VIDEO A cincea amanare in dosarul SOV-Popa. Cum a cerut Vintu sa i se ridice interdictia de a parasi tara pentru a fi consultat la inima de un ginecolog

de Attila Biro     HotNews.ro
Vineri, 17 decembrie 2010, 13:00 Actualitate | Esenţial


Tribunalul Bucuresti a judecat vineri 17 decembrie al cincilea termen in dosarul in care Sorin Ovidiu Vintu este acuzat de favorizarea infractorului Nicolae Popa condamnat in dosarul FNI. Prin avocatii sai SOV a solicitat judecatorului sa ii permita sa plece la Viena pentru a fi consultat la inima. In cursul dezbaterilor judecatorul a constat ca medicul care ar urma sa il consulte pe Vintu in problma sa cardica este de fapt medic ginecolog. Vintu a explicat ca de fapt este vorba de o echipa de medici specialisti. In final procesul a fost amanat pe 7 ianuarie 2011
 • Citeste in text si cum i-a recitat Vintu judecatorului un vers dintr-o poezie de Radu Paraschivescu
Ora 12:00 Incepe sedinta de judecata. Se face prezenta. Judecatorul primeste documentele medicale care atesta ca in data de 6 decembrie Sorin Ovidiu Vintu a fost consultat la spital. La precedentul termen de judecata SOV a parasit sala de judecata pentru ca i s-ar fi facut rau.

Judecatorul constat ca la dosar au fost depuse documente medicale provenit de la o clinica din Viena, Austria. “Data trecuta mi-ati depus o serie de documente care atesta starea de sanatate a pacientului Vantu. Va rog sa imi depuneti originalele. Am observat ca, medicul din Viena, cere ca domnul Vantu sa mearga, sa se interneze acolo este de specialitate obstetrica si ginecologie”.

Vintu intervine fara ca judecatorul sa-i acorde cuvantul: “El este seful clinicii unde am fost internat”.

Avocatii lui Vintu sustin ca au documente semnate si de medici cardiologi. “Din ce vad eu inscrisurile din Viena sunt semnate de acest medic ginecolog”.

Avocatii Viorel Ros si Marian Nazat argumenteaza ca un alt medic cardiolog a fost de acord cu recomandarile ginecologului din Viena. “Adica spuneti ca un medic cardiolog a fost de acord cu evaluarea facuta de un ginecolo?

Vintu intervine din nou, ridica tonul: “Evaluarile sefului clinicii s-au bazat observatiile medicilor care m-au operat”. Judecatorul le cere avocatilor sa depuna actele medicale originale.

Ora 12:25 Este citit rechizitoriul. Lui Sorin Ovidiu Vintu, Alexandru Stoian si Ovidiu Turcan li se aduc la cunostinta acuzatiile procurorilor. Il anunta pe SOV ca va fi nevoit sa ofere o declaratie.

Iata ce a declarat Vintu in fata judecatorului:

In primul rand trebuie sa imi cer scuze fata de incidentul de la sedinta de data trecuta. Am avut o atitudine nepotrivita. Imi cer scuze, chiar mi s-a facut frica.
In al doilea rand. Profesorul Husein este seful clinicii la care am fost internat. Dumnealui a facut acele recomandari pe baza observatiilor facute de medicii specialisti in cardiologie ai clinicii.
Vreau sa subliniez ca in Romania sunt sefi de clinici care sunt de profesie ingineri. Am vrut sa clarific acest aspect mai ales ca e si presa in sala.
Am constat ca din dosar lipsesc sute de convorbiri pe care le-am purtat cu Nicolae Popa, convorbiri care clarifica lucrurile. Afirmatiile mele vor fi intarite de martori credibili.
De aemenea lipsesc pasaje intregi din discutiile mele cu angajatii mei. Doamna judecator sa audiem toate convorbirile nu doar ce au pus in dosar cu maxim profesionalim procurorii
.”, si-a incheiat Vintu declaratia.

Ora 12:30 Judecatorul anunta ca inregistrarile din dosar vor fi audiate in sedinta publica. Avocatii lui Vintu fac mai multe solicitari:
 • ridicarea temporara a interdictiei de a parasi tara in perioada 10-14 ianuarie 2011 pentru ca SOV sa mearga la Viena unde urmeaza sa fie consultat de medici. Avocatul Viorel Ros sustine ca “afectiunile sale sunt grave cu risc de infarct si moarte”.
 • alta cerer pentru realizarea unei expertize medicale care sa ateste ca Vintu nu poate participa la proces. “Si evident in urma expertizei cerem suspendarea procesului penal”, adauga un alt avocat.
 • o alta cerere ca Vintu sa nu participe la toate termenele de judecata.

Din nou SOV intervine personal: "Doamna judecator este si in interesul dumneavoastra sa aveti un detinut sanatos

Judecatorul: “Stiti sfatul medicilor este sa renuntati la fumat. Eu v-am vazut la fumat de cel putin doua ori

Vintu: "Este singurul viciu care mi-a mai ramas".

Ora 12:40 Este consultat si procurorul de caz fata de cererea avocatilor de a-i permite lui Vantu sa paraseasca tara. “In acest moment nu este justificata. Nu se face dovada ca nu poate fi tratat in tara. Trebuie sa existe o expertiza in acest sens.

Judecatorul confirma:”Nu se pune problema sa incuvintam acesta cerer acum, mai ales ca trebuie sa clarificam problema legata de medicul ginecolog

Ora 12:55 Judecatorul ii atrage atentia lui Vintu ca pe parcursul procesului va trebui sa faca declaratii refertoare la probele administrate. “Eu nu am spus ca nu vreau a fac clarificari ba din potriva. Este in interesul meu. Haideti insa sa aducem la dosar toate convorbirile, sa le aducem pe toate pe care cei de la servicii nu le-au pus. Sunt sute de convorbiri intre mine si domnul Popa care atesta o relatie care nu are nici o legatura cu favorizarea infractorului. Toate acele inregistrari nu apar. Cele care apar sunt trunchiate. Voi vorbi in momentul in care dumneavoastra veti aduce la dosar toate probele.

