Stenograme integrale in dosarul Vantu. Pasaje intregi n-au aparut in presa. Citeste in intregime discutiile lui SOV cu Sergiu Toader, Corina Dragotescu si Stelian Tanase. Cum si-a lasat Vantu supape majore in trust

de Victor Cozmei     HotNews.ro
Marţi, 19 octombrie 2010, 19:10 Actualitate | Esenţial


Dupa ce luni au fost publicate in presa mai multe fragmente de stenograme din dosarul lui Sorin Ovidiu Vintu care reprezentau discutiile omului de afaceri cu jurnalisti din grupul Realitatea si politicieni, HotNews.ro a obtinut stenogramele integrale ale discutiilor purtate de Vantu cu Sergiu Toader, Stelian Tanase si Corina Dragotescu. 
 • Toader: Sa-mi bag p..., eu cred ca am fost isterici in lupta asta (n.r. lupta impotriva lui Basescu), de-aia ne uraste lumea, ca am fost isterici. SOV: Ei, am fost pe dracul! Stai linistit, tocmai, ca am lasat supape majore, Publika , Radio Realitatea, Catavencu, o gramada de organizatii, Guerrila, le-am lasat libere bai, baiatule! Toader: Daca nu erau alea eram in... cum e la Antena 3 acum. SOV: Stop, opreste-te.
  Toader: Aia ne-a credibilizat..."
 • Stelian Tanase: Da ce crezi ca o sa fie duminica? SOV: O sa castige Geoana, Stelian. Tanase: Sa te auda Dumnezeu! SOV: In mod cert. Tanase: Ca, ca aseara nu s-a prezentat foarte bine. SOV: Da, si-a luat o m..e cu hidrantul, ce dracul. Nu ca nu s-a prezentat bine, a fost catastrofa.
Una din cele mai ample stenograme din dosar este cea a discutiilor dintre fostul presedinte al Grupului Realitatea-Catavencu, Sergiu Toader si Sorin Ovidiu Vantu. Luni s-a discutat despre cum dialogul dintre cei doi releva viziunea pe care omul de afaceri o are despre independenta editoriala si despre structura unui grup de presa. Contactat in cursul zilei de luni de catre HotNews.ro, Sergiu Toader a refuzat sa comenteze stenogramele si a transmis urmatorul SMS: "Orice ati dori nu ma intereseaza. Ma deranjati!"

Urmatoarea stenograma a discutiei dintre Sorin Ovidiu Vantu si Sergiu Toader din 6 martie 2010 nu a aparut deloc in presa:

"Sergiu Toader: Ce dracul, ca ala (n.r. Basescu) a avut toate consiliile judetene, serviciile, jurnalistii, p... mea i-a avut pe toti.
Sorin Ovidiu Vantu: Sergiu, iarta-ma. Geoana a avut toate partidele politice minus PDL, in rest a avut toate partidele politice, toate sindicatele, aproape toata presa. Hai, mai, Sergiu, lasa-l naibii. A fost, bine, o oaste imensa, dar de stransura, exact cum a venit Baiazid peste Mircea cel Batran.Au venit 200.000 de tantalai peste 40.000 de moldoveni, decisi sa-i f..a. Sau din Tara Romaneasca, mult mai determinati, mult mai motivati, mult mai destepti. Nu numarul conteaza, ci calitatea si organizarea"
(...)
Toader: Nu, dar spui, adica, ca nu ai condus tu, de parca, sa-mi bag p... ba da, ai fost la butoane!
SOV: Nu, am fost la butoanele unei organizatii construite de tine, draga Sergiu. lasa-ma dracului in pace! Care, atunci cand am vrut sa apas pe buton, n-a functionat cum am avut eu nevoie si cu asta, basta! Acum va actiona, va functiona in conformitate cu nevoile mele. E atat de simplu!
Toader: Ai schimbat organizatia, ti-ai schimbat obiectivele dupa ce ea era construita. Mie mi-ai
cerut sa o contruiesc intr-un fel, cum mi-ai spus, asa am construit-o.
SOV: Ca sa fiu mai simplu, de acum nu mai tin cont de tine, tin cont doar de interesele mele.
Toader: Bine, e bine asa.
SOV: E bine asa? E clar?
Toader: Trebuie sa fii precis in termeni. Ai construit-o cum mi-ai cerut-o si, la un moment dat, ai zis: Vreau sa-mi bag p... in ea. "Ia, ma, si baga-ti p... in ea!".
SOV: Acuma ti-am cerut, astazi, sa-mi pui organizatia pe picioare, organizatia la punct, care sa functioneze in conformitate... Cand mi-am exprimat eu interesele, ea sa functioneze in sensul ala.
Toader: Punct. Asta fac. Asta fac.
(...)
SOV: Nu, nene, nu manipulez pe nimeni, le spun care sunt noile realitati.
Toader: Absolut. Despre asta trebuie sa vorbim foarte, foarte deschis, adica, si nu e nici de rusine, dimpotriva, se practica in toata lumea, nene, este foarte OK.
SOV: Cum sa fie de rusine? Mai mult decat atat, draga Sergiu, tu stii ce esti acolo, in fapt? Ce functie ai acolo, in fapt, draga prietene? Esti reprezentantul editorial al patronului. In orice trust de presa, patronul real al trustului de presa are un reprezentant editorial, care are grija de interesele patronului.
Toader: Sunt comisarul sovietic.
SOV: Absolut, fara discutie. Iar organizatiile straine, dincolo de aceea ce comunica in exterior pentru prostii din Europa de Est stiu lucrul asta, baga-mi-as p..., de sute de ani, nu de ieri.
Toader: Pai Mardoc nu are niciun astfel de ofiter, Mardoc (n.r. Rupert Murdoch) da telefon din Australia direct la The Sun, in Londra, si zice ia schimba-mi, ma, in p... mea, prima pagina.
SOV: Ai vazut? E atat de simplu, adica stai , ma, ce-mi trebuie? O sugem prin batista, sugem p... prin batista? Nu tata! Ea este organizatie care trebuie sa raspunda intereselor de business ale patronului. Punct. Mai ales ca patronul nu are niciun fel, repet, Sergiu, si cred ca vezi, azi nu am niciun fel de miza politica. Ma doare fix in c.. de politica. Ma intereseaza doar piata de publicitate, piata media, industria media din Romania, industria electronica. E singurul lucru care ma intereseaza.
(...)
Toader: Sa-mi bag p..., eu cred ca am fost isterici in lupta asta (n.r. lupta impotriva lui Basescu), de-aia ne uraste lumea, ca am fost isterici.
SOV: Ei, am fost pe dracul! Stai linistit, tocmai, ca am lasat supape majore, Publika , Radio Realitatea, Catavencu, o gramada de organizatii, Guerrila, le-am lasat libere bai, baiatule!
Toader: Daca nu erau alea eram in... cum e la Antena 3 acum.
SOV: Stop, opreste-te.
Toader: Aia ne-a credibilizat..."

Stenograma SOV - Toader


O alta stenograma care nu a fost publicata in totalitate in presa a fost cea a discutiei dintre SOV si Corina Dragotescu, discutie purtata in noaptea de 6 spre 7 decembrie, dupa dupa turul al doilea al Prezidentialelor

*In stenograma de mai jos pasajele marcate in gri si in italic au fost deja publicate in presa. Restul textului nu a aparut

Sorin Ovidiu Vantu: Corina, din curiozitate te intreb: Da' de la Lasca, de la Cuca Macaii, cum vin
procesele verbale computerizat, iubita mea?
Corina Dragotescu: Le transmit prin calculator.
SOV: Cum, iubita mea?
Dragotescu: Deci, eu cred ca au legatura cu cei de la Statistica si le transmit...
SOV: Eu te mai intreb, eu te mai intreb o data: De la Lasca, cum, sau Cuca Macaii, cum se transmite, iubita, prin computer?
Dragotescu: Pai, cum transmiti si la Statistica. Exact in acelasi fel
SOV: Pai, la Statistica nu transmit.
Dragotescu: Pai, bine, dar totusi li se transmit.
SOV: Transmit, nu mama, la Statistica se transmite din localitatile unde nu exista sistem computerizat, chestiile astea se transmit, iubita mea, cu porces-verbal de mana, prin telefon.
Dragotescu: Cu proces-verbal, cu proces-verbal de mana, senat de toata lumea
SOV: Prin telefon.
Dragotescu: Prin telefon, telefonic, adica...
SOV: Deci, nu computerizat.
Dragotescu: Pai, nu, transmit telefonic cine este la capatul celalalt al firului si introduce datele.
SOV: Deci, iti repet: este imposibil ca la ora asta, cu sistem, indiferent de sistem, sa poti transmite in timp real aproape 80 si ceva la suta din numaratoarea paralela.
Dragotescu: Sorin, am sunat operatorul, vine operatorul acum, filmeaza. Ca aia am si zis: sa vina sa filmeze, eu nu-mi asum raspunderea, filmeaza tabelul lor asa cum au ei tabelul pe perete.
SOV: Iubirea mea, una este - daca imi permiti - una este ceea ce afirma ei si alta este ceea ce se poate face cu adevarat.
Dragotescu: Asa este, asa este, de-aia...
SOV: Deci, nu este posibil - daca imi permiti - lasa-ma sa-ti spun: du-te si la PSD si vezi si acolo treaba, deci nu este posibil, draga mea, sa transmita 80 si ceva la suta din sectiile de votare la sediul PDL-ului. Este imposibil din punct de vedere tehnic.
Dragotescu: Ma duc de-aicea, trec la sediul PSD, ca asta am si zis.
SOV: Da.
Dragotescu: Ca vin aicea, filmeaza oamenii ca sa fie filmat acolo, sa vada.
SOV: Tehnic este imposibil.
Dragotescu: Dupa care ma duc la Zgonea, ca am vorbit si cu Zgonea si ma duc la ei.
SOV: Da, mami, deci, tehnic, este imposibil, sa stii. Iti spun tie ca sa stii, nu.... altceva.
Dragotescu: Asa au facut si la Parlamentare si a fost exact la fel! Au transmis, deci oamenii aia de la Cuca Macaii au facut...
SOV: Nu, au furat! La Parlamentare au furat masiv, Corina!
Dragotescu: A, asta este, asta e deja...
SOV: La Parlamentare au furat, la Parlamentare au furat masiv cu sprijinul lu' Mitrea.
Dragotescu: Asta e deja o alta discutie. Eu spun de...
SOV: Eu iti explic, eu iti explic de... Nu le-a dat nici la Parlamentari asa cum trebuie, le-a dat ceea ce mi-au numarat ei si trebuiau sa numere ei.
Dragotescu: Eu nu zic nimic, ca nu toti afiseaza.
SOV: O secunda! Mami, ce rugaminte am. Mama, te termini?
Dragotescu: Da.
SOV: Sa nu te transformi intr-un agent de intoxicare al lor.
Dragotescu: Nu! Nu, nu, nu!
SOV: Asta era ceea ce vroiam sa te rog!
Dragotescu: Categoric nu! Categoric nu!
SOV: Asta era ce
Dragotescu: Acuma urca operatorul cu colega de la Social, filmeaza tabelul sa si-l asume. Eu
nu-mi asum nimic. Daca da imaginea, ca sa vada, ma rog, sa fie
SOV: Deci, nu te transforma intr-un agent! Nu te transforma intr-un agent de manipulare al lor!
Dragotescu: Bine".

Stenograma integrala a discutii dintre Sorin Ovidiu Vantu si Stelian Tanase, 4 decembrie 2009:

*In stenograma de mai jos pasajele marcate in gri si in italic au fost deja publicate in presa. Restul textului nu a aparut

Stelian Tanase: Am si eu o intrebare la tine, delicata.
Sorin Ovidiu Vantu: Te rog.
Tanase: M-a invitat Televiziunea Romana sa ma duc duminica, la ora 09.00, la ei, la anuntarea rezultatelor.
SOV: Mi se pare normal.
Tanase: TVR1. Nu, problema este sa nu te superi tu sau Realitatea sa-mi zica..., pentru ca Realitatea nu ne-a facut nicio invitatie, sa stii.
SOV: Nu, dar chiar daca ti-ar fi facut si probabil ca urma sa-ti faca, televiziunea publica e o chestie de prestigiu.
Tanase: OK. Deci, tu esti in tema si nu esti in dezacord cu ideea asta.
SOV: Nici pomeneala! La TVR poti sa iesi cand vrei, Stelian.
Tanase: Fiind momentul asta cu miza mare, banuiam ca Realitatea vrea sa-si tina oamenii acolo, stii.
SOV: Mai, mi s-a spus ca tu te duci la TVR1 fost intrebat daca as fi de acord, m-a intrebat Catalin. Si i-am spus cum sa nu...
Tanase: Eu am cam zis ca nu ma duc, daca ma ia Realitatea, ca nu e-n regula sa plec daca sunt aici. Ei mi-au spus ca au vorbit cu tine si au vorbit si cu Sassu sau Sassu a dat telefon, nu stiu, dar oricum, era bine sa te intreb eu pe tine, e mai corect.
SOV: Sassu te-a cerut.
Tanase: Bine, e-n regula, mersi mult.
SOV: Te-a cerut si am fost perfect de acord.
Tanase: Nu, era sa te intreb eu pe tine, asa, stii, ca a vorbit cu Enache, ca a vorbit cu...
SOV: Mi se pare o chestie de mare prestigiu, tot pentru Realitatea lucrezi si acolo.
Tanase: Bine. Pai am sa spun sa scrie acolo Realizator Realitatea.
SOV: Tot pentru Realitatea lucrezi si acolo, ca noi ne distribuim.
Tanase: Da ce crezi ca o sa fie duminica?
SOV: O sa castige Geoana, Stelian.
Tanase: Sa te auda Dumnezeu!
SOV: In mod cert.
Tanase: Ca, ca aseara nu s-a prezentat foarte bine.
SOV: Da, si-a luat o m..e cu hidrantul, ce dracul. Nu ca nu s-a prezentat bine, a fost catastrofa.
Tanase: N-a fost bine pregatit.
SOV: A pierdut 1, maxim 2 procente.
Tanase: Sorin, daca ma chema sa stea de vorba cu mine o ora, sa-i fac training, sa stii ca intra bine in emisiune.
SOV: I-am spus, ma, fratele meu, i-am spus.
Tanase: Nu vreau nimic de la el.
SOV: Dar, evident, ce dracul!
Tanase: Aia din jur n-au vrut, probabil.
SOV: Iti dai seama ca e captiv la gasca, la staff-ul...
Tanase: Nu, dar eu il antrenam sa intre macar cu un mental bun si doi, sa stie cum se vede dincolo de camera, ca el crede ca ce e acolo conteaza. Conteaza ce e dincolo de camera, ce se vede prin sticla de catre Grivei.

In primele doua volume sunt prezentate documente si stenograme care fac referire exclusiv la fapta de favorizare a infractorului. Sunt descrise metodele prin care erau trimisi banii in Indonezia, cum se discutau tranzactiile, etc. In al IV-lea dosar sunt puse actele de constatare din timpul perchezitiilor, iar in volumul nr V sunt incluse o serie de grafice si harti ale convorbirilor telefonice. Una din harti arata pe cine exact a sunat Sorin Ovidiu Vantu in timpul in care procurorii au avut mandat de interceptare a convorbirilor telefonice.

In volumul III sunt prezentate doar stenograme in care Vantu vorbeste cu diferite persoane. Acestea sunt insotite doar de mandatele de interceptare. Din dosar nu rezulta clar de ce aceste conversatii sunt relevante.
(...)"
Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

43855 vizualizari

 • +32 (40 voturi)    
  schite (Marţi, 19 octombrie 2010, 19:20)

  jiji [anonim]

  imi plac astea ...is chiar funny
  • +62 (64 voturi)    
   Armaghedon Vantu (Marţi, 19 octombrie 2010, 19:43)

   Walrus [anonim] i-a raspuns lui jiji

   Ziarele toate omit un lucru: cine l-a facut pe Vantu mare. Timofte a fost sef al SRI tarziu, cand Vantu era deja foarte puternic. Pentru asta trebuie vazuta istoria firmei Gelsor (Gelu Teodorescu si Sorin Vantu). Se conoaste ca multi ofiteri SRI luau bani de la diferiti pungasi. Asa a fost si cu vantu care s-a legat de ofiterii din Moldova. venit pentru Securitate). Trecutul lui Vântu este plin de umbre… Încă de când locuia în Roman se bucura de o proastă reputaţie fiind acuzat că a excrocat o serie de firme (1990-1992), apoi din 1993 a făcut marele salt în afaceri cu ajutorul prietenilor securişti. Dintre primii camarazi ai dlui Vântu îi amintesc pe: Cornel Rudăreanu (SRI Neamţ), Ion Văsâi (SRI Neamţ, “afaceri” cu zahăr) propuşi pentru reîncadrare de generalul SRI Gioni Popescu. Insa nu era suficient pentru el. Marea lovitura a dat-o cind s-a dus la Virgil Magureanu si i-a propus un plan; sa formeze o firma unda sa fie angajati toate cadrele de conducere ale fostei Securitati, la salarii mult mai mari decit la SRI. Coditia: sa aiba exclusivitate si spatele asigurat. Asa a inceput Gesor in 1995 si a ajuns prima firma de bokeraj ca tranzactii , in special pentru nimeni nu lua de ei, lucrind masiv pe piata neagra, luand certificate de la tarani, la pret de nimic ci valorificindu-le la bursa ( celelalte societati de brokeraj erau limitate la 8 % comision). Aducerea la cota bursei a unei societati si emisiunea primara de actiuni la Sanevit Arad a fost ceea ce i-a demarcat. Evident Stefan Boboc de la CNVM a avut un rol cheie in toata aceasta afacere . Incetinirea vinzarilor de actiuni din toamna lui 97 a determinat bascularea afacerii pe celalalt tronson, a fondului de investitii FNI. Cam asta e partea nescrisa care nici presa nu a vazut-o : trecerea de la micul pungas la marele afacerist. Istoria a inceput mult inainte de Radu Timofte. Incercati sa vedeti legatura lui Magureanu cu KGB-ul. Un pont: Magureanu a fost in Libia. Mai mult :legatura Magureanu - Harold James
   • +13 (17 voturi)    
    Moasele lui Vantu (Miercuri, 20 octombrie 2010, 1:42)

    V. Istina [utilizator] i-a raspuns lui Walrus

    Evident nu e simplu sa ajungi un SOV, chiar si in Romania, ai nevoie de prieteni, de moase care sa-ti inlesneasca propria nastere... Cine sunt aceia si de ce au ajutat la crearea unui asemenea individ... e doar un alt capitol al aceleiasi povesti. Care trebuie spusa pana la capat.

    Linkul de pe wikipedia despre Magureanu si KGB e interesant.
    http://en.wikipedia.org/wiki/Virgil_M%C4%83gureanu

    Totusi sa nu ne amagim. NOI insine, romanii, singuri, suntem vinovati ca am ajuns unde am ajuns. E vina noastra ca am fost atat de slabi.
    • +3 (5 voturi)    
     nu zic ca nu e adevarat... (Miercuri, 20 octombrie 2010, 10:41)

     -Myth- [utilizator] i-a raspuns lui V. Istina

     dar ce mi se pare interesant de unde aveti voi aceste detalii? hai sa nu facem propaganda de nici o parte; si nu ma amagi ca sti de pe wikipedia: This page was last modified on 20 October 2010 at 02:19, iar la pagina despre Harold James Nichilson nu se zice nimic ca ar fi avut contacte cu Magureanu.
     • 0 (0 voturi)    
      Corect (Miercuri, 20 octombrie 2010, 15:49)

      V. Istina [utilizator] i-a raspuns lui -Myth-

      Asa e, ai dreptate. E vina mea. Pagina de Wikipedia nu reprezinta o dovada. Alta nu am. E doar o ipoteza, probabil gresita. Motivul pentru care am postat-o a fost tocmai faptul ca ea exista. Mi s-a parut interesant ca cineva si-a baut capul s-o scrie.
      Oricum, era o chestie tangentiala. Subiectul discutiei era "ce" si mai ales "cine" a facut posibil aparitia unui asemenea personaj ca SOV. Si ca SOV e personaj al unei povesti cu mai multi protegonisti.

