Stenograme din dosarul SOV: S.O. Vintu despre suspendarea lui Basescu: Am vrut sa-i dau o lectie, pentru ca mi-a deschis dosarul cu Banca Agricola

de R.M.     HotNews.ro
Luni, 18 octombrie 2010, 12:59 Actualitate | Esenţial


Dosarul omului de afaceri Sorin Ovidiu Vintu, aflat pe rolul Tribunalului Bucuresti, contine cinci volume, incluzand stenogramele discutiilor cu jurnalisti din grupul Realitatea, precum Catalin Popa, Cornel Nistorescu, Stelian Tanase, dar si cu politiceni, relateaza Mediafax.

Una dintre stenograme se refera la o discutie din seara de 24 noiembrie 2009, cand Sorin Ovidiu Vintu este contactat de Bogdan Chirieac.

"CHIRIEAC BOGDAN : - Asa e. Absolut ! Tot ma asteptam, domnule, totusi o miscare. A avut pe parcursul a cinci ani, hai sa spunem pe parcursul a patru ani, cu exceptia erorii grave pe care a facut-o cand a fost suspendat si care apoi a intors-o in favoarea lui, putem sa-i spunem lui Florin adevarul, nu ?
S.O.VANTU - Da, evident.
CHIRIEAC : - Adica dintr-un c... imens in care se afla, de era luat cu pietre, l-ai adus din nou la 75%, de necrezut, dandu-i un balon de oxigen la mijlocul mandatului, ce n-a avut nimeni.
S.O.VANTU: - Mai si ca sa spunem pana la capat, suspendarea a fost facuta ca urmare a aliantelor pe care le-am construit eu pentru suspendare pentru ca mi-a deschis dosarul cu Banca Agricola.
CHIRIEAC : Da.
S.O.VANTU: - Si am vrut sa-i dau o lectie, dar nu pana la capat.
CHIRIEAC : - Da, stiu si acest aspect.
S.O.VANTU: - Da, batranelule".

O alta discutie din 30 noiembrie 2009 este cu presedintele Grupului Realitatea-Catavencu, Sergiu Toader, pe tema casetei in care presedintele Traian Basescu apare lovind un copil.

"S.O.VANTU : - De ce crezi ca e atat de disperat? E disperat ca stie ca pierde.
SERGIU TOADER :- Mai, dar e fantastic cum... deci incredibil... Asta cu caseta a jucat un rol important si chiar daca 44 cred ca e trucata, isi pastreaza optiunea de vot, nu?
S.O.VANTU : Da tati, da. Adica pe romani ii doar in p..., ei s-au presetat deja.
SERGIU TOADER. - Da, am inteles.
S.O.VANTU - Da mai, e trucata si du-te in p... ma-tii ca tot nu te votez. Alegatorii lui: " Da, mai, e adevarat, i-a dat o laba si unde da Basescu, creste", vorba imbecilului ala de Macovei.
SERGIU TOADER. - Da, corect.
S.O.VANTU : - Asta e treaba. Adica eu cred ca este... iti arata toata treaba asta faptul ca (injura - n.n.) cu mogulul nu te joci.
SERGIU TOADER. - Mama!
S.O.VANTU : - Cred ca cea mai mare tampenie care a facut-o imbecilul asta este ca m-a ales pe mine tinta, inca de acum un an de zile. Era baiat destept, venea la supt p..., imi sugea p... frumos, spunea sarut mana pentru masa si cu asta basta. Ca loviturile mari, boul dracu', nu cu presa i le-am dat ci cu capacitatea mea de combinatii si de joc.
SERGIU TOADER. - Naspa! Acum trebuie sa ne pregatim sa-l omoram pe Geoana (rade - n.n.).
S.O.VANTU - Dar este elementar, draga Watson (rade - n.n.). Pai, presa traieste din sange, f..., puroaie, de unde traieste presa?! Din fapte pozitive?! Ce dracu'! Da, draga Sergiu".

Un alt dialog consemnat in dosar este cel din 4 decembrie 2009 dintre Sorin Ovidiu Vintu si Stelian Tanase.

"STELIAN TANASE: Am si eu o intrebare la tine, delicata.
SORIN OVIDIU VINTU: Te rog.
STELIAN TANASE : M-a invitat Televiziunea Romana sa ma duc duminica, la ora 09.00, la ei, la anuntarea rezultatelor.
SORIN OVIDIU VINTU: Mi se pare normal.
STELIAN TANASE: TVR1. Nu, problema este sa nu te superi tu sau Realitatea sa-mi zica..., pentru ca Realitatea nu ne-a facut nicio invitatie, sa stii.
SORIN OVIDIU VINTU: Nu, dar chiar daca ti-ar fi facut si probabil ca urma sa-ti faca, televiziunea publica e o chestie de prestigiu.
STELIAN TANASE: OK. Deci, tu esti in tema si nu esti in dezacord cu ideea asta.
SORIN OVIDIU VINTU: Mi se pare o chestie de mare prestigiu, tot pentru Realitatea lucrezi si acolo.
STELIAN TANASE: Bine. Pai am sa spun sa scrie acolo Realizator Realitatea.
SORIN OVIDIU VINTU: Tot pentru Realitatea lucrezi si acolo, ca noi ne distribuim".

O alta stenograma este din seara de 4 decembrie 2009, cand Sorin Ovidiu Vintu ia legatura cu Cornel Nistorescu.

"CORNEL NISTORESCU: Ai auzit cu povestea cu Alro care e pe site-uri acuma?
SORIN OVIDIU VINTU: Nu am auzit.
CORNEL NISTORESCU: E poveste cu afacerile cu energie pentru... in care e bagata Elena Udrea si cu astia si cu psihologul Stolojan.
SORIN OVIDIU VINTU: Asa...
CORNEL NISTORESCU: Povesteste Nastasiu. Si astia de la Realitatea o au si nu vor s-o dea. Si caseta este de doua zile la Realitatea, cu lucruri mult mai complicate. Si Popa a refuzat sa o dea. Ti-a spus?
SORIN OVIDIU VINTU: Dar nu-si asuma..., stiu, tati, dar nu-si asuma, zii sa-i spun, scriitorul cartii, am uitat cum il cheama.
CORNEL NISTORESCU: Ba isi asuma, cum sa nu!
SORIN OVIDIU VINTU: Ei, daca iti spun ca nu-si asuma... Ca m-a intrebat Catalin. Uite, avem asa, asa. Si am spus ba, daca isi asuma autorul cartii interviul si cu Nastasiu, dati-i drumul. Daca nu, astia se intorc maine si spun ca au facut o gluma. Si nici unul din cei doi nu au vrut sa confirme, nu au vrut sa-si asume. De-aia nu am dat pe Realitatea.
CORNEL NISTORESCU: Da, dar e imagine video cu ala care declara chestia asta.
SORIN OVIDIU VINTU: Mai, tati, nu ai inteles, am facut o gluma, domnule, ne-am jucat intre noi! Poate sa apara orice. Trebuia cei doi sa confirme la telefon, nici unul nu a confirmat, nu si-a asumat, pardon. Ala, tu iti asumi interviul? Tu iti asumi declaratia? Asta voia 50 000 euro sa-si asume aia. Da-te-n moasa-ta! Nu pot sa dau bani pe asa ceva. Nu ca e vorba de 50 000, dar nu pot sa dau bani, ca dupa aia incep alte povesti".

In noaptea de 6 spre 7 decembrie, dupa turul al doilea al Prezidentialelor, imediat dupa miezul noptii, Vintu o contacteaza pe Corina Dragotescu (care se aflase la sediul PDL unde se desfasura numaratoarea paralela a voturilor-n.r.).

"(...)
S. O. VINTU: Sa nu te transformi intr-un agent de intoxicare al lor.
CORINA DRAGOTESCU: Nu! Nu, nu, nu!
S. O. VINTU: Asta era ceea ce vroiam sa te rog!
CORINA DRAGOTESCU: Categoric nu! Categoric nu!
S. O. VINTU: Asta era ce...
CORINA DRAGOTESCU: Acuma urca operatorul cu colega de la Social, filmeaza tabelul sa si-l asume. Eu nu-mi asum nimic. Daca da imaginea, ca sa vada, ma rog, sa fie...
S. O. VINTU: Deci, nu te transforma intr-un agent! Nu te transforma intr-un agent de manipulare al lor!
CORINA DRAGOTESCU: Bine".

La dosar se afla si stenograma discutiei din ziua de 6 martie 2010, cand Sorin Ovidiu Vintu ia legatura cu Sergiu Toader:

"S.O. VINTU: Asta este modul de abordare corect, pe care trebuie sa-l adoptam. Ei au transformat-o iarasi intr-o cauza, dar nu e o cauza personala. Te rog sa ma crezi ca mie, mititelul Boc mi-e simpatic. Ai cuvantul meu de onoare, e un tiripici simpatic. Ma amuza dorinta lui de a arata ca se bate pe burta cu oamenii, ca a facut la viata lui de toate, ca a baut si palinca, a facut si tamplarie, s-a dus si cu caprele...
S. TOADER: ... a condus aia, cum ii zice, fanfara...
S. O. VINTU: A condus si fanfara... Ma amuza omuletul, mi-e simpatic. Ai cuvantul meu de onoare, daca am vreo chestie personala cu el sau cu vreunul dintre ministrii cabinetului lui. Este o chestie, vorba americanului, just business. Daca in locul lui Boc ar fi fost Mugur Isarescu, acelasi tratament l-ar fi avut. Intelegi, Sergiu?
S. TOADER: Da.
S. O. VINTU: La fel il f... pe Mugur Isarescu, fara sa clipesc, cu toate ca stii ce respect am pentru acel individ. Daca interesele mele de business ar fi cerut-o, nu stateam pe ganduri, Isarescu caca, e rau, daca aste mi-ar fi adus doua puncte de rating. Corect sau nu e corect?
S. TOADER: E corect, da.
S. O. VINTU: Asta e jocul. Si, neavand nimic personal, derapajele pe care le fac baietii astia sunt inadmisibile.
S. TOADER: Da.
S. O. VINTU: Asta e tot. Bai, nu suntem in razboi, prostilor! Lucram calm, cu metoda, si atunci e si mai puternica treaba, tati, cand lucrezi calm, cu metoda.
S. TOADER: Da, pentru ca devine mult mai credibil, corect.
S. O. VINTU: Stii s-o faci?
S. TOADER: Da.
S. O. VINTU: M-ai inteles, batrane?
S. TOADER: Da.
S. O. VINTU: Asta este jocul, n-am nevoie de istericale, n-am nevoie de derapaje. Am nevoie doar de creier, eu acum lucrez strict cu creierul, nu lucrez cu patima. Daca in timpul razboiului cu Basescu am pus si patima, a fost o chestie personala, acum nu mai este, acum este o chestie strictamente de afaceri. Trebuie sa am rating ca sa-mi iau bani din piata. Punct si nimic altceva.
S. TOADER: Corect.
S. O. VINTU: Ca trebuie sa hranesc o armata de cateva mii de oameni, simplu ca buna ziua, nimic personal.
S. TOADER: O facem... armata aia... o sa ramanem, cum se numeau, palcuri. O sa ramanem cete si palcuri.
S. O. VINTU: Nu, o sa ramanem o structura mult mai mica, dar extrem de bine organizata si extrem de eficienta. La ce i-a folosit lui Geoana ca a avut sub c... lui toata Romania, aproape? Basescu a avut o grupare mica, dar a dracului de bine organizata.
S. O. VINTU: Nu, acum imi construiesc o organizatie care sa raspunda intereselor mele de business, businessul meu fiind doar media. Deci, practic, raspunde si intereselor ei. Ca nu vede drumul, sa fie sanatoasa, il vad eu si pe ala merg.
S. TOADER: E corect. Pentru mine e important si ce am construit eu la comanda ta.
S. O. VINTU: Alo! N-ai inteles! A fost o etapa. Eu nu-mi reprosez, baiatule, a fost o etapa.
S. TOADER: OK.
S. O. VINTU: A fost o etapa care a avut si bune, si rele. Fara discutie! De-aia nu stau sa fac o analiza pe ce a fost bun, ce a fost rau. Stiu ce am nevoie astazi, astazi am nevoie de o organizatie sa raspunda comenzilor mele, ca la Audiul pe care il am. Am dat de cheie, a pornit, am intors cheia pe stanga, s-a oprit.
S. TOADER: Absolut!
S. O. VINTU: De asta am nevoie.
S. TOADER: Eu, cand ma intorc, sa stii ca lucrurile nu pot fi... Oamenii pot fi manipulati. Manevrati, cu rezultate foarte nasoale.
S. O. VINTU: Eu nu manipulez pe nimeni, oamenii trebuie sa creada ceea ce este: este organizatia lui Vintu si raspunde la comanda lui Vintu.
S. TOADER: Asta vreau sa le spun.
S. O. VINTU: Corect.
S. TOADER: Ca, altfel nu stiu cum se construieste.
S. O. VINTU: Dar nu vreau altceva, nu ma intereseaza, nu vreau sa comunic o falsitate, adica: Bai, sunteti liberi!
S. TOADER: Nu, nu.
S. O. VINTU: Nu sunteti liberi, nene. Va convine, lucrati, nu va convine, plecati, ce mare c...!
S. TOADER: Exact asta vroiam sa-ti spun, cand ma intorc acolo, la butoane, asta trebuie sa le spun oamenilor, pentru ca mi-ai cerut sa fac asta, asta fac, sa-mi bag p... daca nu. Intr-adevar, daca ai nevoie de asta, iti garantez, o sa fie o constructie beton, foarte eficienta.
S. O. VINTU: Da, batrane, de asta am nevoie, de o constructie foarte eficienta, sa raspunda comenzilor economice la care este supusa. Nimic altceva. Asta incerc... In sfarsit, ne-am clarificat! Dar asta trebuie comunicat in clar, care vrei ramai, care vrei, pleci. Eu nu vreau sa manipulez, sa prostesc pe nimeni, eu sunt foarte corect. In general, cu oamenii sunt corect.
S. O. VINTU: Maine, daca fac o intelegere cu Basescu, Mosule, sunt cu tine, din momentul acela am dat ordin in organizatie si organizatia este cu Basescu. Punct. Fara abateri de genul fac intelegere cu ala si ma trezesc doua fete cinci castele.
S. TOADER: Mhi.
S. O. VINTU: Nu se poate asa ceva. Nu stiu daca m-ai inteles.
S. TOADER: Ba da.
S. O. VINTU: Ca, pe undeva, ura acelui individ este justificata de atitudinea, nu de catre mine, ca nu eu am dat ordinul asta, de atitudinea editoriala a oamenilor de acolo si de suptul p... prin batista, pe care l-am practicat eu. Sunt de acord, e si greseala mea majora.
S. TOADER: Adica ce am facut noi naspa?
S. O. VINTU: Bai, tati, noi, adica eu aveam o relatie de non combat cu Basescu. Razboiul real a inceput cu Basescu din momentul in care a aparut pe Realitatea Tv doua fete cinci palate si am inceput sa ne luam de Ioana Basescu, sa o f... pe aia in gura pana la loc comanda, chestie care l-a deranjat pe parintele Ioanei Basescu in mod vizibil, spunand: Pai, f... mortii ma-ti, una vorbim, basca ne intelegem, mi-o tragi pe la spate, bai, Manea slutul si uratul? Eu ce p... mea ti-am facut sa te iei de copilul meu in halul asta?, reactie pe care ai fi avut-o si tu, as fi avut-o si eu, cand e vorba de copilul meu.
S. TOADER: Corect.
S. O. VINTU: Mai ales cand stiu cum mi l-a dat pe Mihaiu afara din Delta, da?
S. TOADER: Da.
S. O. VINTU: Ba, aveam o relatie buna cu el si ma trezesc ca-mi trage o m... si-mi si transmite ti-am tras-o prin gura. Pai bai, p..., una ne-am inteles, alta faci? Nu e normal ca organizatia, in momentul in care avem interese clare, de business, nu de alta natura, ca totul se reduce la business, tati, sa poata functiona corect? Avem o intelegere cu Basescu, trebuie sa fim capabili sa o respectam, fara sa manipulam nimic, ci pur si simplu printr-o dispozitie in statie, incepand de astazi suntem tovarasi cu Basescu. Punct si de la capat, asa se joaca jocul asta, ca altfel te surprinzi... Azi esti in pozitia in care toata lumea te uraste, pentru ca n-ai fost clar si precis intr-o parte sau alta. Ai mers ca pisatul boului. Am decis ca luptam impotriva lui Basescu, toata organizatia trebuia sa lupte impotriva lui Basescu cu toate armele.
S. O. VINTU: Opreste-te. Organizatia nu s-a comportat ca o organizatie, cu interese clare, obiective clar asumate, pentru ca nu era capabila, nu era construita sa procedeze in felul asta. De-aia, n-am niciun regret, s-a intamplat, la revedere, am vazut, nu mai repet aceeasi greseala. Vreau o organizatie capabila sa raspunda la comenzi in timp real si asta construiesti tu acolo. Iar deciziile pe care le vom lua le vom lua strictamente din perspectiva businessului, nimic care sa tina cont de vreo chestie, care sa tina cont de simpatii sau de antipatii.
S. TOADER: Am inteles.
S. O. VINTU: M-ai inteles, batrane?
S. TOADER: Absolut".