Discutia revine la starea de sanatate. “Doamne judecator este cel mai umilitor lucru sa imi prezint slabiciunile in public. Eu  nu pot sa rezist ore in sir pe banca in sala de judecata. Imi cer scuze pentru ca sunt in acesta stare. Mi-e jena ca trebuie sa ma prevalez de conditia mea medicala. Probabil dupa ce voi fi operat in Viena voi reveni. Momentan am o stare de sanatate proasta. Va voi dovedi asta. Daca vreti nu trebuie decat sa imi deschei camasa.”
Urmeaza urmatorul dialog:
- Judecatorul: Putem face pauze ori de cate ori este nevoie dar cu o conditie: Fara tigara!.
- Vintu: Nu am cum, doamna! Nu am cum! Omorati-ma si gata!
- Judecatorul: Dar va rog eu fara tigara. Este recomandarea medicilor.
- Vintu: Sa va citez din balada lui Radu Paraschivescu: Si cand a sosit Salvarea/din el mai ardea... tigarea.
- Judecator: Trebuie sa fiti mai exigent cu sanatatea dumneavoastra.

Vezi aici intreaga balada a lui Radu Paraschivescu

Ora 13:15 Judecatorul ii aduce la cunostinta lui Vintu ca ii va cere lamuriri legat de traseul banilor Romania-Indonezia unde este arestat Nicolae Popa si lamuriri despre cum au fost transferati banii prin firmele din Cipru. Si mentioneaza numele Stonecom Limited si Elbahold. “Sunt mii de companii in Cipru. Nu sunt proprietarul acestor companii. Nu stiu nimic despre cele doua companii”, spune Vantu.

Ora 13:30 Avocatii solicita din nou judecatorului sa le permita copierea cd-urilor cu inregistrarile. Avocatii spun ca trebuie sa audieze ei mai intai interceptarile si sa vada unde sunt neconcordante. Judeactorul nu accepta si spune ca vor fi audiate de avocati, procurorul de caz si inculpati in acelasi timp. “Doamna judecator nu aveti cunostinta de toate inregistrarile. Pot sa va aduc listinguri. Lipsesc sute de inregistrari cu dicutiile mele cu Nicolae Popa”, spune Vintu. Judecatorul citeste din dosarul procurorilor unde se mentioneaza ca au fost transcrise integral toate convorbirile relevante pentru cauza.

Ora 13:40 Avocatii cer ca audierea convorbirilor sa fie facuta in sedinta secreta, adica fara prezenta presei. Judecatorul le explica avocatilor ca majoritatea convorbirilor au fost deja prezentate de presa. Intervine si Vintu: “Doamna presedinta cand veti asculta toate inregistrarile veti constata nivelul de periculozitate extrem de ridicat al acestor convorbiri. Este in interesul meu dar si al dumneavoastra

Ora 13:50 Judeactorul spune ca in sedinta de astazi ar urma sa fie desigilate cd-urile cu convorbirile telefonice si chiar sa fie audiate o parte din ele. Avocatii lui Vintu se impotrivesc. “Domnul Vantu ne spune ca deja nu se simte bine”. Vintu adauga si el: “E prea mult, va rog!”. Judecatorul incuvinteaza amanarea sedintei. Stabileste initial un termen pentru sapatamana 20-27 decembrie. Avocatii contesta decizia. “Haideti va rugam! Chiar asa sa venim intre Craciun si Revelion”. In final procesul se amana pentru data de 7 ianuarie 2011. Procesul este public si orice cetatean poate participa.


Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

15318 vizualizari

 • +42 (42 voturi)    
  bate vantu' dinspre Indonezia?... (Vineri, 17 decembrie 2010, 13:21)

  Andrzej [anonim]

  Se pare ca apropiata extradare a lui N. Popa ii cam da frisoane lui vantu, care cauta o portita de evadare cate cele zari cu regim liber in caz ca "iubitelul" popa ar fi tentat sa tradeze fratia.
  • +18 (18 voturi)    
   Care frisoane? (Vineri, 17 decembrie 2010, 15:27)

   dr jivago [anonim] i-a raspuns lui Andrzej

   Vantu va fi judecat doar atunci cand se va putea simti bine in boxa. Prietenii stiu de ce. Si atunci nu i se va putea intampla nimic rau, altfel nu s-ar simti bine. V-ati prins?
   • +9 (9 voturi)    
    dar va rog.. (Sâmbătă, 18 decembrie 2010, 2:58)

    pehash [utilizator] i-a raspuns lui dr jivago

    un pic de omenie.. amanati procesul pana pe 7 ianuarie 2100.. ca oricum va primiti salariul de judecator.. nu depinde de rezultate..
  • +1 (3 voturi)    
   Bate vintu.... (Sâmbătă, 18 decembrie 2010, 12:01)

   STAN PATITU [anonim] i-a raspuns lui Andrzej

   Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia.
 • +31 (31 voturi)    
  de un ginecolog? (Vineri, 17 decembrie 2010, 13:21)

  aii [anonim]

  sigur nu e o greseala?
  • +17 (17 voturi)    
   depinde pe unde l au consultat.... (Vineri, 17 decembrie 2010, 15:25)

   toteu [anonim] i-a raspuns lui aii

   :))
  • +18 (18 voturi)    
   Ce forma are inima lui Vantu? (Vineri, 17 decembrie 2010, 16:30)

   fLoreign [utilizator] i-a raspuns lui aii

   Indiciu: este tratata de un ginecolog.
  • -10 (10 voturi)    
   mu e (Vineri, 17 decembrie 2010, 20:55)

   jimi [anonim] i-a raspuns lui aii

   Asadar si asa deci, asadar si prin urmare, grecii faceau comertz pe mare:
   defapt e vorba de-faptul ca bate vintu-l frunza-n dunga. Si frunza era a turistei Elena van Plescoi
   Sau e bine prinsa, sau e slab vintu
  • -2 (2 voturi)    
   Rea credinta (Sâmbătă, 18 decembrie 2010, 9:44)

   mdan [anonim] i-a raspuns lui aii

   Directorul spitalului s-a intamplat sa fie ginecolog, ce-i cu asta ? Nu directorul il trateaza ci doar i-a semnat crerea de internare, cum se-ntapla si pe la noi. Dar cu reaua credinta de pe Dambovita....
  • 0 (0 voturi)    
   Buletine de analize medicale (Sâmbătă, 18 decembrie 2010, 12:40)

