarie 2011, 0:02)

   neutrino [utilizator] i-a raspuns lui klaudyuxxx

   nu cred ca ti-ar conveni ca tu sa iti faci treaba si sa te trezesti cu un pahar azvalti in fata, plus ocari, mascari si cam tot ce era la gura lui vadimache...
   Ai merita o experienta asemanatoare sa vezi si tu ce risca femeia asta...
  • +17 (23 voturi)    
   ESTE erou (Sâmbătă, 8 ianuarie 2011, 7:44)

   Caloianu [anonim] i-a raspuns lui klaudyuxxx

   A RISCAT ca furiosul Vadim sa o izbeasca cu o vaza in cap, sa-i crape craniul si sa o lase moarta pe loc. AI MINTE? Scrii doar ca sa te afli in treaba? Ce ar mai face cu banii daca moare?
   • -4 (12 voturi)    
    te asculti? (Sâmbătă, 8 ianuarie 2011, 13:11)

    klaudyuxxx [utilizator] i-a raspuns lui Caloianu

    Exagerezi si esti isteric.
  • +18 (22 voturi)    
   cap sec! (Sâmbătă, 8 ianuarie 2011, 8:38)

   mihai [anonim] i-a raspuns lui klaudyuxxx

   Nu ai inteles nimic din interviul acestei admirabile femei.De foarte mult timp nu am mai auzit un astfel de discurs care sa nu para desuet,emfatic,lipsit de continut.Repet:o femeie admirabila,o scanteie in marea de mizerie caracterisctica societatii romanesti,o admirabila femeie anonima care reuseste sa-ti redea speranta ca nu este totul pierdut.Aceasta femeie este cu mult deasupra nulitatilor din justitia romaneasca:Mona Pivniceru,Lidia Barbulescu,sotii penali Costiniu si multi altii.Iar faptul ca multi au apreciat-o,in afara ta si altor capete seci,inseamna ca ceva se misca in tara aceasta.
   • -9 (13 voturi)    
    jigniri (Sâmbătă, 8 ianuarie 2011, 13:15)

    klaudyuxxx [utilizator] i-a raspuns lui mihai

    Jignirile sunt aduse in general de cei de speta joasa. Oricine da dovada de dreptate, principii, bla bla in fata presei si a publiculu, atunci cand nu are nimic de pierdut si doar de castigat, adica nemeritata stima si nemeritatul respect al fraierilor. Eu miros de la o posta fatarnicia, voi vad ca nu. Imi pare rau de asta. Politistii aia au facut toata treaba, la ordinele dumneaei. Politistii aia au salarii de 10 ori mai mici decat Madam Smaldoc. Chiar poate si mai mici.
    • -1 (11 voturi)    
     intrucat (Sâmbătă, 8 ianuarie 2011, 20:30)

     mihai [anonim] i-a raspuns lui klaudyuxxx

     esti cam singurul de pe aici care "mirosi fatarnicia" la aceasta admirabila doamna inseamna ca esti paranormal sau-poate-anormal.Cauta-te ca sa nu ajungi ca WCT.
     • 0 (2 voturi)    
      Nu e singurul! (Luni, 10 ianuarie 2011, 9:47)

      Avogardo [anonim] i-a raspuns lui mihai

      Si eu ii agreez opinia si sunt sigur ca mai sunt si altii. Doar ca nu am intervenit pana acum si asta nu inseamna ca nu existam.
    • -5 (5 voturi)    
     Iti racesti gura de pomana. (Duminică, 9 ianuarie 2011, 5:54)

     cris [anonim] i-a raspuns lui klaudyuxxx

     Nu vezi ca n-ai cu cine? Noi acuma trebuie sa ne bucuram si sa ne felicitam ca singurul partid al carui scop declarat este refacerea Romaniei asa cum arata la 1922 a ramas fara sediul principal.Vai si amar!
   • -4 (4 voturi)    
    si mai admirabil (Duminică, 9 ianuarie 2011, 20:57)

    si mai sec [anonim] i-a raspuns lui mihai

    don cap sec, ce te face sa te entuziasmezi in fata retrocedarilor ? eu unul, care, sa iti fie clar, nu am stat niciodata intr-0o casa nationalizata, nu vad de ce trebuie sa platim noi astia prostii pentru mafia caselor; te-ai intrebat cati bani ia integra Somaldoc ? 3% din valoarea de piata a casei; doar pentru niste hartii ? nu crezi ca un medic sau un profesor merita mai mult ? de asta am ajuns in halul asta, pentru ca tara e plina de capete seci.
  • +5 (9 voturi)    
   recunoaste (Sâmbătă, 8 ianuarie 2011, 10:26)

   ciupi 2 [utilizator] i-a raspuns lui klaudyuxxx

   ca t-ai dat tu singur +

   :D
   • -9 (13 voturi)    
    ipocrizie (Sâmbătă, 8 ianuarie 2011, 13:05)

    klaudyuxxx [utilizator] i-a raspuns lui ciupi 2

    Cei ce o venereaza pe Domna Smaldoc, au ceva personal cu Domnul Vadim. Credeti ca e singura executare judecatoreasca care a mers pe acest drum pavat cu certuri si scandaluri? N-am auzit de executori judecatoresti raniti in aceste procese. Toata treaba e facuta de politisti, care au salarii de 10 ori mai mici fata de madam Smaldoc care doar da ordine. Ipocrizia e saturata in multi. Fiti realisti.
    • +1 (1 vot)    
     Cel mai isteric (Marţi, 11 ianuarie 2011, 14:07)

     stefan cel pitic [anonim] i-a raspuns lui klaudyuxxx

     Pari sa fii tu aici. Te deranjeaza din cine stie motiv ca anumiti "fraieri" sunt impresionati de discursul si de actiunile unui executor. Da, avem ceva cu "Domnul" Vadim (nu inteleg cum il poti numi domn), si videoclipul de mai sus spune clar si de ce. Si avem ceva cu toti cei de acolo de sus care sunt ca el: incompetenti, tupeisti, neprofesionisti, nici o legatura cu oamenii care ii reprezinta. Si cel mai mult ne deranjeaza ca par de neatins. Dar Doamna Somaldoc ne-a aratat ca nu e neaparat asa.
 • +64 (68 voturi)    
  Jos palaria, doamna SOMALDOC (Vineri, 7 ianuarie 2011, 23:34)

  bizon [anonim]

  Este incredibil ce curaj pe aceasta femeie in fata agresivitatii de neimaginat a lui wctudor. Are dreptate doamna - o adevarata doamna curajoasa - ca vadim a fost disperat si a reactionat ca un gunoi uman. Sper sa plateasca pentru faptele sale legate de umilirea incredibila a acestei femei, care isi facea doar datoria.
  • -10 (16 voturi)    
   cand esti cu turma (Sâmbătă, 8 ianuarie 2011, 13:16)

   klaudyuxxx [utilizator] i-a raspuns lui bizon

   Cand esti cu turma (presa si politia) in spatele tau, ai curaj in fata oricui.
 • +63 (69 voturi)    
  SUNTETI UN MODEL PENTRU SIST.JUDICIAR (Vineri, 7 ianuarie 2011, 23:34)

  Venier [anonim]

  Va felicit,ati avut un comportament ireprosabil in fata acestui jalnic provocator securist !
  • +9 (11 voturi)    
   MODEL (Sâmbătă, 8 ianuarie 2011, 7:48)

   Caloianu [anonim] i-a raspuns lui Venier

   SISTEMUL judiciar cuprinde multi oameni exemplari, extraordinari, dar care sunt eclipsati de cei corupti.
 • +48 (52 voturi)    
  Respect pentru aceasta doamna! (Vineri, 7 ianuarie 2011, 23:36)

  Costi [anonim]

  Domnul Vadim s-a facut si ne-a facut de ras. Vai de el!
 • +74 (78 voturi)    
  Interviu de exceptie ! (Vineri, 7 ianuarie 2011, 23:37)

  judex [anonim]

  Cred ca este unul dintre cele mai bune interviuri aparute vreodata in presa noastra, nu numai pe HotNews. Vedem doi oameni normali discutand, unul cu intrebari directe, logice si esentiale, celalalt cu raspunsuri sincere si pline de bun simt. Mixich ne aduce in fata un om onest, practicand o profesie liberala, a carui vocatie a fost sa se puna in slujba directa a statului. Povara platii taxelor o duce impovarata la maxim, dar cu intelepciune; credinta, increderea in binele primordial al statului si familia o mentin pe linia de plutire; are angajati pe care-i ocroteste si nu-i umileste; se expune cu candoare mafiotilor si exaltatilor ,bazandu-se pe credinta ca politistii care trebuie s-o protejeze trebuie ii semene ei, pentru simplul motiv ca sunt parte a aceluiasi popor, iar poporul nu poate exista decat prin solidaritatea in fata raului.
  Pur si simplu, plecaciune !
 • +58 (62 voturi)    
  Jos palaria (Vineri, 7 ianuarie 2011, 23:37)

  willow [anonim]

  Am ramas uimit de ce simt al datoriei are doamna Somaldoc, extraordinar! Mai sunt oameni care gandesc sanatos si isi fac si treaba asa cum se cuvine. Toata stima doamna! Sunteti un exemplu pentru multi.
  • -2 (4 voturi)    
   despre palarie (Duminică, 9 ianuarie 2011, 16:58)

   rasputin [anonim] i-a raspuns lui willow

   am vazut aseara la antena3,(dar nu vreau sa fac reclama)cum vadim explica duios lui stoiceasca, cum a fost in realitate.a venit o piticanie, si ia spus ca e reprezentanta statului roman.la care vadim ,buna dreptate ia spus , pai eu sunt statul roman, si unele vorbe care sunt cenzutate de cna,si a adaugat (aici sandra stoicescu plangea, si nu am inteles prea bine),eusunt parlamentar, deci eu sunt imperiul roman(apoi s-a impartit in doua), imperiul otoman, imperiul tarist, imperiul persan(asta pe vremea lui alexandru cel mare,a recunocut),imperiul habsburgic, imperiul otoman
   imperiul britanic(aici nu prea se baga,ca a facut scoala in bariera vergului, acolo istoria o faceai cu proful de sport),imperiul spaniol(am inteles ca la recomandat pe columb lui isabelle, spunand , vrednic carmaciul)basca cateva voievodate, ducate si cnezate, si cartieul bariera vergului. si vine o piticanie , sa ma dea afara pe mine, macar de era oana zavoranu, dar avea reaba ori la cimitir , ori cu pepe.asa sa-mi ajute dumnezeu , asta-i adevarul.
   • 0 (0 voturi)    
    Antena 3 (Marţi, 11 ianuarie 2011, 14:11)

    stefan cel pitic [anonim] i-a raspuns lui rasputin

    Nu imi dau seama daca vorbesti serios (sau poate refuz sa imi dau seama).
 • +49 (53 voturi)    
  toata stima (Vineri, 7 ianuarie 2011, 23:37)

  alexandru [anonim]

  intelepciune, cumpatare, bun simt.
  Datorita unei persoane ca dansa poti sa ai sperante ca putem evolua ca natiune.
  Felicitari.
 • -18 (36 voturi)    
  ... (Vineri, 7 ianuarie 2011, 23:39)

  Opposite [anonim]

  Departe de a-i stirbi prestigiul castigat prin evacuarea trinebunului, eu cred ca a cam exagerat doamna Somaldoc cu pildele despre viata.

  De exemplu: "5200 RON. Sunt perioade in care nu reusesc sa adun darile pentru stat, dar cand vine o astfel de evacuare le pot plati. Statul a pus atat de multe taxe si impozite incat abia putem sa le ducem. Si cu toate acestea le respect. "

  Aproape ca mi-a dat o lacrima despre cat de grea e viata de executor judecatoresc si cum crede el in Dumnezeu daca nu as sti direct de la sursa despre ce inseamna justitia si parazitii de pe spatele ei dar deh, cica Jutitia e Dreptate. Nimic mai incorect.
  • +7 (13 voturi)    
   Esti corect? (Sâmbătă, 8 ianuarie 2011, 11:20)

   Danny_craiova [utilizator] i-a raspuns lui Opposite

   In primul rand toata stima pentru Doamna Somaldoc.Daca am avea macar jumatate din reprezentantii statului cu gandirea si principiile doamnei executor,am fi departe.Legat de comentariul dumneavoastra,va intreb ce treaba are respectarea legii cu taxele impuse de stat.Dar asta este o cu totul alta discutie.Cred ca 90% din romani insala statul intr-o masura mai mica sau mai mare.Gresesc?Daca si noi,oamenii de rand nu am mai insela statul atat de mult,sunt convins ca si taxele ar incepe sa scada.Dar cum spuneam ,asta e alta discutie.
   Inca odata multa stima Doamna Somaldoc.
   • -4 (8 voturi)    
    toti cu principii (Sâmbătă, 8 ianuarie 2011, 13:08)

    klaudyuxxx [utilizator] i-a raspuns lui Danny_craiova

    Toti au principii in public cand n-au nimic de pierdut si doar de castigat. Adica stima si respectul vostru si-al presei.
    • +3 (7 voturi)    
     Ar fi culmea! (Sâmbătă, 8 ianuarie 2011, 17:25)

     Danny_craiova [utilizator] i-a raspuns lui klaudyuxxx

     Ar fi chiar culmea sa aiba de pierdut si cand isi face meseria cum trebuie.
   • -4 (6 voturi)    
    .. (Sâmbătă, 8 ianuarie 2011, 20:11)

    Opposite [anonim] i-a raspuns lui Danny_craiova

    Nu cred c-ai inteles exact mesajul meu, la fel cum nu au inteles alti -15 comentatori de pe-aici.

    Pe scurt am sa citez un comentariu care pune punctul pe <<i>> si surprinde exact esenta comentariului meu:

    "Toti au principii in public cand n-au nimic de pierdut si doar de castigat."