O zi mai tarziu, Sorin Ovidiu Vintu il contacteaza pe Doru Buscu, redactor sef Academia Catavencu, discutia referidu-se la jurnalistii care au plecat la publicatie pentru a lansa Kamikaze:

"S. O. VINTU: -Bun, si Doru, inca o chestiune, tati : sa nu avem discutii : Academia Catavencu a devenit din momentul preluarii mele, eu am lasat-o linistit in pace, sa o las sa-mi calce chiar propriile mele interese, dar in momentul in care a trecut pe finantarea mea, Academia Catavencu este o organizatie patronala. Ea trebuie sa raspunda intereselor patronatului. Intereselor de business ale patronatului. Acest lucru trebuie vorbit cu oamenii. Rabdare! E momentul delicat chiar in acest moment : vreau sa-mi angajez o trupa de copii de 19, 20, 21 de ani, care sa nu aiba niciun fel de prejudecata sau rahat la creier, oameni care inteleg exact ce timpuri strabatem.
D. BUSCU: - Astia se formeaza in ani, Sorin.
S. O. VINTU:: -Da, se formeaza in ani, sunt de acord cu tine, dar eu nu mai concep niciun fel de dizident in Academia Catavencu. Academia Catavencu, ca orice institutie de presa din trustul meu, raspunde intereselor patronatului. Punct! De data asta am vorbit cu Sergiu, va veni, vom discuta pe fata cu toti oamenii. Cui ii place ramane, cui nu-i place pleaca. S-a terminat cu glumele de genul independenta editoriala, sa imi pot face eu smenurile.
S. O. VINTU: - Dar stai putin: socul a trecut, de-acuma esti in organizare. Organizeaz-o, te rog frumos, ca pe o institutie patronala. Este totusi un business facut pe banii mei, si nu putini, sunt cateva zeci de milioane de euro.
D. BUSCU: - Institutia patronala o organizeaza patronul. Eu nu mai sunt patron, eu ma ocup de continutul acestei publicatii.
S. O. VINTU: - Tocmai de aceea, ce-ti spun, dragul mei prieten, ea trebuie sa raspunda intereselor patronatului. Punct ! Organizatia trebuie sa fie pregatita sa raspunsa intereselor patronatului. Eu nu cer altceva.
S. O. VINTU: - Iubitul meu, hai sa prezumam ca aceasta coincidenta este un fapt real, acest tip de fapte reale nu trebuie sa se petreaca. Nu mai trebuie sa se petreaca de acum. Ea trebuie sa raspunda intereselor lui Sorin Ovidiu Vintu. Punct ! Intamplarea fericita pentru voi face ca interesele lui Sorin Ovidiu Vintu sunt doar interese de business. Nu mai am alte afaceri in Romania. Singurul meu interes de business in Romania este presa. Deci daca eu spun ca am un interes, inseamna ca trustul acesta de presa are acest interes. Deci orice urma de dizidenta sa stii ca se sanctioneaza cu desfacerea contractului de munca. Are toata lumea libertatea de pe lume: poate pleca cand vrea daca nu-i convine. Noi nu tinem pe nimeni legat cu funia, cu catusele de scaun sau de coltul mesei. Dar nici nu mai concep de-acuma, nu mai concep un alt tip de abordare a acestui trust de presa. In totalitatea lui. Cu Sergiu am vorbit, cand a venit inapoi acuma i-am spus ce tip de organizatie vreau sa produca, si nu in sapte ani, ci in cateva saptamani. Sa discute foarte clar cu oamenii, ca n-am chef sa stau sa negociez cu oamenii mei interesele mele. Ce, am innebunit!
D. BUSCU: Da, inteleg asta, e absolut OK.
S. O. VINTU: - Bai, tati, normal, nu sunt un cretin, nu ma amestec pe chestiile de...dar in interiorul unei strategii editoriale nu mai misca nimeni. Daca decidem, de exemplu, maine suntem tovarasi cu Basescu. Pai de maine toata lumea il las pe Basescu in pace. E ca exemplu. Sau maine agresam, criticam cu supra de masura, institutia f...ut- ului din Romania. Toata lumea incepe sa injure Institutia f...ut-ului din Romania.
S. O. VINTU: - Nu, n-ai inteles : ei sunt agresati in functie de interesele mele. Atat ! Eu asta incerc sa-ti spun. Ca, daca fixam ca strategie ca de maine sustinem actele guvernului, de maine, trustul asta de presa, inclusiv Academia Catavencu, sustine actul de guvernare. Asta incerc sa-ti spun.
D. BUSCU: - Cu conditia ca actul de guvernare sa merite sa fie sustinut. Pentru ca daca...
S. O. VINTU: - Nu, nu m-ai inteles : singura conditie care este aici este decizia lui Vintu. Asta incerc sa-ti explic, Dorulet.
S. O. VINTU:: Iubitul meu amic, da, dar din momentul asta, eu asta incerc, din momentul asta, de pe 7 decembrie, deciziile mele sunt litera de lege. Iti convin, nu-ti convin, ai libertatea sa-ti dai demisia, sa pleci acasa. Nu mai maschez nimic, nu mai manipulez nimic, nu mai negociez cu salariatii mei.
D. BUSCU: Un adevarat patron de presa.
S. O. VINTU: Da, tati, da, e un business patronal. Punct, si cu asta, basta, am incheiat subiectul.
D. BUSCU: Vrei sa te incadrezi in statura de mogul, in definitia de mogul.
S. O. VINTU: Nu, mama, nu, ma, Dorulet ! Dar cum sa lucreze salariatii, carora le dau sa manance, impotriva intereselor mele ? Asta-i noaptea mintii ! Pe banii mei ! Asta este noaptea mintii ! Ei luandu-si o spaga de doi bani sau aranjandu-si vreun post in viitorul guvern. Nu se poate asa ceva. Si daca am fost cu menajamente, cu manusi, cu aia, cu aia, de-acuma nu mai sunt, de-acuma e pe fata totul. Si asa e normal in toata lumea asta. Ce, am fost eu putin legat la ochi, dar lucrurile s-au terminat. Deci construieste organizatia in acest sens, batrane ! Nu mai exista de-acuma cand discutam: Domnule. Vasile Ionescu este atacat la noi. Pai din momentul ala, Vasile Ionescu s-a terminat cu el ! El nu mai exista in paginile Academiei Catavencu.

S. O. VINTU: Ma, nu ne..., dar nu sunt un cretin, nu sunt tampit la cap, stiu regulile acestui joc, slava Domnului! Nu ma apuc acuma sa.... Eu nu sunt Mihai Iacob sa pornesc... sa incep sa-mi f...t dusmanii. Ce, am innebunit?! Ceea ce iti spun eu tie, batrane, este faptul ca aceasta autorizatie trebuie, de la tine, Academia Catavencu, care este singura expresie in print pe care am pastrat-o, trebuie sa inteleaga ca este acolo pentru doua lucruri: sa raspunda intereselor cetatenilor si in primul rand interesele patronatului. Pentru ca, daca patronatul are castig, au si ei servicii castig. Daca patronatul nu are castig, isi ia o spaga marunta astazi si maine raman fara paine. Oamenii trebuie sa stie ca ei sunt acolo angajati la patron. Ca au sansa sa fie angajati la un patron luminat, asta e bafta lor, daca nu o inteleg nici pe asta, da-i dracului! Scuza-mi lipsa de modestie.
D. BUSCU: Nu, am remarcat-o pe asta cu patronul minunat din urma cu cativa ani. E stiuta, a facut turul organizatiei asta. E ok, adica e...
S. O. VINTU: Doruletu', e in firescul lor povestea asta, dar nu mai vreau de acuma sa-mi spui ca nu ai putut sa strunesti organizatia, ca nu stii cine ce a zis, ca nu ai putut sa-l tii pe ala sa nu faca scandal. Ma doare in p...a, il dai afara. In momentul in care unul isi permite sa incalce strategia grupului de presa Realitatea Catavencu, ala pleaca acasa fara niciun fel de alta dispensa, de interventii, de rugaminti, de stai, domnule, ca se potoleste... mi se rupe p...a! Aia cand isi lanseaza ziarul?
D. BUSCU: Acuma ies cu el.
S. O. VINTU: Vezi tu, la astia 14 care au plecat, trebuia sa le atasezi si un om de incredere al nostru, sa fim si noi inauntru, acolo.
D. BUSCU: Este, dar este si unul de-al lor aici, il stiu.
S. O. VINTU: Da.
D. BUSCU: Mie imi displac chestiile astea.
S. O. VINTU: Dupa cum ai vazut, nu trebuie sa-ti displaca, trebuie sa fii foarte atent la chestiile astea.
D. BUSCU: Da, eu sunt alt gen. Le-am interceptat si corespondenta, printr-o greseala pe care au facut-o ei, am pus mana pe corespondenta lor pe mail, adica nu a sapat cineva in mod special, dar... si am vazut ca povestea era discutata de 7-8 luni, adica era ha, ha, era o chestie pusa bine la punct. Dar in fine, nu vreau sa mai aud de ei si nici nu vreau sa mai am de-a face cu ei. Desi sunt vreo 2-3 acolo care au fost luati cu forta, stii, dintr-un entuziasm din asta, baietesc, la bere si de solidaritate soldateasca.
S. O. VINTU: Aia nu mai au ce cauta inapoi, indiferent de situatie".

Una dintre stenograme este cea a discutiei dintre Sorin Ovidiu Vintu si directorul Realitatea TV, Catalin Popa, purtata in 29 octombrie 2009, in campania electorala pentru alegerea Presedintelui.

Prezentam integral continut stenogramei:

 • POPA CATALIN: Am facut un carton si am spus ca aceleasi ONG-uri, in 2004 l-au sustinut pe candidatul Traian Basescu
 • S.O.VANTU: Foarte bine, f... in gura sa-i f... Deci s-au isterizat aia.
 • POPA: Mama, sunt cu nervii pe pereti.
 • S.O.VANTU:  Exceptional, exceptional.
 • POPA: Adevarul e ca e fara precedent, ca toata societatea civila, ca astea sunt cele mai importante voci in momentul de fata si cele mai importante ONG-uri din Romania, si nu au mai vazut in mandatul lui Basescu niciodata asa ceva. Dar stii care este socul?
 • S.O.VANTU: A?
 • POPA: Liderii celor doua partide de opozitie nu vor sa faca declaratii pe tema asta.
 • S.O.VANTU: De ce?
 • POPA: De boi. Adica raspunsul meu e clar. De boi.
 • S.O.VANTU:  Cred ca fac bine, tati.
 • POPA: Eu nu cred.
 • S.O.VANTU: Daca imi permiti, totusi rarirea parlamentarilor este o chestie foarte populara printre cetatenii imbecili ai acestei tari.
 • POPA: Da, dar nu despre asta e vorba.
 • S.O.VANTU: Ba da, pentru ca acolo este prefaudarea alegerilor. Se refera strict la referendum si referendumul este o chestie gingasa. Ei au iesit deja cu declaratii ca sustin micsorarea numarului de parlamentari.
 • CATALIN POPA: Da si asta poate sa spuna si acum, "Sustinem in continuare referendumul, haideti sa-l programam intre tururile de scrutin".
 • S.O.VANTU: Da. O sa ma gandesc. Sa vorbesc cu MIRCEA si cu CRIN sa vad de ce nu preiau mesajul. Nu stiu. M-a luat prin surprindere cu treaba asta.
(...)

 • CATALIN POPA: Da. O sa stam sa documentam desi ma ardeau mainile sa iesim repede cu el, dar nu putem pentru ca sunt lucruri foarte grave.
 • S.O.VANTU: Sunt grave, nu?
 • CATALIN POPA: Da.
 • S.O.VANTU: Asa tati, asa baiatul lui tata. F... in gura sa-l f... Hai ca vin si eu acasa sa pun umarul (rade - n.n.).
 • CATALIN POPA: (rade - n.n.). Da.
 • S.O.VANTU: Rar mi se intampla, fara misto CATA, sa ma mobilizez cum m-am mobilizat de data asta.
 • CATALIN POPA: Da. Am simtit si eu pe alocuri.
 • S.O.VANTU: Rar mi se intampla. Mi-am scos ostile regulate din cazarmi, nici macar pe scandalul FNI nu mi-am scos armata regulat. Am lucrat numai cu ostasii.
 • CATALIN POPA (rade - n.n.).
 • S.O.VANTU: Da. De data asta... multa prostime, dat fiind faptul ca poporul asta s-a tampit de-a dreptul, prostimea asta inca tine cu imbecilul si trebuie sa-i degajam prostimea.
 • CATALIN POPA: Da.
 • S.O.VANTU: I-o degajam f... in gura sa-l f... Hai, te pup! Pa!
 • CATALIN POPA: Drum bun! Pa!"


Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

51891 vizualizari

 • +66 (82 voturi)    
  Caseta (Luni, 18 octombrie 2010, 13:25)

  X-man [anonim]

  Hotnews, vedeti ca este si o replica in care Vantu recunoaste trucarea casetei cu Basescu lovind copiluli!
  • -64 (76 voturi)    
   Caseta trucata?n-as prea-s crede (Luni, 18 octombrie 2010, 14:07)

   George [anonim] i-a raspuns lui X-man

   Nu cred ca a fost trucata caseta,daca te uiti la reactia barbatului din stanga copilului iti dai seama ca vede acelasi lucru ca tine.
   • +60 (70 voturi)    
    ha! (Luni, 18 octombrie 2010, 14:18)

    X-man [anonim] i-a raspuns lui George

    George, savurez disperarea ta!
    • +57 (63 voturi)    
     Presa in Romania (Luni, 18 octombrie 2010, 14:58)

     Cristi [anonim] i-a raspuns lui X-man

     S.O.VANTU - Dar este elementar, draga Watson (rade - n.n.). Pai, presa traieste din sange, f..., puroaie, de unde traieste presa?! Din fapte pozitive?! Ce dracu'! Da, draga Sergiu".

     Multumim Realitatea TV si Antena 3 !!! Ati promovat scarba romanilor fata de Romania cu un singur scop : puterea politica.

     Rusineeeeee , pentru mizeria care ati aruncat-o in romani !!!!
     • +29 (39 voturi)    
      Popa:''Geoana si Crin sunt niste boi'' ! (Luni, 18 octombrie 2010, 15:08)

      Romania lui Vantu [anonim] i-a raspuns lui Cristi

      Harta retelei infractionale organizate de Sorin Ovidiu Vantu, cu totii sunt inregistrati audio in dosarele de la Parchet:

      senatorii Crin Antonescu, Mircea Geoană, Titus Corlăţean, Dan Ioan Popescu, Miron Mitrea, Verestoy Attila, Olguţa Vasilescu, Teodor Meleşcanu;

      deputaţii Ludovic Orban, Adrian Năstase, Iulian Iancu, Relu Fenechiu, Culiţă Tărâţă"

      primarul sectorului 5 Bucureşti, Marian Vanghelie
      preşedintele Camerei de Comerţ, Mihai Vlasov.

      Liviu Luca, Cozmin Guşă şi Ioan Chelaru.
      • -8 (10 voturi)    
       Salvarea tarii.. (Marţi, 19 octombrie 2010, 10:35)

       Y-man [anonim] i-a raspuns lui Romania lui Vantu

       Salvarea tarii vine de la PNL.
       Psd si pdl vor distrugerea tarii.
       • -1 (5 voturi)    
        bv...1- (Marţi, 19 octombrie 2010, 11:19)

        popcorn monta [utilizator] i-a raspuns lui Y-man

        ia vezi daca e vreun PNL-ist in stenograme.
       • +4 (6 voturi)    
        Esti orb cumva? (Marţi, 19 octombrie 2010, 11:37)

        Mihai [anonim] i-a raspuns lui Y-man

        Crin Antonescu, Ludovic Orban, Relu Fenechiu...astia nu-s fruncea PNL???

        Ia vezi si acilea:
        Sa vorbesc cu MIRCEA si cu CRIN sa vad de ce nu preiau mesajul

        Ii tinea de oo pe amandoi. Sunt curios care o fi relatia cu micul titulescu.