   George [anonim] i-a raspuns lui aii

   Toata lumea stie ca in multe cazuri (obtinere permis auto, incadrarea in munca, examen la facultate, etc.) trebuie completat un formular cu multe rubrici cu mai toate cabinetele medicale dintr-o policlinica. Si este acolo si "examen ginecologic", unde, din nestiinta sau din inertie, multi baieti intrau sa obtina viza. Cred ca lui vantu i-a facut cineva asa ceva, si s-a achitat cu mai mult zel de sarcina.
 • +38 (38 voturi)    
  hihi (Vineri, 17 decembrie 2010, 13:25)

  MirceaA [utilizator]

  eu cred ca vrea sa mearga la o clinica in Indonezia.
  • -5 (17 voturi)    
   sau la un spa in Indonezia, (Vineri, 17 decembrie 2010, 14:30)

   vero [anonim] i-a raspuns lui MirceaA

   pentru un masaj special, facut de indonezience minore dar experimentate, ca presedintele n-a fost baiat destept sa-i "suga p...", sa poata omu' dormi linistit!
 • +29 (31 voturi)    
  romania mea (Vineri, 17 decembrie 2010, 13:27)

  benu [utilizator]

  L-as lasa sa mearga dar cu vreo 50 de mascati dupa el, iar cheltuielile pentru insotitori sa le plateasca tot el ca are de unde :)

  Si atentie...Nicolae Popa mana lui dreapta tot din Viena a reusit sa fuga in Jakarta si sa traiasca bine merci atatia ani. Asa ca mare atentie... ca noi romanii suntem tare milosi... l-am iertat pe Ceausescu, acum ii iertam pe Adrian Nastase, Ridzi si Vântu..
  • -33 (35 voturi)    
   pe base? (Vineri, 17 decembrie 2010, 15:04)

   cristi [anonim] i-a raspuns lui benu

   pe base si boc nu i-ai inclus in lista aia a ta?
   • +8 (8 voturi)    
    De ce? (Vineri, 17 decembrie 2010, 22:06)

    Daniel [anonim] i-a raspuns lui cristi

    De ce, mai, ca te-au pus sa muncesti? Sau ca nu te-au mai lasat sa furi?
   • +2 (2 voturi)    
    .... intunecati la minte...! (Sâmbătă, 18 decembrie 2010, 10:31)

    oare asa's romanii...? [anonim] i-a raspuns lui cristi

    'postacii' nu pierd ocazia de a mai 'ciuguli' din romani de-ai lor (Basescu, Boc..) doar doar numarul de voturi (32) sa mai creasca; se vrea ca cei care au condus tara sa fie ostracizati... ce rusine. Constat un lucru care vad ca scapa multor romani: tot cei care l-au exterminat pe Ceausescu.... tot aia vor 'capul lui basescu' .., ciudata coincidenta sau destin nemilos a unor inapoiati care-si 'taie ei singuri craca de sub picoare'. Asta ar "vede-o' si-un orb...!"
  • 0 (0 voturi)    
   Clinica din Viena (Miercuri, 22 decembrie 2010, 19:42)

   romstart [utilizator] i-a raspuns lui benu

   Dupa cum se intelege, aceasta clinica este particulara. Un om care se ingrijeste atata de sanatatea lui se lasa de fumat, iar unul cu bani, ca si Vantu, isi poate inchiria pe timp nelimitat toata clinica, cu tot cu doctori, ba chiar sa o aduca in Romania.

   Judecatorii s-au lasat intimidati de niste hartii, fara insa sa dispuna de un control medical pentru acest Vantu, cu specialisti din Romania, prin care sa se ateste daca este necesar sau nu sa mearga in Viena, iar in felul acesta sa-i mai taie craca la atatea tertipuri pe care le aduce acesta ca motive pentru a se sustrage judecatii.
 • +27 (27 voturi)    
  daca... (Vineri, 17 decembrie 2010, 13:30)

  Dan [anonim]

  Daca il lasa sa iasa din tara, nu-l mai vedem in vecii vecilor...
 • +26 (26 voturi)    
  hahaha (Vineri, 17 decembrie 2010, 13:31)

  adi [anonim]

  si dus o sa fie..
 • +33 (33 voturi)    
  De ce consultul nu a fost facut de (Vineri, 17 decembrie 2010, 13:32)

  , AlwaysToTheRight, NeveRed! [utilizator]

  un psihiatru?
  Oameni buni, cretinul va ia de prosti!
  E ca si cum ati primi amenda de la medic pentru trecere prin loc nepermis!
  La bulau cu el!
  Vrea sa scape?
  Doar intre 4 scanduri!
  Desi nu prea/l vad la tribunal!
  • -3 (3 voturi)    
   tehnic (Vineri, 17 decembrie 2010, 21:42)

   beerstuff [anonim] i-a raspuns lui , AlwaysToTheRight, NeveRed!

   am o nelamurire de ordin tehnic. cum anume construiti un cosciug din doar 4 scanduri?
   • +3 (3 voturi)    
    expresie (Vineri, 17 decembrie 2010, 22:26)

    Alex [anonim] i-a raspuns lui beerstuff

    E o expresie. Capcele vin "bonus" din pacrtea casei de productie. Se pare ca sicriele ieftine, de razboi nu erau decat niste paralelipipede.

    La subiect: dca recomandarea venea de la androlog, intelg. Dl. V are o durere in #$#%# - specialitatea andrologului.
   • +2 (2 voturi)    
    SIncer? (Vineri, 17 decembrie 2010, 22:43)

    , AlwaysToTheRight, NeveRed! [utilizator] i-a raspuns lui beerstuff

    Folosindu/se aceeasi tehnica prin care se poate faci bici dintr/o anume materie prima!
 • +15 (15 voturi)    
  Ginecolog din Romania sau din strainatate ? (Vineri, 17 decembrie 2010, 13:37)

  pagubit FNI [anonim]

  A fugit aseara vantu !

  http://www.youtube.com/watch?v=5zGtuXFBGiE


  Bai, dar ce-i aicea frate... intra unu (Popa) iese altul ...