    Mie mesajul mi s-a parut pe alocuri exagerat si lacrimogen si ma tem sa nu fie ipocrit dar doamna e <<eroul zilei>> asa ca e timpul ca gloata sa dea cu minusuri ca n-are cum sa greseasca.
 • +32 (36 voturi)    
  evacuarea (Vineri, 7 ianuarie 2011, 23:43)

  luana [anonim]

  Va felicit d-na executor! Ce tarie de caracter!
 • +47 (51 voturi)    
  ! (Vineri, 7 ianuarie 2011, 23:45)

  neo [anonim]

  DOAMNA, in primul rand, felicitari pentru modestia si crezul Dvs. In al doilea rand, locul DVs. cred ca este alaturi de d-na Monica Macovei in Parlamentul UE, in locul derbedeului pe care l-ati zxarlit la plimbare din acel sediu.
  Puteti fi oricand un exemplu de urmat.
  Toata stima!
 • +41 (45 voturi)    
  Comment sters de user (Vineri, 7 ianuarie 2011, 23:48)

  florinelul [anonim]

 • +33 (37 voturi)    
  In sfarsit (Vineri, 7 ianuarie 2011, 23:49)

  Anca Ponea [anonim]

  un om " jos palaria " ... un om pe care si vadim l-ar admira daca nu ar fi executor judecatoresc .... vadim merita sa ajunga la racoare macar cat a stat gigi .... Rusine Vadim .. ce ai scos pe gura in ziua aceea sterge cu buretele toata pregatirea si cultura si inteligenta de care ai dat dovada pana atunci .... un om destept nu se comporta precum dumneata .... RUSINE !!!!!!!!!!!
 • +44 (48 voturi)    
  o adevarata doamna ! (Vineri, 7 ianuarie 2011, 23:50)

  cc [anonim]

  minunata doamna ! In citeva replici m-a cucerit. Intr-adevar, autoritatea publica e in joc, atunci cind un bandit ca Vadim insulta si se poarta cum se poarta. Nu stiu cum se face ca, incet-incet, omul aceasta, pina la urma, primeste ceea ce merita. O astfel de iesire rusinoasa din sediu a unui partid in fond extremist este foarte semnificativa.
 • -29 (41 voturi)    
  unde isi gaseste forta... (Vineri, 7 ianuarie 2011, 23:56)

  Ando22 [anonim]

  Haideti ca va spun eu unde isi gaseste forta doamna: in comisioanele pe care le percepe de la beneficiarii hotararilor judecatoresti. Parca presedintele spunea ca justitia e corupta. Europa ne respinge aderarea la spatiul Schengen tot din cauza justitiei corupte. Atunci beneficiarii sentintelor judecatoresti cum or fi? Aveti grija sa n-o puneti pe doamna pe soclu.
  • -4 (12 voturi)    
   Ai pus puncul pe I (Sâmbătă, 8 ianuarie 2011, 11:23)

   Paulica [anonim] i-a raspuns lui Ando22

   D-l Mixich pune tot felul de intrebari cu tenta filozofica( statul, identitatea, bla, bla) dar cat a fost onorariul a uitat sa intrebe. Sa nu se cruceasca romanii cat se poate castiga in 14 ore( apropos unde o fi facut pipi d-na ca politistii s-or fi descucat la zid ?). Insistenta executorului judecatoresc nu a fost un act de curaj, era obligatorie intrucat daca ar fi cedat si ar fi amanat , cum probabil a procedat in alte situatii, era ca si cum si-ar fi pus lacat la birou definitiv, ca doar era in direct la TV. Acum e pe cai mari, i-a facut Vadim reclama si asta ii va aduce multi clienti babani in viitor. Ca doar nu ai toata ziua ocazia sa evacuezi un imbecil de asemenea anvergura si europrlamentar pe deasupra ! Dar apropos ,mai stie cineva cat e " scorul " ca sa intri in tagma executorilor judecatoresti ( o casta mai ermetica decat cea a notarilor) ? Acum cativa ani era 50.000 de euro. Da, dar merita !
   • -1 (1 vot)    
    merita? (Duminică, 9 ianuarie 2011, 0:31)

    mim [anonim] i-a raspuns lui Paulica

    nu crezi ca merita sa fie asaltata de clienti?

    casta notarilor este mai inchisa decat a executorilor, iar sa dai atatia bani ca sa devii executor trebuie sa fi nebun sau in necunostinta de cauza... sa dai atatia bani se merita doar ca sa te faci notar in perioada 2007-2008, dar s-a dus...
   • +1 (1 vot)    
    Dar l-a pus gresit (Marţi, 11 ianuarie 2011, 14:15)

    stefan cel mic [anonim] i-a raspuns lui Paulica

    "V.M.: Care a fost onorariul pentru evacuarea de marti?
    Paula Somaldoc: 5200 RON. Sunt perioade in care nu reusesc sa adun darile pentru stat, dar cand vine o astfel de evacuare le pot plati. Statul a pus atat de multe taxe si impozite incat abia putem sa le ducem. Si cu toate acestea le respect. "

    Daca tot citesti un articol si il si comentezi cu inversunare, macar citeste-l integral si cu atentie.
 • +42 (48 voturi)    
  .. RESPECT (Vineri, 7 ianuarie 2011, 23:57)

  coco [anonim]

  E ora 24, sunt obosit si totusi nu ma pot abtine sa nu spun RESPECT acestei doamne. Sper ca acesta lectie de fermitate/modestie/profesionalism sa fie aplicata de cat mai multi dintre noi, numai asa vom reusi sa avem o viata normala, intr-o societate normala.
  Lui Vadim ii doresc sa intre la puscarie pentru afrontul adus autoritatii statului... si cand ma gandesc ca mascariciul asta de 2 bani, cu figura isterica si cu gura mare era sa fie presedintele nostru. In vest, astfel de personaje sunt tinute in medii controlate, nu lasati sa zburde liberi asa pe strazi.

  FELICITARI DOAMNA, avem nevoie de astfel de modele.
 • +43 (47 voturi)    
  Da! (Sâmbătă, 8 ianuarie 2011, 0:04)

  VictorM [utilizator]

  Ce diferenta...prin alte parti se vorbeste despre fractura lui Vadim, aici gasesc interviu cu aceasta eroina, ca merita pe deplin sa fie numita asa. Felicitari doamnei si Hotnews pentru acest interviu!
 • +30 (34 voturi)    
  Daca vct (Sâmbătă, 8 ianuarie 2011, 0:05)

  dan63 [utilizator]

  vorbeşte aşa de frumos cu o DOAMNĂ,îmi dau seama cum vorbesc cei care l-au trimis să îi reprezinte in Parlamentul EUROPEI
 • +26 (30 voturi)    
  jos palaria (Sâmbătă, 8 ianuarie 2011, 0:10)

  dodo [anonim]

  o femeie adevarata. eu nu as reusi sa stau treaz atatea ore mai ales pe un astfel de stres ...
  • -4 (8 voturi)    
   adica dormi pe tine (Sâmbătă, 8 ianuarie 2011, 13:38)

   eu [anonim] i-a raspuns lui dodo

   ....
 • +34 (38 voturi)    
  Excelent ! (Sâmbătă, 8 ianuarie 2011, 0:13)

  eci [anonim]

  Cum s-a mai spus si in alte comentarii: excelent acest interviu. Tot respectul pentru Dna Somaldoc - modul dansei de a gandi este cu adevarat exemplar.
  Cu astfel de persoane te simti mandru de a fi roman si incurajat de a te comporta asemenea.
 • +28 (32 voturi)    
  Impresionant! (Sâmbătă, 8 ianuarie 2011, 0:19)

  mucenic [utilizator]

  Doamna Somaldoc santeti un roman adevarat. N-am cuvinte sa va laud pentru felul in care v-ati purtat, o adevarata LADY. E prima data cand am vazut acest animal cu chip de om si imi dau seama la ce stadiu de degradare te aduce comunismul. O femeie firava cu frica lui Dumnezeu si iubire de tara a invins un monstru. Cred ca acest episod va ramane in istoria neamului.
  • +2 (6 voturi)    
   The Beauty & the Beast (Sâmbătă, 8 ianuarie 2011, 21:07)

   Jolly Roger [anonim] i-a raspuns lui mucenic

   acest filmulet ar trebui trimis la ue pentru a le dovedi de ce sunt in stare europuslamalele, sa vada si ei ce euro-po-po-nari romani au.
   ar trebui sa-i confisce pantofii si sa-l trimita pe jos acasa. rusine vadim, un animal nu poate ura, dar tu esti plin de ura, si este cea mai buna dovada la cat te duce capul, adica la nimic.
   supravietuirea este un instinct, nu tre neaparat sa fi inteligent
 • +28 (32 voturi)    
  aplicarea legii (Sâmbătă, 8 ianuarie 2011, 0:32)

  caesar_55 [utilizator]

  Sincere felicitari doamna!

  Prin gestul ,atitudinea si fermitatea in aplicarea legii sunteti demna de admirat. Este un inceput bun care poate crea un precedent periculos pentru cei ce ascund in spatele imunitatilor de tot felul (conferite tot de lege!).Tot respectul si multa sanatate!
 • -17 (29 voturi)    
  Putin subiectiv (Sâmbătă, 8 ianuarie 2011, 0:57)

  somerul [anonim]

  Vlad Mixich scrie articole si interviuri foarte bune, dar de aceasta data am simtit cum a fost un pic subiectiv si nu la obiect cum ar fi trebuit. Haideti sa nu mai aruncam de fiecare data cuvinte asupra unor oamenii pe care nu-i cunoastem decat din imagini televizate sau fructificate. De cand ma stiu Vadim Tudor a fost numit in toate felurile (nebun, scelerat, de dus la 9, pastile si toate cele). Acum, intr-un moment de disperare (asa cum bine a spus si doamna Paula) iar il tocati si aruncati cu noroi. Sa fim seriosi, dumneavoastra chiar credeti ca Vadim Tudor este singurul care incalca drepturile in aceasta tara! Ar trebui sa fiti un pic naivi.
  Inca o data, domnule Mixich, intrebarile au fost foarte subiective si nu este etic, dupa umila mea parere!
  Ma intorc la unele comentarii: neutrino> sa inteleg ca nu ai fost agresat verbal niciodata pe strazile din Romania? Sau in cel mai rau caz, fizic? Omule revino-ti in fire! Priveste in jur!
  Respect ce a facut doamna Paula, datoria pentru care este platita! Respect disperarea unui om care pierde tot! Respect pentru cel ce a scris articolul...si pana la urma, este de ajuns doar respectul meu? Nu!
  Va multumesc.
  • +9 (13 voturi)    
   Cum a pierdut Vadim tot? (Sâmbătă, 8 ianuarie 2011, 2:47)

   aac [utilizator] i-a raspuns lui somerul

   Este o exagerare. Cum poți să pierzi ce nu ai? Vadim a ocupat abuziv acea locuință. A suferit săracu, rigorile legii statului român și nu a vrut de bună voie ci numai cînd s-a apelat la forță.

   Ce-i de compătimit aici? Ce-i de iertat?

   Doamna are toate meritele. Specialistu lu pește IT de la procesul lui Vîntu a plecat acasă lăsînd judecătoarea să-și mînuiască singură CD-urile cu înregistrări audio. Dacă și Doamna Paula pleca acasă se ducea dracului evacuarea tribunului.

   Ai înțeles mica diferență? În ce constă responsabilitatea sau patriotismul?
  • +5 (9 voturi)    
   ei hai (Sâmbătă, 8 ianuarie 2011, 11:59)

   Pistache [utilizator] i-a raspuns lui somerul

   Fiti serios, chiar credeti ca Vadim a pierdut tot? Nu, problema e ca a pierdut un anumit privilegiu, or protejatului Elenei Ceausescu si al lui Eugen Barbu nu ii place sa cedeze macar un milimetru din ceea ce crede ca i se cuvine pe gratis
 • -16 (18 voturi)    
  publicitatea si mentalitatea, (Sâmbătă, 8 ianuarie 2011, 1:32)

  Verdier [utilizator]

  oriunde si oricand e vorba de mentalitate. Dar si de sfanta publicitate!
  Iata, asadar, ce bun articol, ziaristic da bine, e chiar frumos!
  Da, evident ca meseria doamnei este riscanta si ingrata, in acelasi timp: vezi statul fata cu un basibuzuc precum Vadim, iata ceva cum nu se poate mai ingrat si riscant!
  Insa ce bine pentru acel PANEM ET CIRCENSES, de care se ingrijesc oameni ca presedintele pereme-ului, politaii si admirabilii executori, bine remunerati...!
 • +24 (28 voturi)    
  Romania exista! (Sâmbătă, 8 ianuarie 2011, 1:51)

  Gaby [anonim]

  Multumesc doamnei Paul pentru prestatia din sediul partidului lu' VC Tudor! Sunt alaturi de persoane ca doamna Paula si sunt sigur ca Romania exista datorita persoanelor ca dansa, Dan Puric si altii.
  Asa este, statul este cel mai mare hot, dar noi respectam legile nu pentru ca vrem sa impresionam statul ci pentru ca Dumnezeu ne-a spus sa le respectam. Personal nu plec din tara asta nu pentru ca mi-e drag Basescu, Antonescu sau Ponta, ci pentru ca ma uit in ochii copiilor mei si stiu ca trebuie sa ii invat sa se comporte corect in orice circustanta s-ar afla. Daca Dumnezeu ne-a dat viata si noi respectam lucrul acesta, cu tot ceea ce decurge din acest respect, atunci noi nu vom putea trai si intr-o tara ca Romania!
  Cat despre Vadim, din cate stiu parintii lui au fost crestini protestanti sau neo-protestanti, pacat ca el nu prea a invatat multe de la ei!
 • +24 (28 voturi)    
  ca la carte (Sâmbătă, 8 ianuarie 2011, 1:59)

  cvi [utilizator]

  Felicitari doamna!
 • +1 (7 voturi)    
  Urmarile incidentului (Sâmbătă, 8 ianuarie 2011, 2:48)

  costica [anonim]

  TOT RESPECTUL SI STIMA PENTRU D-NA SOMALDOC !!!!
  Din pacate, nu cred ca gresesc daca prevad ca drept urmare ,Vadim Tudor nu va pati nimic.Absolut nimic.
  Zero urmari.
 • -7 (13 voturi)    
  Mai usor (Sâmbătă, 8 ianuarie 2011, 2:53)

  Kolaps [anonim]

  stimabililor...eu cred ca voi nici nu visati macar la cat castiga un executor judecatoresc(nu bancar)...pai X5-ul e ceva fumat iar vila cu piscina o maghernita...e foarte bine ca si-a sustinut pozitia dar nu-i mai plangeti de mila....
  • +2 (8 voturi)    
   Mai greu (Sâmbătă, 8 ianuarie 2011, 13:32)

   Mih. [utilizator] i-a raspuns lui Kolaps

   E pt. dumneata sa intelegi ca nu suntem toti invidiosi pe castigul bun al unui semen (mai ales ca e vorba de un castig LEGAL). Ceea ce mare parte dintre comentatori apreciaza,este CORECTITUDINEA si DEMNITATEA cu care d-na Somaldoc isi onoreaza responsabilitatile profesionale, precum si CARACTERUL si BUNUL-SIMT de care da dovada.
   Si nu-i plange nimeni de mila, ci multi, imbucurator de multi, isi exprima aprecierea si respectul pt. un asemenea om.
 • +8 (12 voturi)    
  Multumesc (Sâmbătă, 8 ianuarie 2011, 3:02)

  Gigel [anonim]

  Multumesc Doamna Somaldoc pentru ceea ce faceti. Sunteti un exemplu de urmat.
 • +7 (11 voturi)    
  Speranta moare ultima! (Sâmbătă, 8 ianuarie 2011, 3:10)

  Victor [anonim]

  Cu cate un pom sanatos creste o padure sanatoasa!
  Asa si cu societatea!
  Respect si succes doamna si Dumnezeul sa va ocrotesca!
 • -9 (11 voturi)    
  Executoarea executată (Sâmbătă, 8 ianuarie 2011, 3:16)

  Executorul Judecătoresc [anonim]

  Sărmana femeie... Am rămas profund impresionat de Drama ei. Cu atît mai mult cu cît, deşi ea susţine că Îl are pe Dumnezeu în spate, a fost totuşi agresată în modul cel mai barbar cu putinţă: i s-a aruncat un pahar de apă (plată?; minerală?; de colonie?), direct în faţă.