      Inca ceva... nu exista "noi". Doar oameni care discuta, si uneori gresesc. O pagina de WIkipedia totusi ar fi trebuit sa stii... NU este o dovada serioasa! Poti sa o iei doar ca pe o curiozitate.
      • +1 (1 vot)    
       link-ul (Miercuri, 20 octombrie 2010, 18:31)

       nimeni [anonim] i-a raspuns lui V. Istina

       Informatia apare in linkul din pagina wikipedia, pe site-ul CIA (de unde e luata informatia din prezentarea wiki):
       https://www.cia.gov/library/center-for-the-study-of-intelligence/csi-publications/csi-studies/studies/vol48no1/article02.html
       Nota de subsol 32
    • -6 (10 voturi)    
     Basescu moare politic inventeaza inamici! (Miercuri, 20 octombrie 2010, 11:45)

     baubau [anonim] i-a raspuns lui V. Istina

     precum mentorii sai comunisti trebuie sa creeze un dusman al statului !
     cineva care sa fie rau ... cate scenarii d'astea s-au executat la noi, doar prostii le mai cred!
   • -2 (10 voturi)    
    doar HOTNEWS si REALITATEA sunt BUNE!!! (Miercuri, 20 octombrie 2010, 11:49)

    acolo [anonim] i-a raspuns lui Walrus

    si ProTV restul sunt presa rea !
    nu are voie sa critice nimeni pe conducatorul suprem!
  • +44 (44 voturi)    
   Armaghedon Vantu continuare (Marţi, 19 octombrie 2010, 20:54)

   Obiectivul [utilizator] i-a raspuns lui jiji

   . Mai mult :legatura Magureanu - Harold James Nicholson sef CIA la Bucuresti 1990-1992 condamnat ca spion KGB. De ce avea magureanu nevoie de o astfel de retea in afara SRI? Simplu! Pentru ca stia presiunile extraordinare pe care americanii le faceau pentru inlaturarea sa ( a demisionat in aprilie 1997 ). Pre tirziu insa. Soarta Romaniei se hotarise deja. Nu aveam sa intram in NATO cu primul val. Reateaua GELSOR / FNI i-a asigurat controlul informativ al Roamaniei pina in 2000. Mai faceti cercetari
   • -2 (14 voturi)    
    de cand tot spun eu, dar iau doar minusuri... (Miercuri, 20 octombrie 2010, 10:24)

    Wizard of Oz [utilizator] i-a raspuns lui Obiectivul

    Vantu este un produs tipic al sistemului...
    Si inainte de '89 secu faceau afaceri la greu, cica pentru partid si tara, dar au prins gustul si au inceput sa-si ia parte tot mai consistenta.
    In '90, la reasezarea pe tabla de sah, s-au privatizat toti.
    Ei aveau relatiile, informatiile si banii necesari.
    Si, sa nu uitam, protectie 100%, doar au facut "revolutia", au aranjat alegerile, au manipulat opinia publica la greu (va plangeti de ce aflati in stenograme, asta este nimic pe langa ce s-a facut in '90).
    De atunci ei conduc tara...si se folosesc de oricine.Vantu este un pion.Sacrificabil.
    Buun...la atatia bani si interese, au aparut si intre ei bisericutze, gashti...dar toti au o caracteristica : sunt ticalosi.
    Acum, este la putere gasca, destul de radicala, a lui Base.
    Nu mai mimeaza nici democratia, asa de siguri sunt pe ei, manevreaza justitia, procuratura, sindicatele...le-au scapat insa niste redute media.Erau ale unora dintre ei (diviziunea muncii si a pietzei) dar care s-au dat cu altzii si acum trebuiesc pusi cu botul pe labe.
    Da, daca incepe Vantu sa vorbeasca cu adevarat..vetzi avea, voi cei de aici, maaaari surprize.
    Asta este politica peste tot. Orice politician incearca sa gaseasca ceva compromitzator despre adversar si sa "scape " informatzia in media.
    Voturile se muta dintr-o parte in alta provocand scandaluri, senzatzie, panica...vezi manualul micului manipulator.
    Acum , la butoane se afla aceiasi oameni, grupatzi in serviciile secrete, anexate toate Cotroceniului....Aduna informatzii de orice fel (asculta tot, intercepteaza tot, filmeaza, inregisteaza, fotografiaza) si le fac publice.
    Curva asta care-i politica, are totusi niste reguli, sunt lucruri care se fac si altele care, cel putin in democratiile stabile si serioase nu se fac. La noi am depasit orice limita !Si ma refer la actuala putere, la Basescu si soldatzii lui.
    Cuvantul de ordine acum este: atacatzi cu stenogramele !Vad cum se supun toti, Hotnews, EVZ, B! si toti portocalii
  • -4 (22 voturi)    
   >>>>>>>>>>> (Marţi, 19 octombrie 2010, 21:39)

   Invincible [utilizator] i-a raspuns lui jiji

   Parca ne-aduce aminte de vorbele lui Vadim: presa si televiziunea aservita, alegeri furate, etc.

   Hehehe, cum are omu asta dreptate intotdeauna!

   (eu zic sa te duci sa-ti iei pastiele inainte de a-mi da minus)

   G-Yeah!
  • +16 (20 voturi)    
   !!! (Marţi, 19 octombrie 2010, 23:24)

   Cris [anonim] i-a raspuns lui jiji

   Partea cu hidrantul este super.
   Trebuie sa i rugam pe baietii de la Kamikaze sa faca un fil cu dialogurile acestea complete ca ar fi super.
   • +11 (13 voturi)    
    Neaah! (Miercuri, 20 octombrie 2010, 9:50)

    Laur006 [utilizator] i-a raspuns lui Cris

    Partea cea mai super e la sfarsit: "Conteaza ce e dincolo de camera, ce se vede prin sticla de catre Grivei."
    Macar asta nu ma considera p...lime, prostima. Totusi Grivei e "cel mai bun prieten al omului, n'asa? :) :)
  • +16 (22 voturi)    
   mai sa fie ! (Miercuri, 20 octombrie 2010, 1:11)

   Cameleonul CeTePe [anonim] i-a raspuns lui jiji

   Si eu care credeam ca doamna Corina e o femeie de casa; cind-colo e ditamai matroana de bordel ! Degeaba are piele intinsa pe fata, daca e groasa cit pielea de bou . Rugati-va sa nu va sufle vintul biletul spre rai.
   • -6 (12 voturi)    
    mai sa fie ! Ce varsta ai? (Miercuri, 20 octombrie 2010, 11:10)

    Gherge [anonim] i-a raspuns lui Cameleonul CeTePe

    Inainte sa te apuci sa iti dai cu parerea, despteptaciune, ce pare ai de faptul ca nu are nici o relevanta cu procesul in sine? Ce parere ai tu de dreptul la intimitate?

    Stii ce esti tu? Faci parte din masa de manevra manipulabila a lu' basescu. Pentru tine nu o sa conteze nici odata felul in care se obtin niste informati ci informatia. Tu esti in manelist pentru care supoerficialitatea reprezinta totul. Cu milioane ca tine sigur ajungem iarasi in dictatura.
   • -5 (9 voturi)    
    PORA! eu vreau sa vad ce spune doamna PORA (Miercuri, 20 octombrie 2010, 11:46)

    vali [anonim] i-a raspuns lui Cameleonul CeTePe

    pentru mine doar parerea dumneaei conteaza... si imaginile dumneaei indopandu-se deontologic la chermeza PDL cand cei de la FInante arataul fluturatii de salariu cu 600 ron !
  • -6 (12 voturi)    
   Dmocratia une este? (Miercuri, 20 octombrie 2010, 9:54)

   ioan [anonim] i-a raspuns lui jiji

   Ceea se intampla ese tritst! Daca Vantu este vnovat s-au nu, e ceva in care justitia trebuie sa-si spuna cuvantul. Nu balacirea publica este justitie. Unde este respectarea dreptului la intimitatea persoanei? Oare ar trebuii sa nu mai vorbim cu nimeni? Oare ar trebuii sa vorbim doar la superlativ despre putere? Ati gasii oare ceva " fanny" daca ar aparea in prsa o discutie a dv. intima?!
   Sunt acuzate trusturile "mogulilor" ca au o atitudine critica fata de putere si ca manipulaeaza.
   Intreb eu insa aceste stenograme stupide nu manipuleaza?
   Indemnul unor jurnalisti la presiuni imotriva membrilor de familie a unor lideri sindicali sut oare expresia unei prese democratice?
   • +2 (6 voturi)    
    Ma intreb in ce categorie intri tu (Miercuri, 20 octombrie 2010, 11:43)

    Inna [anonim] i-a raspuns lui ioan

    .. " Sunt acuzate trusturile "mogulilor" ca au o atitudine critica fata de putere si ca manipulaeaza.
    Intreb eu insa aceste stenograme stupide nu manipuleaza?" - este un extras din textul tau.

    Pai depinde de gradul de inteligenta al celui care le citeste, sa isi dea seama de cat de manipulat se simte, sau cat de manipulat este in realitate!!
    In urma cu cativa ani, cand totul era ascuns sub tacere, si toti pozau in onorabili oameni de afaceri , sau onorabili oameni politici iar tu vedeai cu ochii tai cum se evapora la greu banii contribuabililor, si banii imprumutati de la diverse institutii europene, sau mondiale, fara sa fie inlocuiti de nici o investitie serioasa sau de calitate , nu te intrebai ce se intampla in realitate??? Cand vedeai in schimbul acelor investitii promise, si a unei bunastari economice si sociale, doar niste drumuri cu hartoape si niste sali de sport cu cadere de acoperis la prima ploaie, si cu niste blocuri de la care tencuiala si chiar pereti intregi se desprindeau la primul vant? In schimb cele mai nesimtite vile de vacanta, masini luxoase , baroni peste baroni.
    Unde sunt elementarele statii de epurare a apei in orase, unde sunt statiile de sortare si reciclare a gunoaielor, unde este infrastructura, unde este normalul unei tari care se zice ca este in UE?
    Eu as fi fost mult mai multumita sa am inca de atunci aceste dovezi, ale mizeriei care a inlocuit constiinta celor care ne-a umilit si saracit sistematic.
    Aceste stenograme publicate, si multe din dosale publicate ar trebui sa-ti raspunda despre jegurile care detin in realitate puterea in Romania.
    Si care ne-au considerat tot timpul Grivei!!

    Nu inteleg cum doar acum te simti manipulat, si cum de nu te-ai simptit manipulat inca din 90
    • 0 (0 voturi)    
     ne-am desteptat (Miercuri, 20 octombrie 2010, 16:24)

     ioan [anonim] i-a raspuns lui Inna

     Stimata doamna ne-am desteptat. Vedeti eu nu sunt obisnuit sa folosesc persoana a doau cand ma adresez cuiva,pe are nu-l cunosc nici sa fac aluzii la capacitatil sale intelectuale. Cred eu ca in felul acesta suntem mai eleganti cu cei din jur! Sunt de acord ca sunt "jeguri" care au sugativat si sugativeaza avutia tarii. Numai ca "jegurile" striga "jeguri!"
     Pentru documentare va recomand www.porcisme.ro
     Va multums pentru ca ati intrat in dialog si va asigur ca nu mai am incredere in absolut nimeni in aceasta clasa politica.
   • +2 (2 voturi)    
    Democratia? Ia vezi Constitutia ..... (Miercuri, 20 octombrie 2010, 13:23)

    SHEAPA [utilizator] i-a raspuns lui ioan

    Constituţia făcută preş (preluare din Bursa)

    Modul în care Vîntu şi managerul său, Sergiu Toader, au convenit să organizeze trustul, printr-o politică editorială care să servească doar interesele patronatului, încalcă grav prevederile constituţionale, pe care le redăm în continuare.

    ARTICOLUL 30
    (1) Libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credinţelor şi libertatea creaţiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare în public, sunt inviolabile.
    (2) Cenzura de orice fel este interzisă.
    (3) Libertatea presei implică şi libertatea de a înfiinţa publicaţii.
    (4) Nici o publicaţie nu poate fi suprimată.
    (5) Legea poate impune mijloacelor de comunicare în masă obligaţia de a face publică sursa finanţării.
    (...)

    Dreptul la informaţie ARTICOLUL 31
    (1) Dreptul persoanei de a avea acces la orice informaţie de interes public nu poate fi îngrădit.
    (2) Autorităţile publice, potrivit competenţelor ce le revin, sunt obligate să asigure informarea corectă a cetăţenilor asupra treburilor publice şi asupra problemelor de interes personal.
    (3) Dreptul la informaţie nu trebuie să prejudicieze măsurile de protecţie a tinerilor sau securitatea naţională.
    (4) Mijloacele de informare în masă, publice şi private, sunt obligate să asigure informarea corectă a opiniei publice.
    (5) Serviciile publice de radio şi de televiziune sunt autonome. Ele trebuie să garanteze grupurilor sociale şi politice importante exercitarea dreptului la antenă. Organizarea acestor servicii şi controlul parlamentar asupra activităţii lor se reglementează prin lege organică.

    Clar?
    • 0 (0 voturi)    
     asa, si? (Miercuri, 20 octombrie 2010, 18:52)

     Aqua [anonim] i-a raspuns lui SHEAPA

     Partea cu cenzura, suprimarea unor publicatii, condamnarea ziaristilor (pe motiv de atentat la siguranta) se adreseaza STATULUI, nu lui Vantu.

     Legea mai spune ca Vantu si oricare cetatean are dreptul sa-si exprime propriile opinii si credinte, si sa-si faca ziar sau televiziune daca are chef.
     • 0 (0 voturi)    
      Esti tembel baietel! (Miercuri, 20 octombrie 2010, 20:21)

      George [anonim] i-a raspuns lui Aqua

      Iata efectul sindromului Vantu-iRealitatea-Voiculescu-Antena3, care e limpede ca este prezent si la tine...
      Ia citeste aici din Constitutie:
      "(4) Mijloacele de informare în masă, publice şi private, sunt obligate să asigure informarea corectă a opiniei publice."
      Vantu a dovedit ca a incalcat (alaturi de slugile lui) Constitutia. Ca tot va place voua suspendacilor sa invocati constitutia atunci cand vreti sa scapati de Basescu...
      Pe de alta parte Vantu este un infractor. Ce ti-e neclar ignorantule?

      Hai sictir!!!!
  • -3 (7 voturi)    
   ia stenograma neamule (Miercuri, 20 octombrie 2010, 11:41)

   aham [anonim] i-a raspuns lui jiji

   aceste convorbiri sunt false.facaturi ordinare.
   demonstrati dragi jurnalisti ca nu sunt.
   orice copil de 2 ani poate imagina astfel de convorbiri si apoi sa le publice pentru ca documentele reale sunt secrete inca.
  • 0 (0 voturi)    
   jocuri de culise (Miercuri, 20 octombrie 2010, 20:38)

   ramona [anonim] i-a raspuns lui jiji

   vai dar ce ma bucur ca s-au aflat discutiile intre oamenii astia care incerca din spate sa dea o lovitura de stat. ei sunt acum instigatorii care au caile legale..mass media va prosteste ! invatati sa mai filtrati informatiile primite , nu mai acceptati sa vi se bage pe gat!!!
  • 0 (0 voturi)    
   propun (Miercuri, 20 octombrie 2010, 23:37)

   dr.felix [anonim] i-a raspuns lui jiji

   ca toate aceste stenograme sa fie adunate intr'un volum, intitulat :'fantezii sexuale', ca tot a fost el laudat pentru talent si rafinament in literatura.
   marele poiet natzionale impreuna cu ctp vor asigura editarea volumului.
   mircea dinescu sa scrie laudatia din prefatza iar cetepe la concluzii, prostfatza.
   va deveni codul bunelor maniere. un fel de carticica a sefului de cuib. ma rog, de celula.
 • +48 (54 voturi)    
  ce coment dom'le...no coment! (Marţi, 19 octombrie 2010, 19:24)

  daniel [anonim]

  asta-i purul adevar-niste jeguri!
  parerea mea!
  • -6 (20 voturi)    
   Eu coment... (Marţi, 19 octombrie 2010, 21:00)

   haiducul [anonim] i-a raspuns lui daniel

   Acum am certitudinea ca tara asta este condusa de niste DESTEPTI,iar poporul este mai ....alegeti voi cuvantul adecvat bineinteles un cuvant rau.Timp de 25 de ani nu am renuntat la cetatenia Romana sperand ca ma voi intoarce sa-mi mananc pensia linistit,de aceea mi-am si cumparat casa,dar cred ca ar trebui sa ma grabesc sa o vand cine stie ce se va mai intampla in viitor si ma trezesc iarasi cu casa nationalizata(pentru cei tineri cand fugeai din tara pe vremea lui ceasca ti se confisca casa) le vand.Am crezut ca dupa revolutie o va lua pe drumul cel bun,am tot sperat dar degeaba din ce in ce dupa cum se vede Tara unde m-am nascut se indreapta spre...de care am fugit riscandu-mi viata.Pacat mare Pacat
   • -3 (15 voturi)    
    Hmmm (Miercuri, 20 octombrie 2010, 8:15)

    MRSmrs [utilizator] i-a raspuns lui haiducul

    "(pentru cei tineri cand fugeai din tara pe vremea lui ceasca ti se confisca casa)"-esti in eroare.Casele care se luau nu erau private ci date de la stat.Asa ca "cei tineri"stateau de fapt cu chirie iar cand plecau casele reintrau in circuitul celor cu chirie.Poate te bazezi pe "din auzite" dar eu cunosc multi prieteni care au plecat din tara pe vremea raposatului....
    • +13 (15 voturi)    
     confuzie sau intoxicare??? (Miercuri, 20 octombrie 2010, 8:53)

     bula [anonim] i-a raspuns lui MRSmrs

     locuintele proprietate personala treceau in proprietatea statului FARA DESPAGUBIRE inainte de 1989. Indiferent de modul in care plecau din tara. Au fost MII de procese dupa 1989 pt. restituire. AM si cazuri in familie. Deci habar n-ai sau intoxici?
     • -2 (6 voturi)    
      Hmmm (Miercuri, 20 octombrie 2010, 9:21)