        Musiu SOV incepe sa semene cu mogulul ala din filmul "Tomorrow never dies" din seria James Bond. Parca maine poimaine incepe sa fabrice ceva dezastre, atacuri, etc. Just for the f..king rating!
     • -17 (35 voturi)    
      o observatie sau mai multe... (Luni, 18 octombrie 2010, 15:24)

      io [anonim] i-a raspuns lui Cristi

      1. SOV e un rechin si un nemernic, ceea ce stiam cu totii de pe vremea FNI-ului. Atunci de ce va dati cu totii panselute si brusc sunteti socati?
      2. De ce au ajuns in presa convorbirile particulare ale unui nemernic? Ce semnificatie au pentru Romania sau pentru procesul cu favorizarea infractorului? Au vreo legatura?
      3. Daca tot ajung in presa chestiuni interesante din acest dosar, ar fi interesant de vazut un ordin de plata sau copia dupa AWB-ul unui pachet cu chiftele trimis nemernicului de Popa! Chestiuni care sa aiba legatura cu procesul de favorizare a infractorului.
      4. Sa fie vreo coincidenta cu faptul ca opozitia a depus astazi motiunea de cenzura? Isi arata cineva muschii preventiv?
      • +16 (22 voturi)    
       SOV si Tudor Chirila (Luni, 18 octombrie 2010, 16:33)

       Mihai [anonim] i-a raspuns lui io

       SOV e fan Tudor Chirila: au amandoi o pasiune pentru o expresie draga romanilor:

       "f... in gura sa-i f..."

       :)
       • +13 (13 voturi)    
        Mai exact (Luni, 18 octombrie 2010, 18:44)

        ik [anonim] i-a raspuns lui Mihai

        Crin e fan Chirila dar si prietunul lui SOV. Poate pe SOV l-a stricat anturajul sa nu uitam ca el este un intelectual rasat dupa cum spune un angajat de al sau.
       • +15 (17 voturi)    
        SORINACHE (Luni, 18 octombrie 2010, 18:52)

        LIVIU [anonim] i-a raspuns lui Mihai

        Singurul care are un ascendent asupra lui SOV (restul sunt niste lingai jalnici) este GUSA COSMIN, care-i spune SORINACHE.
        Prietenii "rosii" stiu de ce!!
      • +14 (16 voturi)    
       esti (Luni, 18 octombrie 2010, 21:44)

       gigel de luxembourg [utilizator] i-a raspuns lui io

       un imbecil. aceste convorbiri iti arata clar mizeria umana in care se scalda romania, nivelul abject al clasei politice, in primul rand al conducerii psd/pnl iar tu vii si spui ca basescu este de vina. alta explicatie nu este decat ca 1. esti imbecil, 2. esti platit. eu cred ca 1. pt ca esti prea imbecil ca sa te plateasca careva.
     • +12 (14 voturi)    
      Din nou despre presa din Romania (Luni, 18 octombrie 2010, 17:05)

      Alegator [anonim] i-a raspuns lui Cristi

      Ceeace mi se pare inadmisibil si foarte rau pentru tara este faptul ca infractori bogati sau alti bogati cu valoare morala egala cu zero primesc licenta pentru radio si tv, instrumente bine cunoscute de manipulare a oamenilor. Dupa 50 de ani de indobitocire in comunism, asta ne trebuia? Cred ca trebuie si democratia ajutata cumva si nu lasata in voia sortii. Va urma la guvernare psd si pnl, hai sa facem un mic efort de imaginatie, cum va fi?
    • -12 (16 voturi)    
     da, (Luni, 18 octombrie 2010, 20:01)

     mars [anonim] i-a raspuns lui X-man

     Vantu are dreptate, un popor de prosti. Pe aia ii sustine Vantu , voi sa va puneti intrebarea cine ii sustine pe ceilalti , sau credeti ca Basescu e unul independent ? Aceleasi conversatii le-au avut si cei din PDL , doar ca nu sunt publice, cretinilor.
    • -3 (5 voturi)    
     ha!ha!ha! v-am ciuruit (Marţi, 19 octombrie 2010, 10:33)

     Y-man [anonim] i-a raspuns lui X-man

     Da savurezi disperarea si necazul oamenilor.
     Cinismul pdl-eilor nu are nici o limita.
     • +2 (4 voturi)    
      Comment sters de user (Marţi, 19 octombrie 2010, 12:34)

      Mowgli [anonim] i-a raspuns lui Y-man

   • +30 (42 voturi)    
    A fost trucata (Luni, 18 octombrie 2010, 14:18)

    Razvan007 [utilizator] i-a raspuns lui George

    O simpla smecherie de campanie pt cei care judeca emotional si nu rational.
    • +17 (23 voturi)    
     Propunere (Luni, 18 octombrie 2010, 16:44)

     Super [anonim] i-a raspuns lui Razvan007

     Propun ca ofiterul de informatii ce a dezvaluit aceste informatii sa fie proclamat erou national.
   • +9 (23 voturi)    
    Esti iremediabil pierdut! (Luni, 18 octombrie 2010, 14:19)

    , AlwaysToTheRight, NeveRed! [utilizator] i-a raspuns lui George

    Ai loc de veci?
    Vezi ca "rosii" ti/l sapa deja!
   • +19 (25 voturi)    
    mai citeste (Luni, 18 octombrie 2010, 14:19)

    eu_sunt [anonim] i-a raspuns lui George

    atata pe mediafax cat si in evz a aparut stenograma, cat si injuraturile la adresa votantilor din ambele tabere.
    • -17 (29 voturi)    
     ma uit la puhoiul de comentarii si... (Luni, 18 octombrie 2010, 15:27)

     Wizard of Oz [utilizator] i-a raspuns lui eu_sunt

     Imi fac cruci.
     Vaaai ,cat de socati se arata toti de stenograme......Voi chiar suntetzi nascutzi ieri? Chiar nu stitzi cum se face politica pe lumea asta?
     Vedetzi in atatea fire cum exista un paienjenish de relatzii intre politicieni, "grupuri de interese" (orice interes are grupul lui: industriashii, fermierii, comerciantzii, homosexualii, iubitorii de pisici etc) si ziaristi.
     Astia din urma isi inchipuie ca sunt foarte importanti pentru ca sunt curtati din toate partile. Massmedia poate , intr-adevar sa incline opinia electoratului (nu massmedia l-a dat jos pe Nixon?)...Buuun...de aici arogantza lor si a patronilor lor.
     Dar asa este in toata lumea.
     Daca atzi putea sa auzitzi stenogramele altor ziaristi...sa zicem Radu Moraru, Mihai Mariean, Pora etc. , adica sustinatori fanatici ai lui Basescu (sa nu-l uitam cumva pe Dan Tapalaga) cu sefii lor...wow!! fitzi siguri ca atzi fi la fel de incantatzi.
     Toate lumea da la gioale, ce este nou in asta?
     Va indignatzi de limbajul lui Vantu? Este vorba despre niste convorbiri private (care apar in media ca prin intamplare...Hmm), voi cum vorbitzi cu amicii vostrii? Nici un " sa-mi bag p..sa-l f...in .."???Zau? Sa mori tu?
     In schimb Basescu este ok cu limbajul sau public (pasarica, gaozar, muie...etc)...
     Dincolo de faza cu limbajul...nu vad nimic, dar absolut nimic anormal, nu dezvaluitzi nimic!
     Altzi patroni de presa nu au aceleasi pretentzii de la angajatzii lor? Este o afacere si patronul stabileste o politica editoriala care-i aduce (crede el) bani. Punct.
     Ca sa lasi ziaristii sa scrie absolut ce vor ei este periculos, potzi sa ramai fara ziar sau post media, sau macar ajungi sa pierzi bani.
     Va intreb, pe toti postacii de aici: daca ati avea un post tv sau un ziar, chiar nu v-ati alege ziaristii si politica editoriala?
     Sa zicem ca se apuca unul sa-l critice pe Basescu...il lasati in pace?Chiar?
     Singurul lucru important in stenogramele astea este modul cum apar ele in presa...
     Atat.
     • +14 (20 voturi)    
      Presa nu este institutie privata de manipulare (Luni, 18 octombrie 2010, 16:17)

      V. Istina [utilizator] i-a raspuns lui Wizard of Oz

      "daca ati avea un post tv sau un ziar, chiar nu v-ati alege ziaristii si politica editoriala?
      Sa zicem ca se apuca unul sa-l critice pe Basescu...il lasati in pace?Chiar?"

      DA!
      Cu o conditie: sa fie jurnalist, si nu trompeta!

      Un jurnalist adevarat e angajat sa fie IMPARTIAL. De asta e GREU sa fii un jurnalist bun, nu un "editorialist", adica un habarnist cu un orgoliu supradimensionat.

      Meseria de jurnalist este mult mai grea si nobila decat o vede SOV si chiar dumneata. Un jurnalist are putere asupra ADEVARULUI PUBLIC. Cand e vorba despre adevarul PERSONAL... e alta treaba. FICTIUNEA si MINCIUNA trebuie DEMASCATE de JURNALISTUL ADEVARAT!

      Aparitia stenogramelor este clar un joc politic, da. Insa... eu cred ce denunta ele... e mult mai important decat o regula deontologica.
      ROMANIA E BOLNAVA. Si doctorii sunt JUDECATORII.
     • +18 (18 voturi)    
      Stiam toate chestiile astea scrise in stenograme (Luni, 18 octombrie 2010, 18:47)

      Geo.B [utilizator] i-a raspuns lui Wizard of Oz

      Da, le stiam, adica le presupuneam, le banuiam, imi spuneau intuitia si bunul simt. Nu era nici un secret ce fel de om e Vintu, nici ce fel de jurnalism se face la Realitatea.
      Dar pur si simplu cand le vezi scrise negru pe alb e altceva...
      Pe de o parte ma bucur ca au ajuns sa fie publicate, ca sa le poata citi cat mai multi oameni, pe de alta parte ma umple de tristete acest fapt, ca o confirmare a unei certitudini a mizeriei morale de care suntem inconjurati si agresati.
     • +6 (8 voturi)    
      fa-ti o singura cruce, bre (Luni, 18 octombrie 2010, 19:12)

      zaboo [utilizator] i-a raspuns lui Wizard of Oz

      si pune-o la cap! dispari, ca esti degeaba!
   • -17 (21 voturi)    
    Asta-i manipulare ieftina. (Luni, 18 octombrie 2010, 15:39)

    haiducul [anonim] i-a raspuns lui George

    Si cine cade in plasa...prins este.Tara asta are parte numai de pozitie si opozitie de MAFIOTI.
    Daca era curat ,neprihanit base facea ce a promis in campania elecorala inca din 2004.
    Cati au fost trasi la raspundere de JUSITIA cea libera si independenta,in afara ca a fost POLITIZATA impreuna cu TOATE celelalte structuri nu se vde nimic.
    Aceste stenograme daca ar fi fost puse pe hartie..igenica erau bune de sters la...,mai dau cate ceva din cand in cand ca sa distraga atentia prostimi, care din pacate domina...Iar in realitate ei se intalnesc prin parcari la spa,si dupa ce beau un pahar impreuna incep sa se improste cu c...at doar ca sa arate ca uni vor BINELE iar ceilalti RAUL.
    • -12 (14 voturi)    
     Totusi e ceva nou, (Luni, 18 octombrie 2010, 17:43)

     Constantin [anonim] i-a raspuns lui haiducul

     dezvaluirile astea promovate de Basescu Intotdeauna vei gasi, in politica romaneasca, un rahat indeajuns de mare sa-l astupe cu totul pe al tau.
     • -9 (9 voturi)    
      Specific... (Luni, 18 octombrie 2010, 18:56)

      haiducul [anonim] i-a raspuns lui Constantin

      ...PDList,totusi mai fac un mic comentariu sunteti mai periculosi decat cei care au condus inainte de 1989,atat cei din pozitie cat si cei din opozitie.
      • -10 (10 voturi)    
       Devine periculos (Luni, 18 octombrie 2010, 21:34)

       Constantin [anonim] i-a raspuns lui haiducul

       atunci cand ramane un singur diavol. Atata timp cat sunt mai multi de doi avem democratie. Eu sper ca Basescu nu reuseste sa extermine toti mogulii pana in 2014.
     • 0 (0 voturi)    
      Existaţi? (Miercuri, 20 octombrie 2010, 10:29)

      Mihai [anonim] i-a raspuns lui Constantin

      Mie nu-mi vine să cred cum, în ura voastră pentru regimul actual indusă de anumiţi "ziarişti", direct sau indirect îi luaţi apărarea acestui escroc nenorocit. Voi mai gândiţi singuri sau v-au spălat creierul de tot? E o mare diferenţă între a critica măsurile unui guvern şi a-l demoniza. Demonizarea adversarului, dacă vă aduceţi aminte, a fost una din principalele metode de propagandă ale comuniştilor. "Duşmanul de clasă", dacă nu exista, trebuia inventat... "cine nu e cu noi e împotriva noastră". Aşa cum a făcut Mikey Mouse Ponta la ultimul congres PSD... "duşmanul are chip şi se numeşte Traian Băsescu". Trăim în secolul XXI, oameni, teoretic suntem mai destupaţi la minte... lupta politică nu ar trebui să fie percepută că o luptă între două tabere - bine şi rău, chiar dacă unii politicieni folosesc aceste arme vechi de manipulare. Dacă nici acum, după ce aţi citit stenogramele, nu conştientizaţi CINE ANUME demonizează regimul actual, înseamnă că trăiţi degeaba. Nu spune nimeni să iubiţi PDL-ul şi pe Băsescu dar, pentru că au apărut aceste stenograme chipurile din comanda lor politică, să minimalizaţi în comentariile voastre acţiunile unui jeg ca SOV e o tâmpenie crasă.
   • +2 (12 voturi)    
    Nu-mi vine sa cred in ce tara am trait (Luni, 18 octombrie 2010, 15:44)

    Joao [anonim] i-a raspuns lui George

    Ori esti idiot ori te prefaci pai ce spine VANTU?"S.O.VANTU - Da mai, e trucata si du-te in p... ma-tii ca tot nu te votez. Alegatorii lui: " Da, mai, e adevarat, i-a dat o laba si unde da Basescu, creste", vorba imbecilului ala de Macovei"
    • +6 (6 voturi)    
     Vezi ca.. (Marţi, 19 octombrie 2010, 0:23)

     uwe [utilizator] i-a raspuns lui Joao

     ...aia e vorbire indirecta. "Da ma e trucata" e reactia anticipata de Vantu a antipatizantilor lu` Basescu. "Da, i-a dat o laba" e reactia alegatorilor.

     Randul asta nu reprezinta o recunoastere a lu` vantu ca e trucata caseta. Dar pe aia o cam stim, la televizor am vazut-o cam toti si pe imagine normala, si in oglinda... stanga, dreapta, de zeci, sute de ori... era trendy la ochelaristu` ala care-i acuma la antena 3.
   • +3 (3 voturi)    
    Minue (Luni, 18 octombrie 2010, 22:53)

    benois [utilizator] i-a raspuns lui George

    nah ca t'am dat si io un minus fara remuscari si cu mult zambet:D
   • +2 (2 voturi)    
    truc (Marţi, 19 octombrie 2010, 12:54)

    mario0101 [utilizator] i-a raspuns lui George

    ordinar caseta sinu stiu de ce o fi asa greu de inteles,,,
  • -3 (31 voturi)    
   Te ocupi de rastalmacit vorbele. (Luni, 18 octombrie 2010, 14:24)

   Gresesti [anonim] i-a raspuns lui X-man

   A spus CHIAR DACA E TRUCATA caseta tot afecteaza imaginea lui Basescu, si eu am avut astfel de discutii, stiu ce vorbesc. Vantu se pune in pielea personajelor pe care le descrie, HotNews a uita sa puna ghilimelele de rigoare la "da, ma, e trucata" din partea unui alegator oarecare personificat de Vantu care chiar daca e convins ca e trucata tot nu il voteaza. Va rog mult, nu mai incepeti iar cu dezinformari si fiti mai atenti cand cititi un articol ca iar instigati aiurea si promovati neadevaruri. Atat de isterica a devenit sprijinirea lui Basescu de catre unii ca nu mai stau sa citeasca atent un articol si gata se pun pe comentat...
   • +8 (16 voturi)    
    atentie la exprimare (Luni, 18 octombrie 2010, 15:30)

    nahir [utilizator] i-a raspuns lui Gresesti

    CHIAR DACA E TRUCATA este o afirmatie.
    ca sa fie cum zici tu ar fi trebuit sa zica CHIAR DACA AR FI FOST TRUCATA.
   • +8 (14 voturi)    
    Mai linge blide (Luni, 18 octombrie 2010, 15:47)

    lola [anonim] i-a raspuns lui Gresesti

    Are dreptate Vantu cand ne face idioti,te are pe tine ca exemplu.Auzi colo ,sa nu incepem cu dezinformari,sa nu ne isterizam (aparatorii lui Basescu),.Dar ce ai vrea,sa-l pupam in c.. ca tine pe nesimtitul de Vantu?Sa-l bata Dumnezeu de nemernic.
  • +11 (29 voturi)    
   suntem orbi sau prosti? (Luni, 18 octombrie 2010, 14:30)

   ktalin [anonim] i-a raspuns lui X-man

   nu este vorba doar de cei care nu l-au votat pe base.
   eu l-am votat, cu toate ca am fost sigur ca l-a lovit.
   a fost un gest spontan, dat unui putoi care-l injura pe basescu. nu stiu daca eu nu as fi dat.
   ... dar sa spunem acum ca a fost trucaj...
   eu -am votat oricum pt strategia fata de r.moldova, si votez orice politician care are aceeasi strategie, chiar daca loveste un vagabond.
  • +20 (20 voturi)    
   altceva zice (Luni, 18 octombrie 2010, 14:32)