  Nenea asta mai bine se ducea la un oncolog sa afle adevarul !
 • +27 (27 voturi)    
  inima? (Vineri, 17 decembrie 2010, 13:41)

  ha! [anonim]

  care inima? e un vid in locul unde ar trebui sa fie inima la omul asta. si avand in vedere vidul, golul sau cum vreti voi sa-i mai spuneti, un ginecolog era cat se poate de calificat sa il consulte.
 • +15 (15 voturi)    
  Hmm... ginecolog? (Vineri, 17 decembrie 2010, 13:41)

  Dragos [anonim]

  Si eu care credeam ca se numeste cardiolog doctorul care se "pricepe" la inimi.
 • +17 (17 voturi)    
  newsalert!... (Vineri, 17 decembrie 2010, 13:45)

  Andrzej [anonim]

  Se confirma oare stirea provenita pe "surse" , partial confirmata de irtv, ca vantu si-a schimbat sexul,?
 • +21 (21 voturi)    
  Articol (Vineri, 17 decembrie 2010, 13:49)

  cir [anonim]

  Articol care scoate in evidenta ce are SOV in loc de inima.
 • +19 (19 voturi)    
  care inima (Vineri, 17 decembrie 2010, 13:51)

  fluiera vint [anonim]

  i'a consultat'o ginecologul ala ?!

  hahaha ! o fi .. menopauza ?! :-)
  • +13 (13 voturi)    
   .. menopauza /andropauza ..? (Vineri, 17 decembrie 2010, 14:05)

   romaya [utilizator] i-a raspuns lui fluiera vint

   ..cred c-a vrut sa ne arate unde-l doare pe el cel mai tare ..
 • +11 (11 voturi)    
  Sa plece... (Vineri, 17 decembrie 2010, 13:53)

  vlad_sb [anonim]

  Poate ne scapam de el si de toata clica de la RTV. Nu stiu de ce, dar nu cred ca o sa-l vedem cur�nd la racoare...nici pe v�ntu nici pe vreun golanas de-al lui...
  • +12 (12 voturi)    
   spera (Vineri, 17 decembrie 2010, 14:22)

   masteryodda [utilizator] i-a raspuns lui vlad_sb

   niste golanasi de-ai lui isi petrec sarbatorile intre zabrele : chelu, lotul petromservice, libanezul saad - ucm resita,vociu, e drept nu sunt condamnati doar arestati. Deocamdata
  • +13 (13 voturi)    
   RASPUNS (Vineri, 17 decembrie 2010, 14:37)

   LUKAS [anonim] i-a raspuns lui vlad_sb

   Dle Vlad, si eu as fi fff fericit sa ajunga la racoare, dar mai fericit as fi daca i-ar confisca toata averea. Sa-l lase sarac lipit .Asta e valabil pentru toti cei care ne-au furat si de 21 de ani, cel putin platim furaciunile lor
 • +11 (11 voturi)    
  Vintu a fost consultat la inima de un ginecolog (Vineri, 17 decembrie 2010, 13:57)

  Ciu-en-Lai [anonim]

  Foarte bine pusa problema!
  Daca e olog, ce, trebuia sa-l consulte un oncolog, nu un ginecolog, ca doar n-are gingivita!
 • +19 (19 voturi)    
  si cheia? (Vineri, 17 decembrie 2010, 14:03)

  io [anonim]

  Vantule,
  pe langa cheia pentru descifrarea stenogramelor, promisa pentru judecata pe fond, mai tre' sa aduci si cheia de descifrare a certificatului medical semnat de ginecolog ...
  sa nu uiti!
  te scuip dulce, pe gingii ... pa!
 • +18 (18 voturi)    
  ticalosul (Vineri, 17 decembrie 2010, 14:14)

  maria [anonim]

  cum se poate in tara asta sa se tot amane procesele ,ce face justitia ?cretinul de vantul ii prosteste pe toti,chiar asa mare gunoi are o putere asa de mare ,mie greata ce se intampla in tara
 • +21 (21 voturi)    
  ... (Vineri, 17 decembrie 2010, 14:20)

  adrian [anonim]

  chiar nu observati, oameni buni, ca vantu isi bate joc de intregul sistem ( juridic, politic, social, etc ) ? ca noi, ca stat, nu suntem in stare sa condamnam un posibil ( spun posibil pentru ca nici nu a inceput procesul si numai Cel de sus poate stii cand si daca va mai incepe ) infractor ? este tragic...
  • +3 (3 voturi)    
   demn de retinut! (Vineri, 17 decembrie 2010, 23:18)

   oltean [anonim] i-a raspuns lui adrian

   din tot articolul finalul este apoteotic... daca mai aveti ceva de comentat, va rugam: "In final procesul se amana pentru data de 7 ianuarie 2011. Procesul este public si orice cetatean poate participa."
 • +13 (13 voturi)    
  Durere (Vineri, 17 decembrie 2010, 14:23)

  ionut [anonim]

  De acord cu <romaya.E felul omului de a transmite ca il doare-n p.....ix.
 • +16 (16 voturi)    
  i-a venit ciclul (Vineri, 17 decembrie 2010, 14:23)

  dormi linistit [anonim]

  si nu se simte bine... Mimoza...
  Dar batranii jefuiti care lesinau in strada, neputiciosi si neascultati de nimeni, se simteau oare bine?
  Daca se simte cu adevarat rau, sa nu se mire: l-au ajuns blestemele... si sa fie fericit daca are un simplu atac de cord si da coltul rapid. Personal, nu-i doresc asta.
 • -19 (21 voturi)    
  "...pentru probleme cardiace de un ginecolog" (Vineri, 17 decembrie 2010, 14:39)

  Dorin Cocos [anonim]

  Mii de tunete si traznete!!!!
  Cum adica? "a fost consultat pentru probleme cardiace de un ginecolog"

  Ce legatura este intre inima si pi***?????
  Autorule esti timpit sau dobitoc?
  • +3 (9 voturi)    
   cel mai tare comentariu! (Vineri, 17 decembrie 2010, 15:29)