      MRSmrs [utilizator] i-a raspuns lui bula

      Sunt doua situatii:1).cel care pleca avea casa proprietate(cazuri rare) 2).cel care pleca statea "in chirie".Cel "in chirie" lasa totul(ca nu era casa lui).Celalalt daca era destept intai isi vindea locuinta si apoi pleca.daca nu o vindea sau nu avea rude/parinti care sa stea in ea,isi pierdea dreptul asupra proprietatii.Stiu pe multi care si-au vandut locuinta proprietate.Azi au aparut multi care au avut casele nationalizate,ca sa le ceara inapoi.Casele nationalizate nu puteau fi vandute(chiar pe legea comunista)si erau numai in regim de inchiriere.
    • +5 (5 voturi)    
     Contrazice-ma. (Miercuri, 20 octombrie 2010, 9:43)

     haiducul [anonim] i-a raspuns lui MRSmrs

     Am avut casa PROPRIETATE,nu apartament,dar poate stii mai bine decat mine care a trecut prin asta.Mi-am recuperat-o abia in 1996 era data in chirie unor moldoveni din romania.
     • 0 (0 voturi)    
      vroiai sa iei casa in spare si sa pleci ? (Miercuri, 20 octombrie 2010, 12:31)

      anda [anonim] i-a raspuns lui haiducul

      ca nu inteleg?
      sau statul ti-a luat casa doar pentru ca ai plecat ?
      in cazul in care ti-a luat casa ai fugit cumva sau ai plecat cu aprobare ?
      • 0 (0 voturi)    
       Cred ca glumesti. (Miercuri, 20 octombrie 2010, 13:25)

       haiducul [anonim] i-a raspuns lui anda

       Casa fiind a mea nu aveam cu sa o iau in spate...am fugit fara aprobare cu toate ca aveam pasaport(putini aveau)cu care puteam calatori doar in tara de origine Armenia.Iar cand am plecat am trecut ilegal sase zile 240 km,pe atunci graniceri aveau ordin sa traga fara somatie ca la tir.Iar dupa ce mi-am luat familia mi-a fost nationalizata,de vandut nu am putut pentru ca nimeni nu a stiut ce am de gand sa fac.Am fost persecutat de securitate indirect,nu intru in amanunte,chemat sau vizitat de militie....etc,printre care am fost detasat la canal la tarnacop(eu sunt automatist)nu am ajuns acolo am trecut cu riscul de a fi impuscat....
 • +20 (26 voturi)    
  delicios (Marţi, 19 octombrie 2010, 19:27)

  baba [anonim]

  :)
  • +4 (8 voturi)    
   Instruiti mogulii! (Miercuri, 20 octombrie 2010, 10:07)

   Rodi [anonim] i-a raspuns lui baba

   Ca un biet Grivei ce ma aflu, sunt dezamagit de calitatea mogulilor si a angajatilor lor, cei care ar trebui sa ma manipuleze ca la carte.
   Propun un training urgent in ce priveste transmisiile de date(ca sa nu-si mai faca cruce cand vad o aplicatie de centralizare voturi) si folosirea mobilelor (ca-i rad si elevii de primara). De tehnica de influentare, nu mai zic ca au realizat singuri ca-si cheltuiesc banii degeaba si mai mult rau le fac celor pe care vor sa-i sprijine.
   Ma tem ca FALIMENT le scrie pe frunte!
 • +44 (52 voturi)    
  RAU AM AJUNS (Marţi, 19 octombrie 2010, 19:27)

  spatacus [anonim]

  suntem toti niste "grivei" dar nici cu ziaristii nu mi-e rusine- toti sclavi la patron, PROSTITUTIE intelectuala ( Oare?)
  • -18 (40 voturi)    
   Toti ne prostituam pentru bani, (Marţi, 19 octombrie 2010, 20:48)

   Constantin [anonim] i-a raspuns lui spatacus

   indiferent de felul cum ii castigam. Daca vrei sa scapi de prostitutie trebuie sa-ti oferi serviciile celorlalti din inima, fara sa sa astepti vreun castig banesc.
   • +16 (18 voturi)    
    hehe (Marţi, 19 octombrie 2010, 21:31)

    ampersand [anonim] i-a raspuns lui Constantin

    da' de "legalizarea prostituţiei" ce zici? :D Uite-o la noi, gata înfăptuită şi-n plină acţiune.
   • +16 (24 voturi)    
    prostituam pe ... (Marţi, 19 octombrie 2010, 21:56)

    Archon [anonim] i-a raspuns lui Constantin

    Maestre, una e sa bati cu ciocanul in nicovala si alta e sa stai capra. Nu toti oamenii ajung curve la locul de munca. Tine de educatie, mon cher!
    • +2 (10 voturi)    
     Hmmm (Miercuri, 20 octombrie 2010, 8:20)

     MRSmrs [utilizator] i-a raspuns lui Archon

     Poate nivelul tau este de "ciocan si nicovala" dar ceilati stiu ca sunt la mana patronului.Angajatii in orice firma/intreprindere,etc sunt sclavi fara drepturi in fata patronului daca nu au sindicate...ori in privat sindicatele nu sunt binevenite.Daca te crezi liber inseamna ca esti "naiv".
   • +8 (14 voturi)    
    Vorbeste in nume propriu! (Miercuri, 20 octombrie 2010, 8:21)

    , AlwaysToTheRight, NeveRed! [utilizator] i-a raspuns lui Constantin

    Unii muncesc pentru banii castigati!
    Ce faci tu... e treaba ta!
    Eu nu incerc sa influentez pe nimeni; jigodiile de ziaristi sunt pline se spume, bale, zoiae si culmea; ghetroiul roman i se uita in.,.. gura!
    La asa ziaristi, asa cititori, privitori.
    Ce sa le faci celor care stau toata ziua pe latrine, halene, publika sau care tin in mana cancan, libertatea...?
    Prostii stau cu gura deschisa ca pelicanii!
    Gloata, prostime, pulime... cum vreti sa li se mai spuna ca sa inteleaga ca sunt presuri, zoaie, masa de manevra... si cum sunt tratati?
    ceauseasca ii facea sobolani! Si au omorat/o!
    Astia ii fac in toate felurile! Ce face romanul?
    Dansul pinguinului! Fiecare i/o trage celui din fata si o ia de la cel din spate!
   • +7 (13 voturi)    
    e o profesie ca oricare alta (Miercuri, 20 octombrie 2010, 8:57)

    bula [anonim] i-a raspuns lui Constantin

    vrei s-o numesti mercenar? e OK si asta. Eu am probleme cand: o prostituata incepe sa urle ca e virgina (sau un mercenar urla despre patriotism) si cand pretinzand virginitatea vrea sa intre in familia mea. Am probleme cand Razvan D imi spune ca nu-i tremura mana, cand Dinescu &Stelian pretind ca sunt constiinta natiunii etc.
 • +35 (41 voturi)    
  Grivei? Care Grivei? (Marţi, 19 octombrie 2010, 19:28)

  Grivei [anonim]

  P.lime cumva? Scuze pentru folosirea unui cuvant consacrat deja ... De cand Grivei?


  Training? Cu realizatorul emisiunii inainte de emisiune? :)))))
  Ce mai stie sa sarute mana sefului dl. Realizator Realitatea ...
  • +43 (49 voturi)    
   exact, poolimea... (Marţi, 19 octombrie 2010, 19:50)

   rocco [anonim] i-a raspuns lui Grivei

   Constat ca jigodiile astea manifesta o consideratie deosebita fata de poporul roman.

   Adevaratul Grivei e Stelica Tanase, tinut in lesa si asmutit sa latre, la fel ca altii de teapa lui. Halal jurnalisti deontologi, aflati la cheremul zecilor de mii de euro incasati lunar direct de la Vantu din buzunar, pentu ca lucrau si continua sa lucreze intr-o institutie media neprofitabila, asadar, in fapt, e foarte probabil ca banii cu care si-au manjit constiintele sa provina chiar de la deponentii FNI ramasi cu buza umflata!

   Halal limbaj de Ferentari! Toti isi baga si isi scot, mai rau ca tablagii si curvele de pe Centura. Antimodel de jurnalism de secol XXI, primitiv, indecent si imoral...
  • +18 (22 voturi)    
   Tanase asta (Miercuri, 20 octombrie 2010, 1:42)

   alan [utilizator] i-a raspuns lui Grivei

   e ala la care i-a promis SOV ca nu intervine in politica editoriala?!
   Ce carpa de om!Asta vroia sa faca din iRTV o tv gen BBC sau CNN?!Slugoiul asta?!
   El nu stia cum sa faca sa nu mearga la rezultate la TVR1 si Sov nu stia cum sa se scape de el,ca deh',ei se "distribuie"
   Asta chiar se crede un "intelectual important",moderator si om tv de marca!!!Auzi la el ce vroia sa-i faca lu' Geonel..."traininng",cu batista,sa-l prepare psihic si sa dea bine la...Grivei!!!
   Laica-i mamicuta ta aia SOVietica,dizidentu' lu' peste,si a lu fractu' ala fracturat la cap,Dinescu...
   Ce "bine" se vede el pe sticla,la Grivei,la 3x3,da ce inteligent,da ce "fin analist",da ce mare moderator e el pe sticla la iRTV....da ce carpa-i el cu "sefu ideologu','nteligentu,sponsoru',maculatu' " de fata!!!
   "Realitaea nu mi-a spus nimic,sa stii"!!!
   Nu-i frumos,paracioasa mica,ca-s colegii tai,bai batista!!!
   Aloooo,organizatia,batistutzele la control!!!!!
 • -25 (39 voturi)    
  Ce va mai.... (Marţi, 19 octombrie 2010, 19:29)

  Gigi Kent [utilizator]

  ...place sa va uitati la A3 si RTV! :)

  http://www.paginademedia.ro/2010/10/audien%c8%9be-septembrie-ii-aduce-pe-romani-la-tv-toate-televiziunile-cresc-seara/

  Deci RTV+A3 = 484 la B1TV = 74. Aoleu... de 6.5 ori mai mult?

  Am vazut ca sunt unii care incearca sa ne convinga ca RTV e falimentara de mult si ca numai banii lui Vantu o tin in viata. Intrebarea e ... daca la 233 mii spectatori in prime time e falimentara B1TV cu 74 cum e? Si daca la RTV baga Vantu banii la B1TV cine baga banii si mai ales de ce?
  • +28 (34 voturi)    
   da1 cine a spus ca-s falimentari? (Marţi, 19 octombrie 2010, 20:06)

   suca [anonim] i-a raspuns lui Gigi Kent

   daca plateau la negru. daca majoritatea erau angajati cu pfa si cu drepturi de autor cum sa dea faliment?

   daca ar fi platit corect toate taxele la stat era falimentara acum.
  • +8 (22 voturi)    
   Pai ezista o diferenta (Marţi, 19 octombrie 2010, 20:14)

   bogdan [anonim] i-a raspuns lui Gigi Kent

   labeunuteve e moraru, aia de la 6 vine presa, aia doi de la evz, toti platiti nu tare mult.
   La A3, iar nu s-a sarit calul din cite stiu. Nustiu pe ce salariu s-a dus R.Dumitrescu, da' m-ash mira sa-i dea Voiculescu 17k eur ca sa se scalambaie 2 ore pe zi. In rest ciutacu, MBadea, etc nu-s cine stie ce vedete sa fie platiti cu zeci de mii de eur pe luna
   Pe ciund la RTV e Ursu, e Stelian Tanase, e Hurezeanu, e Chiriac, Dinescu. Adica oameni care nu-si busesc imaginea pe 2k eur/luna, si nici saraci tare nu-s. Si pe astia trebuie sa-i platesti. Cam aici e diferenta. A3 de exemplu practica sportu asta cu manipularea de ani buni, da' stie sa se intinda cit o tine plapuma.
   • +10 (24 voturi)    
    'nteles! (Marţi, 19 octombrie 2010, 20:52)

    Gigi Kent [utilizator] i-a raspuns lui bogdan

    Ce smecher e Voiculescu asta. Deci cu prezentatori mai ieftini face mai multa audienta (si deci bani). Coane Vantule...ti-o trage Voiculescu :)) ("in batista"... ca sa pastram tonul discutiei)
    • +7 (11 voturi)    
     stati linistiti (Miercuri, 20 octombrie 2010, 7:46)

     anonim [anonim] i-a raspuns lui Gigi Kent

     Eu zic sa nu va agitati prea mult. Vor urma si stenogramele lui Voiculescu... mie-n-mie. Aia credeti ca-s mai breji...Poate lucreaza mai mult la terminologie... e clar ca ala a lucrat la Comert exterior pe cand vantu o sugea in batista pe la penitenciarul Roman sau pe unde a fost el la mititica, daaar, nu cred ca e mare diferenta. Vom trai si vom vedea. O chestie e clara: amandoi au dosar la secu
  • +15 (23 voturi)    
   Taci Grivei! (Marţi, 19 octombrie 2010, 20:15)

   George [anonim] i-a raspuns lui Gigi Kent

   Si treci la loc in cotetul tau ca daca nu iti trag doua ciomege pe spinare!
   • +10 (16 voturi)    
    tare asta...1 plus (Marţi, 19 octombrie 2010, 20:26)

    popcorn monta [utilizator] i-a raspuns lui George

    am ras cu lacrimi.da sa sti ca asta nu e Grivei,asta e ala care s....e.intreaba-l daca are batista
 • +6 (20 voturi)    
  Stenograme (Marţi, 19 octombrie 2010, 19:31)

  Reticentul [anonim]

  Deci parlamentarele au fost furate masiv de PDL cu ajutorul lui Mitrea? Pai asta e groaznic, in ce tara traim?
  • +18 (24 voturi)    
   Opinie (Marţi, 19 octombrie 2010, 20:07)

   ana [anonim] i-a raspuns lui Reticentul

   Asta-i opinia lui Nus Sau mai bine zis Irealitatea lui vantu.Repede tragi concluzia.
   • -1 (5 voturi)    
    pai, ori suntem golani, ori nu suntem ! (Miercuri, 20 octombrie 2010, 11:42)

    Wizard of Oz [utilizator] i-a raspuns lui ana

    Toti fluturati stenogramele aste a de parca ar fi dovada suprema pentru ce ? Lovitura de stat, sfarshitul lumii, cauza crizei mondiale...
    Daca-i ordin....Dar cand apare in stenograme ceva neplacut...nu-i adevarat, este doar opinia lu'...
    Mai ieri, la A3, un invitat portocaliu, in discutzia cu cheltuielile "nesimtzite" ale lui Boc & gashca la NY, a scos...stenogramele !
    Chiar credetzi ca ofensiva asta generala va convinge pe romani ca o duc rau doar din cauza lui Vantu si a mediei ostile?
    Se pare ca atat i-a dus capul pe strategii de la Cotroceni si din serviciile secrete...
    Slab, baietzi, slab...trebuie regizat ceva mai tare (urmeaza, nu-i asa?).
    Vantu...este un fanfaron (cum bine a zis cineva chiat aici)...se da mare si tare dar este doar un pion. A fost folosit cat a fost bun sa faca bani si propaganda cui trebuia( ca a fost cu Basescu pana acu' 2 ani), acum il folosim pentru scandal impotriva opozitiei si a nemultzumitzilor.Voi, aici va depasitzi norma la postari indignate...mult efort, putine rezultate.
    Sunt convorbiri PARTICULARE ! In care oricine poate sa spuna orice vrea!
    Va dau eu stenograma convorbirii mele cu Radu Moraru, in care-i marturisesc ca i-am tras-o lu' Udrea si Basescu tinea lumanarea...
    Conteaza? Ei shi?
    Astea nu-s argumente intr-o discutzie publica...dar voi o sa-i datzi inainte cu prostiile astea, doar doar trece iarna, doar doar ne scot altzii din criza si anuntzam cu surle ca PDL-ul a invins criza.
    Vise, din pacate doar vise...
    Daca vin altzii la putere, manipulacii trec imediat in cealalta tabara si vor face mai departe ce au invatzat acum: vor incalca toate regulile unei democratii incepand cu cele ale bunului simtz.
    Cum credetzi ca discuta altzi ziaristi cu cei pe care-i slujesc? Toti iau parte la lupta politica, de o parte sau alta...fac strategii, planuri...
    daca-mi spunetzi ca Nashul, Cristoiu, Pora, Tapalaga, M.Marean etc.sunt independenti voi rade pana la revelion...Cum credetzi ca suna discutziile lor? Ipocritzilor !
  • -2 (12 voturi)    
   ”cu sprijinul lui MITREA” - traducere (Marţi, 19 octombrie 2010, 21:05)

   Comunistu [anonim] i-a raspuns lui Reticentul

   Daca fura PSD ul ar fi spus ceva in genul
   ”coordonati de MITREA” .

   Panimaeshi ? Mitrea e IN interiorul PSD - el nu
   putea ajuta hotii - el putea fi eventual hotz pesedist de voturirl.

   Vantu spune despre un furt de voturi comis la Parlamentare de PDL. De PDL ul lui Base ! Mitrea a dat dor un sprijin.

   Asa este si contextul discutiei cu Dragotescu - SOV se refera ( oare nu e clar - ca daca nu e clar nu ș de ce va mai indignati) Sov se refera la tabelul lui Videanu pe care erau adunat voturile din numaratoarea paralela PDL / Dragotescu ii spune ca asa a fost si la Parlamentare si s-a vazut ca estimarile PDL s-au confirmat ...iar Sov baga textul ca la Parlamentare ei (PDL) au furat cu sprijinul lui Mitrea.

   Mitrea a fost imediat dupa aia unul dintre pesedeii cei mai dornici sa faca coalitie cu PDL ul asa ca se leaga .

   Partizanii lui Basescu nu ar trebui sa se indgneze pe Stelian Tanase si Dragotescu.
   Din discutie rezulta ca Vantu o cam suspiciona pe Corina ca actioneaza ca propagandista a PDL - trebuie deci inclusa la ”eroi”
   Iar bietul Tanase a zis si el o vorba ca sa-i faca pe placul patronului - dar inimioara lui batea pentru Base. Vedeti de-aia nu ar trebui ascultate telefoanele - uite cum ajung oameni nevinovati sa fie banuiti pe nedrept ca ar avea vreo urma de...
 • +29 (35 voturi)    
  Sunt absolut socat! (Marţi, 19 octombrie 2010, 19:32)

  dudu [anonim]

  Acum astept stenogramele lui Felix sa vad daca astia de la antena 3 sunt importriva lui Basescu
  • +26 (30 voturi)    
   vorba lui crin,sunt consternat... (Marţi, 19 octombrie 2010, 19:56)

   popcorn monta [utilizator] i-a raspuns lui dudu

   vantu a pomenit si numele meu...
 • +29 (37 voturi)    
  Geoana + Hidrant = LOVE (Marţi, 19 octombrie 2010, 19:33)

  Kafir [anonim]

  Geoana. Atat de prost incat nici Grivei nu pune botul.
  • -1 (1 vot)    
   convorbiri private poti discuta orice (Miercuri, 20 octombrie 2010, 12:02)

   radu [anonim] i-a raspuns lui Kafir

   intr-o tara DEMOCRATA.la noi s-a inventat noua Politie Politica ascultatul cu mandat de Siguranta Nationala si cum noua politica de aparare a tarii defineste clar presa neaservita puterii care critica pericol sa vezi acum executii si cum zburam noi din UE !
 • +22 (22 voturi)    
  mda (Marţi, 19 octombrie 2010, 19:33)

  eu [anonim]

  SOV: La Parlamentare au furat, la Parlamentare au furat masiv cu sprijinul lu' Mitrea.


  asta e tare... micul asta de hitler stie tot si despre oricine... daca ar ceda ar cadea multe capete
  • 0 (4 voturi)    
   A facut parte din sistem de la inceput (Miercuri, 20 octombrie 2010, 11:52)

   Wizard of Oz [utilizator] i-a raspuns lui eu

   Chiar de dinainte de '89, Vantu a servit secu iar dupa , a fost folosit la maxim.
   Cu ajutorul lui s-au privatizat securistii si cu ajutorul lui si-au castigat bataliile politice (mass media lui a fost de partea "cui trebuie" pana acum vreo 2 ani..)
   In schimb el a ajuns bogat si si-a gadilat orgoliul ca este "cineva". Acum si-o ia de la cei cu care a facut afaceri. I s-a urcat la cap ca el conduce jocul, nu pricepe ca a fost doar o marioneta sacrificabila.
   Daca incepe sa vorbeasca...este jale ! In primul rand pentru serviciile secrete si politicienii sprijinitzi de ele....asa ca...un atac de cord o sa vina perfect, poate.
   Mie imi este doar scarba de directia in care ne indreptam: viata particulara a nimanui nu-i va mai apartine , totul poate sa fie folosit public in batalii murdare.
   Mai uitati-va in lume, la state asezate politic stabil...nu asa se face politica, nu asta este o democratie normala.
   Ceausestii bat din palme fericiti, statul controlului total, visat de ei, este pe cale sa existe.
   • -1 (1 vot)    
    adevarat cu el BASESCU a ajuns la PUTERE (Miercuri, 20 octombrie 2010, 12:34)

    aa [anonim] i-a raspuns lui Wizard of Oz

    in 2004 cu acuzatiile de fraudare a alegerilor nedemonstrate cu Mona Musca etc ...
    adevarat ai grait dar se pare ca intre timp Vantu a eliminat oameni precum Turcescu ... si Realitatea spune adevarul si nu ce i se ordona de la Cotroceni.
 • +3 (21 voturi)    
  etica (Marţi, 19 octombrie 2010, 19:33)

  androidul cu sobolani [anonim]

  cred ca daca vantu patrona playboy, can-can, stiinta si tehnica sau cartoon network avea tot dreptul sa se amestece in ceea ce priveste continutul publicatiilor, respectiv emisiunii, cand insa controlezi presa si o televiziune de stiri, e mai delicata povestea.

  ca sa evitam totusi cliseul, da, l-am deconspirat pe acest ticalos si gasca uriasa a sa, insa oare nu acelasi lucru fac cei de la putere (fosti si prezenti) sub straiele institutionale?

  pana la urma intrebarea principala e daca basescu a vrut si vrea intr-adevar reforma si mizerabilii de la RTV si Antene au patat aceasta imagine sau si el proteja anumite grupuri cu exact aceleasi interese precum ale lui Vantu.
  • +21 (25 voturi)    
   Greu de raspuns (Marţi, 19 octombrie 2010, 20:20)

   bogdan [anonim] i-a raspuns lui androidul cu sobolani

   Adica eu sper ca nu, da' nu pot baga mina in foc. Da' chiar de-ar fi asha, mai bine sa fie doua grupari decit una singura. Si oricum nu stiu ce afaceristi ar fi mai rai decit vintu, voiculescu, patriciu. Mie deocamdata imi ajunge sa nu fie astia 3. Si am mai vazut si ceva semne bune in ultima vreme pe la DNA, care trimite in judecata baieti buni din toate partidele, inclusiv PDL. Ceea ce nu se intimpla acuma citiva ani. Nu stiu daca sunt dosare instrumentate politic sau nu, da' parca tot mai bine e cu dosare din astea politice decit linistea din 2000-2004. Parerea mea
  • -1 (5 voturi)    
   . (Miercuri, 20 octombrie 2010, 10:30)

   io [anonim] i-a raspuns lui androidul cu sobolani

   Nu-i asa tati. Daca patrona playboy si cartoon network sau o televiziune de stiri e FIX aceeasi chestie.