   Costin [anonim] i-a raspuns lui X-man

   Vintu nu se refera la trucarea casetei, ci la faptul ca desi 44(% din votanti) cred ca e trucata caseta, il voteaza totusi pe Geoana.
  • +6 (8 voturi)    
   iar?? (Luni, 18 octombrie 2010, 14:55)

   Pongo [anonim] i-a raspuns lui X-man

   Iar incepeti? Nu pricepeti ca nu conteaza?
   Astia stiau exact ce efect va avea, inainte sa o lanseze!
  • -3 (5 voturi)    
   nu recunoaste (Luni, 18 octombrie 2010, 16:06)

   none [anonim] i-a raspuns lui X-man

   citeste inca o data si vei vedea ca nu recunoaste... el se punea doar in pielea votantilor lui Basescu si le reproduce rationamentul
  • -1 (1 vot)    
   din pacate, nu spune asta (Luni, 18 octombrie 2010, 21:47)

   gigel de luxembourg [utilizator] i-a raspuns lui X-man

   citeste cu atentie ce spune SOV, nu spune asta. el spune ca pt alegatori nu conteaza daca e sau nu trucata (citeste tot paragraful, nu doar partea cu "da e trucata")
  • -1 (3 voturi)    
   pentru tine... (Marţi, 19 octombrie 2010, 10:30)

   Y-man [anonim] i-a raspuns lui X-man

   Pentru tine e normal sa nu vezi nimic din ce face rau basescu.
   Esti doar un prapadit de votant pdl-ist.
   Toata lumea vede dezastrul din jurul nostru produs de basescu si pdl,
   Numai cativa chiombalai ca tine si basescu nu vreti sa vedeti.
  • +1 (1 vot)    
   cine este vantu ? (Marţi, 19 octombrie 2010, 10:51)

   anonim [anonim] i-a raspuns lui X-man

   Fostul prieten al lui basescu cu care s-a certat pe ciolanul puterii.
 • +50 (56 voturi)    
  fara comentarii (Luni, 18 octombrie 2010, 13:31)

  dumil [utilizator]

  nu gasesc cuvintele sa ma exprim, m-a lasat paff stenograma asta.
  • +23 (25 voturi)    
   Eu cred ca vantu a facut infarct (Luni, 18 octombrie 2010, 14:59)

   denvarel [utilizator] i-a raspuns lui dumil

   Acum 2 ore credeam ca urmeaza poteca deschisa de Voicu, Atanasiu, etc.
   Dupa ce au aparut stenogramele cred ca Vantu are intradevar o problema la inima. Are si de ce.

   Interesante stenogramele si din alt punct de vedere:
   In ele apar doar ziaristi desi sunt sigur ca sunt si inregistrari cu oameni politici. Uite pisica, nu-i pisica! Cine voteaza pentru motiune? Cine-i primul pe lista? O fi Crin? O fi Ponta?
   Abia astept urmatoarele stenograme.
   Oricum Basescu a castigat, chiar in cazul ca trece motiunea cine are tupeul sa nu-i voteze guvernul Boc5?
   V-a facut ca la Nufarul PSDNL-ici.

   Hai, la curatenie Romania!
   • +2 (12 voturi)    
    probleme financiare (Luni, 18 octombrie 2010, 15:17)

    Cristi [anonim] i-a raspuns lui denvarel

    Pe langa faptul, usor de intuit, ca Vantu a facut jocuri de culise cu oameni politici si cu ziaristi, mai este vizibil un fapt. Aceasta schimbare de macaz, dorinta de a face din trustul lui o masina care merge doar dupa cheia lui (vezi in text metafora cu Audi) si faptul ca vrea doar bussines, chiar daca ar fi sa colaboreze cu Basescu, arata ca trustul are mari probleme financiare, ca e dispus sa nu mai stea in opozitie, doar ca sa ajunga la surse de bani. Intr-un alt interviu pe Hotnews vorbea de principii...

    Referitor la principii, ma intreb daca discutiile private ajung asa usor sa fie publice, daca dreptul fundamental la intimitatea persoanei mai este respectat. Poate cineva sa rezolve aceasta dilema etica? Pe de o parte Vantu este acuzat de acte de frauda, evaziune, etc, dar pe de alta parte aceste discutii prinse in stenograme nu privesc direct ceva ilegal.

    Nu sunt fan al lui Vintu, nici al unui partid politic. Dar stiu un slogan din SUA: presa este libera (la tarabe gasesti orice fel de reviste, deci sunt libere sa apara), dar ziaristii nu sunt liberi (daca ziarul este de dreapta, tu nu poti fi de stanga, te conformezi politicii ziarului, daca nu iti place te muti la un alt ziar). Daca asa stau lucrurile la americani, cred ca asa stau si la noi, chiar daca ziaristii nostri sunt desprinsi din piesele lui Caragiale.
    • +13 (13 voturi)    
     @probleme financiare (Luni, 18 octombrie 2010, 18:49)

     mihai [anonim] i-a raspuns lui Cristi

     1. Esti liber pana cand nu lezezi libertatea altora. A manipula pe boi printr-un trust nu este exercitiu de democratie
     2. Democratia nu inseamna sa-ti f... presedintele prin smenuri:
     "Ca loviturile mari, boul dracu', nu cu presa i le-am dat ci cu capacitatea mea de combinatii si de joc"
     3. Daca aceste inregistrari sunt reale omul poate fi considerat pericol pt sig nat. In state dc te-ar mirosi ca vrei sa faci asa ceva crede ma ca ajungeai direct la Guantanamo

     Intrebari?
    • +5 (5 voturi)    
     dilema etica a lui cristi (Luni, 18 octombrie 2010, 23:43)

     mirela67 [anonim] i-a raspuns lui Cristi

     1. stenogramele sunt in dosarul aflat la instanta,este public,cu cerere orice ziarist il poate consulta.
     2.legea spune ca in cazul stenogramelor trebuiesc redate in integralitate discutiile inregistrate ,pentru ca sa nu fie scos nimic din context si sa poata fi interpretat altfel.Asa apar si discutiile private,asta e legea.
   • +4 (4 voturi)    
    Ar fi o iesire onorabila a lui Vantu (Luni, 18 octombrie 2010, 19:02)

    Constantin [anonim] i-a raspuns lui denvarel

    moartea in urma unui infarct. Ar fi tare daca si-ar inscena o asemenea moarte si ar continua sa-si conduca, dupa moarte, afacerile.
  • -2 (4 voturi)    
   "normal" (Marţi, 19 octombrie 2010, 10:42)

   Y-man [anonim] i-a raspuns lui dumil

   "Normal" pentru tine.
   Daca te uiti numai labe 1 TV.
   Vezi ca mai sunt si alte posturi tv.care prezinta situatia reala,si contextul aparitiei lor.
 • +51 (57 voturi)    
  Hopaa.... apare si Crin la spa (Luni, 18 octombrie 2010, 13:33)

  radu [anonim]

  cum adik, Vintu era puppet manager si pt PNL?
  cica:"Daca imi permiti, totusi rarirea parlamentarilor este o chestie foarte populara printre cetatenii imbecili ai acestei tari." Hmmm Dati la imbecili sa citeasca cele nshpe mii de pagini de stenograme. La teveu pe bara de jos.
  Am uitat: Crin maica, ce facusi, de aia erai de mina cu prostanacul in seara magica atunci cind ati luat-o peste bot?
  • -7 (29 voturi)    
   apare si base, ceva mai sus (Luni, 18 octombrie 2010, 14:14)

   citizen kane [anonim] i-a raspuns lui radu

   apare si base, la partea in care sov zice ca s-a inteles cu el, etc si ca base s-a suparat pe povestea cu ioana basescu ... nu ai citit tot? este un pic mai sus de chestia cu Crin ...
   • +20 (24 voturi)    
    ihi (Luni, 18 octombrie 2010, 14:29)

    Radu [anonim] i-a raspuns lui citizen kane

    si chiar crezi ca s-au inteles sa nu se calce pe bataturi? Aparea materialul pe irealitati de mult nene... Iti spun eu, Base a vazut ce se intimpla de cind era in pdsr. Cind a ajuns la putere a inceput sa le inchida oportunitatile de afaceri. Biletelul roz etc etc Poate ca presat din afara. Si astia i-au sarit la git, au incercat "democratic" sa il taie, iar cind "prostimea" nu a reactionat la referendum, hai cu manipularea. Mai citeste printre rinduri.
   • +12 (16 voturi)    
    io am citit (Luni, 18 octombrie 2010, 15:42)

    suca [anonim] i-a raspuns lui citizen kane

    tu ai inteles?

    cand realitatea dadea in fata lui base, vantu deja era cu armele impotriva lui base. realitatea trage in base din 2007, de cat acesta a cerut redeschiderea dosarului bacii agricole. de fata lui base s-a luat in 2008 :)

    deci, cautati altceva pt idolul vostru.

    daca si acum incercati sa-l albiti deja avem o problema mare. nu cu politicienii care ne conduc, ci cu ura asta impotriva lui base care va orbeste. fratilor e patologica...
    • +3 (5 voturi)    
     si eu am citit (Luni, 18 octombrie 2010, 18:20)

     Radu [anonim] i-a raspuns lui suca

     spre deosebire de Base, multi au supt-o prin batista. oameni mari dom'le ...din presa - adevarati formatori de opinie, oameni din justitie si politicieni.
     ma dezgusta nume din PNL si Stelian Tanase.

     Nu cred ca justitia romana poate sa includa si patologicul in scriptele sale.

     ps. nu stiu daca tu ai inteles sau daca ne certam degeaba- aka suntem pe aceiasi lungime de unda.
 • +49 (57 voturi)    
  Capul lui Sorin vrem! (Luni, 18 octombrie 2010, 13:35)

  giurgiuam [utilizator]

  E prima data cand citesc stenogramlele astea. E incredibila mandria, aroganta si prostia omului asta.

  Aloo, Justitia!!! La inchisoare cu nesimtitu!
  "prostimea" s-a saturat de el!
  "Capul lui Sorin vrem!"
  • +3 (11 voturi)    
   Capul lui Sorin vrem... (Luni, 18 octombrie 2010, 14:21)

   Adrian [anonim] i-a raspuns lui giurgiuam

   Nici nu-ti dai seama de ironia involuntara a acestui apel..
   • +11 (17 voturi)    
    O fi ironie involuntara (Luni, 18 octombrie 2010, 14:34)

    cristi767 [utilizator] i-a raspuns lui Adrian

    O fi ironie involuntara, insa si eu il vreau... cu riscul de a fi doar un banal din prostime care se amageste ca se schimba ceva cu asta.

    Ii prefer insa capul, ca sa stiu ca macar el plateste
  • +1 (3 voturi)    
   de unde atata mandrie la hoti? (Luni, 18 octombrie 2010, 15:50)

   lola [anonim] i-a raspuns lui giurgiuam

   Taie mandria si adauga hotia si nerusinarea.
 • -17 (31 voturi)    
  Super! (Luni, 18 octombrie 2010, 13:36)

  Andrei [anonim]

  Traiasca agenturile si cum fac ele scapate lucruri de prin dosare!

  Traiasca Basescu!
 • +49 (55 voturi)    
  !!! (Luni, 18 octombrie 2010, 13:37)

  Cris [anonim]

  Eu sunt de parere ca declaratiile acestea sunt o amenintare la siguranta nationala.
  Dl Presedinte Basescu are dreptate!!!
  • -6 (6 voturi)    
   pericolul e din alta parte (Marţi, 19 octombrie 2010, 10:46)

   !!!!!! [anonim] i-a raspuns lui Cris

   Pericolul este mentinerea lui basescu si actualei puteri la conducerea tarii.
   Ei nu sunt periculosi prin declaratii,ci prin ce fac.
   Astia sunt adevarata amenintare la siguranta nationala,la adresa cetatenilor romani.
 • +43 (49 voturi)    
  Cu Hurezeanu n-aveti!? (Luni, 18 octombrie 2010, 13:42)

  Jorjel [anonim]

  De alde Buscu, Popa, Nistorescu, Toader stiam ca sunt niste otrepe, niste lingai ordinari... as fi curios insa sa vad cum vorbea Vintu cu Hurezeanu!
  Ma rog, invers, cum vorbea Hurezeanu cu Vintu!
  • +24 (32 voturi)    
   Sa nu-l uitam pe Stelian Tanase... (Luni, 18 octombrie 2010, 14:47)

   ionionut [utilizator] i-a raspuns lui Jorjel

   Pe mine m-au frapat cel mai mult linguselile lui Stelian Tanase...
   hai' sefu', imi dai si mie voie sa ma duc la TVR-u? Hai sefu', sa nu te superi, o sa fac propaganda acolo, da' imi dai voie? Te rog eu, sefu, nu te supara, da' e TVR, stii matale... Sa traiesti sefu, da, multam, asa o sa fac. Da, sefu'!

   "STELIAN TANASE: Am si eu o intrebare la tine, delicata.
   SORIN OVIDIU VINTU: Te rog.
   STELIAN TANASE : M-a invitat Televiziunea Romana sa ma duc duminica, la ora 09.00, la ei, la anuntarea rezultatelor.
   SORIN OVIDIU VINTU: Mi se pare normal.
   STELIAN TANASE: TVR1. Nu, problema este sa nu te superi tu sau Realitatea sa-mi zica..., pentru ca Realitatea nu ne-a facut nicio invitatie, sa stii.
   SORIN OVIDIU VINTU: Nu, dar chiar daca ti-ar fi facut si probabil ca urma sa-ti faca, televiziunea publica e o chestie de prestigiu.
 • +48 (64 voturi)    
  Scabros!!! (Luni, 18 octombrie 2010, 13:48)

  George [anonim]

  Se mai indoieste cineva de cine sunt si ce fac broscoii care lucreaza in presa mogulilor infractori? Se mai indoieste cineva ca Geoana si Antonescu sunt slugile lui Vantu si Voiculescu???? Iata sistemul mafiot cu care se lupta Basescu!!! Chireac, SRS, Dragotescu, Buscu, Sergiu Toader, Catalin Popa, Nistorescu, samd. Vantu practic conducea si inca conduce un sistem mafiot in stransa legatura cu politicul si economicul din Romania. Iata in ce tara traim!!!! Oare cine ii mai crede pe cei care lucreaza in trusturile lui Vantu, Voiculescu si Patriciu??? Iata ce tip de jurnalism mizerabil se face in Romania!!! Mi-e scarba! De aceea am sa votez cu Basescu si PDL pana in panzele albe. Se mai mira cineva de ce atatea interese in daramarea guvernului Boc si suspendarea lui Basescu??? Cred ca e momentul ca reteaua Vantu-Voiculescu-Patriciu sa raspunda penal si sa faca puscarie! Alaturi de slugile lor din politica romaneasca, de cozile de topor antiromanesti si antinationale!!!
  • +9 (11 voturi)    
   lumea e manevrata de moguli... (Luni, 18 octombrie 2010, 15:40)

   Castin [anonim] i-a raspuns lui George

   Astia sunt parvenitii de dupa revolutie, si se tin cu ambele maini de privilegii...manevreaza prostimea sa iasa in strada, poate, poate vor mai reusi sa mai fure ce a mai ramas de furat...
 • +36 (46 voturi)    
  BRAVO, NENE VANTULE! (Luni, 18 octombrie 2010, 13:50)

  GAVRILACHE [utilizator]