   CMX [anonim] i-a raspuns lui Dorin Cocos

   Fara alte comentarii! Asteptam doar scuzele lu' Cocos!
 • +9 (9 voturi)    
  POATE (Vineri, 17 decembrie 2010, 14:50)

  Liliana [anonim]

  Afost consultat de un medic ginecolog, la inima??..
  Poate i s_a inversat organele de face atatea rautati.
  Eo anomalie , NU?...
 • +9 (11 voturi)    
  STIRE FOARTE PROFESIONISTA! (Vineri, 17 decembrie 2010, 14:55)

  Andrei [anonim]

  Daca ii vor da voie sa mearga la clinica dupa ce a fost consultat la inima de un ginecolog, inseamna ca maine poate vom intra in Uniunea Tarilor Arabe datorita pozitionarii Romaniei la Marea Baltica!!!
  No comment!
 • +13 (13 voturi)    
  Justitie (Vineri, 17 decembrie 2010, 15:09)

  dorin bretan [anonim]

  Daca pe un chinez pe care nu-l cunoaste multa lume , o instanta l-a declarat nevinovat si alta vinovat de dubla crima ,pe aceleasi probe ,la ce ne mai trebuie doctori ? Sa mearga cu incredere la tribunal ! Va dati seama ca un personaj atat de cunoscut de multa lume buna nu poate fi condamnat !? Si doama aceaea de la justitie ,care e oarba fara sa fie legata la ochi , spunea ca nu e de vina ala care fura ci ala care spune la toata lumea ca se fura !
 • +10 (12 voturi)    
  Free SOV! (Vineri, 17 decembrie 2010, 16:34)

  Cristian Ioan [anonim]

  propun o campanie pentru eliberarea imediata de sub stressul anchetelor a celebrului om de afaceri, care nu se simte bine!

  eliberati Vantul!

  vant bun in libertate!

  sa zboare ca vantul si ca gandul!
 • +11 (13 voturi)    
  muritorii de rand... (Vineri, 17 decembrie 2010, 16:36)

  mda [anonim]

  daca iti iei concediu medical, legea prevede sa fii urmarit de zeci de gonaci - acasa, la spital, prin acte, esti obligat sa-ti legalizezi acte si sa dai telefoane in loc sa stai naibii sa te insanatosesti.

  daca esti "Vantu" (in cazul de fata, numele este intersanjabil cu al oricarui alt personaj "inalt", cu al oricarui "mare" magistrat, functionar, politician sau om de afaceri), poti sa minti de inspe mii de ori ca te simti bolnav si scapi nu numai de inchisoare, dar si de proces...

  iata cum una si aceeasi "lege" reuseste sa discrimineze abil intre "catei" si "lupi, ursi, lei si alte cateva". iar cei ce dau legile, cand nu le curg balele dupa prajiturele, fac sluj in fata marimilor, iar gloatei ii servesc cate un discurs scarbit despre "sacrificiu".
 • -9 (11 voturi)    
  Ma intereseaza doctorul...... (Vineri, 17 decembrie 2010, 17:36)

  chrys [anonim]

  Ma intereseaza si pe mine acel doctor,ca sunt operat de inima si as vrea sa stiu daca ma poate vindeca sa pot sa lucrez sa nu mai stau intr-o pensie de rahat pe care mi-a dat-o basescu
 • +11 (11 voturi)    
  inselaciune (Vineri, 17 decembrie 2010, 17:52)

  silvia [anonim]

  Acest excroc ...,face tot posibilul sa scape !!!! Sper sa avem "sansa" sa fie in aceeasi boxa cu Nicolae Popa.
  Aroganta de care a dat dovada mereu....,speram sa se ofileasca.., asa cum s-a ofilit sufletul celor care au pierdut bani la FNI din cauza lui si a altor excroci !!!Dupa gratii ii este locul , poate infinteaza si acolo un FNI (acolo nu ii mai merge lui...). Va dati seama cati bani plateste el la garzile de corp..., care il insotesc la proces...?Tot din bani excrocati in timp !!!!Sper ca nu reuseste sa se sustraga de la audieri...,sa ne lase cu boala...!!!
 • +8 (8 voturi)    
  vantu (Vineri, 17 decembrie 2010, 17:59)

  hurjun [anonim]

  cand are proces vantu pagubitii sa il ansoteasca la tribunal sa nu se simta parasit de prietenii lui cei mai buni an fata celor mai incoruptibili magistrati din Europa.
 • +5 (5 voturi)    
  Consultat la inima de un ginecolog? (Vineri, 17 decembrie 2010, 18:12)

  adrian88000 [utilizator]

  Ce a incercat sa-i scoata din inima sarmanul ginecolog? Un pui de drac?
  Oricum, nu a reusit!
 • +5 (5 voturi)    
  Pentru cei care inca mai asteapta dreptatea (Vineri, 17 decembrie 2010, 19:06)

  Mircea [anonim]

  Nu se va intampla niciodata, imi pare rau sa va spun asta. Cat timp borfasul asta e acoperit de influenta pe care o are asupra unor indivizi cu multa influenta pe care i-a imbogatit peste noapte, nu se va schimba nimic.

  In plus, legile sunt speculate de catre avocati platiti f bine; cat timp Vantu va avea bani la indemana si diversi indivizi pe care sa-i "santajeze", va scapa de fiecare data.
 • +4 (4 voturi)    
  Cand nu esti destul de barbat... (Vineri, 17 decembrie 2010, 19:30)

  martianu [anonim]

  Sa-ti asumi responsabilitatea pentru ce ai facut, cred ca ginecologul ala chiar se potriveste.
  Si sa mai zica cine ce-o zice despre justitia din Romania... E VARZA.
  • +3 (3 voturi)    
   Justitia.... (Vineri, 17 decembrie 2010, 20:15)

   Oblio [anonim] i-a raspuns lui martianu

   are nevoie de ginecolog!
 • +10 (10 voturi)    
  ce caterinci (Vineri, 17 decembrie 2010, 19:36)

  gaga [anonim]

  senzational, ce discutii sprintene, ce caterinci la judecata ! cand sa se treaca la audieri, gata, s-a epuizat energia sarmanului inculpat. prestatia judecatorilor mi se pare uluitoare. caterinci si smecherisme de 2 parale. zero prestanta.
 • +6 (6 voturi)    
  Degeaba (Vineri, 17 decembrie 2010, 19:59)