   Pai la alegerile Obama vs McCain s-au impartit foarte pe fata taberele TV acolo (si de asta a si iesit Obama, ca tabara lui a fost mai groasa). Pai l-a tocat CNN-ul pe McCain zi si noapte la foc continuu, de la stiri la emisiuni de umor etc.

   Numai noua ni se pare anormal, in afara ce e televiziune privata (adica nu vorbim de BBC) face ce ii spune patronul, nici n-ar putea fi altfel. Ce naiba, treziti-va!
   • -2 (2 voturi)    
    hi, hi, hi..o sa iei minusuri ! (Miercuri, 20 octombrie 2010, 12:00)

    Wizard of Oz [utilizator] i-a raspuns lui io

    Si sti de ce ?
    Pentru ca sa nu-ti mai apara comentariul...ca asa inteleg democratia si dreptul la opinie, campionii luptei cu comunistii...
    Si pentru ca ai perfecta dreptate si nu trebuie sa-ti citesca si altii comentariul.
    Daca ajung sa inteleaga manipularea grosolana lansata pe toate canalele portocalii?
    Nu se trezeste nimeni la chemarea ta pentru ca nu vor .Ei traiesc bine !
 • +21 (25 voturi)    
  Softul? Softul minune? (Marţi, 19 octombrie 2010, 19:34)

  internetulanului2009 [anonim]

  Datele se introduceau in excel, apoi acele tabele excel sau compatibile excel, erau atasate la un e-mail.

  Email-urile folosite erau pe Gmail, astfel transmiterea era foarte rapida. Mare scofala ...

  Cand se stringeau 50 de Procese Verbale dintr-o circumscriptie se trimite e-mail cu fisier excel atasat la o adresa de gmail ... asa s-a facut "in timp real" ...
  • +5 (11 voturi)    
   google (Marţi, 19 octombrie 2010, 20:01)

   beyond logic [anonim] i-a raspuns lui internetulanului2009

   Deci Google a stiut rezultatul alergerilor inaintea romanilor pentru ca mailurile de pe Gmail sunt tinute pe servere google?
   • +14 (16 voturi)    
    :) ... scenarita la romani ... (Marţi, 19 octombrie 2010, 20:10)

    simplucandgandesti [anonim] i-a raspuns lui beyond logic

    Mai trebuie sa fie cineva care are acces la acele e-mail. Plus ca fiind vorba de ~48 tabele, ar trebuie insumate intr-un singur.

    La cati 'scenaristi' exista, da Google a stiu inainte ...

    Ciuda cumva?

    Viteza era data de faptul ca au existat cel putin 2 operatori care introduceau un Proces Verbal, plus o a 3-a persona care trimitea din cand in cand e-mail. Apoi copy&paste este usor de facut dintr-un tabel in cel principal. Ca sa nu mai vorbim ca exista sumele de control scrise in tabele dinainte, pentru verificare.
    • 0 (0 voturi)    
     adica PDL a avut doar pentru aceasta operatie (Miercuri, 20 octombrie 2010, 12:25)

     vlad [anonim] i-a raspuns lui simplucandgandesti

     21706 sectii de votare *3 oameni cum zici tu =
     65118 oameni doar in sectii nu mai spunem ca e imposibil la centralizare in excel dar sa zicem


     prostii aia din SUA au investit miliarde in systemul coputerizat care da rezultatele mai incet ca PDL-ul ... nu au stiut unde sa caute ...

     mai exista cateva variante erau cumva tabelele facute dinainte ?
     • 0 (0 voturi)    
      Ce destepti sunt unii, mai ales cand inventeaza (Miercuri, 20 octombrie 2010, 13:08)

      Vlad [anonim] i-a raspuns lui vlad

      In fiecare sectie de votare fiecare partid a avut un reprezentant. Fiecare dintre acesti reprezentanti a trimis cum a fost stabilit o copie a procesul verbal la Filiala. In general acesta copie de proces verbal trebuia sa ajunga in sine la Filiala.
      In cadrul fiecarei Filiale exista echipe care trebuie sa preia copiile proceselor verbale si sa trimita mai departe, pe e-mail, la sediul central, datele in format electronic (excel).

      Acum, daca cineva vrea sa inventeze cum existau 3 oameni la fiecare sectie de votare cand este vorba de o echipa in fiecare din cele ~47 Filiale, poate sa o faca. Dar este o inventie.

      Numaratoarea paralela se face atat de partide cat si de ONG-urile care au avut reprezentati in sectiile de votare. Toate se fac in baza copiilor de procese verbale, cu echipe mai mari sau mai mici.
      Numaratoare paralela a partidelor (si ONG-uri) se face tocmai ca sa nu apara tabele false cum spui tu "anonim". Esti o persoana care gandeste "anonim", dar inventiile unui postac merg la prosti. Sunt destui pe lumea asta, stiu.
      ...

      Orice filiala de partid, indiferent de partid, poate organiza o echipa de 3-4 persoane care sa preia datele din procesele verbale si sa le trimita mai departe la centrul partidului, in format electronic. La centru ajung datele trimise de filiale, in excel, se face copy&paste si e gata centralizarea la nivel central / national. Pentru cei care nu stiu calcul tabelar o fi greu sa inteleaga, la fel pentru cei rau-voitori. Procesul (de numarare paralela) este facut de toti, unii mai incet altii mai repede. Daca exista discrepante intre numararea facuta de partidele sau ONG se pot face contestatie. Toata lumea din sectia de votare are o copie dupa procesul verbal.

      Cat despre postaci care inventeaza ca sa faca propaganda, asta este, au norma. Probabil si in viata de zi cu zi inventeaza ca sa traiasca.
  • +19 (21 voturi)    
   Nu le are cu calculatoarele (Marţi, 19 octombrie 2010, 20:23)

   cobra [anonim] i-a raspuns lui internetulanului2009

   Vântu a spus de mai multe ori că nu le are cu calculatoarele. D-aia debitează prostiile astea.
   • +2 (4 voturi)    
    Nici cu mobilele saracu... (Miercuri, 20 octombrie 2010, 10:19)

    Dianora [utilizator] i-a raspuns lui cobra

    si nici cu inteligenta emotionala!
    E ca un dinozaur din jurasic peste care a cazut cometa si nu realizeaza ca epoca lui s-a sfarsit.
  • +4 (4 voturi)    
   de ce nu... (Marţi, 19 octombrie 2010, 21:31)

   nicksone [utilizator] i-a raspuns lui internetulanului2009

   ...scanate procesele verbale cu semnaturi cu tot si trimise pe email ca atasamente?
   • +2 (4 voturi)    
    Smartering data ... (Miercuri, 20 octombrie 2010, 0:02)

    someone [anonim] i-a raspuns lui nicksone

    Pentru ca necesita un scaner. Plus, pentru a face insumarea ai nevoie de date ca cifre nu ca tiff.
    Dupa scanare, se poate face apoi prin software, cum este in cazul cecurilor la americani, care sunt mai mici totusi decat un proces verbal. Numai ca un software OCR costa.

    Daca faci cu operatori ai nevoie de un numar de oameni la sediul central care sa introduca datele din acele fisiere scanate in tabele. Se numeste smartering data. Asa ai operatorii distribuiti in teritoriu, la filiale/circumscriptii, cu PC si acces la net. Operatorii sunt voluntari, membri de partid, deci nu costa nimic.

    Plus ca acei operatori nu introduceau toate datele din proces verbal, ci doar cele despre voturile (principale) propriu zise. Totalitatea datelor din procesele verbale erau introduse intr-o alta "linie de productie" care mergea cu alta viteza fiind vorba de mai multe date.
    Important era sa ajungi la un rezultat, cu eroare de sub 0.02% cum s-a dovedit, cat mai repede. Cine isi aduce aminte, Videanu a spus ca acuratetea a fost 0.02%. Suficient.

    In final depinde ce vrei: toate datele sau viteza pentru rezultatul principal.

    ...

    Mai adauga faptul ca un document scanat este mai mare decat un fisier excel, chiar cand trimiti de pe gmail pe gmail pana uploadezi tot ia mai mult timp. Dar principalul factor este ca ai avea nevoie de operatori la sediul central. Multi intr-un singur loc.

    Ma mir ca unii nu au auzit de ... descentralizare.
    • +2 (2 voturi)    
     descentralizare... (Miercuri, 20 octombrie 2010, 1:00)

     nicksone [utilizator] i-a raspuns lui someone

     ...in acest caz presupune si folosirea factorului uman in exces , de unde si erorile / furturile intalnite. cu cat se elimina aceste posibilitati cu atat mai "curate" vor fi alegerile. in plus, centralizarea si apoi numararea in spatiu restrans si cu oameni putini insa in deplina transparentza, ar fi o idee... e adevarat, poate in detrimentul vitezei...
     • +8 (8 voturi)    
      Cine a fost in sectii de votare stie ... (Miercuri, 20 octombrie 2010, 2:01)

      Vlad [anonim] i-a raspuns lui nicksone

      Una sunt erorile si altceva sunt furturile.

      In comentariile de deasupra este vorba de "numararea" PARALELA. Astfel de "numarari" paralele se fac de toate partidele plus ONG-urile care au oameni in sectiile de votare.

      Ghilimelele sunt pentru a indica ca este vorba de numararea numai a datelor inscrise in procesele verbale, nu de tot procesul care mai cuprinde si tot ce duce la intocmirea acelor procese verbale.
      Procesele verbale se intocmesc in fiecare sectie de votare si se semneaza de reprezentantii tuturor partidelor. Cine a fost in sectie stie cum se intimpla. Copii dupa aceste procese verbale ajung si la sediile de partide pentru aceasta "numarare" paralela.

      "Numararea" oficiala, dupa procesele verbale, se face tot cu oameni si nu automat cu masini si se folosesc si chei de control (insumari) pentru a elimina erorile umane. Plus o atentie mult mai mare la introducerea datelor in tabelele oficiale. Din acestea doua (sume de control si atentia marita) rezulta viteza mult mai mica.

      Procesul este transparent cap coada. Cine nu este de acord cu datele dintr-un proces verbal depune plingere si contesta acel proces verbal. Contestatia se rezolva de judecator ... Putin probabil sa fie modificari pentru ca toti din sectia de votare au copii dupa proces verbal si buletinele de vot se pastreaza un numar de ani. Astfel se pot renumara voturile dintr-o sectie de votare ... sau mai multe sectii ...

      De aceea frauda se face aducand si platind oamenii sa voteze. Odata votat, procesul de numarare este transparent si verificabil.
      • +2 (2 voturi)    
       Subscriu la aceasta opinie! (Miercuri, 20 octombrie 2010, 11:17)

       Luk [utilizator] i-a raspuns lui Vlad

       celelalte cai de frauda (pe care le acuza toti politicienii rude cu Mama Omida) este sa inlocuiesti sacii cu voturile, sa adaugi si sa scoti voturi din saci, sa schimbi procesele verbale cu totul s.a.m.d

       Stiu si cum si-au organizat PD-L si PSD numaratorile paralele (nu-i prima data cand au folosit tehnica asta).

       Diferenta mediatica a fost ca PSD nu a fost multumit de numaratoare (ca urmare a refuzat sa faca publice rezultatele si au dat afara corespondentii de presa), iar PD-L a comunicat rezultatele.

       Frauda a fost in afara sectiilor de votare si toate partidele sunt vinovate...
  • -2 (2 voturi)    
   aham si numaratoarea cat de rapida era ? (Miercuri, 20 octombrie 2010, 12:04)

   gina [anonim] i-a raspuns lui internetulanului2009

   deci toata lumea a avut laptop + internet si in creierii muntilor . lasati bancurile.
   in SUA procesul e comuterizat si tot dureaza mai mult!
   aparent ati furat PDL-istilor si poporul va va rasplati !
   • +1 (1 vot)    
    Au numarat toate partidele (Miercuri, 20 octombrie 2010, 13:36)

    Ana [anonim] i-a raspuns lui gina

    Stii tu cum este in SUA? Ai fost vreodata in SUA?

    Acolo, in majoritatea Statelor, nu au buletin de vor ci cartele tip Hollerith care sunt trecute prin masini de numarat nu prin calculatoare. Rezultatele sunt apoi contabilizate cu calculatoare.


    Au avut numaratoare paralela toare partidele plus cateva ong-uri. Vin postacii sa calomniezi acum, nu v-ar fi rusine obrazului ... sectii de voatare in creierul muntilor? Curent, gsm si oameni care sa stie sa utilizeze calculatorul sau celularul gasesti peste tot.
 • +26 (32 voturi)    
  astia ne fac in tot felul... (Marţi, 19 octombrie 2010, 19:39)

  popcorn monta [utilizator]

  ...prosti,imbecili si acum grivei.bv tanase vino sa-ti fac un training(sa iei batista cu tine)
 • +23 (31 voturi)    
  mai vrem (Marţi, 19 octombrie 2010, 19:44)

  Marian [anonim]

  Aici Grivei...

  Acum 2 zile credeam ca sunt satul de mocirla care razbate din aceste stenograme.
  Acum vreau mai multe. Poate daca iese la suprafata toata mazga mai avem o sansa. Macar sa stim cu cine avem de-a face. Caci una e sa banuiesti si alta sa ai certitudini.
  Ca in cazul Stelian Tanase.

  Cu stima si multumiri,
  Grivei
  • +5 (9 voturi)    
   Pe aceasta cale (Miercuri, 20 octombrie 2010, 11:19)

   Luk [utilizator] i-a raspuns lui Marian

   doresc sa-i trasmit dlui Tanase ca Grivei nu se mai uita la emisiunile domniei sale.

   P.S. Chiar asa nea Tanase, il pregateai tu pe Geoana? :((

   Dizidentilor Dinescu si Tanase: treceti la hidrant!!!
 • +1 (7 voturi)    
  vai,vai (Marţi, 19 octombrie 2010, 19:46)

  ola,ola,motorola! [anonim]

  Baieti de mult sunteti "vanduti",nimic nu este etern,ce veti face oare daca se schimba "echilbrul"?.Sunteti atat de perversi incat sunt convins ca intelegeti,sau poate nu?
 • -21 (31 voturi)    
  Bravos naţiune! (Marţi, 19 octombrie 2010, 19:48)

  Radu Florea [utilizator]

  În loc să publicaţi toate stenogramele astea şi să savuraţi toate obscenităţile şi picanteriile posibile, mai bine v-aţi preocupa de faptul că ne sunt ascultate telefoanele şi convorbirile aproape ca pe vremea lui Ceauşescu. Şi mai grav este că după aceea apar în ziare (inclusiv pe HotNews.ro - ruşinică!).
  Ce legătură au părerile lui S.O.V. despre Băsescu, problemele interne din trustul Realitatea şi altele - cu acuzaţiile ce i se aduc (şi aşa-zisa justificare a interceptărilor)?
  Când o să publice alţii stenogramele convorbirilor telefonice (personale!) sau discuţiilor din redacţia HotNews o să vă amintiţi de chestia asta. Mai ales dacă îşi vor aminti şi alţii de poziţia vădit partizană a HotNews-ului în campania electorală de anul trecut. Când drepturile omului (şi democraţia, în consecinţă) sunt ameninţate - presa trebuie să reacţioneze. Momentan, aici este exact invers.
  • +22 (30 voturi)    
   Lsa dom'le (Marţi, 19 octombrie 2010, 20:23)

   bogdan [anonim] i-a raspuns lui Radu Florea

   Sa vada si Grivei cine face televiziune la realitatea.
   Astea-s pagini inestimabile de istorie.
  • +12 (20 voturi)    
   anonimule, (Marţi, 19 octombrie 2010, 20:51)

   vantul [anonim] i-a raspuns lui Radu Florea

   Ce preocupat esti de confidentialitate! Radu Florea e numele tau?
   • -4 (14 voturi)    
    Ce repede uităm... (Marţi, 19 octombrie 2010, 21:44)

    Radu Florea [utilizator] i-a raspuns lui vantul

    Întâmplător sau nu, confidenţialitatea convorbirilor personale este un atribut democratic, indiferent că e vorba de matale sau de banditu' :) de Vântu. Văd că nici ţie nu-ţi convine să-ţi vezi numele pe-aici, probabil de atâta încredere în HotNews. Şi da, ăsta e numele meu real, nu mă ascund pentru că n-are de ce să-mi fie ruşine.
    • -1 (3 voturi)    
     Lasa-i Radule ca au uitat... (Miercuri, 20 octombrie 2010, 15:30)

     Cetateanul anonim [utilizator] i-a raspuns lui Radu Florea

     Inainte de '89 ii alintam pe securisti cu porecla "ochiul si timpanul"...mai stiti de ce?
     Astia de acum au dezvoltat exact metodele fostei securitati, doar cu echipamente mai sofisticate si muuult mai scumpe (ce conteaza, noi platim).
     Daca nici asta nu-i dovada de continuitate a secu?.....
     Aia macar erau discreti, te chemau la ei si-ti puneau in fatza stenogramele in care-l vorbeai de rau pe Ceausescu...acum se dau in ziare si pe net, esti "demascat" pe tv-uri.
     Sa fie clar: daca vreau il injur in privat pe oricine, oricum, mai ales pe Basescu si ai lui.
     Nu este nici o crima, este dreptul meu de cetatean liber intr-o tara libera.
     Ziaristii au aceleasi drepturi si obligatii ca si mine, nu au legi speciale(desi au incercat unii sa le impuna).
     Daca-mi lasa hotnews comentariul, pot sa vorbesc mai colorat si mai jignitor decat in stenograme, de ce m-as ferii?
     Unde-i crima? Ca planuiau cum sa-l mai atace pe Basescu? Este dreptul oricui, nu este Dumnezeu, este doar un slujbash bugetar, care trebuie sa ma multzumeasca pe mine, cetateanul! Ca eu il platesc !
     Ti-e frica de critici? Nu intra in politica !
   • +3 (9 voturi)    
    lol (Marţi, 19 octombrie 2010, 22:02)

    Archon [anonim] i-a raspuns lui vantul

    Hahaha!