  Mi-era teama ca l-am judecat gresit pe dl. Vantu! Mi-era teama ca este doar o victima a dictatorului si eu il percep ca pe-o hahalera nervoasa! Ca el e un inger si eu il vad cu coarne, doua : unu la Crinuletz in partid si altu' la Ponta-n gasca!
  Auziti ce frumos : "Nu sunteti liberi, nene. Va convine, lucrati, nu va convine, plecati, ce mare cacat! ". Bravo, nene Vantule, mi-ai luat o piatra de pe suflet! Sa-ti dea - cine ti-o da - ani multi (la racoare si intuneric!)!
  • -5 (15 voturi)    
   ai citit printre randuri....ca mai toti de aici (Luni, 18 octombrie 2010, 15:29)

   anonim [anonim] i-a raspuns lui GAVRILACHE

   Daca analizezi stenogramele....in afara de faptul ca are "boala" pe Basescu ("Bai, tati, noi, adica eu aveam o relatie de non combat cu Basescu. Razboiul real a inceput cu Basescu din momentul in care a aparut pe Realitatea Tv............
   chestie care l-a deranjat pe parintele Ioanei Basescu in mod vizibil, spunand: Pai, f... mortii ma-ti, una vorbim, basca ne intelegem, mi-o tragi pe la spate, bai, Manea slutul si uratul? Eu ce p... mea ti-am facut sa te iei de copilul meu in halul asta?, reactie pe care ai fi avut-o si tu, as fi avut-o si eu, cand e vorba de copilul meu")....Vantu vorbeste ca un adevarat om de afaceri.
   Ce legatura au afacerile si banii cu libertatea oamenilor? Toata societatea asta in care traim e condusa....si....in orice afacere, conteaza interesele celui care investeste banul.
   Astept cu interes si stenogramele lui Basescu....si totodata...sunt curios ce voturi primeste comentariul:)
  • +1 (1 vot)    
   Prietenul lui basescu (Marţi, 19 octombrie 2010, 12:05)

   gavrilnelacheu [anonim] i-a raspuns lui GAVRILACHE

   Bravo nene vantule prietenul lui basescu.
   Daca un escroc ca tine,gandeste asa,prietenul tau basescu,te intrece cu mult,el nu se multumeste cu vorbe goale.
   El pune in practica minciuna si hotia.
   Tu inca mai multe de invatat de la basescu.
 • +7 (15 voturi)    
  sunt socat . (Luni, 18 octombrie 2010, 13:51)

  Nae [anonim]

  Sunt socat. Sper ca aceste discutii sa fie doar o facatura.
  • +21 (25 voturi)    
   Draga Nae, (Luni, 18 octombrie 2010, 14:37)

   alex [anonim] i-a raspuns lui Nae

   Cum sa fii socat asa de tarziu? Realitatea (si Antenele) practica jocul asta socant de ani buni, deja socul a devenit stare continua. Cine se uita la Realitatea si avea putintica minte isi dadea seama ca oamenii actioneaza conform unui plan prestabilit in functie de obiective clar fixate. Nu erau doar o banda de nebuni haotici, ci niste scelerati organizati si suficient de eficienti incat au reusit sa concretizeze prin defaimare, atac la persoana, diversiune si manipulare idealul oricarui sistem stalinist. Scanteia securitatii si Realitatea lui Vantu se diferentiaza numai prin faptul ca Scanteia servea interesele unui grup instalat la puterea politica. Fumigenele in piata publica sunt modul tipic de lucru al acelui grup: acuzele false si deturnarea adevarului intr-un mod mai subtil decat simpla minciuna, adica schimbarea atentiei de la cautarea adevarului si relativizarea acestuia este tipic comunistilor si securitatii: vezi fenomenul Pitesti extins apoi la o tara intreaga, pe scurt niste detinuti care bat pe altii, in grup. Apoi rolurile se schimba. Cine mai are autoritate morala? Cine mai e incoruptibil apoi? Cine isi mai poate asuma conducerea? Nimeni, toti in definitiv suntem murdariti, toti o apa si un pamant, deci toti manipulabili.
 • +37 (45 voturi)    
  Socant... (Luni, 18 octombrie 2010, 13:51)

  marinaru [utilizator]

  Mi se pare socant cele scrise in aceste stenograme. Vantu reprezinta un pericol pentru siguranta nationala la cata putere si control are asupra unor oameni care pot influenta populatia.
  • +29 (33 voturi)    
   Stai calm!!! (Luni, 18 octombrie 2010, 14:23)

   George [anonim] i-a raspuns lui marinaru

   Vantu are un dosar beton si pentru atentat la siguranta nationala. SOV este un viitor puscarias. Alaturi de el vor mai intra si altii la racoare.

   P.S. Trist e insa faptul ca mai sunt cativa ametiti care-l cred pe Vantu un neprihanit prigonit politic de Basescu. Ceea ce este total FALS!!!
  • +4 (16 voturi)    
   De ce? Populatia nu gindeste ? (Luni, 18 octombrie 2010, 14:53)

   it_s__not_news [utilizator] i-a raspuns lui marinaru

   Daca populatia este influentata in asemenea hal, nu cumva populatia e intr-adevar imbecila?
   Daca lipseste gindirea critica si omul papa pe nemestecate ce se vede la Realitatea si la Antena 3, cine e de vina ? El, mogulul Vintu sau papagalul pardon mogulul Voiculescu?

   Cred ca aceasta chestiune e putin exagerata. Eu nu as numi-o chestiune de "siguranta nationala", pentru ca nu e.
 • +33 (37 voturi)    
  no comment (Luni, 18 octombrie 2010, 13:51)

  johnny [anonim]

  "Daca imi permiti, totusi rarirea parlamentarilor este o chestie foarte populara printre cetatenii imbecili ai acestei tari"

  Ce sa mai comentam daca suntem cetateni imbecili? Ne traduc ei pe iRealitatea TV :)
 • +25 (31 voturi)    
  acesti (Luni, 18 octombrie 2010, 13:54)

  roman [anonim]

  Acesti oameni ne conduc si trag destinele tarii ?
  Hilar !
 • +32 (38 voturi)    
  halucinant (Luni, 18 octombrie 2010, 13:54)

  spectator [anonim]

  ... a vorbit cu Crin si Mircea... mi se face rau!!!
 • -9 (21 voturi)    
  ... (Luni, 18 octombrie 2010, 13:55)

  dan b [anonim]

  Ei cu razboaiele/blat-urile lor, noi cu... Sula-n fund... Ce frumos! Asta-i tara: opozitie, putere, moguli etc totuna... Perdantii: "prostimea". Si va mai razboiti in comment-uri... Pierdere de timp: pleaca ai nostri, vin ai nostri...
 • +38 (44 voturi)    
  Lectura ptr ziaristii Realitatii (Luni, 18 octombrie 2010, 13:57)

  adrian [anonim]

  Aceste stenograme ar trebui trimise la toti asanumitii ziaristi de la realitaea tv si apoi sa mai spuna ca sunt independenti
 • +34 (46 voturi)    
  Este clar. Votez PDL! (Luni, 18 octombrie 2010, 13:59)

  AlinN [anonim]

  Mai mura-n gura ca acum nici ca se poate. Cat de prost sa fii ca sa mai asculti in gura "formatorilor de opinie" sau a "liderilor politici". Toti sunt niste manechine conduse de hoti, de-aia nu se facea nimic impotriva hotilor pe timpul PSD si PNL.
  La un moment voiam sa nu mai votez, dar acum voi vota PDL impotriva hotilor de la PNL si PSD sustinuti de hoti ordinari precum Vantu.
 • +8 (18 voturi)    
  eu sunt bun (Luni, 18 octombrie 2010, 14:00)

  gheo [anonim]

  stenogramele astea fac parte din pachetul 'eu sunt bun pentru ca aialaltii sunt mai rai ca mine'
  eu unul i-as vrea pe toti hotii din fruntea tarii si pe 'afaceristii' din jurul lor, atarnati de vreun stejar si lasati acolo la uscat.
  cat pot sa-si bata joc de tara asta niste lepre...
 • +37 (43 voturi)    
  dispret total (Luni, 18 octombrie 2010, 14:01)

  silvia [anonim]

  Iti sta mintea in loc ce auzi.., cum se pune problema si cum suntem MANIPULATI !!! Fratilor cat ne mai lasam "calcati" de toti greii care ne vor binele (ex. Nistorescu ,Corina Dragotescu,Bogdan Chiriac,Stelian Tanase ,etc) , oameni care ies pe sticla si ne "doresc" binele...,care pur si simplu sunt la ORDINUL acestui mizerabil SOV...,ramai tampit in fata acestor "convorbiri " !! Asa cum afirma si acest S Toader :"oamenii pot fi manipulati",este LEGEA si CRITERIUL lor de a ne batjocori ! Acum inteleg de ce Basescu mai arunca pe sub pres cate o informatie vs de SOV ,GEOANA,ANTONESCU , reporteri..etc.Stia el ce stia...,bine ca cel putin stim si noi !!! Va iubesc hotnews..,aveti grija de noi si pe viitor !
  • -9 (9 voturi)    
   dar (Luni, 18 octombrie 2010, 16:17)

   dica [anonim] i-a raspuns lui silvia

   sorin rosca stanescu unde e? apoi, hotnews al cui este de fapt? sa nu avem surprize intr-o zi
 • +33 (37 voturi)    
  sa citeasca si iliescii (Luni, 18 octombrie 2010, 14:02)

  EU [anonim]

  Poate asa vad si criticii lui Base ca fara el nu aveau vreo sansa sa deconspire asemenea jeguri care nu sunt singure.
 • -10 (52 voturi)    
  Facatura! :))) (Luni, 18 octombrie 2010, 14:03)

  Duhu [anonim]

  E intoxicare de presa, fratilor!

  Voi chiar il credeti in stare pe Vantu sa vorbeasca asa?

  Chiar credeti ca cei de la Realitatea ori Catavencu nu isi respecta meseria de jurnalisti?

  Chiar credeti ca, in suspendarea lui Treinel, SOV a avut acest rol pe care si-l aroga? Io spun ca a bravat, doar.

  Bah, sa va intre bine-n sfecla: Base e rau!

  Si cica nu ne meritam tara...
  • +7 (17 voturi)    
   asa e domnule! (Luni, 18 octombrie 2010, 14:21)

   dedeiu [anonim] i-a raspuns lui Duhu

   O facatura ordinara scrisa de Basescu PERSONAL! In videoclipul ala cand Basescu ii crapa capul copilului ai vazut ceva contrafacut? O facatura domnule!
  • +17 (19 voturi)    
   Mafiotul (Luni, 18 octombrie 2010, 14:58)

   nico2 [utilizator] i-a raspuns lui Duhu

   Ai dreptate.O mare facatura.SOV nu este capabil sa vorbeasc asa.Din 3 cuvinte cel putin 2 sunt pornografice.Un mafiot al anilor '90 a ajuns sa manipuleze un popor intreg.Acum se da bolnav cu inima.Daca sunt adevarate stenogramele aparute, mai mult ca sigur SOV va muri de inima.Mafia stie de ce.
  • +5 (7 voturi)    
   Alo, domnu ! (Luni, 18 octombrie 2010, 15:16)

   dorin bretan [anonim] i-a raspuns lui Duhu

   Acolo in spate nu se vede bine? Cine are curajul sa publice o facatura? Daca dumneatale crezi ca e o facatura ,eu pot crede ca nu ai scris nimic si oricine poate crede ce vrea el .Numai ca nu e bine sa spui tot ce crezi, mai intreaba in stanga , in dreapta ...Mai cere o parere
   • +2 (4 voturi)    
    Legenda (Luni, 18 octombrie 2010, 16:05)

    Duhu [anonim] i-a raspuns lui dorin bretan

    Pentru matale si pentru toata lumea:

    A fost un comentariu scris la misto (michtaux, pentru fanii lui Thomas Pynchon), cu exceptia ultimei propozitii.
  • +3 (3 voturi)    
   clar ca-i facatura (Luni, 18 octombrie 2010, 22:52)

   diddlyjo [utilizator] i-a raspuns lui Duhu

   cei de la antena 3 si-au dat seama ca-i facatura si, in mare deontologia lor, au hotarat sa nu manipuleze poporul publicand astfel de facaturi...
 • +26 (32 voturi)    
  se mai indoieste cineva (Luni, 18 octombrie 2010, 14:03)

  io [anonim]

  cine face politica editoriala "incisiva si nepartinitoare" de la Realitatea?
  poate cei care-l asteapta inca pe Vantu sa aduca "cheia" descifrarii conversatiilor cu N Popa.
  hei baietii, fanii A3, sariti in sus, ca acolo, rahatul e si mai pe fata!
  hai, va astept cu eternele "HotNews e site portocaliu" etc...
 • -20 (34 voturi)    
  cum de apar acum? la depunerea motiunii (Luni, 18 octombrie 2010, 14:06)

  marius [anonim]

  conform acelor stenograme tov. vintu era preten cu tov. basescu, la un moment dat sau certat si a iesit chestia asta, concluzia este ca toti sunt siste GOLANI, vintu, basescu, ponta s.a. isi bat joc de noi, eu cred ca daca cineva ar vrea ar gasi stenograme si despre tov basescu, si mai este un lucru cum de apar acum cand se depune motiunea?
  • +13 (17 voturi)    
   Nu era prieten cu Base (Luni, 18 octombrie 2010, 14:46)

   ds [anonim] i-a raspuns lui marius

   Era o atitudine noncombat, adica Basescu nu se lua de Vantu daca Vantu nu se lua de Basescu. Asta nu inseaman ca erau prieteni ci din contra.
   Eu m-am lamurit ca daca castiga PSD, acum am fi batut din palme si strigam, nu avem ce manca dar este bine, Vantu este salvatorul natiunii romane, cine nu este de acord sa plece din Romania.
 • +31 (37 voturi)    
  Cine sta cu fundu' ? (Luni, 18 octombrie 2010, 14:06)

  Vanticelu [anonim]

  Deci asta a fost: Basescu a refuzat sa stea drepti sau cu "fundul" la Vantu, in timp ce Geoana a acceptat si astfel a fost sprijinit de Vantu:

  "S.O.VANTU : - Cred ca cea mai mare tampenie care a facut-o imbecilul asta este ca m-a ales pe mine tinta, inca de acum un an de zile. Era baiat destept, venea la supt p..., imi sugea p... frumos, spunea sarut mana pentru masa si cu asta basta. Ca loviturile mari, boul dracu', nu cu presa i le-am dat ci cu capacitatea mea de combinatii si de joc.
  SERGIU TOADER. - Naspa! Acum trebuie sa ne pregatim sa-l omoram pe Geoana (rade - n.n.).
  S.O.VANTU - Dar este elementar, draga Watson (rade - n.n.). Pai, presa traieste din sange, f..., puroaie, de unde traieste presa?! Din fapte pozitive?! Ce dracu'! Da, draga Sergiu"."
 • +33 (41 voturi)    
  INCREDIBIL! (Luni, 18 octombrie 2010, 14:09)

  slider [utilizator]

  Sunt masaca!!! poporul roman este un fel de masa de manevra a lui VANTU si a lui Voiculescu.
 • +24 (30 voturi)    
  de-aia s-o fi internat? (Luni, 18 octombrie 2010, 14:11)

  realnick [anonim]

  probabil i au parvenit stenogramele lu' Vantu...de a ajuns la spital.Eu am renuntat la Realitatea de la alegeri..chiar as fi vrut sa ne adunam mai multi in fata sediului(aproape e si Antena) si sa le dam la gioale un pic.Sa le luam cu asalt minunea de televiziune care indobitoceste atatia romani.Si-asa sunt multi slabi de inger ..daca se mai uita si la moguli o sa zica ca suntem in congo.
  • +14 (16 voturi)    
   Ne strangem intr-o zi? (Luni, 18 octombrie 2010, 14:56)

   Daniel [anonim] i-a raspuns lui realnick

   Sunt primul care vine, chiar si un flash mob e util. :-))
   Nu e o chestiune de pe cine votezi, e o chestiune de a protesta impotriva manipularii si a demonstra ca nu suntem prostimea de care vorbeste mai sus SOV.
   • +7 (7 voturi)    
    +1 (Luni, 18 octombrie 2010, 18:54)

    mihai [anonim] i-a raspuns lui Daniel

    venim mai multi . zi cand
 • +23 (31 voturi)    
  stenograme cu efect de (Luni, 18 octombrie 2010, 14:11)

  mar [anonim]

  palitura asupra opozitiei si asa zisei societati civile.... parca erau 4-5 societati care urlau in octombrie anul trecut. Sunt spulberati prietenii de la PSD&PNL si vuvuzelele de la irealitatea si reprezentantii ong-isti.
  Nici apa vie nu-i mai spala pe astia!!!
  Citesti si te crucest i"multa prostime, dat fiind faptul ca poporul asta s-a tampit de-a dreptul, prostimea asta inca tine cu imbecilul si trebuie sa-i degajam prostimea". Pai asta tb. ascuns ptr. atentat la siguranta nationala, impreuna cu toata gasca de vuvuzule care se vor ziaristi si formatori de opinie!!!
 • +25 (31 voturi)    
  mda (Luni, 18 octombrie 2010, 14:12)

  eu [anonim]

  deci e belea... de ce nu se public astea pe toate site-urile din romania ? pe toate canalele posibile...

  pai cred si eu ca ii e usor lui basescu, cum naiba sa nu te enervezi cand vezi ce vorbeste vantu la telefon... se crede un mic HITLER, auzi la el.. vrea tineret la 20 ani sa le formeze el creierele... ba scoate el armata din cazarma si mobilizeaza mii de jurnalisti...

  doamne fereasca in ce tara am ajuns... condusa de bisnitari si hoti ajunsi milionari cu televiziuni si ziare...
 • +28 (34 voturi)    
  f...sa-i f... (Luni, 18 octombrie 2010, 14:13)

  loco [anonim]

  asa golanasii mei, sa spunem lucrurilor pe nume:
  totul a inceput cu poporul asta imbecil pe care l-am facut la buzunare f--- in ...sa-i f...
  trebuia sa am un capital de plecare pentru armata mea, asa ca m-am mobilizat impreuna cu greii si am rezolvat...stiti voi ce ...fuga din serai...batraneii mei...
  si acuma ce vor?
  sa reduca numarul de parlamentari ?
  sa-i reduca ca si asa am mii pe statu' de plata, sa faca referendumu' ala gingas si sa le-o tragem ca dupa aia le-o mai trag si eu si toti batraneii mei, asa leprele lu' tata, asa sulfurosilor, teparii mei dolofani,
  sa va aud !
  (de undeva din boshetii se aude) huuuraaaa, huuuraaa, sa iasa armata din cazarmi sa mai punem de-o suspendare, receptie...
  • +4 (4 voturi)    
   Era sa lesin ...... de ras ...... (Luni, 18 octombrie 2010, 19:47)

   Dragos [anonim] i-a raspuns lui loco

   Doamne, noroc ca aveam tabletele aproape, ca ma lasa inima :)

   Comentariul zilei!!!!