  CUM de a permis dumnezeul ei toate acestea? Şi cum de nu i s-a zdruncinat, de-a pururi, credinţa în El, după toate cîte le-a pătimit? (Vadim a "botezat-o" cu apă. Cel ce va veni, o va boteza cu duh Sfînt şi cu Foc, după cum au prevestit apostolii.)

  Avînd în vedere cele întîmplate, ţinînd seama de gravitatea excepţională, ieşită din comun, a evenimentului, eu propun superiorilor ierarhici ai prea-cucernicei Şomâldoc, să-i procure acesteia un... costum de protecţie. Ceva de genul acesta:

  http://radioactivebodega.net/wp-content/uploads/2010/01/hazmat_suit.jpg

  Ca să se simtă şi biata femeie, în siguranţă. Că tare se mai expune săraca. Tare greu o mai duce. Păi ce, se compară munca dintr-o oţelărie, sau de la o schelă de foraj, ori dintr-un abataj, cu activitatea de executor judecătoresc?! Nici măcar ca importanţă socială nu se compară.

  Îi invit pe şefii acestei femei-eroine, să-i acorde o medalie; ceva de genul "Ordinul Muncii Clasa Întîi - cu eşarfă, colan, broşă, brăţară şi fibulă. Eu o consider pe Paula Şomâldoc, o variantă autohtonă a Zoiei Kosmodemianskaia - eroina Uniunii Sovietice.

  De asemenea, îi rog pe aceşti şefi să vegheze asupra subalternei lor; să aibă grijă ca nu cumva, aceasta, să-şi părăsească biroul fără costumul de protecţie pe care i l-am recomandat. Ba chiar să instituie portul obligatoriu al acestuia.

  În plus, înaintea fiecărei plecări în misiune, să se asigure că Paula Şomâldoc a fost temeinic instruită pe linie de protecţia muncii.

  Altcumva, îi urez evlavioasei doamne, să procedeze la executarea silită, grabnică!, şi a altor datornici la bugetul de stat; cum sînt Adrian Sârbu, ori Dan Voiculescu, de exemplu...
  • 0 (2 voturi)    
   nu merge (Duminică, 9 ianuarie 2011, 0:39)

   mim [anonim] i-a raspuns lui Executorul Judecătoresc

   sarbu si vantu cad in sarcina executorilor fiscali... s-au acoperit
  • 0 (2 voturi)    
   O, sancta simplicitas! (Duminică, 9 ianuarie 2011, 1:41)

   Gibrail [anonim] i-a raspuns lui Executorul Judecătoresc

   Prietene, risti sa fi mai mult decat penibil. Iti inteleg adeziunea fata de demagogul Vadim, dar incearca cel putin sa o faci mai subtil...
 • +7 (13 voturi)    
  Un CARACTER (Sâmbătă, 8 ianuarie 2011, 3:22)

  Ioan, Bacau [anonim]

  Din pacate in viata noastra publica activeaza o gramada de derbedei care duc fatis tara de rapa si prea putine caractere care sa le-o dea peste bot.
  Toata gratitudinea DOAMNA!

  Ioan, Bacau
 • +10 (14 voturi)    
  Pana la capat! (Sâmbătă, 8 ianuarie 2011, 3:38)

  csercses [anonim]

  Doamna executor judecatoresc, nu stiu daca realizati, dar dumneavostra puteti realiza ceea ce nu a reusit (sau nu a avut curajul) nimeni in ultimii 20 ani. Sa-l bagati pe imbecilul ala de Vadim in puscarie. Va implor sa nu iesiti din spiritul celor declarate in interviu si sa mergeti pana la capat. Veti avea milioane de sustinatori. Succes.
 • +8 (12 voturi)    
  Felicitari (Sâmbătă, 8 ianuarie 2011, 3:56)

  radu andrei [anonim]

  Doamna Paula Somaldoc ...va multumesc!
 • +8 (12 voturi)    
  parere personala (Sâmbătă, 8 ianuarie 2011, 4:14)

  Cornel Pop [anonim]

  Daca 75% din cetatenii romani ar avea caracterul d-nei
  Paula Somaldoc atunci Romania ar fi o tara mult mai apreciata si cu sanse de prosperitate.
 • +9 (13 voturi)    
  Domnule Mixich, nota 10 (Sâmbătă, 8 ianuarie 2011, 5:43)

  ovidiu35 [utilizator]

  Ma alatur antecometatorilor si va felicit pentru interviu. O felicit si pe doamna executor pentru modul in care gandeste si cum isi face treaba.
  Crec ca in oameni ca ea sta speranta Romaniei.
  Doamna Somaldoc este un argument , poate cel mai bun, ca Statul incepe sa functioneze . Si ,cred eu, textul de la urma , cu mama alcoolica, este genial , este cea mai buna pledoarie impotriva emigrarii pe care am auzit-o vreodata.
  Propun Presedintelui sa o decoreze pe doamna Somaldoc, nu pentru modul cum isi face treaba, ci pentru aceasta cugetare: e mai buna o mama betiva vdar adevarata, decat una vitrega, caci e mama ta!
  • 0 (2 voturi)    
   ma alatur comentariului tau (Duminică, 9 ianuarie 2011, 0:10)

   caesar_55 [utilizator] i-a raspuns lui ovidiu35

   Este un extraordinar semnal ca Statul incepe sa functioneze.Am o varsta si aveam putine sperante ,asa gandeam acum doua zile in urma,sa traiesc un asemenea eveniment.Uite ca se poate!Astept acum sa apara din randul judecatorilor,acei profesionisti cu taria de caracter si fermitatea pe carea aratat -o Dna Somaldoc,un judecator tanar si neinhibat care sa judece nepartizan ,in litera legii,evenimentele din decembrie 1989(sper ca s-a observat ca nu am folosit cuvantul Revolta,Revolutie anticomunista ,Puci,etc).Augusto Pinochet a fot arestat in Spania in baza unui mandat de arestare emis de un judecator european,spaniol daca nu ma insel si era in tara lui senator ales pe viata!Sper ca si Justitia romana sa dea un asemenea om.Acum o are pe Dna Soladoc exemplu.Am inceput sa fiu optimist
 • +6 (14 voturi)    
  Felicitari (Sâmbătă, 8 ianuarie 2011, 5:49)

  AndroR [utilizator]

  Tot respectul pentru Doamna Paula.
 • -1 (5 voturi)    
  Cine urmeaza ??? (Sâmbătă, 8 ianuarie 2011, 6:41)

  Nas-Pat-Voi- ul [anonim]

  VINTU-i "pe teava !!!!!!
  VADIM I-I "pe teava" !!!!!!
  Buuuuuun !!!!!!! Dar cine urmeaza ????
  Oare tot cu "V" ?????Ca?????Prea se antreneaza cu idea celor "322"
  Un ordin scurt si CSM-ul se "aliniaza" !!!!!!!
  Si asta latra "pe sticla" cum ca Presedintelui Romaniei i-i este frica !!!!!!!!!! De cine si dece sa-i fie frica ???? De "necinstitii lui Iliescu ??? Minte de " mitza rebegita " !!!!!!!!
  Sa vedeti acum "sondaje de opinie " ! Clarrrr !!!!!!
  Si pe asta l-a prins Internetul ,cu "pantalonii in vine " ! Poate n-ar strica sa vada mai des "cartoons" ???? TOM SI JERRY ???
 • +5 (9 voturi)    
  exceptional !!! (Sâmbătă, 8 ianuarie 2011, 6:42)

  mendebilul [anonim]

  Foarte bun interviul, felicitari doamnei executor !!!
 • +5 (13 voturi)    
  Sublim (Sâmbătă, 8 ianuarie 2011, 6:53)

  spartan [anonim]

  Interviu bun de decupat si de pus in rama. Merita recomandat pe retelele sociale pentru a fi citit decati mai multi. Nu imi amintesc de cand nu am mai citit niste opinii atat de sanatoase emise de un etatean roman si iarasi e ceva timp de cand nu am mai vazut atatea comentarii la unison. Felicitari doamna, sunteti un exemplu!
  P.S. Citind acest interviu am avut senzatia ca urmaresc emisiunea "Profesionistii". Felicitari si dmneavoastra, domnule Vlad!
 • +6 (10 voturi)    
  respect pentru dvs.doamna (Sâmbătă, 8 ianuarie 2011, 7:22)

  rodica [anonim]

  Ma simt mandra ca mai sunt oameni ca dumneavoastra . Felicitari ca sunteti darza si aveti un crez. sa aplicati legea si atunci multe se vor schimba si la noi. Aveti coloana vertebrala si impuneti respect in fata unui gunoi ca persoana pe care televiziunile o lauda neincetat. Felicitari doamna!
 • +6 (10 voturi)    
  Profesionalism (Sâmbătă, 8 ianuarie 2011, 7:44)

  Stela [anonim]

  Un interviu excelent ce ar trebui preluat in toate ziarele.
  D-na Somaldoc are profilul unui profesionist desavarsit: pregatire, experienta, putere de munca, curaj, corectitudine, credinta. Toti cei ce vor performanta profesionala sa ia exemplu de la aceasata DOAMNA! Doar iubindu-ne tara, muncind corect si cinstit vom avea satisfactii in viata .
  Felicitari si multa sanatate d-na Paula Somaldoc.
 • +5 (9 voturi)    
  Exacerbare (Sâmbătă, 8 ianuarie 2011, 7:57)

  Bogdan [anonim]

  Doamna si-a facut datoria (meseria).
  La fel ar fi trebuit sa si-o faca si cei ce au precedat-o pe doamna executor.Faptul ca prin natura meseriei dai de indivizi care atunci cand se vad cu executorul in fata numai lucizi nu sunt este un alt aspect.
  Fiecare dintre noi am ales sa facem sau sa nu facem o anumita meserie.Riscul la care ne supunem ar trebui sa fie recompensat insa pe masura.Iar in cazul executorilor cred ca riscul se justifica .
  Nu mai exagerati cu laudele.
 • -7 (13 voturi)    
  Modest, auzi (Sâmbătă, 8 ianuarie 2011, 7:57)

  Bebe [anonim]

  LOOOOL, doamna traieste modest, cu cite o evacuare de 5.000 de lei pe saptamina hahaha ... Tagma asta e mai data Dracului decit notarii hihi ...
  • 0 (4 voturi)    
   si mai modest (Sâmbătă, 8 ianuarie 2011, 21:50)

   elice [anonim] i-a raspuns lui Bebe

   Nu inteleg de ce se da cu minus aici.
   A spus ceva eronat Bebe ? Sau nu va plac decat cei care zic "da, asa este, bravo" ?
   Sunt baietzi la brigazile DIICOT care abia iau 2000 de lei pe luna si nu au de-a face doar cu un bezmetic care-ti ia sapca din cap sau iti arunca cu apa in ochi ci cu baieti tu tatuaje si lanturi groase, si femei mult mai isterice decat Vadim.
   Parerea voastra este...?
 • 0 (10 voturi)    
  Viata de executor judecatoresc... (Sâmbătă, 8 ianuarie 2011, 8:06)

  Manu de la Vrancea [anonim]

  Doamna Paula, cu siguranta este o crestina practicanta. Sa sti cat de mult conteaza sa il ai pe Dumnezeu de partea ta, inveti numai prin intelepciunea, care vine de la credinta ta in Dumnezeu si mai ales din cunostintele Bibliei. Cand te gandesti ca aceasta minuata crestina, a fost insultata si umilita de fiul unor parintii minunati, cu frica de Dumenzeu, care mergeau in Carol Davila, la Adunarea Cerstinilor dupa Evanghelie. Acest sarman pacatos,
  Vadim Tudor, trebuia sa stie ca Isus Hristos a
  propavaduit iubirea aproapelui si mai ales iubirea dusmanului. Umbla cu biblia la inima si se comporat ca fiul Satanei. Doamna Paula, vreau sa cred ca numai credinciosii din Romania, mai pot salva staul si legile, de la pieire.
 • +2 (12 voturi)    
  Mda (Sâmbătă, 8 ianuarie 2011, 8:15)

  Daniel [anonim]

  Am avut si eu de a face cu executorii judecatoresti, in loc sa fie de partea mea au facut tot posibilul sa-mi explice ca nu pot face nimic pentru a-mi recupera banii. Sunt niste sacali nenorociti care asteapta niste plati imense pentru orice lucru facut.