    Genial!
  • +3 (7 voturi)    
   Prostimea (Miercuri, 20 octombrie 2010, 11:50)

   Cocolina [utilizator] i-a raspuns lui Radu Florea

   apoi mai draga mai,avea dreptate vantu sa-i considere grivei...tu esti imaginea fidela.Si soacra-mea(propsd)cand o sun din Italia si ii spun cat e de cretina si manipulata de realitatea imi spune terorizata sa nu mai vb despre politica pt ca Basescu asculta convorbirile si ne baga la inchisoare pe urma!!!Socant!!!!!!!!
   Deci nu pot sa cred ca exista oameni atat de imbecili in tara asta!!!Rusine
   • -2 (2 voturi)    
    Ai plecat, dar... (Miercuri, 20 octombrie 2010, 13:12)

    Radu Florea [utilizator] i-a raspuns lui Cocolina

    Probabil ai plecat în Italia de bine ce-ţi era pe-aici... nu, Băsescu nu ascultă convorbirile lui soacră-ta pentru că soacră-ta nu e patroana unui trust de presă ostil PD-L-ului. În schimb, din spatele computerului e simplu să faci pe toţi imbecili. Drepturile omului trebuie să fie aceleaşi pentru toţi, indiferent că se numesc Vântu, Florea sau Cocolina :) Mai bine ai grijă când intri la metrou, să nu te întâlneşti cu vreun Alessio...
 • +25 (31 voturi)    
  RUSINE lui stelian tanase! (Marţi, 19 octombrie 2010, 19:51)

  IDT [utilizator]

  Nu pot sa-i mai scriu numele cu majuscule! Sper sa-si faca mea culpa. Daca mai are un dram de caracter. Dar, nu cred ca mai are! In ochii mei va ramane de acum inainte un om de nimic si un ZERO jurnalist! M-a scarbit tot ce am citit mai sus. Si cat l-am respectat! Daca de la corina ma asteptam, stiind cat il uraste pe actualul presedinte, de la el speram macar intrun dram de demnitate. Ce josnic! Sa va ia gaia, cu tot cu realitatea si mafia voastra! V-am sters din memorie.
 • +23 (29 voturi)    
  Teribil (Marţi, 19 octombrie 2010, 19:53)

  Mariana [anonim]

  Ma bucur ca au iesit aceste stenograme, trebuie sa se vada toata murdaria la lumina zilei, tot rahatul sa iasa. Si ar trebui ca acesti ziaristi sa isi ceara scuze de la români. Nu pot sa cred ca Geoana era sa castige pe muchie de cutit, si de fapt sa castige acest om. Sper sa putrezeasca langa Iuda acest SOV. De fapt, cred ca asa sunt românii, iar daca am avea un alt guvern Petru Groza, toate ar curge ca pe roate, si ne-am asasina pana si mamele. Insa astazi nu mai merge asa!
 • +23 (31 voturi)    
  Ca sa rezum... (Marţi, 19 octombrie 2010, 19:54)

  George [anonim]

  Asadar infractorul recunoaste ceea ce banuiam ca s-a intamplat (si) la alegerile parlamentare din 2008... Anume ca PSD a furat la greu. O ancheta privind furtul alegerilor de catre PSD se impune. Poate, in acest sens, institutiile statului se autosesizeaza. In rest... deja stenogramele nici nu mai conteaza. Ne confirma ceea ce, la urma urmei, stiam. Anume cardasia politico-economica intre fortele politice si moguli impotriva reformarii statului roman si a lui Basescu si PDL. Coalitia antinationala GRIVCO. Care inca functioneaza si atenteaza la siguranta nationala.

  P.S. Dodel si bomba sexy Dragotescu se devoaleaza mai bine decat daca li s-ar face o radiografie cu raze X. Niste ordinari.
  • -1 (1 vot)    
   Grivei & co (Miercuri, 20 octombrie 2010, 12:01)

   Alex [anonim] i-a raspuns lui George

   BD: Dumneavoastra ati fost vreodata la GRIVCO?
   TB: Nu!
   BD: Nici in 2004?
   TB: Sau... cred ca...cred ca am fost cand am discutat intrarea PC-ului in ... in...alianta. [....] Toata lumea stia ca m-am dus cu caciula in mana sa mai gasesc cateva voturi...

   Pai vedeti mai fratilor!? La GRIVCO nu se merge oricum, ci numai cu caciula in mana. Asa da. Acolo trebuie sa mergi ca un milog si in plus, trebuie sa stie toata lumea, nu sa aflam din stenograme.
 • +24 (30 voturi)    
  Corina, iubita mea....mami, ma auzi? (Marţi, 19 octombrie 2010, 19:58)

  Daniel [anonim]

  Porumbeilor, gugushtiucilor, ma bucur pentru voi, Corinutza imi parea asa nefericita la TV cand tuna contra lui Baselu....

  Acum vad, ca doar isi apara iubitul... Ce scumpica.

  Sa fii fericita iubita mea, si mult curaj ca o sa ai nevoie sa iti arati iar fatza la TV.

  "SOV: Cum, iubita mea?"
  • +9 (13 voturi)    
   CORY, I am sorry! (Marţi, 19 octombrie 2010, 22:58)

   sconcsul [anonim] i-a raspuns lui Daniel

   Pe aici, pe la aiud se stie ca erea odata o fata de general de secu, care facuse dreptul si apucase sa intre la un ziar. acolo, dupa ce a inceput sa presteze, vazand cat e de valoroasa, au inceput sa se bata pentru ea un mos, directorul ziarului, si un inginer stiintifico-fantastic, redactor sef. cica primul ar fi razbit pana la urma, si cand jurnalista a ramas grea a si maritat-o.trece vreme, mosu moare, se sparge buboiul, pardon ziarul. apare fatuca la realitatea. unde, de atata supt prin batista, face mastoza fibrochistica. ramanand in limbajul academic al ilustrilor despre care am scris mai sus, nu-mi ramane decat sa le urez de bine, ca prea ne-au crezut tampiti.
 • +16 (22 voturi)    
  "Supape" la radio Romania Actualitati (Marţi, 19 octombrie 2010, 20:12)

  Rosculet [anonim]

  oase Stelian Tanase si Corina Dragotescu primeau voie de la mogul sa sustina rubricile de la radio Romania actualitati in fiecare simbata si duminica la emisiunea "matinal de wk" a dlui Bassarabescu Gabriel ?
  Cred ca da si uite asa SOVintu si facea imagine prin "supape" lasate deschise si la radioul public national. Asa da, strateg. Mai avea putin si conducea , cu adevarat Rromanika noastra scumpa si draga!
  Dle Bassarabescu si dle director general Radio Romania sa avedem ce au de zis acum Dragotescu si tanase?
  • +11 (15 voturi)    
   oare cine-i mai grivei? (Marţi, 19 octombrie 2010, 21:22)

   Florin [anonim] i-a raspuns lui Rosculet

   Citest (nici macar socat) si ma gandesc, cum suntem cam toti grivei, unii mai mult, altii mai putin..

   poate si prin aparitia stenogramelor astora se incearca o manipunare (deja dam in teoria conspiratiei), totusi cred ca efectul benefic pentru noi toti va fi IMENS. o sa fie un fel de trezire la o (parte) din realitate pentru multi..

   tare mi-e frica insa ca avem memoria scurta si ca iarna si foamea o sa ne trimita iar cu mainile intinse catre psdei..

   Incerc totusi sa inteleg ce poate fi in mintea unora ca Stelian Tanase sau Dragoteasca ( ca de la sacali d-astia de 'business' d-alde Toader nu ma asteptam la altceva)...

   ( o mica paranteza, oare Dragosteasca nu provine dintr-o familie de procurori comunisti? poate spun prostii, dar daca nu, se pare ca sangele apa nu se face)

   Scenariu
   Luam niste intelectuali/jurnalisti sa zicem, destul de amarati, ca si venituri. Deodata, vine un mare bogatas si le da o gramada de bani, chipurile pentru orgoliul lui de a avea cei mai buni oameni din presa (cum se zicea la un moment dat)..

   Nu cred ca le-a trebuit mai mult de cateva luni ca sa-si dea seama ca le-ar fi ímposibil' ( ca sa vezi) sa renunte la banii aia si (chipurile) statulul, ca sa devina iar niste intelectuali/jurnalisti semi anonimi...

   Asa ca dezvolta un servilism gretos si o umilinta socanta ( pe care am observat-o la foarte romani) fata de patron/mare bogataj. Ganditi-va ca si acum daca v-ati intalni cu Vantu pe strada, tot ati avea un soi de respect si teama stranie...

   Bine, poate nu ati merge in asa hal de departe incat sa scoateti batista, dar e socant cat de usor ne lasam impresionati de bani si tupeu..

   Mi se pare ca avem o frica teribila in sange ( care vine de la perioada din comunism) si care pare sa se fi transferat in parte si la generatia care n-a prins direct perioada aceea, care ne face sa avem o frica patologica de ceea ce pare a reprezenta puterea..
   am amestecat cam multe idei, dar incercam sa-mi explic comportamente gen Tanase
 • +20 (26 voturi)    
  Deontologie te halesc! (Marţi, 19 octombrie 2010, 20:16)

  studentu [anonim]

  Halal profesor de jurnalism, stelian tanase !
 • +18 (24 voturi)    
  despre prestatia lui geoana (Marţi, 19 octombrie 2010, 20:34)

  dman [anonim]

  "si-a luat o m..e cu hidrantul"
  =))))))))))))))))))))))))))))))
  • +20 (24 voturi)    
   Saracu Geoana (Marţi, 19 octombrie 2010, 20:53)

   Kafir [anonim] i-a raspuns lui dman

   LOL.

   Exact...

   Saracu Mircea, mi-e si mila de el. O biata paiata.
   • +10 (14 voturi)    
    este ultima lovitura aplicata (Marţi, 19 octombrie 2010, 21:19)

    mar [anonim] i-a raspuns lui Kafir

    hologramei. Ca om politic si ca om in general este desfintat!!! Practic ar tb sa dovedeasca ca are demnitate si sa demisioneze, daca nu sa fie demis. Individul nu mai poate sa fie omul nr. 2 in stat.
    Reculul asupra opozitie este greu de comensurat in acest moment, mai ales ca nu realizeaza ce se intampla cu ei si in ce lumina sunt pusi de aceste stenograme. Cum vor explica aparitia zilnica pe sticla irealitatii si A3??
    Sa speram ca s-a surpat tunelul sau o parte a lui, si sobolanimea a aparut la suprafata!!
   • +11 (15 voturi)    
    Paiață? (Marţi, 19 octombrie 2010, 21:33)

    aac [utilizator] i-a raspuns lui Kafir

    Cred că te înșeli. Este al doilea om în stat: președinte de senat. Ce ironie amară.

    Cît pe ce să fie președinte de țară.
 • +18 (24 voturi)    
  sunt minori.... (Marţi, 19 octombrie 2010, 20:42)

  Paulo22 [anonim]

  Astia sunt penibili, pe bune... Auzi la eminenta cenusie vintu, ca nu se poate transmite de la 80 la suta din sectii imediat catre centru. De la dragotescu nu ma astept oricum la mai mult dar sov chipurile e foarte inteligent. Adevarul e ca nu e, deloc chiar, e doar un mafiot oportunist, mediocru intelectual.
  Bai expertii lui peshte oceanic, voi de SMS ati auzit? Era cite un pedelist cu cite un aparat extrem de sofisticat numit telefon mobil (Nokia, ptr corina) care transmitea la centru exact datele din procesul verbal. Deci, Sorinutz, exista si alta posibilitate decit dictare la telefon, se cheama SMS. Toate SMS-urile ajungeau la un numar central care, mare jmekerie, era conectat cu la un PC (calculator, ptr corina).
  Vai de lume, daca astia sint la butoanele Romaniei...
  • +2 (6 voturi)    
   Vezi mai sus, Paulo (Miercuri, 20 octombrie 2010, 0:06)

   Marin [anonim] i-a raspuns lui Paulo22

   Este explicat cu lux de amanunte mai sus intr-un post / comentariu, cum s-a facut folosind fisiere excel si adrese de e-mail pe gmail.

   Ce atata sms ...
   • +5 (7 voturi)    
    calcul tabelar si messanging (Miercuri, 20 octombrie 2010, 0:16)

    georgeb [utilizator] i-a raspuns lui Marin

    mah fisierele excel sunt folosite la nivel central si teritorial pentru centralizarea rezultatelor. Da' de la fiecare sectie rezultatele numaratorii veneau tot prin sms pana la centrul teritorial.

    dilema lui vantu era cum vine asa repede rezultatul de la cuca macaii cand aia n-au nici curent electric, daramite conexiune internet si calculator. si raspunsul este ca s-aul folosit telefoane mobile date de pdl observatorilor proprii.
   • +9 (11 voturi)    
    nu numai (Miercuri, 20 octombrie 2010, 0:56)

    Paulo22 [anonim] i-a raspuns lui Marin

    Videanu a explicat faza cu SMS-urile. La Cuca Macaii nu exista internet sau un calculator la indemina etc. Cu excel s-o fi facut in orase dar la tara exista numai acoperire gsm, atit. Daca exista si aia. Toate televiziunile folosesc acest sistem atunci cind cer telespectatorilor sa trimita nu stiu ce mesaje la un anumit numar. Toate mesajele sosesc pe un PC si de acolo se poate face orice cu ele. Daca formatul de sms e si standard atunci se poate importa in excel direct la calculatorul din sediu central. In acest fel ai in timp real situatia din tara. Asta vedea corina dragotescu la sediul pdl si nu era in stare sa-i explice lui vintu. Dar si daca intelegea tot se lovea de limitarea tehnologica a vintului (vezi si faza cu schimbatul cartelelor pre-paid si trimisul noului numar tot pe sms).
    La noi parca nici mafiotii nu au nimic cool, sunt doar niste semidocti aroganti.
    • 0 (0 voturi)    
     SMS (Miercuri, 20 octombrie 2010, 21:55)

     abba [anonim] i-a raspuns lui Paulo22

     S-a folosit tehnologia GSM cu mesaj predefint, mesaj preluat de computer => tabelul PDL-istilor. SIMPLU, MONCHER :) :)
 • +13 (19 voturi)    
  Puppeteers (Marţi, 19 octombrie 2010, 20:48)

  Q.Veta [anonim]

  Oare Marele Arhitect (Dumnezeu) apleaca urechea la acesti novici papusari, asa cum unul dintre ei lasa sa se creada?
  In orice caz, s-a devoalat si pt.increduli ca ce se vedea pe tv. era (si este in continuare) pregatit la sectia agitatorica si se servea pina la saturatie ca sa ne intre bine in creierele noastre necajite de grivei si mai necajiti. Pacat, pt. ca unii mai obisnuiam sa ne uitam, nu de alta, da' sa incercam sa ne facem o parere. Acus s-a ispravit (vorba cintecelului)!
  • -2 (2 voturi)    
   Marele arhitect (Miercuri, 20 octombrie 2010, 1:30)

   Liviu [anonim] i-a raspuns lui Q.Veta

   De cand Marele arhitect este Dumnezeu? Parca la frati era celalalt....
   • 0 (0 voturi)    
    Da (Miercuri, 20 octombrie 2010, 15:06)

    Babilou [anonim] i-a raspuns lui Liviu

    Nu, te inseli, nu e celalalt.... iti spun sigur.
 • +12 (20 voturi)    
  mafioti periculosi (Marţi, 19 octombrie 2010, 20:53)

  un roman [anonim]

  In Italia si acum exista o lupta contra mafiei dupa aproape o jumatate de secol. Noi nici nu recunoastem inca existenta acestor mafioti care de 20 de ani lupta impotriva noastra a romanilor si a romaniei. Mai mult au de partea lor multi politicieni, politai, procurori si ce este mai grav parte din justitie.
 • +7 (11 voturi)    
  Opaaaa!!!! (Marţi, 19 octombrie 2010, 21:01)

  George [anonim]

  Am aflat ca dragostea lui Geoana nu este Mihaela ci ... hidrantul. Prin urmare sa deduc ca Geoana este gay?
 • +7 (11 voturi)    
  alde grivei (Marţi, 19 octombrie 2010, 21:07)

  martianu [utilizator]

  E chiar amuzant sa citesc toate astea, serios, mai marii tarii, uite la ei, tentativa de "godfather" zis SOV are mai multe p...li pe minut in conversatii decat are un licean de clasa a 9-a. Dar el e om cult, no.