   Felicitari!!!!
 • +22 (28 voturi)    
  Negru pe alb.Ce borfasi conduc tara asta... (Luni, 18 octombrie 2010, 14:14)

  Tio [anonim]

  ...si ce intelepti au fost romani ca nu l-au vot presedinte pe SOV.
  Nu subapreciati intelepciunea colectiva!
 • +29 (35 voturi)    
  sa scapam odata de vintu si slugile lui (Luni, 18 octombrie 2010, 14:16)

  lcx [anonim]

  felicitari tuturor care in toti acesti ani au avut mintea lucida , au votat si il sustin in continuare pe presedintele basescu
 • +32 (36 voturi)    
  Presa = MAFIA (Luni, 18 octombrie 2010, 14:17)

  Razvan007 [utilizator]

  S. O. VINTU: Maine, daca fac o intelegere cu Basescu, Mosule, sunt cu tine, din momentul acela am dat ordin in organizatie si organizatia este cu Basescu. Punct. Fara abateri de genul fac intelegere cu ala si ma trezesc doua fete cinci castele.


  Concluzie: PRESA=MAFIE in toata regula
 • +26 (32 voturi)    
  Super! (Luni, 18 octombrie 2010, 14:18)

  Luk [utilizator]

  " Era baiat destept, venea la supt p..., imi sugea p... frumos, spunea sarut mana pentru masa si cu asta basta. Ca loviturile mari, boul dracu', nu cu presa i le-am dat ci cu capacitatea mea de combinatii si de joc."

  Geoana, spune drept: tu nu pentru SPA te-ai dus la SOV, hm?

  =))

  P.S. Te-ai sters la gurita pe urma, ori te-a sters soacra?
 • +24 (32 voturi)    
  Jale (Luni, 18 octombrie 2010, 14:20)

  gogu [anonim]

  Incredibil !! Noroc de Basescu ! Numai un presedinte ar avea instrumentele si puterea sa scoata la iveala asa ceva. Cred ca va creste enorm in sondaje Basescu si PDL
  • +5 (11 voturi)    
   Te intreb (Luni, 18 octombrie 2010, 14:32)

   cristi767 [utilizator] i-a raspuns lui gogu

   Ce conteaza mai tare? Faptul ca creste Basescu in sondaje sau faptul ca aflam cine este cu adevarat SOV? PD-L sunt rai...au o gramada de belele, dar nu ti se sperleste pielea de gaina cand te gandesti ca afli astea doar pentru ca... asta intra in "interesele lui Vantu"? Si ca daca ar fi invers, am afla de la televizor ca e numai lapte si miere in tara?

   Ei bine, asta este reversul medaliei. Vantu se foloseste de trustul sau de presa sa dea in Basescu si ultimul se foloseste de servicii sa-l demaste pe Vantu.

   Este o situatie din care numai noi avem de castigat (pe de-o parte).

   De unde atata ura si atata lipsa de ratiune? Tocmai pe cliseelele astea emotionale si pe votat raul cel mai mic am ajuns sa avem presedinti ca Basescu sau Iliescu (in 2000). Si ma gandesc la asta in conditiile in care in 2000 lumea a avut alternativa pe Mugur Isarescu. Oare isi regreta multi votul de atunci?
   • +15 (17 voturi)    
    Romanii (Luni, 18 octombrie 2010, 15:27)

    Luk [utilizator] i-a raspuns lui cristi767

    se fac ca nu vad, se uita in alta parte cand nu le convine, tu nu vezi?

    Am castigat enorm in ultimii 6 ani: am vazut ca sunt probleme in constitutie (presedintele poate fi suspendat oricand si oricum, presedintele poate desemna premierul cam cum "vrea (sic!) -muschii-lui", premierul poate sa nu discute cu presedintele si sa-l puna sa "stea in banca lui".

    Am vazut ca, in demoratia noastra frageda, regulile se pot schimba cand "vrea muschii unora dintre parlamentari", am vazut cum pluripartidismul e o gluma si un joc cu actori alesi in 1989 (de unde si aliantele nefiresti gen PRM+UDMR si concubinajul obscen dintre PSD si PNL - mai nou intre PC si PNL).

    Am vazut ce inseamna si ce putere are Curtea Constitutionala, am inteles care sunt parghiile presedintelui (serviciile secrete), care sunt parghiile parlamentului (vezi regula uninominalului, vezi aplicarea referendumului pentru unicameral) si am vazut si moneda de schimb a guvernului (bani pentru votat legi, pomeni electorale, posturi pentru apropiati etc etc etc).

    Ramane sa ne intrebam ce se intampla pe vremea lui Ilici si a lui Constantinescu, atunci cand plutea un CONSENS superb intre Presedinte, Parlament, Curtea Constitutionala, Guvern si Servicii Secrete.

    Oare suntem in stare sa ne imaginam asta?
 • -10 (22 voturi)    
  Copilarii (Luni, 18 octombrie 2010, 14:28)

  Godot [anonim]

  Astea-s nimicuri. Le-au scos la misto, tot manipulare si tot parte din joc e. Stati sa vedeti stenogramele din partea cealalta, peste 2-3 ani, ce-o sa-i mai injurati pe aia.
  Astia se joaca intre ei, ziaristii sunt niste scursuri si noi suntem niste prostii ca-i nu linsam pe toti.
 • +18 (24 voturi)    
  Nu-i asa... (Luni, 18 octombrie 2010, 14:28)

  Catz Kitty [utilizator]

  ... ca diseara, la Ora de Foc, stenogramele vor constitui subiectul zilei ?
  RTV raspunde : NU !
 • +16 (22 voturi)    
  Siguranta nationala (Luni, 18 octombrie 2010, 14:29)

  Radu [anonim]

  Mai are cineva ceva de comentat legat de introducerea presei in categoria riscurilor la adresa sigurantei nationale?
 • +15 (21 voturi)    
  Vantu despre romani: (Luni, 18 octombrie 2010, 14:31)

  cristian [anonim]

  S.O.VANTU: Rarirea parlamentarilor este o chestie foarte populara printre cetatenii imbecili ai acestei tari.
 • +12 (18 voturi)    
  Vîntu către Geoană în seara turului2 al alegerilor (Luni, 18 octombrie 2010, 14:32)

  No Comment [anonim]

  SORIN OVIDIU VÎNTU: Alo!
  MIRCEA GEOANĂ: Bună! Ce faci? Iartă-mă, n-am auzit telefonul, că eram într-o zonă mai proastă.
  SORIN OVIDIU VÎNTU: Domnul meu, nicio problemă! Vreau să fiu primul român care vă adresează urarea de: Felicitări, domnule preşedinte al României!
  MIRCEA GEOANĂ: Doamne ajută! Ce cifre ai?
  SORIN OVIDIU VÎNTU: Domnule preşedinte al României, sunt primul român care v-a spus astfel. V-aş ruga totuşi să mă notaţi în catastifele istoriei.
  MIRCEA GEOANĂ : Am notat. Deja sunt cu pixul în mână. (râd amândoi)".
 • +13 (17 voturi)    
  CE II SPUNE PROCURORUL SI JUDECATORLUL LUI VANTU (Luni, 18 octombrie 2010, 14:34)

  popa ionut [anonim]

  Judecatorul catre SOV : "La multi ani"
  Procurorul : "La mai multi ani"
 • -17 (27 voturi)    
  bucuria prostilor (Luni, 18 octombrie 2010, 14:34)

  Bogdan [anonim]

  Alte interceptari date "pe surse" care arata ce? Ca Vantu folosea oameni de presa sa-l decredibilizeze pe Basescu? Dar ca Basescu foloseste serviciile secrete si insitutiile "independente" ale statului impotriva dusmanilor sai e ok?
  Stiu ca sunt pe un site portocaliu dar va anunt ca PDL si Basescu sunt pa, iar comentariile postacilor si a celor platiti de "mogulii buni" nu schimba adevarul si scarba oamenilor fata de acest regim. Acest presedinte cu cultul personalitatii a primit toata puterea posibila in tara asta (presedintia, guvernul, parlamentul, Curtea Constitutionala, DNA, Parchet etc...) si n-a facut decat sa-si bata joc de cei care l-au ales si sa-si indoape cu bani si functii lingaii. Deschideti ochii!
  • +13 (21 voturi)    
   si tristetea idiotilor (Luni, 18 octombrie 2010, 14:51)

   cucu [anonim] i-a raspuns lui Bogdan

   ca stapanu sov, cel caruia i-o s*ge toata presa "independenta", a fost facut varza.
  • +4 (10 voturi)    
   Toc, Toc? (Luni, 18 octombrie 2010, 15:29)

   Nenea Iancu [utilizator] i-a raspuns lui Bogdan

   Mai e ceva prin chestia aia numita cap?

   Asteptam cu nerabdare stenograme in care Basescu sa se dovedeasca cum foloseste serviciile secrete si institutiile independente ale statului impotriva "dusmanilor" sai. Pana atunci, ce spui tu e vraja marii. Ce naiba, bai baieti, asa rau ati ajuns?
  • +3 (3 voturi)    
   Chireac? (Luni, 18 octombrie 2010, 22:18)

   California [utilizator] i-a raspuns lui Bogdan

   Tu esti soldatule? Ia repede batistuta si vaselina si fugi la luminatul mogul la casierie!
 • +18 (22 voturi)    
  cica sunt banii lui (Luni, 18 octombrie 2010, 14:34)

  Clau [anonim]

  Ce-mi place... El e marele stapan, toti sunt platiti din banii LUI. Sper ca pagubitii FNI vor aprecia afirmatiile.
 • +17 (23 voturi)    
  vai de noi! (Luni, 18 octombrie 2010, 14:34)

  camelia [anonim]

  oamenii sunt scosi in strada sa protesteze contra PDL sa dea jos guvernul, presedintele si ce mai vor slugile lui vantu ca sa vina la putere oamenii supusi lui vantu si organizatia.treziti-va romani si ajutati-i pe guvernanti sa scoata tara din criza si sa-i ascunda pe mafioti! nu puneti botul la promisiunile desarte cu bani multi si miere peste tot.
  • +3 (3 voturi)    
   Stenogramele pentru cei din strada... (Luni, 18 octombrie 2010, 22:24)

   California [utilizator] i-a raspuns lui camelia

   Cineva poate are ideea sa faca auzite in timpul manifestatiilor "spontan" organizate de vanghele si Vinturi fragmente esentiale din aceste stenograme, sa priceapa si ei ale cui interese le servesc. Eu inca mai sper ca unii dintre ei nu stiu adevarul despre interesele liderilor lor sindicali. Unii chiar cred ca acestora le pasa de problemele lor.
 • +9 (13 voturi)    
  Nu este deloc incredibil (Luni, 18 octombrie 2010, 14:42)

  Alina [anonim]

  Nu este deloc incredibil. Eu am sters postul Realitatea din grila cu multe luni in urma pentru ca manipularea era evidenta.
  Din pacate are dreptate cand spune ca suntem un popor de imbecili pentru ca majoritatea romanilor inghit tot ce primesc de la Realitatea, de la Antene, de la B1, de peste tot, fara sa treaca prin niciun filtru, fara sa gandeasca.
 • +14 (20 voturi)    
  De GROAZA (Luni, 18 octombrie 2010, 14:51)

  Mihai vladut [anonim]

  CETATENII IMBECILI AI ACESTEI TARI....
  De ce l-a lasat Justitia liber? Cat a primit? Se mai poate comenta ceva? Ziaristi in care mai credeai s-au umplut de rahatul lui Vantu, fostul portar cu evidenta de la groapa de gunoi a orasului Roman. Cine dadea mai mult, era trecut ca a adus la groapa gunoi mai mult. Banii se imparteau. Iata cine face jocurile in Romania. Pai mai au obraz judecatorii sa ceara salarii mari cand lasa liber pe unul ca Vantu?!
 • -7 (17 voturi)    
  daca sunt adevarate stenogramele : (Luni, 18 octombrie 2010, 14:51)

  Hans Metter [utilizator]

  pai si ce va asteptati...? toti sunteti niste sfinti si o sa comentati ce nenorocit e omul...nu e chiar asa... e normal ca isi apara interesele .. doar nu o sa plateasca oamenii sa fie contrar intereselor lui.... nu am dreptate ?

  e ceva ce va socheaza? pe alocuri are dreptate.. faza cu rarirea numarul de parlamentari, cu interesele patronatului etc. cu exceptia vulgaritatii exagerate omul este foarte pragmatic.... trebuie cercetat totusi daca contravine legii ceea ce face el
  • +5 (7 voturi)    
   tirant (Luni, 18 octombrie 2010, 15:14)

   Walker [anonim] i-a raspuns lui Hans Metter

   De la un nivel de bogatie in sus, individul, ORICE INDIVID! devine rapace. Calca in picioare tot.
   Nu. Nu este normal sa impuna o linie redactionala. Trebuie sa lase jurnalistii sa scrie exact ce gandesc. Presa de calitate se face vanand in taberele de toate culorile, nu directionat/inregimentat la comanda.
   SOV ajunse in punctul in care se comporta ca un Tiran.
 • +14 (18 voturi)    
  promotorii urii (Luni, 18 octombrie 2010, 14:52)

  buncrestin [utilizator]

  Pentru cat a invrajbit omul asta pe romani, cata ura a promovat el si cu voiculescu...nu exista pedeapsa suficient de aspra pentru cat rau au facut tarii noastre.
 • +15 (19 voturi)    
  NU ne mai regasim... (Luni, 18 octombrie 2010, 14:52)

  maria trandafir [anonim]

  am citit cu mare atentie stenogramele si nu pot sa cred ca acest SOV spune printre altele ca acest popor este imbecil ,dar el este imbecilul NR 1 cu toata realitatea tv.
  • +5 (7 voturi)    
   acum niste unii destepti din realitatea (Luni, 18 octombrie 2010, 15:46)

   balin [anonim] i-a raspuns lui maria trandafir

   ar pleca...dar....ptr unii e vai de mama lor....oricum se va inchide curind
 • +22 (24 voturi)    
  iMBECILA (Luni, 18 octombrie 2010, 14:53)

  SPERANTA [anonim]

  Sunt oripilata, nu-mi vine sa cred !!
  Am spus intodeauna ca are o privire de demon si am avut dreptate. Suntem o sleahta de IMBECILI pe care ii manevreaza PRESA dupa bunul lor plac, dupa cum le bate VANTU !!!
  • +5 (7 voturi)    
   Nu, gresiti (Luni, 18 octombrie 2010, 15:10)

   it_s__not_news [utilizator] i-a raspuns lui SPERANTA

   Faptul ca sinteti oripilata denota naivitate.

   Din pacate, poporul roman este o adunatura de indivizi NEEDUCATI - cel putin in ceea ce priveste sistemul pe care vrem sa-l construim.

   De aici, atitudinea nepoliticoasa (la cei proveniti din patura de jos a societatii), naivitatea (la cei provenind din patura de mijloc) si absenta spiritului civic (in toate paturile sociale).
 • -21 (23 voturi)    
  ce truc ieftin Baseluleee.. (Luni, 18 octombrie 2010, 15:03)

  saab [anonim]

  ma distreaza strategia basesciana. Iubitul conducator tocmai a scos la inaintare mogulul marionata, ca sa se prefaca atacat de "structurile mafiote", pe care de fapt, tot el le controleaza din umbra.
  Vantu l-a ajutat pe Basescu cu prilejul alegerilor, atunci cand l-a atras pe Geoana in cursa. Acuma iese din nou la rampa cu stenograme de 2 lei in care "recunoste" tot ce are nevoie puterea sa recunoasca.