  Probabil cucuoana asta a fost platita bine. Dar cu restul din tara asta care au nevoie de un executor cum ramane? Pe ei de ce nu-i ajuta nimeni?
 • +4 (12 voturi)    
  Aprecieri (Sâmbătă, 8 ianuarie 2011, 8:21)

  Mih. [utilizator]

  Apreciez in mod deosebit demnitatea, respectul de sine si credinta acestei femei, o doamna in cel mai bun si frumos sens al cuvantului.D-na Somaldoc, chapeau!
  Apreciez faptul ca d-ul Mixich si HotNews.ro mi-au prilejuit o lectura (si o intalnire) menita sa-mi consolideze convingerea ca printre noi traiesc si oameni de calitate, de caracter, modele de care societatea are nevoie.
  Apreciez si ca marea majoritate a comentariilor sunt in aceeasi nota de calitate , civilizatie si bun-simt cu interviul.
  Sa aveti (si sa avem) cu totii un an mai bun, sa fim tot mai multi si sa ne intalnim cat mai des!
 • +5 (11 voturi)    
  RESPECT, dna Somaldoc! (Sâmbătă, 8 ianuarie 2011, 8:26)

  Andrei [anonim]

  .
 • +3 (11 voturi)    
  Felicitari (Sâmbătă, 8 ianuarie 2011, 8:40)

  Vlaston Stefan [utilizator]

  Dnei executor. Sper ca toate felicitarile noastre sa stearga, macar in parte, cele indurate de la Vadim. Vadim a plecat cand a simtit ca sunteti capabila sa dati ordinul: umflati-l!

  Felicitari si presei care nu l-a iertat de loc. A cedat si datorita faptului ca aproape toate institutiile de presa il faceau albie de porci, nu avea sprijin de nicaieri.

  Vadim a avut o sclipire cand a evitat sa plece cu catuse de acolo. Cu orgoliul terfelit, n-ar mai fi contat nici cat o ceapa degerata.

  Felicitari si lui Vlad pt. modul cum a condus interviul.
 • +6 (12 voturi)    
  recunostinta (Sâmbătă, 8 ianuarie 2011, 8:48)

  ion [anonim]

  Suntem mandri deprofesionalismul si daruirea de care dati dovada.Sper ca aceasta experienta, sa fie un exemplu si pentru alti executori judecatoresti, care prin comportamentul lor in multe cazuri,fac de rusine breasla executorilor.Multumiri.
 • +4 (12 voturi)    
  Judecatoarea anului 2011! (Sâmbătă, 8 ianuarie 2011, 9:00)

  Simplucetatean51 [anonim]

  OM si cetatean adevarat, profesionist, credincios, calm, rabdator, patriot, curajos, neinfricat, demn - iata doar cateva din calitatile observate din interviu si imaginile TV ale d-nei Paula SOMALDOC. Un interviu realist si plin de continut, excelent realizat. Din cuprinsul lui, ca cetateni romani putem, daca vrem, invata si aplica multe. Felicitari sincere, Hotnews.ro, felicitari sincere d-na Paula! Sugerez Admin-lui acestui site sa promoveze ideea ca d-na Paula sa fie socotita “Judecatoarea anului 2011” pentru curajul si demnitatea actiunilor domniei sale in cazul evacuarii liderului PRM Vadim. Sper ca cei din breasla judecatorilor executivi ii vor recunoaste meritele profesionale si o vor promova. De asemenea OAMENI are nevoie acum Romania! De ce nu avem mai multi asemenea oameni?

  … Cat despre dl. Tudor Vadim, acesta trebuie judecat urgent si pedepsit exemplar, indiferent cine este; gipsul (“sindromul Stanculescu”) de la mana stanga nu trebuie luat in seama, daca el nu are legatura directa cu evenimentele petrecute in seara evacuarii.
 • +7 (13 voturi)    
  Principii si prestanta. (Sâmbătă, 8 ianuarie 2011, 9:02)

  Florin [anonim]

  Remarcabila atitudine, remarcabile principii!
  Cred ca asta este solutia tuturor problemelor noastre.

  Aveti respectul nostru stimata doamna.
 • +7 (13 voturi)    
  Mai exista speranta! (Sâmbătă, 8 ianuarie 2011, 9:11)

  mm [anonim]

  Am trait s-o vad si pe asta! Europarlamentarul Vadim pus cu botul pe labe de o femeie! S-o clonam pe doamna! Felicitari Paula si multumim ca ne-ai redat speranta! Si inca ceva ... excelent articolul!
 • +4 (10 voturi)    
  Va multumesc ca existati ! (Sâmbătă, 8 ianuarie 2011, 9:18)

  Petronius. [anonim]

  Stimata Doamna Paula Somaldoc: cititnd interviul si apoi citind comentariile mi s-au umplut ochii de lacrimi.

  Va multumesc ca existati ! ati aratat ca se poate.

  Ceea ce este greu doar acum incepe: capitalul de admitatie si simpatie pe care l-ati atras va fi folosit de partide. Daca nu va implicati, atunci ii veti lasa pe altii sa isi bata joc de lege. Daca veti acepta ... ce mai, calea ingusta.
 • -9 (13 voturi)    
  Rusine (Sâmbătă, 8 ianuarie 2011, 9:18)

  minus 100 de voturi [anonim]

  Imi place ca doamna Somaldoc este calma ( ca dupa o partida de sex reusita) . Aplicarea unor legi strambe , cu mai multe vicii decat a gasit ea la Registrul comertului face ca ea sa fie in cardasie cu mafia imobiliara. Orice mafie are si judecatori , executori , notari , politisti care sunt de partea lor.
  Sa nu intelegeti ca aprob comportamentul lui Vadim , insa problema este ca s-au retrocedat peste 50 % din imobile pe acte false , iar asta este unul dintre ele. Legea care da dreptul Judecatorului sa dea ordonanta de evacuare ar trebui sa puna acolo si obligatia de a plati din buzunarul propriu , daca in final procesul nu are castig de cauza pentru cel care a obtinut in favoarea sa ordonanta de evacuare. Mai mult , conform noilor reglementari , procesele trebuie judecate in regim de urgenta , ce ii impiedica sa judece si celelalte procese pe rol ??? Si sa dea o sentinta ??? Este o lege stramba pe care numai oameni fara eica si morala puteau sa o aplice , doamna Somaldoc se numara printre ei .
  Nu ne este strain asemenea comportament : dl Basescu spune ca asemnat retrocedarea Parcului Bordei fiindca altfel raspundea penal !!!! FALS ! Niciodata nu esti obligat sa faci ce nu trebuie , poti demisiona atunci cand ti se cere sa faci lucruri care sunt impotriva principiilor tale ( daca le ai ) . Eu nu as fi facut niciodata asa ceva , chiar daca as fi demisionat pentru asta , mi-as fi bagat medical ca Stanciulescu si nu as fi fost partas la asemenea lucruri.
  Doresc ca Vadim sa raspunda pentru tot ce a facut la evacuare , si de asemenea ( poate in alta viata) sa raspunda si cei din mafia imobiliara , eventual cu capul !!!
  Va rog sa puneti cate 100 de voturi de minus fiecare, asa cum vad ca se intampla cu cei care vad mai departe de antipatia fata de Vadim (uneori si nebunii spun adevarul) si sa aveti parte de o aplicare a legilor nedrepte si imorale ( numai astea) la fel de prompta . La multi ani si fara, bani , case si alte bunuri retrocedabile unor urmasi ai lui Decebal
 • -7 (11 voturi)    
  patriotism... (Sâmbătă, 8 ianuarie 2011, 9:24)

  mihai [anonim]

  Daca sa muncesti 5 ore si sa iei 1200EUR inseamna patriotism, inseamna ca nu mai inteleg eu ce e ala patriotism...
 • +3 (9 voturi)    
  Speranta (Sâmbătă, 8 ianuarie 2011, 9:24)

  Cristian [anonim]

  Si totusi exista speranta ca va veni o zi in care oameni ca Paula Somaldoc vor fi auziti, vazuti si respectati din ce in ce mai multi romani.
  Mass media trebuie sa mediatizeze acesti oameni si aceste atitudini. Sa inceteze a mai prezenta in detaliu si pe toate posturile la nesfarsit tot felul de borfasi si inculti.
  Multumesc Doamna Paula Somaldoc!
  Multumesc Hotnews!
  Cristian
 • +2 (8 voturi)    
  Candidati la parlamentare! (Sâmbătă, 8 ianuarie 2011, 9:26)

  cosma [anonim]

  Doamna draga, candidati la urmatoarele alegeri parlamentare si va votam! Avem nevoie de oameni cu credinta lui Dumnezeu in frunte, care sa dea legi bune, plecand de la experienta practica acumulata si nu urmand modelele impuse de straini!
 • +4 (10 voturi)    
  Felicitari ! (Sâmbătă, 8 ianuarie 2011, 9:28)

  stef [anonim]

  Sa ia si altii exemplul dvs. Tineti-o tot asa. Numai de bine pt.dvs.
 • +4 (10 voturi)    
  Un psihopat dezlantuit! (Sâmbătă, 8 ianuarie 2011, 9:29)

  gaby [anonim]

  Bravo doamna ! ati reusit sa potoliti un psihopat dezlantuit si nerusinat care inca mai reprezinta Romania! sper ca Vadim sa primeasca ceaea ce merita pentru nemernicia purtarii lui cu o doamna!
 • +1 (9 voturi)    
  RESPECT (Sâmbătă, 8 ianuarie 2011, 9:41)

  marian [anonim]

  Din toata inima va felicit si va spun ca sunteti o persoana deosebita,am observat ca ati pomenit destul de des Numele Creatorului si asta m-a bucurat destul de mult.Sa stiti ca un bun crestin cu credinta in Dumnezeu poate face si obtine orice.Va meritati toate cuvintele de lauda de la toti cei care au citit articolul ,sa stiti ca suntem multi care gandim ca dumneavoastra si avem nevoie de persoane care sa i-a initiativa.Doar asa putem sa ne indreptam directia pe calea cea buna.Sper din tot sufletul sa ramaneti asa pina la sfarsit,toate gandurile noastere bune va vor ajuta sa treceti cu usurinta peste toate piedicile care le intalniti in aceasta nobila profesie.D
 • +2 (10 voturi)    
  Felicitari pentru acest interviu (Sâmbătă, 8 ianuarie 2011, 9:41)

  instru [utilizator]

  De mult nu am vazut un material de o asemenea calitate si "atat de" apolitic pe Hotnews !
 • -5 (5 voturi)    
  respect (Sâmbătă, 8 ianuarie 2011, 9:44)

  domu [utilizator]

  Tot respectul pentru tanti că e aşa de hotărâtă. Însă aş avea o singură obiecţie la ceea ce a spus. E greşit să spui:
  "Pentru ca daca n-am avea stat nu am avea nici identitate ca popor"
  Vezi cazul poporului evreu.
 • +4 (10 voturi)    
  comportamaent (Sâmbătă, 8 ianuarie 2011, 9:49)

  marcel [anonim]

  nici nu stiu cum de pot sa scriu....pentru ca nu pot sa mai am cuvinte in fata acestei DOAMNE .
  Ati fost incredibila Doamna !
  Ati facut ceea ce nimemeni nu a putut sa faca pana acuma in Romania ...l-ati umilit pe V C Tudor , prin demnitatea si comportamentul desavarsit al dumneavoastra .
  Sa nu credeti ca V C Tudor isi da seama in nebunia lui .
  Nu mai am cuvinte .......
  SARUTMANA DOAMNA !!!
 • +8 (14 voturi)    
  Un singur caz.... (Sâmbătă, 8 ianuarie 2011, 10:02)

  Ieseanul [anonim]

  E pentru prima data si e singurul caz in care am vazut ca se aplica in mod corect legea. Si cel ce a facut-o nu a fost Harap Alb, Greuceanu sau mai stiu eu ce Pintea Viteazul. A facut-o o femeie(o femeie nu un barbat! -fiindca din astia nu prea avem) care cu calm si hotarare si-a facut meseria NEMTESTE- nu romaneste. Sa fie de exemplu pentru toti golanii care -mana in mana cu hotii- isi fac de cap si murdaresc tara asta. Eu unul as rula acest film la nesfarsit ca sa fie de model pentru toti-executori si executati. L-as mai rula la sutele de facultati de drept care scot pe banda tot felul de prostani ce se scapa pe ei in fata puslamalelor ca alde Vadim!
  BRAVO DOAMNA!!! Si nu uitati sa-l actionati in judecata pentru insulte si lovire!
 • +6 (10 voturi)    
  O femeie de toata isprava. (Sâmbătă, 8 ianuarie 2011, 10:06)

  un pensionar [anonim]

  Felicitari DOAMNA ! Asa oameni ne trebuie in Romania.
  Observ ca VANTU este "incoltit" de o judecatoare, prin termenele care le da in derularea procesului. Sunt curios cum vor decurge lucrurile la urmatoarele instante. Astept si dosarele lui Nastase sa se deruleze in ritm alert.

  Poate de la aceste FLORI SINGURATICE se vor realiza gradini ...sa speram.

  Ati vazut pe noul presedine csm, prima fraza pronuntata in noua functie, disculpa justitia ?!?
  Se putea altfel oare ?
 • +4 (10 voturi)    
  ...incredibil (Sâmbătă, 8 ianuarie 2011, 10:11)

  xl5 [anonim]

  Felicitari doamna!
 • -9 (15 voturi)    
  Meserie de viitor (Sâmbătă, 8 ianuarie 2011, 10:13)

  elice [anonim]

  Am ajuns sa glorificam meserii precum: executor judecatoresc, lichidator, cioclu, si alte hiene?
  Voi stiti cat castiga un executor?
  Interesati-va, e cam cat salariul vostru pe 6/12 luni numai la o singura "actiune".
  Reprezentanti ai statului se MAI considera inca: politistii, militarii, cei de la siguranta interna/externa, care fac ceva util pentru voi toti nu pentru vren descendent luminat al vreunui boier/academician.
  • +2 (8 voturi)    
   ... (Sâmbătă, 8 ianuarie 2011, 13:52)

   Mih. [utilizator] i-a raspuns lui elice

   E vorba de OM si de MODUL CORECT si RESPONSABIL de a-si face meseria. E vorba de DEMNITATE si CARACTER.
   D-na Somaldoc ar fi aceeasi, indiferent de profesia pe care si-ar fi ales-o.
   Daca dumneata esti incorect sau incapabil in meseria pe care o ai, nu meseria e de blamat!
   • +3 (3 voturi)    
    Suntem incapabili (Sâmbătă, 8 ianuarie 2011, 22:02)

    elice [anonim] i-a raspuns lui Mih.

