Clipul in care o femeie dezbracata promoveaza turismul din Romania, care a aparut pe Internet exact in ziua in care a fost anuntat parteneriatul cu FaceBook este de fapt o stire sexy veche de patru ani. David Warga Executive Producer la Nakednews.com a povestit pentru HotNews.ro cand a fost facut clipul, daca a fost sau nu finantat de cineva si cine a furnizat imaginile.

  • Elena Udrea despre clipul sexy de la Naked News: Eu zic să luăm partea bună a lucrurilor

HotNews.ro a contactat reprezentantii Naked News pentru a afla cand a fost realizata emisiunea in care este promovata Romania, daca cineva a platit clipul, de unde au obtinut imaginile si daca exista vreo legatura intre campania de promovarea a noului brand de tara si stirea respectiva.

David Warga Executive Producer la Nakednews.com, a explicat ca stirea cu Romania face parte din emisiunea Naked News Travels. “Stirea de care vorbiti este veche are cel putin patru ani. Fata din clip nu mai lucreaza la noi de vreo 4 ani. Nu e o stire. Cineva a pus clipul pe pornhub sau cam asa ceva.”, a declarat David Warga.

AUDIO David Warga Executive Producer la Nakednews.com

Descarca fisierul audio in format MP3

Reprezentantul Naked News a mai explicat ca au ales Romania la intamplare fara vreun motiv special. “Clipul face parte din emisiunea Naked News Travels o emisiune saptamanala. Probabil am primit ceva material video ni s-a parut interesant si am realizat bucata in sine. Nu este insa nici o diferenta fata de o poveste despre Turcia sau Australia sau alta tara. Nu am avut nici un interes special. Pot sa va spun clar ca nimeni nu a platit pentru videoclip si nici nu ne-a incurajat in vreun fel”, a mai explicat David Warga Executive Producer la Nakednews.com.

Cat despre aparita clipului exact in ziua in care Ministerul Turismului a anuntat parteneriatul cu FaceBook, reprezentantul Nakednews.com a mentionat ca este o pura coincidenta. “Pot doar sa fac o supozitie: s-ar putea ca unul din utilizatorii nostrii din Romania sa fi pus clipul”, a explicat David Warga.

Clipul de pe Naked News, desi vechi de patru ani nu a aparut pana acum pe Internet. Televiziunea transmite programele sale contra-cost pe net, clipurile nefiind accesibile decat de utilizatorii care au platit in prealabil. Pe site-ul pornhub.com, unde clipul poate fi vazut la liber, a fost postat in aceeasi zi in care a fost anuntat parteneriatul cu FaceBook.

Din clip se poate observa clar ca imaginile sunt vechi de cativa ani. Un indiciu il reprezinta masinile din video. Reprezentantul Naked News a explicat insa ca sursa imaginilor ar putea fi chiar Ministerul Tursimului. “Cred imaginile le-am cerut de la Ministerul Turismului. Asta facem in general, trimitem o solicitare in care cerem imagini. Dar din nou va spun ca acest clip este vechi si noi avem sute de emisiuni, asa ca nimic nu este sigur” a mai explicat David Warga Executive Producer la Nakednews.com

Prezenta la emisiunea lui Robert Turcescu 100% de pe B1Tv, ministrul Elena Udrea a declarat ca, in opinia ei, este un lucru pozitiv. Oficial, ministerul a transmis ca nu are nici o legatura cu filmul in cauza.

  • Iata ce a declarat Elena Udrea: “Abia ieri am aflat de filmuleţul de la Naked News. Am văzut că despre România se vorbeşte foarte frumos în acel material. Eu zic să luăm partea bună a lucrurilor. Cred că este o coincidenţă cu apariţia acestui filmuleţ în preajma încheierii parteneriatului Ministerului Turismului cu Facebook. Ceea ce m-a mirat este că despre România se vorbeşte atât de frumos. Deci, cine a făcut-o, a făcut-o cu drag.