  Cat despre RTV, acolo se uita adevaratii grivei, slava domnului nu sunt unul din ei, chiar daca ar fi comic, le fac audienta si deci burta mare... asa ca mai bine nu.
 • +7 (13 voturi)    
  si cand te gandesti ca acesti (Marţi, 19 octombrie 2010, 21:11)

  mar [anonim]

  "ziarsti si moderatori" au pretentia ca au fost si sunt formatori de opinie!!! Care opinie?? Aia prin hidrant sau cea prin batista!!
  Un limbaj de cocalari de ultima speta demn de ultima traseista de la Tunari. Prostituatele cel putin practica prostitutia ca meserie, astia au fost prostituatele intelectuale ale lui Vantu. Urata duhoare emana aceste transcripturi, mirosul manipularii si al tradarii ultimilor 70 de ani.
  Astia sunt mai periculosi decat ultimii infractori ptr. ca au manipulat si spalat creiere, daca nu au fost scoliti la scola KGB-ista atunci baietii pot sa sa le faca "antrenament ptr. un mental mai bun".
 • -6 (14 voturi)    
  ... (Marţi, 19 octombrie 2010, 21:13)

  dan b [anonim]

  Nenea Tapalaga, folositi si voi mai multe proxy-uri ca sunt prea putine IP-uri fata de comment-uri... Ce dracu' bre... Inteleg sa nu-l stie pe Murdoch colegii de la casti... Dar la tehnic stiu ca-s baieti destepti... Apropo, explica-le baietilor de la casti ca nu mai vad aia 25% inapoi si consemn de cate 16 ore tot vor face... Vedeti voi, smecherilor de la centru, aia din teritoriu incep sa maraie de foame... Deh, nu toti sunt acoperiti si cu dubla sau chiar tripla remuneratie... Stiu ca nu vei accepta acest post dar nu asta e scopul ci doar acela de a-ti reaminti o stare de fapt. Stiu ca veti cadea in picioare la schimbarea de regim, stiu ca si ceilalti vor face ca astia... Dar unii vor muri on chinuri! Cineva trebuie sa fie tap ispasitor... Si prostimea oricum n-are ce pierde...
 • -9 (19 voturi)    
  Shou si panarama (Marţi, 19 octombrie 2010, 21:25)

  qfteyry [anonim]

  Dau cuiva de mancare aceste stenograme ?
  Pe mine ma intereseaza salariul meu care este cu 40% mai mic decat acum un an si sunt perspective sa se mai micsoreze, desi eu muncesc mai mult decat anul trecut, ma intereseaza siguranta locului meu de munca la care se atenteaza prin noua legislatie propusa, si nu ma intereaseaza deloc aceste hartii sau povesti , pe care nu dau nici doi bani.
  Ma intereseaza ce va fi maine, poimaine nu ce a fost in urma cu ani sau luni sau ce debiteaza unii la telefon.
  Acum aud la televizor ce prime se dau prin ministere si vad ca mie mi-au taiat 40% din venituri.
  Poate sa vorbeasca Vantu ce doreste , iar daca nu sunt de acord cu el pot sa inchid televizorul , ca nu ma obliga nimeni sa ma uit , pe mine ma intereseaza ce fac cei care-mi hotarasc mie viitorul .
  De ce au aparut acum aceste stenograme, mai bine se discutau parerile pro si contra motiunii, avantajele si dezavantajele ei pentru cetatenii tarii..
  • +11 (17 voturi)    
   d-aia suntem unde suntem (Marţi, 19 octombrie 2010, 23:54)

   Florin [anonim] i-a raspuns lui qfteyry

   ca nu vezi mai departe de stomacul tau, de grivei

   scuzabil, pe de o parte, ca deh, ai stomacul gol, de unde sa mai si gandesti.

   dar treaba e insa invers: nu gandesti, ai stomacul gol.

   daca nu-ti pasa de vantu, inchide televizorul, inchide calculatorul, nu citi. da lasa-i pe alti sa realizeze in ce tara traim. poate isi dau seama cam in ce hal am fi ajuns daca castigau altii alegerile...

   e greu cu salariul scazut, dar poate o sa te destepti un pic si sa-ti dai seama ca un salariu mai mic cu 40% e mai bun decat nici un salariu! daca chiar nu-ti ajunge, poate te destepti si mai mult si pleci in privat! dar ia in calcul ca acolo va trebui sa mai si muncesti!
  • +9 (15 voturi)    
   grivei (Miercuri, 20 octombrie 2010, 0:03)

   martianu [utilizator] i-a raspuns lui qfteyry

   Problema dumneata domnule nu este salariul, este faptul ca esti un grivei. Daca nu erai, macar intelegeai faptul ca acesti oameni, pe care dumneata nu vrei sa-i vezi la televizor, iti controleaza tie viata si salariul prin tot felul de mijloace. Spui ca te intereseaza ce-i ce-ti controleaza viitorul, dar spui ca nu te intereseaza de Vantu, chiar esti orb, chiar nu vezi ce-i in jurul tau? Esti patetic si demn de mila.
  • -7 (15 voturi)    
   ehe, te-ai prins! (Miercuri, 20 octombrie 2010, 0:04)

   yogibear [anonim] i-a raspuns lui qfteyry

   Au aparut la tanc stenogramele astea, postacii oranj scriu la doua maini, poate...poate lumea isi da seama ca ”traieste bine”!
  • +7 (11 voturi)    
   inchide-l (Miercuri, 20 octombrie 2010, 0:13)

   NewLevel [anonim] i-a raspuns lui qfteyry

   Pai eu zic sa inchizi televizorul si sa-ti gasesti al doilea job. In felul asta scapi si de o grija: nu-ti mai hotaraste nimeni viitorul.
   • -6 (10 voturi)    
    unde, praleo? (Miercuri, 20 octombrie 2010, 2:03)

    srpc [utilizator] i-a raspuns lui NewLevel

    ca preacinstita mafie portocalie a distrus economia! de unde second jobs?
  • 0 (0 voturi)    
   Viitorul ti-l hoarasti singur (Vineri, 22 octombrie 2010, 10:42)

   Dianora [utilizator] i-a raspuns lui qfteyry

   Daca nu-ti convine salariul nu te obliga nimeni sa stai acolo; te duci la privat sau lucrezi free lance. Vreo cinci milioane din noi au facut-o si nu mai stau la mila statului. D'aia se cheama capitalism. Pot sa doresc o anumita politica de la guvern dar nu astept pomana.
 • +13 (17 voturi)    
  ham-ham (Marţi, 19 octombrie 2010, 21:33)

  kairos [anonim]

  De ce au ajuns romînii să aibă cea mai mare încredere în pompieri, dintre toate instituţiile, inclusiv Biserica?

  Din cauza Hidrantului lui Geoană.
 • +6 (10 voturi)    
  personificare (Marţi, 19 octombrie 2010, 21:40)

  Olguta [utilizator]

  "Conteaza ce e dincolo de camera, ce se vede prin sticla de catre Grivei.
  Grivei este cel care se uita la televizor, adica poporul; cine s-or crede oamenii astia?multa paranoia in stenogramele astea
 • -8 (16 voturi)    
  O parere! (Marţi, 19 octombrie 2010, 22:33)

  danielush [anonim]

  Este interesant cum o agentie de stiri finantata pe bani europeni prin MDRT(ministru Elena Udrea) face rost de la Tribunalul Bucureşti de stenogramele integrale. Despre stenograme se stiau de ceva luni, dar sunt publicate in aceasta perioada.Restul e bla bla ca sa acopere incompetenta actualilor guvernanti.
  • +2 (10 voturi)    
   draga danielush (Miercuri, 20 octombrie 2010, 0:43)

   diddlyjo [utilizator] i-a raspuns lui danielush

   vantu a fost dat in judecata la sfarsitul saptamanii trecute, adica vineri. procesul si dosarul procesului (din care sunt extrase stenogramele) fiind publice, jurnalistii au avut acces la stenograme in teorie de vineri seara. asadar ele au fost publicate luni la amiaza...

   acu de ce sov a fost dat in judecata abia vinerea trecuta? pt ca procurorii care l'au trimis in judecata au trebuit sa faca un dosar cat mai solid. inca nu stim cat e de solid, dar stim ca e gros: are 5 volume...
 • +11 (15 voturi)    
  Am dependenta la stenograme (Marţi, 19 octombrie 2010, 22:41)

  ionut ionescu [anonim]

  Va rog sa nu intrerupeti publicarea stenogramelor din dosar

  am dobandit dependenta, deja.

  nevasta ma asteapta seara cu printuririle si mi le pune langa mancare, la cina. nu-mi da voie cu laptopul la masa si asta ma supara, ca nu pot sa citesc imediat si comentarile cititorilor

  inchei tot cu rugamintea sa nu intrerupeti publicarea stenogramelor!
  • -1 (5 voturi)    
   am ceva stenograme pt tine (Miercuri, 20 octombrie 2010, 10:21)

   ilie [anonim] i-a raspuns lui ionut ionescu

   de la bunica-mea. mai vorbeste ziua la telefon cu prietenele ei si pot sa o inregistrez si sa-ti trimit pe mail stenogramele.
 • +11 (15 voturi)    
  Mi-e mila de Romania (Marţi, 19 octombrie 2010, 23:02)

  Cititor anonim [anonim]

  Nu ma mira faptul ca oameni ca Vantu exista, ma mira ca o parte majora si foarte influenta din tara (politicieni, ziaristi, oameni de afaceri) este manipulata de interese meschine si este dispusa sa ii pupe mana unui escroc ca sa isi atinga obiectivele murdare. Ma intreb ce sanse mai are tarisoara asta si generatiile tinere. Ciuma e prea extinsa.
  Cat de spalati la creier pot sa fie inca o mare parte de romani care stiind si intelegand toate aceste aspecte pot inca sa mai voteze cu PSD, PNL, PC samd? Cum e posibil ca oameni ca Iliescu, Ponta, Nastase, Geoana si company sa mai aiba o influenta in Tara Romanesasca cand e atat de evident ca sunt cei mai mari sabotori ai acestei tari?

  Nu vad cum se poate scapat de astfel de lichele altfel de cum au facut-o legionarii. Nu pentru ca sa se imbogateasca lichelele astea au murit tinerii aia nevinovati acum 20 de ani. Treziti-va si luati-va soarta in mana romani! Scapati de ciuma care a napadit tara! Infundati puscariile cu ei si interziceti-le accesul la viata politica, nu mai au dreptul sa infuenteze viata urbei! Nu e dovada mai mare de tradare nationala!
  • +7 (11 voturi)    
   curaj (Miercuri, 20 octombrie 2010, 0:47)

   diddlyjo [utilizator] i-a raspuns lui Cititor anonim

   romanii s-au schimbat. pe la inceputul anilor 2000, aia nemanipulabili treceau fie de excentrici, fie de nebuni. la inceputul anilor '90, nemanipulabilii erau drogati in slujba agenturilor straine si erau chemati minerii impotriva lor.

   daca privim inapoi se vede clar ca romanii s-au schimbat mult in ultimii 10 ani. nu dispera ca nu ai de ce :) ce-a fost mai negru si mai urat a trecut.
 • +11 (17 voturi)    
  "Jurnalistii" cocalari (Marţi, 19 octombrie 2010, 23:02)

  Rares [anonim]

  Nu sunt de acord ca aceste stenograme sa apara in presa atata timp cat e un proces pe rol. DAR citindu-le, si tinand cont de credibilitatea justitiei romanesti si de amanarile interminabile ale proceselor, imi dau seama ca aceasa "oaste" a lui Vantu a actionat impotriva intereselor Romaniei prin intoxicarea opiniei publice, prin manipulare ordinara si atunci tind sa-i dau dreptate lui Basescu. Daca e adevarat, e intr-adevar o problema de SIGURANTA NATIONALA si romanii trebuie sa vada cu ochii lor, cum se spune. Oribil, Doamne cine trebuia sa ne conduca, ma ia cu fiori !
  • +2 (10 voturi)    
   procesul e public si dosarul la fel (Miercuri, 20 octombrie 2010, 0:49)

   diddlyjo [utilizator] i-a raspuns lui Rares

   si e foarte bine ca aceste info nu sunt confidentiale. abia ne dam si noi seama cum lucreaza judecatorii, cum gandesc si in ce masura isi merita salariile.
 • +13 (19 voturi)    
  vantu si generalii sri (Marţi, 19 octombrie 2010, 23:04)

  mihai palsu [anonim]

  lucram la ZIUA si prin decembrie, cu catva timp inainte de alegeri, a intrat directorul general in birou, ne-a strans la o masa si ne-a spus ca a venit de la Vantu care are informatii direct de la niste generali din SRI cu care trebuie sa i-o tragem lui Basescu cat puteam de tare, de credibilitate sau de marca nici nu se mai punea problema pentru ca oricum urma sa ne inchida, iar pe noi ne purtau cu vorba ca ne platesc in continuare si nu vor inchide. practic vantu ne-a pus sa ne asumam informatiile cumparate de el de la SRI despre basescu promitandu-ne ca ne va da banii pe care deja ni-i datora...curat borfas
 • -4 (18 voturi)    
  Daca s-a dat liber la publicarea interceptarilor (Marţi, 19 octombrie 2010, 23:15)

  hans christian andersen [anonim]

  o parte dintre noi ar fi foarte interesata de stenogramele lui Vantu in perioada in care el si postul Realitatea a sprijinit venirea la putere a actualului presedinte si a PDL-ului. Ori sa inteleg ca in acea perioada nu era subiectul interceptarilor ?
  Deasemenea ne-ar interesa ce vorbesc in privat : RIDZI , COCOS , BERCEANU , VIDEANU , FALCA , BRANZA , MIRCEA BASESCU , EBA etc ! Nu ar fi la fel de interesant ? Eu zic ca DA si odata o sa iasa si acestea la vedere , daca asta este TRENDUL ( Totalmente ilegal, servind doar manipularea si incalcand total drepturile elementare ale unor cetateni care nu se fac vinovati de absolut nimic , doar ca au stat de vorba cu cineva care este anchetat in prezent )
  • +4 (12 voturi)    
   Dar convorbirile calului Mariei Basescu nu le vrei (Miercuri, 20 octombrie 2010, 0:28)

   Misu [anonim] i-a raspuns lui hans christian andersen

   Daca SRI nu considera ca aceste convorbiri sunt impotriva sigurantei nationale, nu vor fi publicate. Unul din prietenii mei imi spunea ca atunci cand a venit in Canada s-a simtit "filat" de serviciile canadiene timp de aproape 3 luni dupa ce si-a gasit job (cercetare intr-un domeniu strategic). Nu l-a deranjat, si nu i-a fost frica, isi facea jobul, respecta contractul de confidentialitate, n-avea de ce sa-i fie frica. Sa nu crezi ca doar romanii fac asta, toate serviciile au rolul sa-si protejeze tara, punctele strategice, sa faca contraspionaj. Poti sa-l numesti si "trend" daca vrei. In ceea ce priveste "nevinovatia" lui Vantu mai reciteste art. 6 privitor la libertatea presei si apoi mai vorbim de ce-i legal si ce-i ilegal.
  • +3 (13 voturi)    
   faci pe naivul (Miercuri, 20 octombrie 2010, 0:51)

   diddlyjo [utilizator] i-a raspuns lui hans christian andersen

   nu "s-a dat liber", ci sunt informatii publice, cuprinse intr-un dosar la care publicul are acces. punct.
   • 0 (0 voturi)    
    Naiv eşti tu! (Miercuri, 20 octombrie 2010, 13:34)

    Radu Florea [utilizator] i-a raspuns lui diddlyjo

    ...dacă este aşa - şi este aşa - e cu atât mai grav. Mâine-poimâine, dacă nu-i convine cuiva de "sus", o să vedem stenogramele convorbirilor matale cu familia sau cu colegii de serviciu. Evident, dacă eşti acuzat de vreo fraudă :)
    • 0 (0 voturi)    
     foarte bine (Miercuri, 20 octombrie 2010, 13:46)

     diddlyjo [utilizator] i-a raspuns lui Radu Florea

     abia astept sa vad cine va inregistra si cine va asculta sutele de milioane de conversatii telefonice ale celor 10-15 milioane de romani care nu cer bon fiscal, care vorbesc la telefon despre miei cumparati de la tarani, despre cartofi cumparati (fara bon) de la micii producatori etc. sau astea nu sunt fraude? sau fraudele astea nu trebuie acuzate?

     cine sa inregistreze atatia mici evazionisti cati are ro?

     oare nu se' face o diferenta intre "greutatea" evaziunilor?

     bineinteles ca nu astept sa imi dai un raspuns naiv, nu esti in stare de asa ceva, prea bine intelegi lucrurile :)
     • -1 (1 vot)    
      Înţeleg destul de bine, aşa e! (Miercuri, 20 octombrie 2010, 14:11)

      Radu Florea [utilizator] i-a raspuns lui diddlyjo

      Trebuie să vezi lucrurile în ansamblu. Eu constat că iţi poate apărea în presă înregistrarea convorbirii telefonice pentru simplul fapt că ai vorbit cu Vântu. Ce legătură au chestiunile interne de la Realitatea TV (orice patron de media din lume este liber să aibă genul ăsta de discuţii cu angajaţii săi) cu dosarul lui S.O.V.? Şi de ce trebuie să fie supuse dispreţului public?
      Mi se rupe de Vântu şi dosarele lui penale, ştiu că e un bandit, ştiu că manipulează etc. însa îmi pasă teribil de cum a ajuns să se facă justiţie în România (cu discreditări publice şi "demascări" în presă). Pune la socoteală şi faptul că au fost dezvăluite chestiuni interne din trustul Realitatea ce n-au absolut nici o legatură cu dosarul penal al lui S.O.V. - şi angajaţii de acolo au tot dreptul să dea statul în judecată pentru că asta le afectează ratingul, vânzarile de publicitate şi, mai ales, cariera...
      Sigur, stenogramele sunt picante şi savuroase... dar sunt o probă solidă de nerespectare a drepturilor omului. Cel puţin din acest motiv, refuz să le citesc.
 • +8 (14 voturi)    
  despre dinescu... (Marţi, 19 octombrie 2010, 23:36)

  tt [anonim]

  ...nu auzim nimic? Ar putea fi interesant, pana la urma realiza emisiune cu tanase.
  • +3 (9 voturi)    
   porumbelul ot Slobozia (Miercuri, 20 octombrie 2010, 0:31)

   hatru [utilizator] i-a raspuns lui tt

   Nu avea batista, conform traditiei etniei.De aia nu apare!
 • +8 (14 voturi)    
  de ce sunt bune stenogramele???... (Miercuri, 20 octombrie 2010, 0:02)

  golanas mijlociu [anonim]

  pentru ca sa nu votam politicieni marioneta. Intre un politician care face ce-l taie capul si unul care face ce-i cere mogulul nu exista termen de comparatie. Sluga mogulului poate fi plina de calitati, dar acestea nu-i vor folosi in decizia politica (mai degraba, i-ar folosi o batista). Un politician care nu este marioneta, chiar daca e limitat, e macar relativ transparent pentru un alegator. E foarte important ca cetateanul de rand, sa stie ca politicianul ales, va lua decizii dictate de crezul si constiinta lui (si nu de convorbiri telefonice).
 • +12 (18 voturi)    
  Despre Grivei (Miercuri, 20 octombrie 2010, 0:08)

  Vali [anonim]

  Stenogramele de fata dovedesc si celor care mai aveau o unda de neincredere, cat de aliniate sunt majoritatea publicatiilor si canalelor media la viziunile despotilor lor "luminati". Daca in anii '90 manipularea prin presa era una relativ grosolana, astazi ea are loc in modalitati mult mai rafinate si mai perfide.

  De aceea as recomanda consumatorului de presa roman sa se informeze din cat mai multe surse si sa incerce sa filtreze prin propria gandire ceea ce i se serveste pe "hartie" sau pe "sticla".

  Nu de alta, dar oameni precum SOV sau Stelian Tanase ii considera pe majoritatea romanilor o masa de manevra si un soi de Grivei (avand un licar de inteligenta in priviri, dar gata sa linga mana stapanului si sa execute comenzile lui).
  • +7 (13 voturi)    
   Comentariu sters de utilizator (Miercuri, 20 octombrie 2010, 1:53)

   [anonim] i-a raspuns lui Vali

 • +7 (15 voturi)    
  ... (Miercuri, 20 octombrie 2010, 0:30)

  Aph [anonim]

  Oh, Doamne! Am scapat la mustata, ca daca ajungea Geoana presedinte era vai de copiii nostri...
 • +8 (12 voturi)    
  servicii (Miercuri, 20 octombrie 2010, 1:19)

  masteryodda [utilizator]

  Vîntu-Cornel Nistorescu: „Se pare că americanilor nu le-a prea convenit vizita lu’ ăsta la Moscova“ (4 decembrie 2009)

  „S.O. Vîntu: Cornel, ăsta este un... Alegerile astea nu au fost jucate de Băsescu contra Geoană. Au fost jucate de serviciile secrete, este un joc al serviciilor secrete, prietene. Ăsta e tipul de joc, de aia trebuie să fiu extraordinar de prudent. Nu am de unde să ştiu ce golănie. Mi-au trimis oameni acasă, să mă oblige cu tot felul de chestii, cu unele, cu altele...
  C. Nistorescu: Dar care dracu’ joacă, domnule? Ale noastre plus care?! Ruşii, americanii?
  S.O. Vîntu: Se pare că şi americanii le-au dat o mână de ajutor.
  C. Nistorescu: Aoleu, băga-mi-aş picioarele!
  S.O. Vîntu: Se pare că americanilor nu le-a prea convenit vizita lu’ ăsta la Moscova, pe care nu le-a raportat-o nici lor. Şi-atunci se pare că îl sprijină pe licurici. Ăsta e un joc al serviciilor secrete de sus până jos, tu nu vezi?
  C. Nistorescu: Te anunţ că am început să aud că circulă în oraş zvonul că tu l-ai băgat pe ăsta în bălării.
  S.O. Vîntu: Ei, rahat!
  C. Nistorescu: Domnule, eu îţi spun ce se aude vorbind, un semnal ca atare.“

  Citeşte mai mult: http://badeadan.blogspot.com/#ixzz12qVBwJyy
  Under Creative Commons License: Attribution
 • +7 (13 voturi)    
  Toa'su Dinescu, permiteti sa raportez.. (Miercuri, 20 octombrie 2010, 1:45)

  Marius [anonim]

  Tov. SOV si-a dat m..e cu hidrantul!