    Suntem incapabili sa percepem alte opinii decat ale gloatei.
    Apropos de profesionalism, am inca impresia ca faci afirmatii neverificate, lansand impresii personale ce se doresc a fi opinii.
    Imi pare rau ca nu-ti pot dovedi profesionalismul cu care lucrez eu in meseria mea, in schimb te rog sa reflectezi bine, ca si unii conducatori dragi voua, cand incercati sa "lansati bombe" pentru care nu aveti niciun suport, pentru a castiga capital de simpatie, si a aduca cateva "plusuri" aici.
    Am spus-o si o repet, sunt mult prea multi ignoranti aici care nu au repere reale.
    Un executor judecatoresc, nu este un reper real de profesionalism, demnitate sau moralitate, mai ales cand vorbim de lipsa de plus-valoare adusa de munca lor raportata la nivelul veniturilor.
    Daca nu intelegi ultima fraza sunt destui economisti care sa-ti explice.
 • +4 (8 voturi)    
  Viata de executor judecatoresc (Sâmbătă, 8 ianuarie 2011, 10:14)

  valentin [anonim]

  Toata stima pentru doamna Paula Somaldoc. Prin atitudinea dansei ne arata ca exista speranta de mai bine, de redresare morala in primul rand a noastra, a acestui popor.
 • +7 (11 voturi)    
  doamna si bufonul (Sâmbătă, 8 ianuarie 2011, 10:19)

  John Doe Sr. [anonim]

  Bruscata, injurata, stropita cu apa, Doamna a ramas Doamna si si-a facut neclintita datoria. Mai rar o asa demonstratie de demnitate si profesionalism.
  In schimb, bufonul penibil si unsuros, flutura ultima sa farama de demnitate-cartea de parlamentar UE, pentru ca la el acasa istoria l-a sters deja din carti, iar oamenii, in dezgust, se intreaba cum de un asa specimen i se poate "intampla" unei natiuni...
 • -5 (11 voturi)    
  felicitari tuturor (Sâmbătă, 8 ianuarie 2011, 10:24)

  bubu [anonim]

  Inteleg ca v-ar place sa fiti executati de gagica asta, nu?
 • +6 (10 voturi)    
  comparatie (Sâmbătă, 8 ianuarie 2011, 10:35)

  gigi [anonim]

  Recunosc , ca citind cele scrise pe forum de toti cei dinaintea mea ,mi-a plecat o lacrima din ochi . Imediat mi-a venit in gand doamna profesoara grevista foamei si am incercat sa fac o comparatie .Sincer , nu am reusit , pentuca una dadea totu statului(asa idiot cum este statul ) , cealalta facea greva foamei(sic!) cerand statului totul . Cum sa compari merele cu perele ?
  • +1 (5 voturi)    
   bravo (Sâmbătă, 8 ianuarie 2011, 19:48)

   bebe [anonim] i-a raspuns lui gigi

   excelenta comparatia ....si concluzia
 • +2 (8 voturi)    
  Eu nu ppricep de ce se permite circul asta (Sâmbătă, 8 ianuarie 2011, 10:44)

  bogdan [anonim]

  Ar trebui sa vina executorul cu ordinul de executare, eventual cel executat sa aiba jumate de ora la dispozitie sa citeasca ordinul, si dupa aia gata. Nu vrea sa paraseasca cladirea, intra mascatii. De ce e nevoie de toata tsiganeala asta de 12 ore?
  • -4 (8 voturi)    
   ne trebuie asa zisi eroi (Sâmbătă, 8 ianuarie 2011, 13:20)

   klaudyuxxx [utilizator] i-a raspuns lui bogdan

   Ne trebuie asa zisi eroRi, cum e Doamna Smaldoc, sa apara in presa, laudata pentru...practic nimic, teoretic multe.
   • 0 (2 voturi)    
    Sa nu te extenuezi... (Duminică, 9 ianuarie 2011, 18:45)

    IoanB [utilizator] i-a raspuns lui klaudyuxxx

    Văd ca munceşti in 3 schimburi. Ehe... dacă vctudor te avea lângă el în momentele evacuării îl sfatuiai să nu plece nici în ultima clipă şi ne ofereaţi un final mai savuros!
    Sau nu?
    O fi numai gura de tine aşa cum este şi idolu' tău?!
 • +5 (9 voturi)    
  Un exemplu de urmat (Sâmbătă, 8 ianuarie 2011, 10:49)

  LON [anonim]

  Felicitari pentru interviu , domnule Vlad Mixich !
 • +4 (8 voturi)    
  din pacate .... (Sâmbătă, 8 ianuarie 2011, 10:55)

  dan [anonim]

  .. aceasta doamna reprezinta o exceptie, si nu o regula printre angajatii statului roman.
  Nu cred ca exista destule cuvinte ca sa poata descrie gestul si atitudinea doamnei, un omuletz luptand cu ditamai mizeria. Doamna ... asa cum scria cineva mai sus, mare pacat ca nu aveti copii. Ati fi facut cu adevarat OAMENI din ei, ati fi fost un exemplu cum rare mai sunt in aceasta tara.
  Nu pot decat sa spun "VA MULTUMESC CA V-ATI FACUT DATORIA ASA CUM ATI STIUT DUMNEAVOASTRA." Foarte multi dintre noi, fie la stat, fie in mediul privat, nu prea mai stim sa facem lucrurile ca la carte, asa cum ati facut dvs..
  Cu nemarginit respect,
  Dan
 • -1 (5 voturi)    
  JALNIC ......................... (Sâmbătă, 8 ianuarie 2011, 10:59)

  ELENA [anonim]

  De cele mai multe ori astfel de comportamente sant atribuite unor oamnei mai putin EDUCATI ca sa nu folosesc alte cuvinte.Este RUSINOS dar adevarat.Daca incercam sa ne punem in locul lui Vadim vedem lucrurile din perspectiva lui.Adica INTERESUL de a demonstra ca este cel mai BUN cel mai CORECT la un moment dat devine OBSESIE .Din cauza stresului.OBSESIA devine periculoasa.NOI minoritati chiar nu putem sa ne dam o parere pentru ca este foarte greu sau parerile sant cum este si normal diferite.Diferite din perspectiva interesului fiecaruia.Dar sa recunoastem putin de la Vadim putin de la altii am reusit sa confirmam adevarata fata a lucrurilor.Insa intradevar sa ajuns prea departe nimeni nu are dreptul sa folosesca cuvinte urate cuiva.Nu inseamna ca daca esti femeie trebuie sa fi mai putin indreptatit sa iei o decizie.Ce ar fi de cate ori nu-ti convine ceva sa dai frau liber la tot ce-ti vine in momnentul acela sa spui sau sa faci.Ar exista un singur pas pana la a ne omori uni pe altii.
 • +1 (7 voturi)    
  floare (Sâmbătă, 8 ianuarie 2011, 11:01)

  alan [anonim]

  Nu o floare ci un camp intreg cu flori va dedic DOAMNA ! cu oameni ca dv ROMANIA are sansa sa paseasca spre lumina ! MULTUMESC pentru lectia de verticalitate, corectitudine, bun simt ! sa va ajute DUMNEZEU !
 • +4 (8 voturi)    
  vadim tudor (Sâmbătă, 8 ianuarie 2011, 11:01)

  ion fufa [anonim]

  cred si sa dea dumnezeu sa fie asa ca acest moment cu evacuarea acestui sclerozat sa fie inceputul sfarsitului al acestui lingau care la pupat in fund pe CEAUSESCU care nu stie sa faca nimic decat sa arunce cu laturi in toata lumea care nu este de acord cu el
 • -4 (14 voturi)    
  Hmmm (Sâmbătă, 8 ianuarie 2011, 11:06)

  MRSmrs [utilizator]

  Iata cum a mai aparut un "erou" in Romania.
  Vad ca hotnews "respecta" foarte mult dreptul la informare si prezinta numai o parte in acest scandal...
  Se solicita "interviuri" executorului,politiei,kovesi,etc dar nu am vazut NICIO posibilitate a partii celelalte de a comenta situatia!
  Oare asa arata stirile impartiale sau manipularea?!
  Ramane ca fiecare sa se gandeasca la acesta ,fara patima, cam ce a ajuns "presa independenta".
 • -5 (9 voturi)    
  Retoric (Sâmbătă, 8 ianuarie 2011, 11:06)

  Marianina [anonim]

  Ce reporteri...undele intrebari sunt de-a dreptul retorice.
 • +5 (9 voturi)    
  vadim go home (Sâmbătă, 8 ianuarie 2011, 11:10)

  jack [anonim]

  Cred ca Vadim ar trebui sa se retraga . A reusit sa aduca PRM-ul sub pragul electoral , dupa ce in 2000 era undeva la 20% . In afara de scandaluri , intreb , a lasat ceva in urma sa de cca 20 de ani ? A fost anti si prosemit , a fost pro si antiAntonescu , a fost pro , apoi antiBasescu ! A fost de toate si nimic ! Concluzia go home !!!
 • -4 (10 voturi)    
  mare om.... (Sâmbătă, 8 ianuarie 2011, 11:13)

  belamy [anonim]

  "-mare om ,...mare caracter!"aceasta d-na.....,iar voi..."comentatorii", nici nu mai stitzi la care licurici sa va inchinatzi. nici nu e de mirare ca tzara este asa cum este.daca postatzi sau nu comentariul are mai putzina importantza, stiu doar ca l-ati citit.
 • -2 (12 voturi)    
  S-a gasit jinghiu sa vb (Sâmbătă, 8 ianuarie 2011, 11:16)

  vlad [anonim]

  Nu tin cu vadim care e acelasi , dar nici dna nu imi place . are o fata de nu-ti vine sa te uiti la ea
 • +2 (10 voturi)    
  felicitari (Sâmbătă, 8 ianuarie 2011, 11:30)

  elena [anonim]

  pentru articol celui care l-a scris.BRAVO DOAMNA PAULA!!Ma bucur ca romanii au vazut o femeie ca dumneavoastra. la televizor.Va doresc succes si numai bine.
 • +4 (12 voturi)    
  FELICITARI DOAMNA (Sâmbătă, 8 ianuarie 2011, 11:41)

  Juganaru [anonim]

  Daca tot sistemul judiciar s-ar comporta ca dumneavostra ,am ajunge departe.Felicitari!
 • +3 (11 voturi)    
  Respect ! (Sâmbătă, 8 ianuarie 2011, 11:45)

  toto [anonim]

  Tot respectul pentru aceasta doamna!
 • -6 (8 voturi)    
  Executor judecatoresc, Dzeu si Vadim? (Sâmbătă, 8 ianuarie 2011, 11:47)

  laura [anonim]

  Am o intrebare: un executor al unei puteri de stat este o persoana fizica? adica aceasta doamna nu e bugetar? si daca e de ce incaseaza onorarii? intreb pt ca nu locuiesc acolo si nu stiu cum e. Oricum ce face acest "europarlamentar" este rusinos. este bolnav mental? si cine l-a ales mai rau. asa ceva nu e posibil. nu ma mir ca nu stim sa ne vindem, cu asa persoana ce face legi in tara noastra si statu' roman ce a vandut palinca....hm..e indoielnic ca ne vom civiliza in curand. pacat si doare cand vad ce lent este procesul. si Dumnezeu? ce-i aia? are ea dovezi ca exista? si eu care ma laudam ca suntem laici si studiem numai dupa studii veridice nu dupa inventii si minciuni (cum este o institutie ca biserica si e acest fapt sunt dovezi clare). oh si am vazut prin Sighet si prin zona aia cand am fost ca nu se contruiesc blocuri o nu le repara dar construiesc biserici....ce ridicol sa vad totul gri, murdar si biserica noua, alba...in fine se pare ca multi din poporul roman mai au o groaza de citit despre una si alta...dar prin lume din pacata numai de rau vb despre noi...in general.
 • +6 (12 voturi)    
  Jos palaria doamna! (Sâmbătă, 8 ianuarie 2011, 12:04)

  the_puiu [anonim]

  Faceti cinste meseriei dumneavoastra. Reprezentati o scanteie in bezna administrativo-juridica in care se afla Romania. Respect, si tineti-o tot asa! Un cetatean din diaspora.
 • -11 (15 voturi)    
  sa gasit (Sâmbătă, 8 ianuarie 2011, 12:05)

  smen [anonim]

  mixich asta se se ia el de vadim tudor,baiatule omul asta scria carti cand tu te jucai in formele in nisip,hotnews inca odata arata ca nu este decat o masina de propaganda a baselului
  • +4 (8 voturi)    
   daca scria carti (Sâmbătă, 8 ianuarie 2011, 14:27)

   xy [anonim] i-a raspuns lui smen

   si daca are asa niste aere de intelectual, atunci cum de argumentatia lui se reduce la aruncat de apa, zburat caschete, "fa pitico" si injuraturi birjaresti? aaa, sau de fapt astea erau si ele niste pamflete literare demne de admiratia ta, nu?
 • -10 (12 voturi)    
  mda (Sâmbătă, 8 ianuarie 2011, 12:08)

  eustake [anonim]

