Starea de sanatate a lui Serban Huidu "este stabila" si realizatorul TV se afla in continuare la sectia de Terapie Intensiva a Clinicii Universitare de Neurologie, in coma indusa, a declarat, joi, pentru Agerpres, Johannes Schwamberger, purtatorul de cuvant pentru relatia cu presa al spitalului universitar din Innsbruck.

"Nu ne putem pronunta deocamdata in ceea ce priveste o eventuala interventie chirurgicala, pentru ca trebuie urmarita evolutia clinica a pacientului", a spus Schwamberger.

Schwamberger nu a putut preciza cat timp va ramane internat "carcotasul", care a suferit miercuri un traumatism cerebral grav, intr-un accident de schi ce a avut loc in statiunea turistica Patscherkofel, din Innsbruck.

In cursul diminetii, politia din Innsbruck a confirmat ca realizatorul tv Serban Huidu purta casca de protectie in momentul accidentului de schi, in care a fost implicat miercuri, pe partia statiunii turistice Patscherkofel, din Innsbruck, informeaza agentia APA, citata de Agerpres.

Potrivit Politiei, socul a fost foarte puternic iar schiorul a iesit de pe pista, prabusindu-se intr-o zona cu pamant umed si copaci, ceea ce a facut necesara interventia cu o coarda lunga de 40 de metri, pentru a putea fi recuperat.

Primul ajutor a fost acordat de patrula de schi care asigura serviciile de interventie in statiunea Patscherkofel.