  Giogix [anonim]

  Dreptatea in Romania nu sa facut niciodata si mai asteptati sa se faca?
 • +1 (1 vot)    
  Termen (Vineri, 17 decembrie 2010, 20:02)

  Naiv [anonim]

  Nu am inteles data la care s-a amanat procesul.
  Sper ca nu peste un an...
 • +9 (9 voturi)    
  sunt cel putin doi... (Vineri, 17 decembrie 2010, 20:06)

  egroeg [anonim]

  medici in Romania,dl.Deac la Tg.Mures sau dl Bradisteanu la Bucuresti care pot asigura consultatia la un nivel ultra profesionist.
  Dar daca Vantu chiar sufera dupa Viena...atunci,la banii care-i are,ca sa nu spun furati, poate sa aduca
  tot personalul de specialitate din clinica respectiva sa-l intoarca pe toate fetele la Bucuresti.
  E atat de previzibil ca simte ca se strange latul si trebuie sa gaseasca o portita sa iasa din tara.
  Ar fi pacat justitia sa-i dea "o mana de ajutor"
 • +10 (10 voturi)    
  BATAIE DE JOC - Sedinta judecata Vantu (Vineri, 17 decembrie 2010, 20:12)

  Adrian [anonim]

  Am citit transcrierea sedintei si nu pot sa spun decat ca mi-a parut ca vantu si avocatii o transforma intr-o bataie de joc.

  Chestia cu ginecologul care avizeaza diagnosticul doctorului specialist este pur si simplu ridicola.

  Ginecologul se numeste Husein ! Probabil daca-l chema von Staufenberg vantu n-ar fi avut o hartie de la el. Husein se preteaza la niscaiva marafeti.
 • +9 (9 voturi)    
  Explicatia este simpla.... (Vineri, 17 decembrie 2010, 20:22)

  Rescatorul [anonim]

  Intr-una di stenograme, Vintu il invita pe Basescu sa-i suga ceva. Acum inteleg de ce are nevoie de un ginecolog. Se pare ca a fost invers.
 • +1 (3 voturi)    
  ??? (Vineri, 17 decembrie 2010, 20:22)

  soso [anonim]

  oare cine e chiar atat de prost sa creada ca Vantu va plati vreodata pt ceea ce a facut?? si de fapt ce a facut?? NIMENI nu poate vreodata sa demonstreze nimic!!! fiti logici, atat de multe persoane au fot implicate, incat e absolut imposibil sa-i pui lui ceva in spate.....a fost destept, a platit pe cine trebuie, altii au facut in locul lui..... asa ca.....asta e exact ca in filmele ieftine americane...daca nu ai o inregistrare in care sa-l vezi pe Vantu ca "apasa" pe tragaci, nu ai nici o sansa altfel! si e logic, caci la banii pe care-i are, poate aduce zeci de avocati pe milioane de euro, si aia atata vor lupta pana se va rescrie legea din nou!! si tot nu-l vor gasi vinovat! in maxim cateva sapt va fi liber, si-si va vedea linistit de viata si afaceri in continuare! aste e un caz pierdut, nu inteleg de ce va mai tot faceti vise si nervi! uitati-l ca si caz! gata!....asta asa ar fi in absolut orice tara demoralizata, dezmembrata si corupta din lumea asta.....sorry, dar treziti-va la realitate si mergeti mai departe!
  • +1 (1 vot)    
   !???? (Sâmbătă, 18 decembrie 2010, 11:30)

   IoanB [utilizator] i-a raspuns lui soso

   Prost este cel care accepta sa nu se faca dreptate asteptand acest final intr-o indolenta tacuta si amnezica! Cel ce indeamna la asemenea comportament este chiar un ticalos!
 • +11 (11 voturi)    
  Circ ordinar si injosirea si mai mult a justitiei (Vineri, 17 decembrie 2010, 20:24)

  Istrate Micescu [anonim]

  Mi-e scarba de tot circul asta ieftin, justitia este o carpa de sters picioarele pentru escrocul de Vantu. Totul este un aranjament ordinar, pe banii grei platiti de Vantu judecatorilor. Rusine lor.
 • +11 (11 voturi)    
  iar a scapat (Vineri, 17 decembrie 2010, 20:27)

  nobody [anonim]

  Cu cat i-a platit vintu pe judecatori sa-i suporte glumele de doi bani ?
  Hotul asta a ajuns sa-si bata joc de justitie si de o intreaga tara fara pic de rusine. Pana cand indivizii de genul asta nu vor avea teama de justitie nimic nu se va schimba. Vom ramane o tara de mana a treia.
  • +7 (7 voturi)    
   De necrezut!Tribunalul a ajuns un talcioc! (Vineri, 17 decembrie 2010, 21:21)

   Victor [anonim] i-a raspuns lui nobody

   Exact asa ma intrebam si eu!
   S-a ajuns deja la penibilitati fara limita.
   Sa faci targul ca la Obor cu ditamai Judecatoarea este prea de tot!
   Romania nu mai are cardiologi care pot sa-l consulte pe Vantu?Sunt convins ca si cel mai prost cardiolog roman este inca mai bun decat ginecologul vienez.
   Este culmea obraziniciei si cred ca cu chestii din astea in alte parti Vantu era dus,cu mainile incatusate in alta parte, decat sa negocieze libertatea sa
   Cred ca ai dreptate cu ipoteza ta:i-a cumparat si pe astia.Va fi o poveste fara Happy End --ptr.noi spectatorii!
   • +9 (9 voturi)    
    incredibil (Vineri, 17 decembrie 2010, 22:40)

    adi [anonim] i-a raspuns lui Victor

    La fel si eu gasesc incredibil, nu neaparat faza cu ginecologul, cat discutiile lui cu judecatorul. Suntem luati cu totii de tampiti si probabil ca asta suntem daca am permis sa se intample asa ceva in tara.

    E totul ca o gluma proasta.