  Respect ca a avut tupeu sa-i tina piept Lui Vadim. Dar in spate sunt doar jocuri politice si ea e la fel de murdara pe maini. Raman cu aceeasi sila.
 • -7 (9 voturi)    
  ABUZ? sau PROSTIA statului. (Sâmbătă, 8 ianuarie 2011, 12:09)

  tomescu [anonim]

  daca justitia da DREPTATE ENTITATILOR din CLADIREA respectativa, CUM SE VA traduce FAPTUL/FAPTA executorului judecatoresc care are sef numit de ministerul Justitiei SI CARE actioneaza PE BAZA unei Ordonante PRESEDINTIALA ''''''In atare situatie, se constata ca in cauza nu este indeplinita conditia "urgentei" solutionarii pricinii pe calea ordonantei presedintiale, fiind necesar sa se examineze insasi fondul dreptului dedus judecatii, dar pe calea dreptului comun, pentru a se verifica existenta si valabilitatea titlului cu care fiecare parte detine in folosinta bunul.
  Lipsind factorul urgentei si evitand lezarea fondului cauzei printr-o judecata sumara, solutionarea acesteia se va realiza prin actiune civila directa si in cadrul acesteia, administrandu-se probe in completare, va fi identificat adevaratul titular al spatiului disputat.'''' NU POTI CONTESTA O MASURA CARE O CONSIDERI NELEGALA/ABUZIVA decat daca VREI S-O LEGITIMA. in justitie asta INSEMNA. justitia trebuie sa-si faca DATORIA , NU POTI SA TE FOLOSESTI DE PROBELE GASITE INTR-O PROPRIETATE DACA MANDATUL NU A FOST LEGAL(CORECT),PARCA......
  • +2 (2 voturi)    
   mda (Sâmbătă, 8 ianuarie 2011, 20:24)

   cosmin [anonim] i-a raspuns lui tomescu

   go take a nap.
 • +5 (11 voturi)    
  felicitari (Sâmbătă, 8 ianuarie 2011, 12:12)

  george [anonim]

  Doamna, tot respectul meu, va doresc sa va mentineti verticalitatea si sa fie din ce in ce mai multi in sistem ca dumneavoastra. Va multumesc, pentru ca, daca mai sunt persoane care gindesc asa, poate mai avem o speranta.
 • +5 (11 voturi)    
  ABJECTUL ROMAN MARE (Sâmbătă, 8 ianuarie 2011, 12:18)

  urbanie [anonim]

  Superb spune @ionut : "RESPECT SI STIMA din partea mea Doamna Paula Somaldoc. Nu-mi mai amintesc de cand nu am mai spus aceste cuvinte unui concetatean. Va multumesc pentru asta".
  Subscriu si ma plec in fata acestei femei care a suportat cu stoicism scuipatul abjectului exemplar uman care zice ca ma reprezinta pe mine, ca roman, in Europa...
 • +4 (8 voturi)    
  Biciul si taierea limbii... (Sâmbătă, 8 ianuarie 2011, 12:21)

  urbanie [anonim]

  ...dar si asta e corect : "respectul nu este suficient. Ar fi normal ca pentru ce face in acest filmulet, Vadim sa primeasca o pedeapsa suplimentara. Ar fi normal ca violenta de acest tip sa fie, in sfarsit, sanctionata."...Corect. Ca barbat, consider ca biciul s-ar impune (inclusiv pentru Marinescu, sau cine e maimuta din dreapta lui). Sau, in cazul lui Vadim, cred ca si taierea limbii l-ar putea vindeca, cat de cat...
 • +5 (11 voturi)    
  Toata consideratia fata de doamna Paula Somaldoc (Sâmbătă, 8 ianuarie 2011, 12:23)

  Nicu [anonim]

  Pur si simplu, ma bucur ca mai exista oameni ca Dumneavoastra! Rasisim exemplu de decenta si profesionalism in fata unui securist imputit care si-a batut joc de tara asta.
  Sarutari de maini si Dumnezeu sa va ocroteasca intotdeauna!
 • +5 (9 voturi)    
  Viata dreapta,verticala (Sâmbătă, 8 ianuarie 2011, 12:30)

  gelu [anonim]

  DA!..daca am fi macar jumatate curajosi asa,eram fruntea evropei de-o suta de ani,însa noua ne place RÎMA si cîteodata Strutul
 • +4 (8 voturi)    
  Un semn ca justitia incepe sa lucreze. (Sâmbătă, 8 ianuarie 2011, 12:34)

  mircea [anonim]

  Nu mi-a placut replica reporterului,referitor la protectia statului.Statul ar trebui sa ne protejeze de oameni ca Vadim si altii ca el care nu respecta nimic.Se dau sfinti,dar nu au nimic sfant in ei.Vadim este un mizerabil care a distrus nationalismul romanesc.Este timpul ca acest individ sa fie dat la gunoi si sa renasca principiile nationale prin oameni de bun simt,cu echilibru sufletesc,morali si drepti.Legea trebuie aplicata tuturor.Referitor la protectia unor cetateni,vreu sa-i mai spun reporterului ca nu ar strica sa discute si cu pleiada de organizatii neguvernamentale care se "ocupa"de asemenea probleme.Ce fac si ce fac cu banii acumulati.Nu am vazut niciodata prin media un raport al unei astfel de organizatii privind actiunile si modul de cheltuire a fondurilor avute la dispozitie.Cat pentru ajutorare si cat in beneficiu propriu?
 • +4 (8 voturi)    
  sa speram (Sâmbătă, 8 ianuarie 2011, 12:50)

  han [anonim]

  sa speram ca si statul roman o va sluji pe Doamna aceasta asa cum ea il serveste pe el ..
 • +3 (7 voturi)    
  D-ZEU sa va binecuvanteze DOAMNA (Sâmbătă, 8 ianuarie 2011, 12:50)

  pavel [anonim]

  DE ASTFEL DE OAMENI ARE NEVOIE ACEASTA TARA, D-NA PAULA SOMALDOC.CURAJOSI, DEMNI,DREPTI IN FATA LEGII SI AI LUI D-ZEU.VA MULTUMESC PENTRU CA EXISTATI SI PENTRU CA NE DATI SI NOUA CELOR CARE MAI CRED IN OAMENII DE VALOARE AI ACESTEI TARI,O LICARIRE DE SPERANTA.SPER SA VA FI URMARIT SI CEI CARE VOR ASTFEL DE OAMENI IN FRUNTEA INSTITUTIILOR STATULUI(DACA NU CUMVA II INCOMODATI).....DOAMNA PROCUROR GENERAL,DOMNULE MINISTRU AL JUSTITIEI,DOMNILOR MEMBRII AI CC,DOMNILOR MEMBRII AI CSM,DOMNILOR MAGISTRATI, ESTE UN EXEMPLU DEMN DE URMAT SI PENTRU DV SI PENTRU CEI PE CARE II CONDUCETI,PENTRU A SCOATE ACEASTA TARA DIN NOROIUL IN CARE NE-AU ADUS TRADATORII DE NEAM SI TARA IN DECURSUL ISTORIEI NOASTRE MILENARE... D-ZEU SA VA AJUTE D-NA PAULA SOMALDOC
 • +2 (6 voturi)    
  hai Romania ! (Sâmbătă, 8 ianuarie 2011, 13:04)

  mihai [anonim]

  Un executor judecatoresc este o autoritate a statului, este ultimul element in calea acelor derbedei care refuza LEGEA crezand (asa cum au fost invatati pana acum) ca ei au statut "special", restul, mocofanii, fiind singurii care trebuie "sa dea seama". Prin actiunea doamnei executor ni s-a dat un dram de speranta ca va veni si vremea cand toti vom fi egali in fata legii. Jignirile de cocalar ale binenumitului VC Tudor nu au murdarit-o pe aceasta curajoasa femeie ci tot pe el s-au vsrsat. Tot respectul meu, doamna. Astept masurile Justitiei. Hai ca se poate! Hai Romania!
 • -5 (7 voturi)    
  imi este rusine de voi lingailor (Sâmbătă, 8 ianuarie 2011, 13:09)

  ion [anonim]

  Vadim a tras un semn de alarma ca subalterni lui basescu le este frica de averile care le poate lua daca vine vadim la putere si coruptiea la nivel nalt.
 • +3 (7 voturi)    
  retoric (Sâmbătă, 8 ianuarie 2011, 13:12)

  roman [anonim]

  In afara respectului deosebit care se cuvine unor astfel de cetateni ai Romaniei (speram cat mai multi la numar), ar trebui sa ne punem o intrebare retorica si anume : Cati dintre noi am observat un singur lucru ? vadim a fost neobosit in slugarnicie si lingere de dos a dictatorului, dar slobod la gura in cazurile unor oameni onesti. De aceea eu cred cu tarie ca oameni ca vadim care incurajeaza nesimtirea, tupeul, obraznicia, mitocania, lipsa de respect, eludarea legilor, concubinajul cu mafiotii din parlament, incercarea de a prosti pe cei multi si slabi de inger si altele... este antipolul celor care vor ORDINE in aceasta tara...cei care au curaj, tarie si responsabilitate. Parerea mea este una: NU UITATI asemeni acestei doamne un om se lupta sa tina piept acestor scursuri care sant cu miile in vietile noastre iar acesta este domnul BASAESCU. (si el este injurat de vadim si de alte junghiuri ale societatii ex: voiculescu cu antenele, vantu cu i-realitarea, ponta, antonescu, presa corupta si multi oameni dezinformati de massmedia mafiotilor)
 • +2 (6 voturi)    
  interviu cu d-na Paula Somaldoc (Sâmbătă, 8 ianuarie 2011, 13:24)

  elena [anonim]

  De mult n-am mai citit un interviu atat de emotionant
  pentru care va multumesc. Ma bucur din suflet ca
  d-na Paula Somaldoc, este atat de inteligenta si de fru-
  moasa sufleteste,de unde rezulta multele clase peste
  D-l Vadim. Ii doresc sanatate si bunul Dumnezeu sa fie alaturi de dansa. Felicitari!
 • +3 (7 voturi)    
  Mor eu, da' mori si tu! (Sâmbătă, 8 ianuarie 2011, 13:25)

  Trojan.H [utilizator]

  Am fost extrem de revoltat pentru ce-a facut Bolnavul Psihic. Pentru umilinta pentru care a indurat-o doamna Somaldoc, daca s-ar fi intimplat sa ma aflu la fata locului, cred ca acum aveam dosar penal.
  Demnitate si Onoare, asta e solutia pe termen mediu si lung pentru a termina odata cu javrele astea care si-au batut joc de amaritii astia de romani.
  Valabil si pentru alti colegi de-ai nostri din UE care ne iau de sus, daca nu ne dispretuiesc de-a dreptul.
  Pe mine ma invata maica-mea, inainte de '89, ca: "capul plecat, sabia nu-l taie". O prostie imensa, decit sa mor ca o javra imbuibata, mai bine o fac ca un leu costeliv.
 • +5 (9 voturi)    
  :) (Sâmbătă, 8 ianuarie 2011, 13:36)

  alex [anonim]

  Felicitari pentru interviu, oamenii care isi faca datoria merita prezentati.
 • +3 (7 voturi)    
  Pentru Vadim si sustinatori amenzi mari ! (Sâmbătă, 8 ianuarie 2011, 14:12)

  simona [anonim]

  Parerea mea este ca vadim ar trebui amendat cu o suma foarte mare de bani...si nu numai el..cat si totzi cei care au participat..care l-au sutinut...aceste persoane se pot identifica...de ce sa plateasca numai vadim ? sa plateasca totzi !! ei ce cautau acolo ? doar sa huiduiasca, sa injure pe reprezentantii legii ..toti trebuie sa raspunda in fata legii..si sa-i usture la buzunare !!!
 • -6 (8 voturi)    
  EXECUTAREA SILITA A STATULUI ! (Sâmbătă, 8 ianuarie 2011, 14:24)

  Un CIURUIT [anonim]

  Cand voi vedea o executare silita a statului care nu respecta sentintele judecatoresti definitive ,irevocabile. Pentru Vadim nu a facut nimeni greva foamei, nu s-a sinucis nimeni si nici nu ne-a scazut nivelul de trai. Hai, curaj, d-na SOMALDOC ! Stiu ca esti o fricoasa, ca majoritatea dintre noi. Nu mai poza in altceva decat ceea ce esti. Multumest-i lui Vadim pentru onorariu sau il imparti cu el ? E cam mult castigul pentru atata munca pe vreme de criza.
 • +2 (6 voturi)    
  Huligan (Sâmbătă, 8 ianuarie 2011, 14:29)

  Doru [anonim]

  Doua babute amarate au fost condamnate si arestate pentru nerespectarea unei hotarari judecatoresti,iar acestui huligan care minte si injura de 20 ani nu i se intampla nimic....Rusine justitia din Romania !!!!!!!!!!!!!!!
  • +2 (2 voturi)    
   interviu (Duminică, 9 ianuarie 2011, 23:23)

   deji_ana [utilizator] i-a raspuns lui Doru

   rusine dinu patriciu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 • +3 (7 voturi)    
  Bravo (Sâmbătă, 8 ianuarie 2011, 15:31)

  Puscasu dumitru [anonim]

  Felicitari doamna.Vadim merita o asemenea lectie.Asa ar trebui sa fie toata justitia din Romania .....dar.Putini sunt cei care va seamana.Pacat ca multi se murdaresc .
 • +3 (7 voturi)    
  Respect! (Sâmbătă, 8 ianuarie 2011, 15:41)

  radubenki [anonim]

  De admirat curajul, demnitatea doamnei Paula! Dumnezeu sa va binecuvinteze! Multumiri!

