Traficul rutier in zona Podului Grozavesti din Capitala se inchide in perioada 7 - 14 septembrie, din cauza lucrarilor la sistemul rutier si a liniilor de tramvai, se precizeaza intr-un comunicat dat publicitatii de Primaria Municipiului Bucuresti. Autoritatile isi cer scuze pentru disconfortul creat si sustin ca masura a fost luata pentru ca traficul pe sub Pasajul Basarab sa fie reluat integral, la 14 septembrie.

Circulatia pe Splaiul Independentei, intre Podul Cotroceni si Soseaua Virtutii, este permisa numai pentru vehiculele de interventie - politie, pompieri, salvare, precum si pentru riverani.

Astfel, pe portiunea din Splaiul Independentei cuprinsa intre intersectiile cu sos. Cotroceni si cu bd. Vasile Milea se permite accesul numai pentru riverani si vehiculele de interventie. Pe acest tronson circulatia se va desfasura pe o singura banda pe sensul catre Podul Grozavesti si pe doua - catre Podul Cotroceni.

Pe tronsonul din Splaiul Independentei cuprins intre Podul Grozavesti si Soseaua Virtutii, accesul este permis numai riveranilor si vehiculelor de interventie pe urmatoarele rute ocolitoare: intrare dinspre sos. Virtutii - Splaiul Independentei prin Econom Atanasie Stoicescu - str. Miorita - str. Econom Cezarescu; iesire in bd. Vasile Milea si intrare dinspre acelasi bulevard prin str. Econom Cezarescu - str. Alexandru Bordeanu cu iesire in Splaiul Independentei.