  El a incercat cu batista da' i-a scapat din gura s'acum nu poa sa mai spuna "Sar'mina pentru masa" ca n'are dinti si limba e cam lunga.

  D'a io zic ca are gingii moi si po'a s-o duca pina la capat, ca nici io nu mai tin mult la perversiuni.

  Traiasca 'telectualul SOV si sosia sa (dumneavoastra)
 • +6 (12 voturi)    
  Stelian Tanase face emisiuni pentru grivei (Miercuri, 20 octombrie 2010, 8:47)

  misu [anonim]

  Marele istoric Stelian Tanase face emisiuni pentru grivei. Si are dreptate.
 • -7 (17 voturi)    
  Tapalaga =jurist pe puncte! (Miercuri, 20 octombrie 2010, 8:57)

  Arthur [anonim]

  Un jurist ,e adevarat fost procuror si basescian pe deasupra,ca dl. Tapalaga,ar fi putut sa semnaleze o ilegalitate crasa inainte de publicarea acestor stenograme : convorbirile lui SOV cu persoane neimplicate penal in dosar e ilegala! Probabil ca in mintea lui Tapalaga orice actiune impotriva dusmanilor lui Base e legala,dar asta nu dovedeste decat lipsa lui de profesionalism si obedienta penibila aratata de asazisii "intelectuali" ai lui Zeus.
  PS
  Dosarul e depus la tribunal ,dar e public numai pentru documentele care privesc direct cazul. Convorbirile cu persoane neimplicate penal nu sunt publice ,conform legii! Dar ce legea pentru "jucatorii" lui Base?
  Si de fapt cu ce ajuta judecarea lui SOV pe cie 270.000 de pierzatori la FNI? Caci "procurorii" tip Tapalaga nu l-au putut dovedi nici pana acum ,desi se stie ca Popa ii ducea saci cu bani,asa ca mai simplu e sa faci justitie dupa ureche la ziar decat sa fi profesionist si sa dovedesti infractorii.
  • +3 (9 voturi)    
   De unde pana unde justitie pe net? (Miercuri, 20 octombrie 2010, 9:16)

   Popa [anonim] i-a raspuns lui Arthur

   Ti-e ciuda ca se stringe latul?

   Vrei ca judecatorii sa fi decis in cazul FNI in baza declaratiilor unor martori care au fugit din tara?

   Despre ilegalitate de ce nu dai articol din legea care spui ca este incalcata?
   Libertatea presei este numai pentru a injura la Antene, OTV si iRealitatea TV?

   Cu ce ajuta pe cei de la FNI? Sa nu mai indrazneasca altul gen SOV sa faca o schema din aceeasta. Sau mai vrei sa exista escroci care sa scape, sa inteleg. Prosteala pe fata cu alte cuvinte.
  • +2 (8 voturi)    
   Cat tupeu! (Miercuri, 20 octombrie 2010, 9:31)

   Maria [anonim] i-a raspuns lui Arthur

   "... nu l-au putut dovedi nici pana acum ,desi se stie ca Popa ii ducea saci cu bani,asa ca mai simplu e sa faci justitie dupa ureche la ziar ..."

   Deci, desi se stie ca ducea saci cu bani, nu este condamnat de justitie. De vina pentru asta ar fi cei care au incercat, procurorii, si nu cei care s-au sustras justitie, fugind din tara, platind judecatori, avocati si parlamentari sa faca legi strimbe cu portite ... Cat tupeu pot sa aiba unii, sa scape de consecintele unor infractiuni si apoi sa dea vina pentru aceasta pe cei care au incercat sa faca justitie.

   La fel cum fac altii care dupa ce fura de la stat dau vina pe stat cum ca este slab. Ca statul are angajati care nu-si fac treaba desi tot el este cel care da spaga ca acei angajati sa nu-si faca treaba. Iar cand vine vorba de reformarea statului se asociaza cu oricine se impotriveste reformarii, asta ca sa ramna statul slab si sa pota fura in continuare!
   • -1 (1 vot)    
    Fanatismul va intoxica! (Miercuri, 20 octombrie 2010, 13:06)

    Arthur [anonim] i-a raspuns lui Maria

    Nu stiu daca aveti vreo apreciere pentru sistemul judiciar ,dar in comparatie cu al nostru este la distanta dintre democratie si dictatura! Chestia asta cu incercatul si nereusitul din cauza.......,merge la Basescu de cand a intrat in politica ,dar la un procuror profesionist nu tine. ca tot vorbeam de state,acolo un procuror care zice ca are mai putine condamnari decat concurentul ,pentru ca i-au fugit infractorii sau martorii,nu este ales nici usier la Procuratura,caci nu de asta il platesc contribuabilii. Asta bine inteles daca nu aveti o pasiune ciudata pentru impotenti! Tot datorita 'profesionalismului'tapalagilor macovisti" pierdem pe banda rulanta procese la Haga si de platit platesc TOTI contribuabilii nu numai fanaticii basescieni .Iar eu nu mai vreau sa platesc.Cu astia Al Capone isi crestea nepotii pana la adanci batranete (ca si SOV sau Nastase de altfel) si ei tot mari procurori s-ar fi considerat.
    PS
    De stiut se stia ca se fura bani si se va inchide fondul caci,in functie de relatii ,au aflat o serie de "baieti destepti" inclusiv Basescu si Berceanu si si-au retras banii,inmultiti ! Este inca simplu ca sa se ia lista cu cei care au retras in ultimile zile ale fondului si sa se afle filiera pe care au aflat si astfel se ajungea implicit la SOV,dar pentru asta trebuie sa ai minte si cojones.Nu s-a gasit nici-un procuror de acest fel sau daca a indraznit vreunul a fost schimbat de urgenta.
    Altfel,la injuraturi marinaresti ,nu raspund!
    • 0 (0 voturi)    
     esti din familia Costiniu? (Miercuri, 20 octombrie 2010, 16:40)

     diddlyjo [utilizator] i-a raspuns lui Arthur

     sau fratele lui Cristian Jipa? prea stii tu bine cum sta treaba cu procurorii care nu lucreaza bine...
  • +1 (7 voturi)    
   LINISTE GRIVEI !! (Miercuri, 20 octombrie 2010, 9:43)

   ov [anonim] i-a raspuns lui Arthur

   ..... grivei, treci in cusca!
  • -1 (7 voturi)    
   pai s-a jucat la mai multe niveluri.. (Miercuri, 20 octombrie 2010, 10:37)

   Dianora [utilizator] i-a raspuns lui Arthur

   .. si mogulii in prostia lor ingamfata i-au facut servicii lui Basescu fara sa vrea.
 • +3 (11 voturi)    
  Un ``imbecil`` (Miercuri, 20 octombrie 2010, 9:39)

  Dan [anonim]

  Fac parte din categoria de ``imbecili``care au inteles marea manipulare a celor doua trusturi de presa...si ma bucur ! Prin aceste stenograme se confirma ceea ce stiam ca se intampla si e pacat de oameni pe care inainte ii urmaream iar acum nu pot fi decat dispretuiti.Ceea ce mi se pare grav este afirmatia prin care se recunoaste TRUCAREA alegerilor din 2008 de catre PSD.Sa incercam scenarii istorice- ce ar fi fost daca nu era asa,daca PSD avea mai putini parlamentari ?Poate mai multa stabilitate,poate nu aveam trei luni fara guvern in 2008 si nu pierdeam transa de la FMI (intarziata atunci) poate alte scenarii in lupta cu criza,poate.........E trist pentru noi si iata cui trebuie sa multumim. As dori sa apara si stenogramele discutiilor cu politicienii.
 • -2 (6 voturi)    
  Okidoki (Miercuri, 20 octombrie 2010, 9:44)

  zozo [anonim]

  S-a fabricat dosarul (legal, ilegal nu mai conteaza, oricum SOV merita la mititica), s-au publicat stenogramele (fara dosar nu se puteau, e justificarea perfecta, nu ?), am vazut circul, am vazut elefantii si maimutele, am priceput ca astia sunt ticalosi (ceilalti nu sunt, normal) . Dar oleaca de treaba mai facem ?
  • 0 (6 voturi)    
   Asa, asa ... altele sunt problemele acum (Miercuri, 20 octombrie 2010, 10:29)

   Mari [anonim] i-a raspuns lui zozo

   Cum bine spune tov. Iliescu "aste e mai important acum?", cand lumea moare de foame, nu are loc de munca, ce nevoie avem de circ?

   Sa ne ocupam cu prioritate de nevoile oamenilor nu de justitie, eventual sa nu ne ocupam deloc de justitie. De ce atat scandal cu stenogramele cand lumea o duce atat de rau? Adica sa schimbam subiectul, sa ne facem ca ne pasa de cei multi si oropsiti. Numai ca trebuie sa ne pese si de justitie nu numai de cei saraci si asta in acelasi timp.
   Daca nu o facem inseamna ca suntem saraci la minte, dupa cum implica indemnul ilescian de a nu ne preocupa de justitie in acelasi timp cu altele.

   Suntem in stare sa gandim, sa abordam si justitie si probleme economice si probleme sociale. In acelasi timp. Inclusiv sa muncim in mediul privat, nu la postat la norma pe forumuri.
  • +1 (1 vot)    
   Da, e razbel (Miercuri, 20 octombrie 2010, 12:11)

   ion [anonim] i-a raspuns lui zozo

   zozo draga, ai oarecare dreptate. aici e un razbel. baselu a incasat pumni peste ochi de mai bine de trei ani. acum a dat si el cu brandu, dar a dat al dracu de tare, de i-au sarit dintii in gura lui Vantu@Co.

   ok, sa trecem si la treaba. ce sa o mai lungim, situatia e imputita rau in Ro si e mult de treaba. Si e vorba de treburi imputzite, treburi amanate de cel putin 5 ani, daca nu mai de demult, si treburi cu care cea mai mare parte din populatia nu e de acord. Totul porneste de la reducerea deficitului bugetar urias. Asta inseamna reduceri la pensii, reduceri la salarii, taieri de ajutoare, strangerea surubului la pensionari, la concedii medicale, la evitarea platii de taxe etc. etc etc Si vezi cum urla lumea la asa ceva.

   Astia de sunt acum la putere sunt destul de idioti, dar, scremut-chinuit, au impins in fata neste legi, de care cam avem nevoie, vezi defictul de mai sus: legea salarizarii unitare si legea reformarii sistemului de pensii. Plus ordonantele prin care au taiat salariile in bugetar. Cu barda, orbeste, prosteste, dar le-au taiat. Adica au facut treburile nasoale care erau de facut.

   Acum, mai asteapta si Base@Co un suport cat de cat de la media pentru a explica "boborul" situatia
   nasoala in care suntem (nu ca si ei sunt destul de idioti incat, ca nu pot sa explice singuri, nici macar in studiorile prietene). Ori in loc de o relaxare a trusturilor "prietene" dupa alegeri, ce se vede? Pai o incrancenare si mai mare. Plus un populism gretos: vrei sa reduci pensie, hopa la tv cu un pensionar mort de foame cu pensia de 200 de lei. Si tot asa. Vrei sa reduci o cheltuiala, hop si un contract cu frunza prezentat la modul: ia uite pe ce cheltuie astai banii, cand voi muriti de foame.

   Cum nu se prevede niciun armistitiu, razbelul o sa continue.

   Sa speram ca, si in conditiile astea, base&Co o sa reuseasca sa reduca deficitul asta. Ca e cam naspa sa platim zeci de ani de aici incolo imprumuturi consumate pentru pensii si salarii.
   • 0 (0 voturi)    
    Ca e cam naspa sa platim zeci de ani de aici incol (Joi, 21 octombrie 2010, 0:38)

    gicu [anonim] i-a raspuns lui ion

    ..pai..o sa le cam platiti..fa-ti un calcul,lunar,anual,samd si multumeste-i lu' base..la mai mare
    • 0 (0 voturi)    
     Sa multumim cui a angajat bugetarii (Vineri, 22 octombrie 2010, 10:49)

     Dianora [utilizator] i-a raspuns lui gicu

     si a adus pensiile la un nivel nesustenabil. Adica sa multumim cui a facut gaurile din buget ( si vad ca pregatesc altele si mai mari) nu celor care de bine de rau incearca sa le plateasca.
 • -1 (9 voturi)    
  se intoarce roata intr-o zi! (Miercuri, 20 octombrie 2010, 9:52)

  kitto [utilizator]

  la un moment dat se intoarce roata..
  pdl nu va fi vesnic la guvernare..
  si atunci sa te tii cand o sa-i alerge psd-ul pe cei din pdl..

  sunt pentru alternanta la putere..!
 • +3 (9 voturi)    
  Am avut mare incredere... (Miercuri, 20 octombrie 2010, 10:01)

  Liliana [anonim]

  Am avut mare incredere in dl. Stelian Tanase, deoarece il cunosc din piata Universitatii, dar sunt complet oripilata ca lucreaza pentru un mafiot care distruge sistematic mental pe romani. Un exemplu negativ , pentru tineri de imbogatire ilicit si limbaj de puscarias.
 • +4 (10 voturi)    
  SA FACA FILM (Miercuri, 20 octombrie 2010, 10:03)

  relu matriteru [anonim]

  Ce a facut nea SOV e film de super actiune. Oamenii Presedintelui e Pepsi. Dar intrebare maxima: daca nu iesea Baselu prezident, la ce nivel de influenta ajungea neica SOV astazi cu un Geoana prezident? Ce aveam astazi in tara si in ce hal eram daca SOV conducea tara asta? Ca daca nu iesea Baselu prezident, SOV conducea tara din vila lui din Paris, strada Paris. Ganditi-va!
  • +2 (8 voturi)    
   oarecum simplu (Miercuri, 20 octombrie 2010, 10:27)

   masteryodda [utilizator] i-a raspuns lui relu matriteru

   gandeste-te putin: marioneta Johannis care in schimbul inchiderii dosarelor penale aflate pe rol juca teleghidat, voicu la interne cu mitica iliescu la servicii, lidia barbulescu ministerul justitiei sau de ce nu, chiar Costiniu el. Pe infrastructura Orban ca data trecuta nu i-a iesit complet pasenta etc
 • 0 (6 voturi)    
  "prostitutia intelectuala" SRL (Miercuri, 20 octombrie 2010, 10:08)

  silvia [anonim]

  SOV a infiintat aceasta firma in care a "reusit" sa ii decanteze pe "intelectuali" , ei cazand in "plasa" !!!!
  Ca el , sunt multi altii care demonstreaza MODUL cum au devenit "prosperi" in aceasta tara iar marea majoritate a populatiei se zbate in mocirla !!!
  Acum noi "prostimea" (asa suntem considerati de un SOV & Comp ), ar trebui cel putin dupa 20 ani sa intelegem cat am fost de prostiti cu televizorul , MANIPULATI si cretini ca am sperat dupa 1989 ca vechii comunisti , securisi vor ramane in istoria lui ceasca si nu vom mai auzi de ei ! Gresit ,au fost incurajati de la Iliescu putere , lasati sa se dezvolte si de 20 ani ne tot fac !!! Ideea este ca suntem lasi , a ramas o mana de oameni care mai lupta sa ii demaste pe acesti jegosi iar noi stam si privim ca la un serial !!! Chiar nu mai avem puterea sa gandim pozitiv pentru noi ?? Chiar suntem handicapati mintal ???
 • +1 (7 voturi)    
  Din surse sigure (Miercuri, 20 octombrie 2010, 10:08)

  hotnewsfil [utilizator]

  Circula informatia ca patronul SOV nu l-a invitat numai pe Basescu "sa ii faca placearea, dupa care sa ii multumeasca pentru masa".
  Asemenea indemnuri sunt adresate de mogul si servitorilor 'de lux', angajati de el : Hurezeanu, Tanase, Tatulici, Buscu, etc.
  La inceput, servitorii au ramas fara replica dar, cu timpul, s-au tabacit, au devenit insensibili, au intrat in atmosfera, au adoptat si ei limbajul colorat al stapanului lor, fiind rasplatiti cu salarii imense, de multe mii de euro pe luna, ca orice prostituata de lux ("banii n-au miros").
  Acesti bravi servitori au luat vorbele de duh ale omului de cultura SOV (asa l-a calificat Mircea Dinescu) drept mangaieri, drept incurajari pentru lupta grea pentru care erau angajati : 'lupta cu Basescu, distrugerea acestuia, cel putin politic'.
  Zilele trecute, asteptand sa intru la un proces, am prins un fragment dintr-o discutie pe ton ridicat, dintre doua doamne avocat, aflate prin preajma, invesmantate in roba specifica profesiei lor. Una dintre ele spunea (referindu-se la recentele stenograme) : "Ce lichelute sunt Stelian Tanase, Emil Hurezeanu, Tatulici". Cealalta i-a replicat taios "Nu sunt lichelute, sunt lichele ordinare".
 • 0 (8 voturi)    
  mi se rupe de vantu, (Miercuri, 20 octombrie 2010, 10:14)

  goodgirlgonemad [utilizator]

  oricum toti sunt o apa si-un pamant. probabil peste alti nu stiu cati ani o sa auzim ce vorbea basescu cu boc, udrea, videanu, anastase etc.
  prea putin ma intereseaza ce balmajeau aia intre ei, pentru ca nu din cauza balmajelii lor s-a afundat romania si mai tare in rahat.
 • +2 (8 voturi)    
  ce s-a dorit de fapt (Miercuri, 20 octombrie 2010, 10:17)

  realnick [anonim]

  S-a dorit ca prin aceste stenograme sa destupe un pic mintile indoctrinatilor, lucru pe care PSD ul nu l-a vrut niciodata.Nu e un lucru frumos,dar e sanatos sa dai in presa convorbirile acestor nenorociti.Lumea trebuie sa stie ca acesti "formatori de opinie" n-au nicio treaba cu bunastarea si aflarea adevarului.Totul este manipulare.Era bine ca lumea sa discearna de la sine ca astia ne mint si ne fura pe fata dar pana la urma solutia a fost publicarea stenogramelor.Lumea trebuie sa stie ca s-a furat cu banu' jos la alegeri(de la 1mil la 10) ca locurile de senatori si deputati sunt platite (de la 1 mld la 3mld) ca in psd intra lumea ca sa faca "politica" doar ptr avantaje materiale imense(case,afaceri,terenuri,functii inalte)Din pacate au obtinut ce si-au dorit ..sclavia mentala.E timpul unei manifestari impotriva Realitatea si Antena.Cei care simt asta..si sunt destui,ar trebui sa iasa in strada.Cineva o sa dea manifestatiile pe post (tvr, PRO TV, B1) si intr-un fel sau altul vom schimba gandirea oamenilor mai simpli.
 • +1 (7 voturi)    
  rusine vintu (Miercuri, 20 octombrie 2010, 10:21)

  anouky [anonim]

  sa iti fie rusine domnule vintu> abia acum intelegem si noi cum merge treaba si care a fost implicarea dvs alaturi de psd
 • +3 (9 voturi)    
  asta e realitatea (Miercuri, 20 octombrie 2010, 10:23)

  spartacus [anonim]

  asta e realitatea! atat tv cat si cea din spatele mogulului! asa ceva nu se poate!!!! sa ai la degetul mic toti mogulasii de la realitatea tv si sa-i invarti pe toti impotriva lui basescu doar pentru a face business...prezentatorii se dau mari intelectuali, vizionari, lideri de opinie si obiectivi....niste porci in frunte cu scroafa de vantu! rezista base!
 • +1 (7 voturi)    
  O DULCEATZA DE COMENTARIU (Miercuri, 20 octombrie 2010, 10:23)

  urbanie [anonim]

  Aici Grivei...