  Sper ca acest om de nimic sa fie judecat si pedepsit conform legii!
 • +3 (7 voturi)    
  Cinste doamnei executor (Sâmbătă, 8 ianuarie 2011, 15:48)

  vasilemr [utilizator]

  Uite ca mai sunt si oameni normali in tara noastra. Sa-i dea Dumnezeu putere de munca, sanatate si multa liniste sufleteasca.
  Multumesc pentru interviu.
 • +3 (9 voturi)    
  chapeau! (Sâmbătă, 8 ianuarie 2011, 15:57)

  Vera [anonim]

  De mult nu am mai vazut o asemenea unitate de pareri asupra unui subiect sau personaj....asta inseamna ca putem sa avem speranta, romani. Chiar daca daca nu toti cei de aici ar fi facut ce a facut dna Paula Somaldoc, faptul ca gandesc ca a facut bine si ca sunt mandri de ea, inseamna ca nu suntem intru totul pierduti. Felicitari pentru interviu, felicitari si intervievatului. Le merita din plin. Oricum, rasplata o are aici in cei 123 de ante-comentatori la care umil ma adug si eu.
 • +4 (8 voturi)    
  respect (Sâmbătă, 8 ianuarie 2011, 16:30)

  o femeie [anonim]

  unii comentatori spun: n-o mai ridicati in slavi pe dna Somaldoc, si-a facut doar datoria si este si platita.
  asa si? ar fi trebuit sa faca toate astea pe gratis?
  multi dintre cei care nu au tinuta morala a dnei Somaldoc se duc la serviciu si nu primesc salariu???

  mi se pare cat se poate de firesc ca o astfel de slujba sa fie renumerata bine, avand in vedere pericolele la care se expune omul respectiv. si nu vorbesc doar de pericole fizice, ci de mizeria morala cu care intri in contact si careia trebuie sa-i tii piept, ca asta e cel mai greu, sa nu cedezi in momentul in care o tara intreaga a cedat, a devenit couch potato cu ochii si creierul lipite de stirile idioate si idiotizante si-si spune ca nu mai e nimic de facut, sau, mai rau, ca asa e normal.

  respect, doamna Somaldoc.
 • -8 (10 voturi)    
  Daca ne inselam singur ? (Sâmbătă, 8 ianuarie 2011, 16:36)

  Un individ [anonim]

  Intradevar , este umilitoare atitudinea d-lui Vadim DAR, inainte sa comentam asupra actiunii doamnei executor , nu ar trebui intai sa ne informam ? Daca Vadim avea dreptate ? De ce a fost executat silit si scos afara din cladire ? Din ce observ avea un contract de comodat . In baza carui fapt acest contract de comodat a fost anulat ? Deci , inainte sa ne bucuram ca "exista oameni ca acea doamna executor in Romania", mai bine ne interesam si poate aflam ca defapt Vadim avea dreptate, si este un ordin judecatoresc eliberat abuziv. nu ?
  • +4 (6 voturi)    
   sunt doua chestiuni diferite: (Sâmbătă, 8 ianuarie 2011, 18:02)

   o femeie [anonim] i-a raspuns lui Un individ

   - ne bucuram ca "exista oameni ca acea doamna executor in Romania" pentru nu prea vedem in spatiul public oameni care procedeaza corect fata de situatie, de ei insisi si fata de Dumnezeu.
   - daca partidul lui Vadim a fost sau nu evacuat abuziv asta cred ca se poate determina (nu cred ca actele sunt secrete) si poate ne dau o mana de ajutor ziaristii.

   chiar daca se dovedeste ca Vadim a fost evacuat pe nedrept asta nu diminueaza cu nimic atitudinea dnei Somaldoc.

   oricum, faptul ca elogiem comportamentul normal arata cat de aiurea am ajuns.
  • +3 (7 voturi)    
   Tu nu citesti nimic cu atentie! (Sâmbătă, 8 ianuarie 2011, 18:27)

   rugio [anonim] i-a raspuns lui Un individ

   Contractele de comodat erau intre chiriasul PRM (VCT) si subchiriasii Birou de europarlamentar (VCT) si Revista Tricolorul (CVT). In contractul de inchiriere PRM nu a platit chiria de foarte mult timp (de cca 2 ani!). Asa ca "Un individ" nu eti tu ala care sa dea sfaturi si sa faca pe avocatul lui CVT! Esti doar unul cu creierul spalat de CVT...
 • +2 (8 voturi)    
  respect (Sâmbătă, 8 ianuarie 2011, 17:13)

  alice [anonim]

  Ma grabesc si eu sa-i adresez felicitari acestei doamne pentru ca un om care isi face datoria in tara asta fara sa se teama de asa-zisii oameni importanti merita felicitat si poate putin cate putin impune o noua normalitate.
 • +1 (9 voturi)    
  Bravo pentru acest interviu (Sâmbătă, 8 ianuarie 2011, 17:19)

  mimi [anonim]

  Felicitari pentru autorul acestui interviu.Bineinteles tot respectul pentru doamna executor Paula Somaldoc si rusine lui wc todor.Am vrut sa spun ca sunt multi romani care sunt la fel cu doamna, dar inca nu a aprut nimeni care sa ni-i arate.Ni se arata numai oamenii rai,hoti,nesimtiti si tupeisti.Ce bine ar fi daca la TV , intr-un ziar sau pe internet ar aparea mai multe interviuri cu astfel de oameni.Interviul sa fie fara ura,fara jigniri si fara rautate. Noroc!
 • 0 (8 voturi)    
  Bravo, doamna Somaldoc! (Sâmbătă, 8 ianuarie 2011, 18:14)

  rugio [anonim]

  * Va multumesc pentru fermitate in aplicarea Legii!
  * Va multumesc pentru atitudinea civica, care se gaseste asa de rar in Romania ultimelor decenii!
  * Sa nu-l iertati pe Vadim, deoarece mizerabilul lui comportament fata de dvs. este ocazia oferita de Dumnezeu de a fi pedepsit pentru lungul sir de fapte asemanatoare. Altfel nebunul simulant va continua sa spurce Romania si romanii...
 • +1 (7 voturi)    
  Dubla umilintza (Sâmbătă, 8 ianuarie 2011, 20:08)

  Costica [anonim]

  Imi pare foarte rau de D-na Somaldoc.Va suferi si a doua umilintza dupa prima.
  A doua va veni cand Tribunalul va decide ca Vadim Tudor este curat ca lacrima.Sa fie fericita D-na daca nu va fi obligata sa-i ceara scuze in public Tribunului, eventual sa-i plateasca si pentru daune fizice si morale.
 • -2 (6 voturi)    
  ... (Sâmbătă, 8 ianuarie 2011, 20:15)

  Zooropa [anonim]

  WC Tudor nu o sa pateasca absolut nimic. Ca asa E legile ...
 • +4 (8 voturi)    
  evacuare (Sâmbătă, 8 ianuarie 2011, 20:15)

  mara [anonim]

  itind comenteriile sunt surprinsa de modul de reactie al oamenilor. D-na, cu tot respectul, si-a facut datoria si nimic altceva iar noi nu contenim cu laudele. Eu cred ca tema de discutat este atitudinea acestui parvenit si oportunist care culmea a ajuns sa reprezinte Romania in UE. Pe mine asta ma intriga cel mai mult, doar a fost ales de o parte a populatiei. De multe ori cand vad astfel de specimene in frunte tatii ma intreb de cine au fost alesi, ce fel de natie suntem, nu avem valori la care sa ne raportam.
 • -2 (8 voturi)    
  Ar trebui sa fim 20 de milioane de Vadimi (Sâmbătă, 8 ianuarie 2011, 20:36)

  osacotas [anonim]

  Voi vota Vadim Tudor de fiecare data in viitor !
  Regret ca nu l-am votat pana acum.
  • 0 (2 voturi)    
   atentie TROLL (Sâmbătă, 8 ianuarie 2011, 21:56)

   willow [anonim] i-a raspuns lui osacotas

   Iar ai sarit gardu de la cuci ma? Poate ti-i faci colegi de camera buretata pe Vadim si pe Bideu. Ar fi o lume mai buna fara specimene ca astea. Doamne ajuta!
 • +3 (3 voturi)    
  proba video a lui vadim :) (Sâmbătă, 8 ianuarie 2011, 23:55)

  cristofor [anonim]

  vadim a fost la antena 3 cu o filmare facuta cu telefonul:
  http://youtu.be/naAA5hAlCeg?a
 • +1 (7 voturi)    
  "EROINA NATIONALA - ECATERINA SOMALDOC" (Duminică, 9 ianuarie 2011, 0:25)

  Un Ciuruit [anonim]

  Abia astept sa vad aceasta brava executoare cum va executa statul pentru nerespectarea Legii 221 si a atator sentinte judecatoresti definitive si irevocabile.
 • +4 (8 voturi)    
  Legea vs Romania (Duminică, 9 ianuarie 2011, 0:30)

  Uimitor [anonim]

  Un cetatean umileste si agreseaza reprezentantul puterii Statului si cetatenilor, politia de fata nu face nimic sa aplice legea si sa aresteze individul. Ce respect sa astepti de la Politie, cine sa mai respecte lege in Romania. Sunteti doomatzi.
 • +4 (8 voturi)    
  totusi trebuia fermitate ! (Duminică, 9 ianuarie 2011, 0:40)

  dino [anonim]

  Nu inteleg de ce politistii au lasat bariera (reprezentata de masa) intre executor si WCTudor. I s-a dat lasului ocazia sa zbiere si sa arunce cu apa pe o femeie, stiindu-se la adapost in spatele mesei. Pe de alta parte se spune ca politistii asteptau ordine de la ea pt a reactiona la o agresiune DIRECTA asupra lor ?!? Poate ca au fost luati prin surprindere de atacul asupra uniformei lor, insa niste politisti adevarati IL PUNEAU JOS PE AGRESOR IN SECUNDA 2, CU BURTA PE PAMANT si CU CATUSELE LA SPATE ! N-ai nevoie de ordine pt a raspunde cu violenta la violenta ! E automat, e reflex sa RESTABILESTI ORDINEA !!!
 • +1 (9 voturi)    
  Paula Somaldoc (Duminică, 9 ianuarie 2011, 1:26)

  anonim [anonim]

  Bravo Paula Somaldoc !

  Ati demonstrat demnitate si profesionalism in fata unui animal politic care normal ar trebui arestat si condamnat pt agresiune si violenta.
  Tot respectul meu !
 • +1 (3 voturi)    
  Documentar (Duminică, 9 ianuarie 2011, 6:52)

  ion [anonim]

  Copiii, trebuie sa invete obligativitatea respectarii

  legilor.Propun, realizarea unui documentar, despre

  comportamentul murdar al celui in cauza, care

  ne-a prezentat ca pe un popor barbar!!!!
 • +1 (3 voturi)    
  Da ce au fost luptele de la Rovine? (Duminică, 9 ianuarie 2011, 10:07)

  dan [anonim]

  Ne-am gasit si noi sa o facem mare pe d-na asta .
  Nu ca Vadim este mai bun dar cand te uiti la tanti ti-e de ajuns sa te scabesti de tot ....
 • +1 (9 voturi)    
  hai Romania! (Duminică, 9 ianuarie 2011, 11:09)

  mihai [anonim]

  Un executor judecatoresc este o autoritate a statului, este ultimul element in calea acelor derbedei care refuza LEGEA crezand (asa cum au fost invatati pana acum) ca ei au statut “special”, restul, mocofanii, fiind singurii care trebuie “sa dea seama”. Prin actiunea doamnei executor ni s-a dat un dram de speranta ca va veni si vremea cand toti vom fi egali in fata legii. Jignirile de cocalar ale binenumitului VC Tudor nu au murdarit-o pe aceasta curajoasa femeie ci tot pe el s-au vsrsat. Tot respectul meu, doamna. Astept masurile Justitiei. Hai ca se poate! Hai Romania!
 • +3 (5 voturi)    
  comentariu (Duminică, 9 ianuarie 2011, 13:08)

  chris65 [anonim]

  Am vazut comentariile si consider entuziasmul multora exagerat.
  Cu o floare nu se face primavara... din pacate!
 • +1 (7 voturi)    
  tot respectul (Duminică, 9 ianuarie 2011, 13:41)

  slotin [anonim]

  tot respectul pentru doamna somaldoc pentru cum a reusit sa nu se lase intimidata de un asa vulcan... daca era si domnul Stolojan asa de puternic nu mai iesea in 2000 vadim cu 21%.....
 • -1 (5 voturi)    
  Mafia a acaparat Romania (Duminică, 9 ianuarie 2011, 13:41)

  Vaidenoi [anonim]

  Pe acest forum s-a ingesuit toata mafia imobiliara din Romania.
  Din punctul meu de vedere Vadim a facut circ la intelegere cu mafiotul beneficiar de dotatie a acestui imobil al statului si instrainat cu acte false.
  Vadin nici macar nu a facut recus la sentinta de evacuare.Am citit-o si m-am ingrozit.
  Mafia a acaparat Romania.
  Parchetul general ar trebuii sa se sesizeze din oficiu impotriva judecatoarei care in cunostinta de cauza a dat o sentinta nelegala si ne temeinica..
  • 0 (2 voturi)    
   doar vorbe aruncate... (Duminică, 9 ianuarie 2011, 19:29)

   IoanB [utilizator] i-a raspuns lui Vaidenoi

   unde ai citit-o? Posteaz-o pe internet si dă-ne un link dacă o ai. Să ne luminăm şi noi.
   Dar iubitul tău vct rămane tot un mârlan, nesimţit, porc şi violent, asta ne-a arătat.
 • -4 (6 voturi)    
  avere (Duminică, 9 ianuarie 2011, 13:59)

  silviu [anonim]

  Nu o cred pe asta ca nu are avere.Stie ea cum trebuie mascata o avere.
 • +1 (7 voturi)    
  articolul de mai sus (Duminică, 9 ianuarie 2011, 15:00)

  stefana [anonim]

  o felicit pe doamna executor si sunt asigurata ca daca mai exista oeamnei ca cestia in Romania, tara noastra are un viitor. Cu multa simpatie si intelegere pentru situatia prin care a trecut.
 • +2 (8 voturi)    
  ne meritam soarta fratilor! (Duminică, 9 ianuarie 2011, 15:15)

  prostul astului! [anonim]

  daca dupa 21 de ani poporul roman mai accepta asemenea oameni la conducerea unui partid si mai rau de atat un om in parlamentul european e groasa fratilor.De fapt s-a intors impotriva noastra cizmele de cauciuc galetile si brichetele! prietenii stiu cum e!!!!!
 • -1 (3 voturi)    
  culmea nerusinarii (Duminică, 9 ianuarie 2011, 16:38)

  gabriel [anonim]

  Acest profitor nenorocit , numit Vadim , ce a parazitat dupa 89 in Parlament , mai are culmea tupeului sa spuna ca ,,el a facut legi in tara asta ,, !! Pentru cine ai facut legi nebunule , daca tu nu recunosti nici o autoritate ? A , pentru noi prostimea ....
 • -1 (5 voturi)    
  Decoratie (Duminică, 9 ianuarie 2011, 17:16)

  Mircea [anonim]

  Aceasta femeie merita o decoratie pentru comportamentul ei eroic.
  Vă rog pe această cale să interveniți pe lângă președinția României pentru ca să-i fie acordată o decorație sau un titlu de onoare ca recunoaștere a devotamentului exemplar pe care îl are față de meseria dumneaei și față de statul român. Ar fi ideal dacă acest titlu de onoare i-ar putea aduce și un venit.