  Sa vedem o sa pateasca Vantu ceva?
 • +15 (17 voturi)    
  Fiecare pasare pe limba ei piere (Luni, 18 octombrie 2010, 15:04)

  Clau [anonim]

  Si-a gasit si Vantu unu mai tare ca el la 'capacitatea mea de combinatii si de joc' ca sa-l citez. Asta il oftica cel mai tare si de asta face greseala dupa greseala. Nu mai e rece si rational, e ofticat si manipulabil.
 • +15 (17 voturi)    
  Subminare (Luni, 18 octombrie 2010, 15:05)

  george [anonim]

  Asta ar trebui judecat pentru subminarea puterii de stat, impreuna cu toate lichelele de pe langa el.

  Pacat ca nu apar toate stenogramele, sunt convins ca ce citim mai sus e o nimica toata. :(
 • +10 (12 voturi)    
  E grav (Luni, 18 octombrie 2010, 15:05)

  Ion [anonim]

  E grav daca orice "smecher" poate calca in picioare constitutia poporului astuia amarat.
 • +8 (10 voturi)    
  Pe noi nu pune mana NIMENI (Luni, 18 octombrie 2010, 15:05)

  Dan [anonim]

  Pe mine unul nu ma mai socheza nimic la clanul comunistilor (Ilici,Nastase,Voiculescu,Vantu,Constantinescu,etc.etc) nu de azi ci de fooooarte multa vreme trebuia sa ne dam seama cine sunt acesti oameni, doar au facut scoala si tehnicile de manipulare pe vremea comunistilor, doar nu om vrea sa fie niste ingeri. Nimic nu e socant. Trist e insa ca in 20 de ani legea nu a reusit sa ii inchida, oare de ce? Nu sunt oare ei toti pe o mana? Va plati cineva dintre hotii politici care au distrus tara asta? Eu sper ca DA, dar din pacate cred ca NU !
 • +17 (19 voturi)    
  Sunt dezamagit! (Luni, 18 octombrie 2010, 15:07)

  Mihai [anonim]

  Eu sunt foarte dezamagit de aceste stenograme. Eram convins ca voi gasi doar critica literara, cateva poezii si pareri despre literatura. Chiar am citit pana la capat in speranta ca voi citi ce parere are SOV despre ultimul volum pe care i l-a adus Dinescu la recenzare....
 • +13 (15 voturi)    
  SOV si prostimea (Luni, 18 octombrie 2010, 15:07)

  Viorica Alexandru [utilizator]

  "Prostimea" iti strica socotelile!

  ...si pe ale "marilor" Tanase, Buscu, Toader, etc.

  unde este ceata de postaci ?
  • -11 (13 voturi)    
   cum unde e ? (Luni, 18 octombrie 2010, 15:15)

   Bogdan [anonim] i-a raspuns lui Viorica Alexandru

   toata ceata de postaci e pe Hotnews, la ordinul "mogulilor buni" care il slujesc pe Basescu!
   P.S.
   In ciuda dezvaluirilor "incendiare" cu rol de fumigena motiunea va trece. Si sa vezi tristete pe "mogulasi"...
 • +12 (16 voturi)    
  Presa ARMATA (Luni, 18 octombrie 2010, 15:11)

  V. Istina [utilizator]

  "S. O. VINTU: Nu sunteti liberi, nene. (…)Cui ii place ramane, cui nu-i place pleaca. S-a terminat cu glumele de genul independenta editoriala, sa imi pot face eu smenurile.

  Deci construieste organizatia in acest sens, batrane ! Nu mai exista de-acuma cand discutam: Domnule. Vasile Ionescu este atacat la noi. Pai din momentul ala, Vasile Ionescu s-a terminat cu el !

  Dar cum sa lucreze salariatii, carora le dau sa manance, impotriva intereselor mele ? Asta-i noaptea mintii !”

  Clar si raspicat: nu presa, ci o ARMATA.
  Poate acum iese mai limpede la iveala de ce “presa” asta ESTE o amenintare reala la adresa sigurantei nationale.

  Pentru ca o tara in care ADEVARUL PUBLIC nu este dat de o presa libera ci de o armata de mercenari de presa, controlata de un om, dupa propriile interese personale, tara aceea e in mare primejdie sa fie controlata prin alte mijloace decat cele democratice.

  Doar pentru stenogramele astea, INTENTIA de a falsifica PRESA ar trebui pedepsita penal, daca am avea legi bune, intr-un parlament care nu e la mana lui SOV.

  „D. BUSCU (….) Le-am interceptat si corespondenta.” - Caz PENAL.

  “SOV:…rarirea parlamentarilor este o chestie foarte populara printre cetatenii imbecili ai acestei tari”.

  Patriotism fin, noi, cetatenii suntem imbecili ca nu-l intelegem.

  „Rar mi se intampla. Mi-am scos ostile regulate din cazarmi, nici macar pe scandalul FNI nu mi-am scos armata regulat. Am lucrat numai cu ostasii.”

  “Sa vorbesc cu MIRCEA si cu CRIN sa vad de ce nu preiau mesajul.”

  CE mi-e clar: nu mai e vorba doar de SOV aici. E vorba de mult mai mult. Atitudinea asta fata de jurnalistul angajat e aproape UNANIMA in presa din tara. Romania nu poate creste cu oamenii astia.

  Daca nu exista reactie impotriva acestui comportament tip SOV... vom avea o tara pierduta, de telespectatori datornici.
  • +2 (6 voturi)    
   asta e terorism "modern" (Luni, 18 octombrie 2010, 15:47)

   curca [anonim] i-a raspuns lui V. Istina

   ceausescu era blind cu asta, macar aveam mintile curate.
 • +14 (18 voturi)    
  sov (Luni, 18 octombrie 2010, 15:12)

  sanda [anonim]

  basescu a fost singurul care a infierat cu vehementa inca din 2006 activitatea acestori moguli
  toti fosti securisti toti cu dosare la cnsas.
  atunci l-am acuzat si nu l-am crezut
  acum se pare ca ar fii prea tarziu. Suntem zilnic prostiti de acesti imbecili care cred ca trebuie sa le fim aserviti lor si intereselor lor.daca ar avea minima decenta "irealitatea" ar publica macar o parte din aceste minunate stenograme si mai ales limbajul de nota 10 al asa zisilor mari jurnalisti, mari oameni de cultura care fac agenda subiectelor de presa
  • +2 (4 voturi)    
   Daca il lasa inima pe SOV? (Luni, 18 octombrie 2010, 16:39)

   dezamagita!!! [anonim] i-a raspuns lui sanda

   A cesti imbecili l-a facut cunoscut prin FNI dupa le-a luat si economiile devenind un om bogat ..dar mai grav este ca influenteaza mediile politice care se rasfrang asupra noastra si parca nu mai este cale de iesire .Astept o minune!!!!!!!!!!!
 • +16 (18 voturi)    
  Cat a costat referendumul? (Luni, 18 octombrie 2010, 15:13)

  dum_i [utilizator]

  Cat a costat referendumul si economic vorbind starea de incertitudine legata de suspendare?

  De ce eu, ca cetatean al Romaniei, am platit pentru asta?

  Nu am cuvinte...dar am niste ganduri pentru sov, voiculescu cu comisia lui si adunatura de neispraviti din jurul lor. Gloante imi lipsesc doar.
 • -14 (16 voturi)    
  manipulare (Luni, 18 octombrie 2010, 15:20)

  gaga [anonim]

  Publicarea acestor "stenograme" la momentul oportun il ridica pe Traian Basescu si ii coboara pe ceilalti prin asociere cu Sorin Vantu. In plus si afirmatiile acestuia din urma sunt parca facute special sa creeze o imagine pozitiva pentru Traian Basescu. Devine discutabil daca cei doi sunt chiar asa dusmani cum indica aparentele.
  • +10 (12 voturi)    
   raspuns lui gaga (Luni, 18 octombrie 2010, 15:41)

   speranta [anonim] i-a raspuns lui gaga

   NENE ! De unde esti ? Cumva de la Antene ??
   Pardon, Crin, ILICI (ca la PSD tot el este tatic) ?
   Ca ,ce bine a trait VANTU pe vremea PSD-ului 1
   Trai pe vatrai neca, cand a acumulat banetul, cand a furat de la FNI , l-a deranjat careva pana la Base?
   • -9 (11 voturi)    
    ca de obicei (Luni, 18 octombrie 2010, 15:56)

    saab [anonim] i-a raspuns lui speranta

    cand postacii portocalii nu au argumente ca sa combata o ipoteza diferita de curentul promovat de ei, recurg repede la atac la persoana.
 • +8 (10 voturi)    
  Acum inteleg .... (Luni, 18 octombrie 2010, 15:24)

  lulu [anonim]

  " ... dar eu nu mai concep niciun fel de dizident in Academia Catavencu ... " inseamna ca acelasi lucru s-a produs si la radio guerilla si inteleg de ce unii il "indragesc" atat de mult pe base si dau atata in guvern - au primit o circulara :D

  cat de mult se poate compromite un om pentru bani ... pacat
 • +10 (12 voturi)    
  mafia (Luni, 18 octombrie 2010, 15:27)

  elis [anonim]

  am intrecut Sicilia cu mafiotii nostri.Vantu este dovada ca un om aproape invalid are in el f multa rautate.Trece peste orice sa si atinga scopul.Incep sa l iubesc pe Basescu.
 • +10 (12 voturi)    
  politichie (Luni, 18 octombrie 2010, 15:36)

  Castin [anonim]

  La cat de hoti si de bine organizati in jumulirea statului roman sunt mogulii astia, si ziaristii pup in ,,,k-sti, numai cineva de talia lu Basescu le mai poate tine fata...si ma gandesc ca va fi motiune de cenzura si parlamentariivor vota ptr cadearea guvernului, pentru ca i-a atins in interesle lor..dezastrul asta e adus de cei care ne-au condus tara aproape 2o de ani, si care sa pregatesc sa ne conduca iar......
 • -10 (12 voturi)    
  panica in sobolanime (Luni, 18 octombrie 2010, 15:36)

  smen [anonim]

  au iesit cu interceptarile cand a depus psd motiunea,inseamna ca e frica mare in sorecime,hahahaha ce ma distrez,isi simt streangu la gat slugoiii panchiorului,fiti linistiti dragi anti pdlisti sunt ultimele zbateri ale mafiei portocalii
  • +14 (16 voturi)    
   Intrebare retorica: (Luni, 18 octombrie 2010, 15:44)

   Reader [anonim] i-a raspuns lui smen

   auzi, tu gandesti vreun pic? daca vine psd-ul la putere cine crezi ca te va mai plati pe tine sa postezi mesaje anti putere?
   daca as fi in locul tau mi-as dori sa ramana psd-ul in opozitie inca 30 de ani, sa mananci si tu o paine castigata cinstit chiar daca ai job de hartie igienica ....
 • +11 (13 voturi)    
  BASE a avut dreptate! (Luni, 18 octombrie 2010, 15:37)

  bogdanrazvan [utilizator]

  Tot timpul am crezut ca Base se isterizeaza din cauza alegeriilor cand spunea de moguli. Dar am avut si sentimentul ca are un sambure mare de adevar.
  La cum am ajuns Dumnezeu ne mai scapa!!!
  Nu uitati! 6 decembrie = Sf. Nicolae!
  "nicolaus" in greceste = biruit de popor !!!
  Si asa a fost ! ...
  • 0 (6 voturi)    
   Sa inteleg ca te-ai convertit? (Luni, 18 octombrie 2010, 16:08)

   marean [anonim] i-a raspuns lui bogdanrazvan

   Au scos stenogramele "dracii" din tine? Scuzata sa-mi fie exprimarea.
 • -5 (7 voturi)    
  Cred ca ii este frica! (Luni, 18 octombrie 2010, 15:41)

  marean [anonim]

  Asta da experienta de viata! Daca a simtit nevoia sa publice acum stenogramele astea inseamna ca ii este frica.

  S-ar putea sa ne vedem la vot.

  Postacii rosii probabil n-au primit fisierul cu replicile valabile. Vad si eu ca va lasa sa va bucurati singuri. Dar pe bune, pacat de tara asta!
  • +3 (3 voturi)    
   Pacat ca sunt multi "marean" (Luni, 18 octombrie 2010, 21:28)

   Maria46 [utilizator] i-a raspuns lui marean

   "Stimate"marean , aceste stenograme fac parte din dosarele aflate in instanta , (probe ale acuzatiilor aduse lui SOV)au fost publicate de EVZ , citite si reproduse de o ziarista care le-a publicat apoi in Evenimentul Zilei.Pacat de tara asta ca este locuita de oameni ca SOV ca D.voastra MAREAN .
 • +7 (9 voturi)    
  Vantulet (Luni, 18 octombrie 2010, 15:45)

  Stelia [anonim]

  Pentru toata ''prostimea'' care inca nu cred in aceste stenograme:
  ''Votati pe Vantu ca o sa va mai dea un joc FNI!'' poate va este dor de le sau de ce nu Caritas.
  Dar pardon Iliescu era cu jocul asta,mai conteaza sunt o gasca!!!!!!!!!!!!!
 • +5 (7 voturi)    
  un vant rau mirositor (Luni, 18 octombrie 2010, 15:46)

  Hercules [anonim]

  Vantule, mai insignifiantule, te-ai imbatat cu apa rece si te crezi cu totul altceva decat esti in realitate, adica un escroc schizofrenic ce isi imagineaza ca tot pamantul se invarte in jurul lui. Mai du-te ma in puii mei, vorba alora de la Antena 1
 • +1 (3 voturi)    
  steno kmkz (Luni, 18 octombrie 2010, 15:55)

  Agentul oo7 [anonim]

  uite si stenogramele de la kamikaze :))
  http://www.kamikazeonline.ro/2010/10/exclusiv-stenogramele-interceptarii-mail-urilor-din-redactia-kamikaze/
 • +8 (10 voturi)    
  astept cu nerabdare (Luni, 18 octombrie 2010, 15:57)

  mihai [anonim]

  zgomotul produs de Partu cand isi va suge piciorul singur in celula si transmis in direct de postul irealitatea cu sediul viitor in wc-ul din curtea lui Nasparescu,,zgomot de supt interceptat de microfonul ambiental implantat odata cu ultimul supt de organ executat de Bogdan Chireac ,supravegheat indeaproape de intelectualii cu limbile deja maro(de atata lins in dos )ale lui Stelian Tanase si Emil Huhurezeanu. Reporter de teren (adica de latrina ):Cortina Dragostescu.
 • +10 (12 voturi)    
  ce legatura are Vantul?...... (Luni, 18 octombrie 2010, 16:01)

  petronas [anonim]

  Am stat de multe ori si m-am intrebat cum poate un partid istoric precum PNL-ul sa coabiteza de ani de zile cu PSD-ul si cu ineptii marca "Mircea Geoana".....Raspunsul este foarte limpede acum...Banii de la FNI nu au culoare politica....
 • +9 (11 voturi)    
  furtuna (Luni, 18 octombrie 2010, 16:05)

  burebista58 [utilizator]

  Exista o vorba romaneasca...cine seamana vant,culege furtuna...!!!...e lupta dintre rau si bine...daca am ajuns un popor care sa-l crdem pe vantu si ostasii lui,,liderii de sindicat'',putem emigra linistiti in congo...!!!
 • +11 (13 voturi)    
  Bravo! (Luni, 18 octombrie 2010, 16:24)

  mark [anonim]

  Sunt incantat ca ati publicat asta! M-am saturat sa vad atat prostie in jurul meu- Felicitari, Hotnews!