  Acum 2 zile credeam ca sunt satul de mocirla care razbate din aceste stenograme.
  Acum vreau mai multe. Poate daca iese la suprafata toata mazga mai avem o sansa. Macar sa stim cu cine avem de-a face. Caci una e sa banuiesti si alta sa ai certitudini.
  Ca in cazul Stelian Tanase.

  Cu stima si multumiri,
  Grivei
 • +1 (7 voturi)    
  manipulare (Miercuri, 20 octombrie 2010, 10:26)

  indignat [anonim]

  Cine are minte stie ca Trusturile lui Vantu si Voiculescu nu fac altceva decat sa manipuleze oameni prin alti oameni de o calitate penibila numiti artificial jurnalisti.

  Sa se uite chinezii la voi , poata aia nu vad evidentul !
 • +2 (6 voturi)    
  un mogul (Miercuri, 20 octombrie 2010, 10:31)

  costix [anonim]

  un mogul a furat banii romanilor prin fni si si-a facut televiziune. intr-o zi, orbit de blestemul poliomielitei si urandul pe dumnezeu a decis sa se razbune pe romani. Si le-a furat banii apoi pe ce au votat romanii:pe presedintele cel mai popular.mai intai l-a suspendat si romani i-au dat o lectie mogulului, vazand k nu are succes, plateste cu bani grei acei "intelectuali si lideri de opinie" sa-l termine pe presedinte, fiind totul un joc bazat pe ura!!!! a trucat casete, a mintit, plateste lingai si asa mai departe! concluzia mea e urmatarea: romanii sunt mai destepti decat vantu si tot trustu lui la un loc!
 • -2 (10 voturi)    
  dosar public - aiurea (Miercuri, 20 octombrie 2010, 10:34)

  jj bkl [anonim]

  voi, cei de la hotnews, mintiti lumea cu nerusinare. DOSARELE DE INSTANTA NU SUNT PUBLICE. au acces la ele partile si alte persoane interesate, pe baza unei cereri depuse la registratura instantei. pentru ca stiu cum lucreaza oamenii de la registraturi si de la arhive, banuiesc ca, pentru cateva milioane, v-au dat tot ce ati dorit din dosarul lui sov. sedintele de judecata sunt publice, fiind permisa prezenta oricarei persoane. DOSARELE NU SUNT INSA PUBLICE.
  • +4 (8 voturi)    
   Presa este libera numai la Antene si iRealitatea? (Miercuri, 20 octombrie 2010, 10:51)

   George [anonim] i-a raspuns lui jj bkl

   Se stringe latul!!!!! Are sa fie adus Popa in tara.

   Cand este vorba de gunoiul PSD - SOV presa nu are voi sa fie libera, numai cand injura si insulta cei de la Antene si iRealitatea ...

   Cat tupeu pot sa aiba unii, sa loveasca, fure, minta si apoi sa dea vina pe altii, cum faceau comunistii. Cum fac comunistii inca, pentru ca in PSD tot Iliescu - Nastase - Ponta conduc.
  • +4 (8 voturi)    
   fraiere (Miercuri, 20 octombrie 2010, 11:06)

   ionut i [anonim] i-a raspuns lui jj bkl

   sunt publice

   iti alegi ce pagini vrei si platesti xeroxarea lor

   pretul e ca la orice copiator din oras

   simplu si democratic

   ieri erau o multime de jurnalisti care asteptau la coada sa copieze cate ceva din dosar
  • +2 (6 voturi)    
   mai conteaza?! (Miercuri, 20 octombrie 2010, 11:22)

   alan [utilizator] i-a raspuns lui jj bkl

   Da cand cei din "organizatie" iRTV prezentau casete,trucate sau nu,povesti cu trafic de armament si "terorism" asumate de Nastasiu,SRS si alti "asumatori" prin batista,atunci nu era "nerusinare",atunci era morala treaba?!Doar pentru ca niste facaturi sant repetate luni la rind pe cele doua "organizatii" media de catre o armata de "ostasi",siempre aceeasi,"palcuri,cete" de la o latrina la alta,nu inseamna ca este si moral.Rusiniiica!!!
   Alooooo!!!Organizatia,batistele la control!!!!
 • 0 (6 voturi)    
  Dati cu pietre acum... (Miercuri, 20 octombrie 2010, 10:47)

  SOW [anonim]

  ...,dar sunteti tare multi care ati votat cu Geoana the Puppet! Ciocu' mic! Bate VANTU asta cum vrea el in Romanica:)))
  • -2 (2 voturi)    
   PDL la 2% (Miercuri, 20 octombrie 2010, 12:57)

   willy [anonim] i-a raspuns lui SOW

   :) la revedere drum bun sunteti niste incompetenti.
 • +2 (6 voturi)    
  Corina Dragotescu... si ceilalti (Miercuri, 20 octombrie 2010, 10:50)

  Duve [anonim]

  Iubita mea, iubirea mea, iubito... Poate ca nu sunt decat niste simple cuvinte dar care imi provoaca greata, in contextul asta... Te duc cu gandul la gateli, la decolteuri... in timp ce noi incercam disperati sa aflam ce se afla in dosul acestei valve... Dar ce aflam? Niste oameni pe care ii crezi rezonabili, care hotarasc pentru noi, care invart tara si o reprezinta ... si-o baga si si-o scot ca la usa cortului...
  Halal tara!
 • +2 (6 voturi)    
  stenograme (Miercuri, 20 octombrie 2010, 10:50)

  bc [anonim]

  atentie cei p-latiti pt a lupta contra democratiei. veti fi amintiti in istorie. cum pot lupta jurnalisti -dealtfel bine cotati- impotriva democratiei ? deh. banul e ochiul dracului. da, se poate spune si asa. ma intreb insa. voi chiar nu aveti crezul democratiei ? ce va promis vintu si voiculescu. cred ca toti cei de aceeasi teapa au in arborele genealogic legaturi stranse cu comunistii. din punctul meu de vedere sunteti niste otrepe.
 • +1 (5 voturi)    
  intr-o lume nebuna,nebuna... (Miercuri, 20 octombrie 2010, 11:01)

  agora [anonim]

  Ma gandeam ce ar fi daca la noi ar exista pedeapsa cu ...moartea ...Dar mi-a trecut repede ideea ca la asa corupti te miri cine ar fi condamnat la moarte .....
 • +4 (8 voturi)    
  boicotati Realitatea,Antenele, ... (Miercuri, 20 octombrie 2010, 11:11)

  fane [anonim]

  daca ma intalnesc face to face cu vantu,Tanase,etc.. le dau cel putin doua flegme intre ochi, jegosii si imputitii dracului.....
  • -3 (5 voturi)    
   sper ca glumesti (Miercuri, 20 octombrie 2010, 11:33)

   radu [anonim] i-a raspuns lui fane

   din cauza unor vorbe? esti un om irational,periculos, esti in stare sa "pui botul" la toate stirile senzationale care sunt saptamana de saptamana la tv. ai o viata plictisitoare...
 • 0 (6 voturi)    
  doasr public-aiurea seamana a caterinca (Miercuri, 20 octombrie 2010, 11:18)

  flo [anonim]

  Cred ca Mirciulica Badica se indreapta vertiginos spre groapa cu lei :) lol
 • -4 (8 voturi)    
  Salu Tare (Miercuri, 20 octombrie 2010, 11:22)

  Una [anonim]

  Bravo SOV.. Sa mor daca nu incepe sa-mi placa baiatul asta.. Da., voi chiar nu va prindeti cat au furat astia si SOV cu toata gasca a incercat sa le mai puna cate o piedica, dar din pacate.. nu prea i-a iesit???
  SOV tata.. lupta-te cu ei acuma, ca e pacat sa-i lasi.. Ok, ai furat si tu.. te-ai rotunjit bine pe spatele unor amarati.. dar acuma ai sansa sa-ti speli pacatele fata de oamenii pagubiti. Scapa-ne de imbecilii astia!! Ajuta-ne sa terminam cu ei!
  BRAVO SOV CA AI INCERCAT SA-I PUI PIEDICA LU' ZEUS!!! BRAVO!!
 • +3 (7 voturi)    
  anti SOV (Miercuri, 20 octombrie 2010, 11:26)

  alexa06 [anonim]

  cum sa nu se vrea daramarea guvernului boc , daca a atacat mogulii...SOV a ajuns in arest abia acum desi ar fi treuit inchis de mult. el da ordine si platesc altii pt el. dar cand ai bani se pare ca iti permiti prin propriul trust media atacarea puterii actuale!
 • 0 (6 voturi)    
  Secu si piesele de teatru (Miercuri, 20 octombrie 2010, 11:37)

  bad_apples [anonim]

  Oare din toti postacii de aici nu exista unul care sa inteleaga ca asta este doar o piesa de teatru. Daca inainte a fost vremea lui Patriciu, Voiculescu sau altii care s-au mai perindat, acum este vremea lui Vantu sa fie marioneta folosita.
  Oricum pot paria cu oricine ca anul viitor subiectul nu va mai avea importanta si va fi "clasat" iar domnul Vantu isi va desfasura "afacerile" mai departe.

  Secu e mandria tarii.
  • +4 (4 voturi)    
   Este teatru, desigur (Miercuri, 20 octombrie 2010, 12:11)

   Viorel [anonim] i-a raspuns lui bad_apples

   Sa inteleg ca acele convorbiri si fapte nu au existat?

   O piesa de teatru presupune actori care executa ceva inventat, or acele fapte sunt reale. Exista acest mogul, SOV, exista aceste partide PSD + PC, exista actiuni politice. Nu sunt inventate ca sa fie jucate intr-o piesa de teatru. Asta este realitatea anilor acestia: SOV are un trust de presa cu care face ce vrea ...
   Geoana, al doilea om in stat, exista. A fost acasa la SOV in aceea seara, ca sa se relaxeze. Popa cel condamnat in dosarul FNI tocmai fusese arestat. SOV stia ce il asteapta daca Popa este arestat ...

   Astazi, iRealitatea si Antenele sunt mai agresive ca nicioadata. Fac ceea ce se numeste instigare. Se doreste blocarea reformelor. Se doreste suptul banilor de la stat ca si pana acuma. PSD doreste puterea politica ca sa poata pastra un sistem ineficient, clientelar.

   ...
   ...

   Ce o sa faca PNL daca motiunea pica? Realizeaza ca este in offside? Va dori reformarea statului si renuntarea la sistemul clientelar? Nu ca in PD-L nu ar fii si din cei care vor pastrarea sistemului dar par mai putini si pana una alta pun umarul la schimbarea Romaniei.

   ...
   In alta ordine de idei nu sunt toti la fel in politica. Unii chiar incearca sa schimbe ceva. Eu cred ca vor reusi.
 • -5 (7 voturi)    
  Cand se revine la presa nepolitizata? (Miercuri, 20 octombrie 2010, 11:38)

  Em [anonim]

  HotNews, va sunt cititor fidel inca de la inceputurile existentei voastre, dar de doua zile incoace parca numai "stenograme" vad peste tot la voi pe site.

  Pe mine nu ma intereseaza politica, partidele, mogulii, trusturile, si cearta intre toti pe care i-am mentionat, dar apreciez HotNews pentru stilul de informare general vorbind.

  Am constatat ca de un an sau doi v-ati politizat si voi si am reusit sa trec peste asta, sa selectez in continuare ceea ce-mi place, bucurandu-ma ca n-ati uitat totusi de noi, cei care nu iubim politicul. Dar am impresia ca incepeti sa exagerati obsedand pe anumite teme politice precum aceasta cu stenogramele.

  N-ati putea eventual organiza structura sitului din Actualitate, Economie, Sport, Life in Actualitate, Politica, Economie, Sport, Life? Asa puneti toate articolele astea la sectiunea Politica si cine e interesat da click acolo. Este doar o sugestie, in rest apreciez mult, spun inca o data, modul in care ne oferiti informatii zi de zi.

  Va multumesc mult, un cititor fidel din prima zi a voastra de existenta,
  • 0 (2 voturi)    
   sunt solutii (Miercuri, 20 octombrie 2010, 13:37)

   radu [anonim] i-a raspuns lui Em

   dai pe reuters.com, cnn.com, bbc.co.uk ca sa citesti presa. in astea din romania nu citesti nimic interesant. din cate scandaluri au fost anul asta si au fost... sau mai degraba de la inceputul lui sept, cate s-au rezolvat? niciunul.
   intra pe site-urile din afara sa vezi ce se mai intampla in lume.in romania este neinteresant ,se fac si se desfac aliante intre toti gen romanul 1984 :)
   • 0 (2 voturi)    
    Inteleg ce zici dar ti-am spus, sunt cititor fidel (Miercuri, 20 octombrie 2010, 15:41)

    Em [anonim] i-a raspuns lui radu

    Mie-mi place mult stilul HotNews, plus ca e romanesc, lucru esential pentru un expat ca mine. BBC intr-adevar folosesc pentru stiri externe, dar sunt multe proiecte HotNews care sunt de admirat si n-au egal in mass-media romaneasca. Mie chiar mi se pare trist ca HotNews de azi e atat de politizat.

    Nu stiu daca-ti aduci aminte cum era acum 4-5 ani, in general intre 2005 si 2008, si exista progres, mare progres, dar politizarea asta exagerata si chiar obsedanta mi se pare ca parca nu mai doreste sa lase loc la nimic altceva. Pana si "bancul zilei" din Life>Fun e politizat in ultima vreme.

    Poate sunt eu altfel decat majoritatea, dar nu o spun doar in nume personal, aproape toate cunostintele mele (romani) se arata neinteresate de politic si chiar doresc sa-l evite. Pentru noi politicienii sunt cu interesele lor si dusmaniile lor si se folosesc de populatie tot in scop personal.

    Eu cred ca ar trebui si ceilalti cititori mai interesati de politic sa-si dea seama ca se lasa doar angrenati in jocul politicienilor (care nu e si al lor!) si-si consuma energia degeaba. Sunt forme mai frumoase cu care sa-ti ocupi timpul in lumea asta! Iar politicul e asa peste tot, e universal, Romania abia l-a descoperit...
 • +5 (9 voturi)    
  stenograme (Miercuri, 20 octombrie 2010, 11:46)

  elena [anonim]

  Pai normal ca sugacii de la irealitatea tac despre stenograme, dar in schimb mananca in continuare ce le place mai mult adica-caca-.Iar madam de pomoadour care sparge nuci in c..-adica dragoteasca isi mai da aere de mare doamna ,cand s-a demonstrat ca e printre fruntasii la meniul servit de vantu cu atata generozitate,atat politicienilor din opozitie cat si jurnalistilor.
 • +5 (5 voturi)    
  Interesant (Miercuri, 20 octombrie 2010, 13:04)

  Catalin [anonim]

  In fiecare zi de cateva zile accesez ziarele online ca sa mai citesc din stenogramele lui Vantu. Imi beau cafeaua cu stenogramele lui Vantu si cu un zambeti in coltul gurii. Ma bucur ca romanii nu i-au cazut in plasa si ca l-au votat pe Base, ma bucur ca au iesit aceste stenograme la iv eala astfel incat sa vada toti de ce este capabil un om ca Vantu si un partid ca Psd-ul.
  • -1 (1 vot)    
   Cioburi de foarte multe oale sparte in fund! (Miercuri, 20 octombrie 2010, 17:34)

   ARTHUR [anonim] i-a raspuns lui Catalin

   Vai tu integrule ,tu ce ai luat ca sa-l votezi pe Base pachetul cu galeata sau bani cash? Dupa cum gandesti cred si o tzuica ti-a ajuns! Hai ca sunteti ridicoli cu intansigenta morala la un popor manelist (citat din Zeus!)
   Macar astia pe care ii blamati s-au "vadut" pe bani grei ca au si de ce sa ceara!
   Intrebarea e cand vor aparea stenogramele cu base vorbind cu Patapievici,Liiceanu,TRU,Voinescu si mai ales cu exaltata Pora?
 • +5 (5 voturi)    
  Facem angajari la Realitatea! (Miercuri, 20 octombrie 2010, 13:09)

  Angajator [anonim]

  Facem angajari la Realitatea tv, rugam ziaristii seriosi sa nu se prezinte.
 • +3 (3 voturi)    
  Grivei esti tu bai "dizidentule"! (Miercuri, 20 octombrie 2010, 15:20)

  stelian aerian [anonim]

  Vai cata ipocrizie, vrem sa facem noul BBC pentru Griveii cu telecomanda. Hai, dl. Tanase, va rog, luati-va batista si duce-ti-va inapoi la Vantu pe pozitia din patru labe...
 • -1 (1 vot)    
  "Independenta" presei (Miercuri, 20 octombrie 2010, 23:52)

  Sasa [anonim]

  Cum de "obtin" intotdeauna informatii de acest gen numai sustinatorii basescului: Hotnews, EvZ?... Mai lipseste Turcescu!
 • -1 (1 vot)    
  Incultura crasa (Joi, 21 octombrie 2010, 0:00)

  Sasa [anonim]

  "Mardoc"? Cine a facut, dom'le, transcrierea stenogramelor: Parchetul sau Hotnews? V-ati facut de tot rasul!
 • -1 (1 vot)    
  Sa fim seriosi! (Joi, 21 octombrie 2010, 0:14)

  Walter [anonim]

  Sa fim seriosi! Discutia cu Dragotescu mi se pare absolut OK. La fel gandeam si eu in seara respectiva. De asemenea discutia cu Stelian Tanase. ... Tot nu inteleg: ce cauta aceste 3 stenograme in procesul Popa?!
 • +1 (1 vot)    
  Stelian Grivei Tanase (Joi, 21 octombrie 2010, 12:30)

  glumetu' [anonim]

  Un banc cu Grivei Tanase:

  SOV: O sa castige Geoana, Stelian.
  Stelian Tanase: Sa te auda Dumnezeu!
  Dumnezeu: Sa trecem…*


  *aluzie la replica repetitiva a lu' Vantu la orice intrebare inconfortabila din emisiunea Lingaului.
 • 0 (0 voturi)    
  E vremea sa reinviem mitul lui Tepes!!!! Trezirea! (Vineri, 3 decembrie 2010, 12:02)

  ASSASIN [anonim]

  Fratii mei va vad ca stiti doar sa va plangeti de ila ca "grivei"(cel mai bun prieten al omului ....poti da un picior la un caine dar culmea el tot la tine se intoarce , dragilor asta suntem o natiune slaba , niste lasi ) .Ce propun ...daca punem mana de la mana asa cum zice romanul cate 10 lei tot putem gasi un nebun sa ii curete pe mizeriile astea ...cate unu pe luna ( ironic stirile despre omor sa fie difuzate de media cumparata de ei ). Treaba cu comentatul ....de mult timp o facem prea lunga e toamna dupa revolutie dragii mei , prea mult am dospit ....sa vedeti in strainatate cum au iesit studentii straini ( niste copii ...dar uniti )in strada si ce haos au creat pentru ca au crescut taxele ...iar noi facem..."Dansul pinguinului! Fiecare i/o trage celui din fata si o ia de la cel din spate! ".
  Toata stima pentru cei care mai cred in schimbare( sfat stergeti-o din tara) ...pentru ceilalti SOMN USOR ( noul imn national s-ar potrivi de minune cu "du-te la culcare romane ....in loc de Desteapta-te romane )


Abonare la comentarii cu RSS
Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by