    Astept momentul cand judecatorul o sa-l condamne la 1 an de inchisoare, Vantu sa zica: hai te rog, fii serioas, e prea mult un an. Si judecatorul sa zica: ah bine, Vantu, scuza-ma, ai dreptate, reducem pedeapsa. Dar hai te rog nu mai fuma...
 • +6 (6 voturi)    
  Si daca Vantu e femei ce facem? (Vineri, 17 decembrie 2010, 22:30)

  Petru Moldovan [utilizator]

  E normal ca o femeie sa mearga la ginecolog. Eu zic sa-l puna la test pe televiziuni sa vedem daca are sau nu are organ din ala, ca sa ne lamurim si noi daca e barbat sau femeie...
  Subiectul asta cred ca e deja deliciu pentru tabloide si televiziuni de cartier...
  • -4 (4 voturi)    
   numai si numai (Sâmbătă, 18 decembrie 2010, 0:42)

   FLORIN [anonim] i-a raspuns lui Petru Moldovan

   E normal ca o femeie sa mearga la ginecolog.........SERIOS? E PRIMA DATA CAND AUD SI MA SIMT DISCRIMINAT....
   Ce faci daca te infectezi cu o ipotetica boala venerica, sa zicem....o omori pe aia? Nu te tratezi? Dai la alta?
   Eu nu am auzit pana acum ca barbatii nu merg la ginecolog, poate nu asa de des, DAR MERG.
   • +4 (4 voturi)    
    Dexonline (Sâmbătă, 18 decembrie 2010, 2:40)

    'Ologu [anonim] i-a raspuns lui FLORIN

    Daca tot ai tastatura si acces la net mergi la dexonline si cauta
    1. ginecologie
    2. andrologie
    Vei afla cu surprindere ca ginecologia se ocupa STRICT de aparatul genital FEMININ ! in timp ce andrologia... ghici ce face?
    Spre stiinta ta bolile venerice sunt asociate bolilor de epiderma si se trateaza la salonul "dermato-venerice".
 • +8 (8 voturi)    
  solemnitatea actului de judecata (Vineri, 17 decembrie 2010, 22:40)

  sandu [anonim]

  cred ca inspectia csm ar trebui sa se autosesizeze despre modul in care se desfasoara acest proces . deocamdata e plin de ridicol si se duce in derizoriu
  • +6 (6 voturi)    
   Care CSM? (Vineri, 17 decembrie 2010, 23:52)

   Petru Moldovan [utilizator] i-a raspuns lui sandu

   Ala care-si pune poalele-n cap cu alesul a doua oara a membrilor care pot fi alesi o singura data?
 • +5 (5 voturi)    
  intrebare (Vineri, 17 decembrie 2010, 22:41)

  goguta [anonim]

  in clipul atasat, cei care-l insotesc pe sov sunt killer-i, oameni de afaceri sau avocati? nu prea imi dau seama!
 • +4 (4 voturi)    
  incredibil! (Vineri, 17 decembrie 2010, 22:41)

  Aluas [anonim]

  traim in tara pacii!!
  la noi numai infractorii de 2 lei sunt condamnati!
  deci cu cat furi mai mult cu atat mai bine , ca sigur nu ajungi la puscarie!!
 • +4 (4 voturi)    
  o sa fuga si nu o sa il mai extradeze nimeni (Vineri, 17 decembrie 2010, 23:17)

  gigi [anonim]

  asta o sa fuga din tara cu minciuna cu boala si o mai face si in bataie de joc cu consultatia le ginecolog, unul singur isi bate joc de milioane de fraieri care stau si comenteaza pe site-uri, la colt de bloc sau din fotoliu
 • 0 (2 voturi)    
  Recomandarea (Sâmbătă, 18 decembrie 2010, 0:38)

  FLORIN [anonim]

  Inculpatul, domnul, dracu stie s-a tratat de inima la o clinica din Viena.
  Acum i-au recomandat continuarea tratamentului, sau naiba stie. RECOMANDAREA A FOST FACUTA DE CARDIOLOG, DAR HARTIA A FOST SEMNATA DE SEFUL CLINCII CARE E GINECOLOG.

  Ce nu e clar? De scapat oricum scapa, ca de e Elefantzelul roz cu picatzele presedinte.
  Dar sa fie clar, ce poate face orice acuzat este sa puna bete in roate justitiei si ramane treaba alora sa te impiedice daca pot. Nu e pension de virgine.
 • +2 (2 voturi)    
  Husein.... (Sâmbătă, 18 decembrie 2010, 8:28)

  HUSEIN [anonim]

  Este numele meu. Sant doctor de vagine la Wien si i-am recomandat lui " The Wind" sa vina la mine la consult chiar daca are probleme cu inim( animalele ) din tara de bastina. Vorbeste << austriaca )>> ???, cum o vorbesc si eu. ( pt clarificari, austriaca este de fapt araba corcita cu germana si limbile maimutelor ). Acest pacient a depus deja in contul meu cca 1,5 mil de euro de la fraierii pacaliti si-l pot consulta la vagina... ( am uitat sa precizezc a la operatia trecuta i-am schimbat cordul cu o vagina de la o baba moarta de 50 ani ) SI TREBUIE SA-L RE-CONSULT SA VAD daca sa mai smochinit sau nu. I-i recomand sa nu mai se rei8ntoarca in BANANIA ( n.r. Romania) fiindca riste sa i se inlocuiasca vagina cu un hidrant si vai de capul localnicilor, inclusiv justitiei care nu stie s-o ia prin batista ci numai cu HIDRANTU'.
  Asa ca recomandarea mea este sa-l lasati sa vina la mine si cu aceasta ocazie trebuie sa petreaca si sarbatorile de iarna pe Maria Hifferstrasse.
  Va multumesc si de nu ma ascultati... sa stiti ca am un hidrant de araboi imputit. Pa .. Va pup pe gingii.

  Semnat : As Hali Salam daNam.
 • -1 (1 vot)    
  H N- dl Atila (Sâmbătă, 18 decembrie 2010, 8:42)

  M.O [anonim]

  "Ora 13:30 Avocatii solicita din nou judecatorului sa le permita copierea cd-urilor cu inregistrarile. Avocatii spun ca trebuie sa audieze ei mai intai interceptarile si sa vada unde sunt neconcordante. Judeactorul nu accepta si spune ca vor fi audiate de avocati, procurorul de caz si inculpati in acelasi timp."

