Fostul mare tenisman a avut o iesire nervoasa in momentul in care o reportera il filma la Timisoara, unde se afla alaturi iubita sa, Brigitte Sfat. In momentul in care a observat camera, Nastase o intreaba pe reportera de ce il filmeaza si daca vrea sa ii sparga camera.

Imaginile au fost difuzate de blogul mafiadintimisoara.wordpress.com si pot fi vizionate aici.

Cand ziarista spune ca este pe domeniul public, fostul tenisman intreba daca i-a cerut voie sa-l filmeze. Cand reportera il intreaba de ce a venit la Timisoara, Ilie Nastase replica: "Vrei sa iti sparg fata?", dupa care incepe sa o injure.

Intrebat de Adevarul de Seara, Ilie Nastase si-a explicat reactia: "Cum aveti voi voie sa imi faceti poze si sa ma filmati, asa am si eu voie sa reactionez. Daca vine cineva si ma deranjeaza, am si eu dreptul sa fac ce vreau. Eu nu sunt om rau, dar daca vine si ma ia cu raul in fata si cu un aparat pe care mi-l pune in fata, reactionez si eu. Ea (n.r. jurnalista) nu are dreptul asupra mea mai mult decat am eu dreptul asupra ei. Si cand o sa se dea o lege in care spune ca cel care vine si ma deranjeaza face si el puscarie cum fac si eu daca il bat pe el, atunci o sa mearga bine Romania. Nu are nimeni dreptul mai mult asupra mea decat am eu asupra lui. De ce? Ca el e ziarist si eu ce, marioneta?".

Ilie Nastase a fost imaginea mai multor firme de prestigiu, printre care si BRD, si a fost ales sa reprezinta imaginea tarii in campania "Romania, The land of choice", alaturi de Gheorghe Hagi si Nadia Comaneci. El a participat recent la lansarea noului brand de tara "Explore the Carpathian garden", la Shanghai.