  Si mai dati-ne, vrem sa se stie tot!
 • +11 (15 voturi)    
  De va veni la tine Vantu! (Luni, 18 octombrie 2010, 16:29)

  kris [anonim]

  SOV este un individ foarte pragmatic asa cum a fost si cu FNI. El se bazeaza pe faptul ca 85% din romani sunt idioti iar cumpararea lor costa maxim 10 milioane euro si ai ce rezultat vrei la alegeri. De data asta a pierdut cu Geoana si datoria se transfera logic la Ponta. Daca nu plateste inapoi 20 milioane euro s-a terminat cu el. PSD-ul ca partid are o mare problema: trrebuie sa mearga la suptul p....li la Vantu ori de cate ori ii cheama. Crinuta daca nu raspunde la comenzi s-a terminat si cu ea. Vantu va face jocurile politice mult timp de acum incolo in Romania chiar fiind in inchisoare.
 • -4 (10 voturi)    
  Noi vrem stenograme (Luni, 18 octombrie 2010, 16:44)

  anado tauriga [anonim]

  E bune maica, pe vremile astea, stenogramele cu vantu si cu catz-real, dar vreau si mai multe si sunt in asentimentul dragilor vostri cititori, dar sa fie cu multe si diverse personaje si de la noi si de la ei, ca sa nu creada dobitocii ( adica noi, dragii cititori ) ca e vorba de vreo manipulare grosolana, acum cand vine iarna mizerabila si lumea moare ca n-are moare ( din lipsa de varza ).
  Mai multa lumina maica, vorba lu' Ghete.
  • -5 (9 voturi)    
   Ai dreptate, vreau si eu alte inregistrari (Luni, 18 octombrie 2010, 17:21)

   Ghitza [anonim] i-a raspuns lui anado tauriga

   Cu Base in dormitor discutand politica cu vreun ministru, cu ziaristii EVZ, cu Pora mai ales...cu verticalul Nashul , pe Boc primind indicatiile pretioase de la Cotroceni.
   Dar cel mai mult ash vrea sa-l aud pe presedinte cand planuieste viitorul tarii cu oamenii lui din servicii.....
  • +2 (2 voturi)    
   varza = mintea (Luni, 18 octombrie 2010, 21:37)

   Maria46 [utilizator] i-a raspuns lui anado tauriga

   "Maica"-anado tauriga-?????mi-as dorii sa fi unuldin pagubitii FNI .Manipulare = "Dormi linistit FNI lucreaza pentru tine "+Guvernarea rosie , v-au dat pensii si salarii de la buget , ca voi sa dormiti multumiti cu mita data ,iar ei sa vanda TARA .N-ai moare ca n-ai avut minte .O pensionara
 • +6 (8 voturi)    
  bravo ! (Luni, 18 octombrie 2010, 16:57)

  chostel [anonim]

  felicitari! ceva cu CTP nu aveti? el de dreapta cui asculta?
 • +2 (4 voturi)    
  Siguranta Nationala (Luni, 18 octombrie 2010, 17:24)

  nelu [anonim]

  Acuma sa mai spuna cineva ca o anumita parte din presa nu reprezita pericol la siguranta national!. Hai vreau sa va aud... Realitatea si Antena hai bagati. Daca nici acum cu aceste stenograme nu se vede ca grupul Realitatea atenteaza la siguranta nationala.... atunci ce sa mai zice...
 • -1 (5 voturi)    
  Daca se.. (Luni, 18 octombrie 2010, 17:42)

  roman usor prostit , total neimbecil [anonim]

  supara vreunul ca Vantu ne-a facut prosti, este un prost periculos rau. Omu' ne-a furat, a facut avere si noi stam si ne uitam la alde Gadea si Oana Stancu si ne enervam sau aplaudam din fotolii. Chioru n-are nicio regula dupa care se misca si s-a defecat el si fetitele lui in capul nostru si noi aplaudam ca pleaca o minte luminata (vezi Doamne!) dar atat de manjita si curva precum a lui Hurezeanu. Omu' a facut bani de sa va cumpere mintile alea putine de bibani! Are un business si il organizeaza in functie de interese, oare chioru sau Ponta or vorbi mai frumos cu subalternii lor?
 • +3 (5 voturi)    
  Am ajuns rau , aloo justitia! (Luni, 18 octombrie 2010, 18:04)

  Radu [anonim]

  Am ajuns rau daca un fost portar de la groapa de gunoi a orasului Roman si un fost detinut colaborator al Secu ii f prin batista pe toti oamenii politici, judecatori sau politisti din virful ierarhiei.
  Chiar asa de jos suntem ca popor? De ce dupa 20 de ani de la revolutia furata nu zac in puscarie Ghise, WC Tudor, fosti tortionari care acum sunt parlamentari linclusiv la PNL!!!! ?
  Ne meritam soarta domnilor sa ajunga un partid ca PSD sa rastoarne situatia cu ajutorul PNL...

  Nu mai exista demnitate in justitie? in Politie? chiar nu se poate face nimic?
 • -5 (9 voturi)    
  SOV PRESEDINTE !!!! BRAVO !!!! (Luni, 18 octombrie 2010, 19:03)

  Basescu a fost demis ! [utilizator]

  S.O.VÂNTU : - Cred că cea mai mare tâmpenie care a făcut-o imbecilul ăsta este că m-a ales pe mine ţintă, încă de acum un an de zile. Era băiat deştept, venea la supt p..., îmi sugea p... frumos, spunea sărut mâna pentru masă şi cu asta basta. Că loviturile mari, boul dracu', nu cu presa i le-am dat ci cu capacitatea mea de combinaţii şi de joc.

  SUPERB !!! SOV PRESEDINTE ! :)))))
 • -1 (3 voturi)    
  Cine are de pierdut (Luni, 18 octombrie 2010, 19:24)

  Costache2009 [utilizator]

  Din toata chestia asta cu stenogramele date pe goarna publica, pierd mult, mult de tot, companiile de telefonie. Bani si incredere... Chiar ar fi interesant de aflat cu cat a cazut "traficul" telefonic in ultimul an! :)
 • -1 (7 voturi)    
  Demagogie, ipocrizie, naivitate portocalie, (Luni, 18 octombrie 2010, 19:31)

  sailor endaproaching [anonim]

  Printr-o minima judecata inteleg ca acest Vantu
  ( (personaj sinistru , nu contest !) , a fost foarte dar foarte apreciat pana cand l-a sprijinit esential pe actualul Zeu intre zei sa-l debarce pe baiatul cu ouale ! (Fapt de notorietate publica). Daca-si pastra aceeasi conduita sunt convins ca nu patea absolut nimic ba din contra era printre mogulii buni ( vezi Paunestii cei imaculati spalati cu ariel ). Apropo stimati ingurgitori cu nesat ai sarmalelor (otravite) prezidentiale , unde va este Nicolae Popa ( de la FNI) a carui extradare v-a fluturat-o la nesfarsit mincinosul pt a-l vota , din decembrie 2009 pana astazi ????? Atat despre lipsa de logica , naivitatea si incapatanarea unor romani de a se imbata cu apa chioara si sa ramana masa inerta de manipulare pana la moarte ! Doamne scurta mai e memoria unora dintre noi.
  • 0 (2 voturi)    
   sailor endaproaching ai memorie scurta (Luni, 18 octombrie 2010, 21:45)

   Maria46 [utilizator] i-a raspuns lui sailor endaproaching

   sailor endaproaching, ai castigat bani de la FNI? numai acei ce au avut de castigat in urma mega ecrocheriei SOV l-au apreciat ,cauta-i printre guvernantii care faceau sluj in fata lui vantu.
   • -1 (3 voturi)    
    Stimata doamna, (Luni, 18 octombrie 2010, 22:26)

    sailor endaproaching [anonim] i-a raspuns lui Maria46

    Nu merita osteneala de-a va raspunde , dar totusi o fac pt a va comunica ca faceti parte din pacate, dintr-o categorie tot mai des intalnita in peisajul public . Ati sarit ca fata mare .....si m-ati catalogat drept admirator al lui Vantu ! Pai va intreb ca pe un om normal (sper) , ati citit tot ce am scris .......sau v-a displacut numele meu , avand probabil valente de a va indispune nitel si ati reactionat instinctiv ? Daca din ce am postat eu ( intre altele ca SOV este un Sinistru ) rezulta concluzia dvs, inseamna ca ori ati lipsit de la ora de citire, ori trebuie urgent sa va programati o examinare sau un test intr-o institutie de profil !
    • +1 (1 vot)    
     traducere pentru sailor endaproaching (Marţi, 19 octombrie 2010, 0:28)

     Maria46 [utilizator] i-a raspuns lui sailor endaproaching

     In opinia dvs .acest personaj sinistru SOV, "a fost foarte dar foarte apreciat pana cand l-a sprijinit esential pe actualul Zeu intre zei sa-l debarce pe baiatul cu ouale ! Daca-si pastra aceeasi conduita sunt convins ca nu patea absolut nimic ba din contra era printre mogulii buni "In opinia d.vs Presedintele Basescu A ajuns la concluzia dvs .atunci cand a constatat ca acesta SOV nu-i mai aduce foloase macelaridu-i adversarii.Concluzie cu totul eronata .Constant acest Sov si-a folosit Irealitatea TV denigrandu-l cu false argumente ,manipuland grosalan .Fiti linistit Popa Nicolae va fi adus in tara .
 • -4 (6 voturi)    
  Stiam ca Vantu (Luni, 18 octombrie 2010, 21:07)

  Jekill &Hyde [anonim]

  asta e doar un borfas.Dar din stenogramele astea imi dau seama ca asta deja gandeste,vorbeste si actioneaza la fel de malefic ca si Basescu,adversarul lui.Se merita unul pe altul.Cu ce specimene ne-am pricopsit,nene...Si unii nu inteleg ca ambii sunt identici si la fel,numai pozitiile lor difera...
 • -6 (8 voturi)    
  Vite incaltate (Luni, 18 octombrie 2010, 21:11)

  satanae [anonim]

  Daca cineva mai avea vreo iluzie asupra motivului pt care Marinarul a fost reales, nenea SOV reuseste sa i le spulbere: a cistigat pentru ca toti oponentii lui, in frunte cu mustaciosul asta penibil, prezentat ca un fel de geniu malefic al tarisoarei noastre, au fost niste vite incaltate. Basescu putea sa nici nu-si faca vreo campanie electorala, boii astia, prin aranjamentele lor de doi lei - pe care vad ca le considera niste manevre geniale - tot il scoteau presedinte. Si dupa ce ca sint timpiti, mai si discuta toate prostiile astea la telefon, desi probabil stiau cu siguranta ca sint ascultati. Dar, de, nu puteau sa lase sa le scape ocazia de a-si arata genialitatea la telefon, in fata slugilor si confratilor cu un nivel de inteligenta asemanator.
  Eroarea comuna care se face este insa sa credem ca, daca dusmanii Capitanului si ai lui ala micu' sint asa de timpiti, cei doi de mai sus si gasca lor ar fi mai breji. Dusmanii timpitilor nu sint, de obicei, decit niste idioti la fel de mari ca ei. Parca era nevoie de calomniile posturilor controlate de cercopitecii astia ca sa se vada cu ochiul liber haosul rezultat de pe urma a doi ani de inteleapta cirmuire impreuna a celor doi monstri sacri ai reformei in tarisoara noastra. Probabil nu mai are nici o importanta, cine-i iubea si pina acum pe cei doi va fi si mai intarit de stenogramele scapate iar, ca din greseala, de organele noastre.
  P.S. Banuiesc ca nu mai are nici un rost sa mai intreb ce legatura au convorbirile de mai sus cu ancheta referitoare la sprijinirea lui Nicolae Popa de catre SOV. Si sa mai spun ca, daca nu aveau nici o legatura cu ancheta in desfasurare, organele trebuia sa stearga benzile, nu sa ataseze continutul lor la un dosarul penal. Ce importanta mai are legea, organele au datoria sa informeze poporul, pt ca acesta sa aiba un subiect de discutii. Si sa ne tot vorbim intre noi pina ne-o durea gura, ca la asta a fost mereu bun bravul nostru popor.
  • -5 (7 voturi)    
   Gand (Luni, 18 octombrie 2010, 21:34)

   Jekill&Hyde [anonim] i-a raspuns lui satanae

   la gand...Si aproape simultan...:)))Tu insa ai dezvoltat ideea al naibii de bine si de adevarat.Din pacate...Tampite vremuri...
 • +5 (7 voturi)    
  Un speculant din Roman (Luni, 18 octombrie 2010, 22:11)

  Mircea [anonim]

  a fost in stare sa se foloseasca de mai mult de jumatate din clasa politica romaneasca si sa destituie un presedinte. E Va dati seama ca individul asta are la mana lui mare parte din clasa politica din Romania? Nu e de mirare ca inca nu poate fi pus usor cu botul pe labe. Si daca nici individul asta nu e vinovat..

  Asta ma face sa am si mai multa stima pentru Base. Nu e el cel mai "neprihanit", da' o jigodie ca Vantu trebuie starpita sa nu se inmulteasca.
 • +1 (3 voturi)    
  super (Marţi, 19 octombrie 2010, 4:40)

  fane spoitoru [anonim]

  un deliciu........... o asa sensatie nu am mai trait de mult, felicitari hotnews, si mai ales felicitari tuturor forumistior...........la multi ani....stiti voi cui !
 • 0 (2 voturi)    
  Cu parere de rau dar trebuie ... (Marţi, 19 octombrie 2010, 11:43)

  anaely [utilizator]

  sa va spun: Basescu este cel mai bun produs al politicii romanesti din ultimii 50 de ani.... asta din pacate pt SOV ,care la marele coeficient IQ pe care il detine,nu si'a dat seama de lucrul acesta. Paradoxul este ca el (Basescu) este singur impotriva tuturor sacalilor. Bravo dle Basescu!! Imi pare rau ca nu mai ai posibilitatea unei noi canditaturi
 • 0 (0 voturi)    
  concluzie (Marţi, 19 octombrie 2010, 21:18)

  anonim [anonim]

  faptul ca asemenea transcrieri au ajuns in presa nu trebuie decit sa ne puna pe ginduri si sa ne intrebam daca nu cumva tot ceea ce vedem si auzim este o piesa de teatru, in care noi p*limea asistam la show-ul unora care se cred in virful puterii si care de fapt sint doar niste pioni, la rindul lor.
 • 0 (0 voturi)    
  Ce zice Vantu pe blog! (Miercuri, 20 octombrie 2010, 0:02)

  Gigi [anonim]

  M-am trezit cu nostalgia-n fumul de trabuc, sentiment care m-a coplesit dupa ce un cititor m-a intrebat daca-mi amintesc cum fumam eu Carpati. Nu la tigari ma refer acum, ci la munti si la frumustile patriei de odinioara. Oare mai am timp sa cumpar toata tara asta si sa o fac la loc, asa cum era odata: frumoasa, pura si plina de oameni cumsecade. Am inceput deja acest demers prin Realitatea tv. Urmariti emisiunea All inclusive si veti vedea ce tara minunata avem. Inca nu este a mea, dar…. Tot timpul m-am intrebat de ce nu o scoate AVAS la vanzare intreaga ci pe bucatele. Stiti voi?Trabucul meu refuza dialogul. Nu este asa matinal.
 • 0 (0 voturi)    
  Lectii de capitalism (Miercuri, 20 octombrie 2010, 16:16)

  Gigi [anonim]

  Tare, in sfarsit ceva realitate! Din cate am vazut pe aici romanu' se cam asteapta sa fie cineva acolo sus sa vegheze pentru el. E total fals, toti vrem capitalism, cred ca stenogramele astea sunt niste lectii perfecte de realitate. Nu vad care e manipularea, asta e realitatea iar daca ceva e in neregula cred ca fiecare trebuie sa ia o decizie pentru el, nu sa astepte de undeva de sus. Nu va place media mogulilor, nu va mai uitati, nu mai cititi. Cautati doar ce va place. Daca media lor moare vor muri si ei cu ea... e simplu, trebuie doar sa vrei sa o faci. E o libertate de exprimare cum n-am mai fost pana acum, iar asta nu trebuie interzisa de nimeni...
 • 0 (0 voturi)    
  sov (Joi, 21 octombrie 2010, 15:35)

  qwas [anonim]

  In sfarsit se vede ce ii poate pielea lui Vantu. Cum sa mai crezi ce zice presa cand mogulii o manipuleaza asa de usor?
 • 0 (0 voturi)    
  Cum a ajuns S.O.V. sa manuiasca atatia politicieni (Vineri, 22 octombrie 2010, 7:26)

  Observator [anonim]

  Daca oameni ca S O Vantu, indivizi certati cu legea, ce se exprima in mod tiganesc in discutii cu importanti oameni politici ai acestei tari, iar Romania si romanii tac si pare ca nici nu-i intereseaza, gradul de depravare a acestor indivizi certati cu legea si care au complici in asa zisa lume "buna" a politicienilor romani, atunci poti zice numai atat:
  VAI DE BIATA ROMANIE, RAU A AJUNS...
  Un vantu care manuieste zeci sute de oameni politici?
  VAI, VAI, VAI DE ROMANIA!
 • 0 (0 voturi)    
  Vorbele lui Vantu in piata libera (Luni, 25 octombrie 2010, 1:34)

  Doru [anonim]

  Cred ca ce se intampla azi in Romania nu s-a mai intamplat de mult, din anii de dupa razboi, 45-50 si cu intreruperi, pina in 1963, o data cu eliberarea detinutilor politici de catre regimul DEJ. (tot 3 litere ca BAS sau BOC). Justitia a fost orbita. Vorbele au inlocuit faptele. In prostia lor, nescolitii securisti si procurori iau de bune si mistourile spuse de combatanti.
 • 0 (0 voturi)    
  Despre...noi (Joi, 18 noiembrie 2010, 20:27)

  ioan grapinoiu [anonim]

  In tara ologilor,schiopul este IMPARAT!Ma apuca greata cand vad ca LEPRA a cucerit TOTUL: politic,servicii publice,procuratura,magaristratura la toate nivelele,presa scrisa si nescrisa,politieeee!Biserica...cred ca mamei lor de hoti!Toate astea sunt mostenirea lasata de tiganul ...cinstit si sarac care a ajuns prin crima si tradare in carca unei tari debusolate si tampita de propaganda straina!


Abonare la comentarii cu RSS
Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by