  Ptr cunostinta mea personala..

  E posibi ca procurorul sa aiba dovezi si in fata judecatorului- sa nu i se dea si apararii dovezile pentru a fi consutate?

  Nu ca Vintu nu ar fi obigat sa dea socoteaa ptr fardelegile ce le-a facut.
 • +1 (3 voturi)    
  Vintu si interesul public.. (Sâmbătă, 18 decembrie 2010, 9:56)

  STAN PATITU [anonim]

  La Caritas, FMI, Filadelfia, etc, au jucat numai papagalii. Isi merita soarta cu prisosinta. Interesant ca un om cum a fost Tatulici care a facut o emisiune de sustinere a Caritas atunci cind era clar ca se prabuseste nu a fost acuzat de nimic si nici nu trezeste interesul public. De unde atata interes pentru Vintu? Asa de multi papagali au fost? Va meritati soarta baieti. Nu mai plictisiti lumea cu acest asa zis caz, care nu intereseaza, repet, decat papagalii. O fi jucat la FMI si....? Il acuza pe Chirita ca e vinovat de prabusirea FMI pentru ca era contracandidatul lui la primaria Bucurestiului. Ce conteaza ca Chirita nu avea nici olegatura cu FMI? Nu conteaza. Acum dusmanul este Vintu. Mine poate se gaseste alt vinovat pentru FMI. Important este ca este o mare masa de papagali trasi pe sfoara de prabusirea FMI care pot fi manipulati asa cum au fost manipulati si cind si-au bagat averile in FMI. Vintu o fi vinovat dar sigur afacerea a fost una securista... Asa cum a fost si afacerea devalizarii Bancorex unde delapidarea a fost incomparabil mai mare. E vorba de vre-o 6 miliare de dolari (!). Nu se mai spune nimic deoarece "fratele" Paunescu este prieten cu puterea. La vremea respectiva (intre 1996 si 2000) baiatul cu ochii verzi a tuns-o in SUA. Dupa ce baietii cu parul "vilvoi de la chipiu" au revenit definitiv la putere s-a intors si "fratili"... Acum baietii sunt calare pe situatie. Mai iau gatul la cite unul dintre ai lor, pentru ca asa se intimpla in clanurile mafiote. Apar animozitati, iubiri, etc. Pacat ca in 2004 romanii au trebuit sa aleaga dintre doi fosti comunisti. Am citat din memorie....
  • 0 (0 voturi)    
   sa vedem .. (Sâmbătă, 18 decembrie 2010, 18:13)

   mm [anonim] i-a raspuns lui STAN PATITU

   legat de Bancorex si suma mentionata - Conform Fondului Monetar International, devalizarea Bancorex a costat statul român aproximativ 2 miliarde de dolari de altfel exista o lista intreaga mai ales rosie ca doar pdsr-ul lui nastase era la butoane atunci si atunci investitorii mergeau cu sarumana la dansul si cu plicul. Paunestii le au pe ale lor dar sunt mici copii pe langa un Vantu, Liviu Luca, Voiculescu, Catarama si altii de teapa astora sa dai de unul singur un tun de 1000miliarde cum a fost cel de la FNI clar joci intr-o alta liga. oricum investitorii au simtit valul de incredre si schimbare din 2000 si ceva incoace in rest calcau mai pe langa.
 • -1 (1 vot)    
  ERATA (Sâmbătă, 18 decembrie 2010, 10:03)

  STAN PATITU [anonim]

  A SE CITI FNI IN LOC DE FMI, DESI MARE DIFERENTA NU ESTE....
 • +2 (2 voturi)    
  teatru ieftin, vantule! (Sâmbătă, 18 decembrie 2010, 10:50)

  Dr Marutza [anonim]

  Ce hahalera patentata acest vantu! Cine vede dincolo de vorbele lui isi da seama cat de pervertit e, cum baladeaza de la umilinta la aroganta, cum una zice si alta se subintelege! Periculos, reprobabil, mizerabil! Plin de tertipuri, nu lasa nimic neincercat, doar - doar o scapa!
  Alunecos ca o reptila, feroce ca un varan! La zdup cu infractorul asta!
 • -2 (2 voturi)    
  Tara se duce (Sâmbătă, 18 decembrie 2010, 10:58)

  Constatare [anonim]

  de rapa,iar voi muriti de grija penibilului asta de Vantu...Tara arde,baba se piaptana...Ala merge la ginecolog,voi ar trebui sa vizitati un psihiatru.
 • +2 (2 voturi)    
  nus (Sâmbătă, 18 decembrie 2010, 12:30)

  elena [anonim]

  Nimic nou sub soare,amanarile de procese sunt la moda la hoti ca bombo,voiculescu,niky spaga,patriciu si alti acoliti de-ai lor.In privinta ginecologului -nu stim in ce zona a corpului are excrocul vantu inima-poate i-a cazut in izmene.In orce caz nu acum e momentul sa discutam,sa-l condamne intai aceasta curata si imaculata justitie si mai vedem dupa accea.
 • 0 (0 voturi)    
  bai dar (Sâmbătă, 18 decembrie 2010, 15:13)

  gogu [anonim]

  ce aveti cu omul daca el vrea sa se chereteze la Viena?Pun pariu ca ia si judecatoarea cu el.
 • 0 (0 voturi)    
  gingas infractorul... (Sâmbătă, 18 decembrie 2010, 22:10)

  alex [anonim]

  Arogantul de pina acum s-a topit si ajunge sa se dea lovit ca sa scape pe motive medicale....
  De ce pe plaiurile astea chiar si mafiotii sunt PENIBILI?
 • 0 (0 voturi)    
  mai mult mort decât viu (Duminică, 19 decembrie 2010, 1:06)

  kairos [anonim]

  o să fie din ce în ce mai bolnav şi din ce în ce mai incapabil să se prezinte în faţa instanţei

  are o boală incurabilă: ar vrea să nu se mai prezinte niciodată în faţa nici unui judecător

  să vedem dacă va şi găsi judecătorul "înţelegător"


Abonare la comentarii cu RSS
Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by