  Nu am cuvinte pentru respectul pe care mi-l inspira.
  Mircea.
  • +1 (5 voturi)    
   venit din executari (Duminică, 9 ianuarie 2011, 19:25)

   silviu [anonim] i-a raspuns lui Mircea

   Ce venit sa-i mai aduca? N-ai citit ce declara chiar ea ca a cistigat 5.200Ron din acest circ?
   Foarte rentabil.
 • 0 (6 voturi)    
  un pesimist (Duminică, 9 ianuarie 2011, 18:41)

  bibiero [anonim]

  Dupa 21 de ani de "democratie" romaneasca, am ajuns la o trista concluzie introspecta ca nu mai iau "de buna" nici o stire televizata, nici un articol din presa scrisa sau online, pana nu o mai aud si din gura altora, cu subiectivismul de rigoare al fiecaruia. Mi-am pierdut increderea ca adevarul reuseste sa ramana majoritar in masa informatiei,si sa razbata onest pana la oameni. Pur si simplu , am renuntat sa mai visez ca voi mai ajunge sa traiesc "normalitatea " in tara asta.
  Dar iata ca mai apar si "insule " de speranta , repere de curaj, moralitate si bun simt pe care trebuie sa invatam sa le scoatem in fata, daca vrem ca macar pentru copii nostrii sa mai existe un viitor .
  Subscriu tuturor mesajelor de felicitare pentru dna Somaldoc, si privind consensul aprecierilor, o simt doar ca o mica revansa a Romaniei profunde asupra schimonositei imagini "siliconate" care ne sufoca .
  Speranta generatiilor viitoare sta doar in educatia pe care vom reusi sa le-o dam. Speranta pentru generatia noastra insa unde sa o mai cautam ?Voci razlete rezonand pe blog-uri, nu vor reusi sa formeze masa critica prin care sa se schimbe soarta acestei tari. Vestea trista este ca solutia nu poate fi decat politica, si tare mi-as dori ca exemple ca dna Somaldoc, sa gaseasca taria si sa accepte sacrificiul de a initia curentul la care sa adere romanii pesimisti ca si mine.
 • -1 (5 voturi)    
  Hmmm-cenzuraaaaaaaaaaaa (Duminică, 9 ianuarie 2011, 19:29)

  MRSmrs [utilizator]

  Wow!!!
  Ce "eroi" creeaza hotnews....huidu,somaldoaca,etc.
  Numai "eroi"...unul si unul.
  Unul ca a dat cu capul in copac de natarau,alta ca facand jocul mafiei imobiliare a evacuat sediul PRM(nu al lui Vadim,cum gresit spun unii) pentru comisionul urias primit de la mafioti.
  Vad ca un grup mare de postaci portocalii sunt cu "ochii in lacrimi" de emotia ca aceasta uriasa "somitate" a dat un "interviu" comandat,cu intebari cunoscute,cu 'ridicare la fileu'.
  Acest grup de pstaci portocalii,il injurau pe Paunescu cand a murit,pe Sobaru cand s-a aruncat,etc dar trepideaza de emotie in fata "eroului" somaldoc,un "mare "roman....
 • 0 (4 voturi)    
  rusine (Duminică, 9 ianuarie 2011, 20:42)

  gigi berlogea [anonim]

  filmul asta face rusine romaniei mai mult decat toti tiganii si borfasii care ne-au facut de ras in lume. statul roman ar trebui sa-i retraga jegului tudor demnitatea de reprezentant in parlamentul europei.
  • +1 (3 voturi)    
   Hmmm (Luni, 10 ianuarie 2011, 0:47)

   MRSmrs [utilizator] i-a raspuns lui gigi berlogea

   Cred ca ai o intelegere personala a democratiei.Care "stat" si in ce lege poate retrage cuiva o demnitate obtinuta prin VOT?Vadim nu este 'numit'...ministru,etc ci ales.El reprezinta la UE o falie a cetatenilor romani,nu pot ceilalti sa le elimine reprezentantul.Poate ca 'ceilalti' nu se simt confortabil cu eba in PE,dar nici ei nu au dreptul sa ceara "retragerea demnitatii" ei....
   Ai o gandire stalinista desi poate te crezi corect si democrat.
  • +1 (3 voturi)    
   Hmmm (Luni, 10 ianuarie 2011, 0:50)

   MRSmrs [utilizator] i-a raspuns lui gigi berlogea

   Cred ca ai o intelegere personala a democratiei.Care "stat" si in ce lege poate retrage cuiva o demnitate obtinuta prin VOT?Vadim nu este 'numit'...ministru,etc ci ales.El reprezinta la UE o falie a cetatenilor romani,nu pot ceilalti sa le elimine reprezentantul.Poate ca 'ceilalti' nu se simt confortabil cu eba in PE,dar nici ei nu au dreptul sa ceara "retragerea demnitatii" ei....
   Ai o gandire stalinista desi poate te crezi corect si democrat.
 • +1 (5 voturi)    
  Felicitari Dna Executor (Duminică, 9 ianuarie 2011, 22:28)

  silviu [anonim]

  La Multin Ani si multa sanatate, sa ne reprezentati pe noi romanii cinstiti si onesti cu aceeasi demnitate cu care a ti facut o si in acest caz foarte dificil. Nu va lasati intimidata si tineti o tot asa, cu fruntea sus si cu credinta in Dumnezeu.
  Admiratorul dumneavoastra, ca atatia alti sper milioane de romani, Silviu
 • 0 (2 voturi)    
  felicitari pentru articol (Luni, 10 ianuarie 2011, 7:46)

  cititor hotnews [anonim]

  felicitari vlad mixich pentru ideea de a-i lua interviu lui paula somaldoc. un articol cum as vrea sa citesc in fiecare zi pentru ca imi da sentimentul ca speranta mea de mai bine in romania nu e in zadar.pentru ca nu a tratat subiectul superficial cum o fac majoritatea jurnalistilor, in goana dupa senzatie, ci a mers la esenta lucrurilor si a luat interviu acestei femei.
 • +1 (3 voturi)    
  rusine (Luni, 10 ianuarie 2011, 9:11)

  adi [anonim]

  si cand au fost greseli cum s-a spus la tv si au dat oameni nevinovati afara din case cum a fost.
  cati bani ia doamna sa faca o astfel de evacuare . ea vorbeste ca altii alearga dupa bani. nu trebuia sa dea nimic la nimeni inapoi, au venit toti smecherii cu acte false si au dat oamenii afara din locuinte. sa le fie rusine. parlamentarii vor vilele rapps la pret de nimic pe ei de ce nu ii da nimeni afara si sa dea vilele lla oameni saraci si amarati , rusine , rusine rusine. imi e scarba ce tot indruga proasta asta despre autoritatea statului. se vede ca e sustinuta politic un amarat de executor nu are succes la astfel de dosare
  si sa stie doamna ca nu sunt membru PRM. RUsine doamna rusine
  • -1 (3 voturi)    
   completari (Luni, 10 ianuarie 2011, 10:01)

   adi [anonim] i-a raspuns lui adi

   asa cum am zis fara sa citesc comentariile, exista oameni la care acesti executori nici nu deschid usa, va dati seama ce onorarii,
   o femeie care nu are nici mama nici tata pentru ea exista doar banii
   rusine rusine
 • 0 (2 voturi)    
  Felicitari!!!!!!!!!!!!!!!! (Luni, 10 ianuarie 2011, 9:21)

  lup ionel [anonim]

  Felicitari doamna. De ce nu avem asemenea oameni in parlament???????????
 • 0 (2 voturi)    
  Respect (Luni, 10 ianuarie 2011, 9:50)

  euro [anonim]

  Ma bucur ca exista oameni ca dumneavoastra. Doamne Doamne sa va inspire si sa va intareasca.
 • 0 (2 voturi)    
  respect pt dna executor (Luni, 10 ianuarie 2011, 9:55)

  adrian [anonim]

  dna executor va felicit si va sustin

  ati facut o treaba excelenta si mai ales cred ca ati folosit cea mai buna metoda cu acest dement

  felicitari inca o data si tineti-o tot asa.

  cu respect

  AN
 • -1 (3 voturi)    
  stat ??? (Luni, 10 ianuarie 2011, 10:08)

  attila schengen [anonim]

  kestia asta rrrromineasca ce i zicem "stat" e o boala, natia asta e un fel de cultura de microbi pe fata planetei, asa ca .......tanti e bolnava ca "iubeste statul"....patriotardisme de 2 lei....intr-un stat si o natiune adevarata cum rrrrominia nu a avut si nu va avea niciodata, lighioane de genul VC tudor dar si admiratori a "statului" cum e dinsa nu ar exista.
  punct
  mi-e scirba de tara asta si de poulatia ei subumana si degradanta
 • +1 (3 voturi)    
  lustratia (Luni, 10 ianuarie 2011, 10:36)

  cakke [anonim]

  Chiar daca li s-ar interzice mitocanilor sa candideze la functii politice n-ar fi suficient. Ar trebui sa li se retraga dreptul de vot si alegatorilor meschini, care gusta mizeriile astuia. Fara sprijinul cititorilor revistei igienice Romania Mare, VC Tudor ar fi fost cel mult un schizo CTP, un mic latrator de dupa colt.
  In fine, sper ca tribunul sa primeasca sanctiunile maxime posibile pentru sfidarea autoritatii statului si sa fie reanalizate legile pe care le-a facut el in tara asta, dupa ce se mai primeneste componenta parlamentului.
 • 0 (2 voturi)    
  Va admir !!!!!! (Luni, 10 ianuarie 2011, 11:16)

  METES [anonim]

  Va multumesc pentru acest exemplu pe care l-ati dat in fata romanilor si va admir pentru modul in care tratati aceste probleme atat de dureroase pentru noi toti, dezamagirea pe care statul ne-o produce!
  Pentru disperatul domn Vadim, nu pot decat sa imi manifest indignarea. As fi sperat ca poate cartile citite i-au slefuit comportamentul, dar am impresia ca citeste numai mizerii. Are un caracter infect, fara indoiala. Nu as vrea sa vad vreodata cum un om ca el, ar primi mai multa putere. Ma ingrozeste tot ce tine de el!
 • 0 (2 voturi)    
  vadim (Luni, 10 ianuarie 2011, 12:35)

  ali [anonim]

  Vadim este dus cu pluta rau de tot. Ce m-a oripilat a fost faptul ca CEI DIN JUR, DESI ERAU BARBATI nu au reactionat. de ce nu au reactionat toti barbatii care stateau si se uita ca la film?
 • 0 (2 voturi)    
  Bravo DOAMNA! (Luni, 10 ianuarie 2011, 16:47)

  ioan [anonim]

  Bravo, bravo, bravo DOAMNA !!!

  D-le reporter , oare de ce sunt atit de multe comentarii la acest articol ?
 • +2 (2 voturi)    
  Bravo doamna (Marţi, 11 ianuarie 2011, 0:03)

  Macry_1946 [anonim]

  acum sa vedem ce va face justitia romana cu acest descreerat care arunca cu laturi in toata lumea care nu este de acord cu toate idioteniile lui,Acum justitia are tote dovezile filmate sa-l trimeata acolo unde este locl lui sa speram ca scapam de acest specimen care se crede mai presus de lege si justitie
 • +2 (2 voturi)    
  VADIM (Marţi, 11 ianuarie 2011, 0:19)

  ion [anonim]

  bravo D-na executor ca nu ai raspuns la provocarile acestui descreerat dupa circul de om disperat pe care l-a facut in Germania ii punea meritatele CATUSE imediat si dus acolo unde trebuie sa-l duca justitia romana
 • +1 (1 vot)    
  Admiratie si respect pentru o doamna curajoasa si (Marţi, 11 ianuarie 2011, 11:36)

  Optimista [utilizator]

  Nu este ușor să mai adaugi ceva in plus, original, după tot ce am citit că s-a spus și s-a comentat aici. Doar atit că, mă simt mândră că o persoană oficială din România și femeie pe deasupra, a putut să se comporte cu atâta demnitate și noblețe, într-o împrejurare în care mulți bărbați puternici (la propriu și la figurat) ar fi clacat lamentabil. Dovada este că primul executor (bărbat dacă am înțeles eu bine) a dat bir cu fugiții, iar ”colegii” de partid ai paranoicului au asistat plini de satisfacție la ieșirile penibile ale ”euruparlamentarului”. Rușine .....mare pentru
  tribunul- nebunul și ”Bravissimo stimată doamnă executor!!!”
  • 0 (0 voturi)    
   :) (Sâmbătă, 15 ianuarie 2011, 8:46)

   anonim [anonim] i-a raspuns lui Optimista

   Simt o usoara atitudine anti-barbati...

   Primul executor a dat "bir cu fugitii" pentru ca nu s-a documentat suficient inainte .Asa am inteles eu..

   Doamna a studiat cazut si s-a documentat bine inainte.

   Oricum repspect pt doamna executor!
 • -1 (1 vot)    
  a ajuns PDL peste Parlamentul UE! Normal ca e Roam (Marţi, 11 ianuarie 2011, 15:44)

  Fil Botnar [anonim]

  Frate eu sunt de acord ca "Legea trebuie respectata" insa cind nu exista o sentinta definitiva si chiar presedintele vrea sa mai capaceasca pe unul si altul... para nu e chiar asa cum pare!
  Si daca legea era respectata la Revolutie ... si armata ii impusca pe toti atunci eram inca in razboi civil.... Eu zic sa fim mai consecventi cu ce zicem si ce facem si sa nu isi mai bage coada toti in justitie sa isi faca treaba toti si Preshedintele sa nu mai fie "Jucator din Coada" si sa isi bage Coada unde nu are sens si sa le de ordine la Judecatori .. .si sa depolitizam odata Justitia asta de tot Rahatul care ne aduce in sapa de lemn... ca ne pasc Sanctiuni de la UE si comisia Europeana pina ne saturam.... In tzara lu peshte prajit unde toti senatorii/deputatii PDL isi fac in voie de cap fara frica de justitia Romana ... Eurodeputatii nu au nici un drept.. .ii dam si afara din Sediile lor.. ca sa le aratam cine e PDL! Partid de tot rahatul...


Abonare la comentarii cu RSS
Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by