Realizatorul TV Serban Huidu a inceput sa iasa din coma, a declarat, vineri, purtatorul de cuvant al Spitalului Universitar din Innsbruck, unde acesta este internat, potrivit Mediafax.

Serban HuiduFoto: Cronica Carcotasilor

Acesta a declarat ca medicii ii reduc medicamentatia, pentru a-l scoate din coma indusa dupa accident, iar luni se asteapta sa fie constient.

Starea lui Serban Huidu este din ce in ce mai buna. Acesta este supravegheat de sotia si de fratele lui.

Medicii care il au sub observatie la Clinica Universitara de Neurologie din Innsbruck anuntasera anterior, potrivit Agerpres, ca starea de sanatate a realizatorului tv se amelioreaza treptat, dupa accidentul de schi suferit miercuri pe partia din statiunea montana Patscherkofel.

Potrivit colegului sau de emisiune Mihai Gainusa, Serban Huidu, care incepe sa se trezeasca treptat din coma indusa medical, si-a recunoscut sotia si copilul, veniti la spitalul din Innsbruck.

Joi, profesorul universitar dr. Erich Schmutzhard de la Clinica Universitara de Neurologie a anuntat, in primul buletin medical dupa accident, ca nu este necesara o interventie chirurgicala, si ca dupa trezirea completa a pacientului vor fi facute noi analize, pentru a se pune diagnosticul foarte exact si a se vedea daca Serban Huidu poate fi transportat la un spital din Romania. Acesta a spus, totusi, ca nu va fi vorba de o recuperare de zile, ci aceasta va dura mai multe saptamani.