Medicul Ioan Ungur, tatal lui Cristian Ungur, tanarul care a provocat accidentul de pe pista aeroportului din Caransebes, a declarat, duminica seara, ca nu a avut niciodata probleme cu fiul sau si ca acesta trebuie sa raspunda pentru ceea ce a facut, pentru ca nu are nicio scuza.

"Este major, trebuie sa raspunda. Sa fie retinut. Mi se pare normal sa fie retinut, asta e", a spus Ioan Ungur, citat de Mediafax.

"Sunt socat. Eu stiam ca nu bea deloc. Nu stiu ce s-a intamplat cu el. Trebuie sa plateasca pentru fapta lui. Este major. Are 25 de ani . Nu stiu ce a fost in capul lui. Mi se pare corect ca analiza probelor recoltate sa fie facuta in cat mai multe laboratoare, pentru a nu se spune ca am influentat noi rezultatele", a mai declarat Ioan Ungur, medic la Spitalul din Caransebes.

El a precizat ca aceste analize nu puteau fi facute in Caransebes, intrucat nu exista laborator specializat, in cazuri similare probele fiind trimise in laboratoare din Resita sau Timisoara.

Ioan Ungur a mai spus ca in urma cu sapte-opt ani a cumparat pentru Cristian Ungur si pentru fratele acestuia mai mare un teren in Timisoara, pentru ca doreau sa-si faca acolo o casa, insa in urma cu trei-patru ani cei doi au vandut acel teren si si-au impartit banii.

"A terminat Facultatea de medicina veterinara. A luat licenta fiind al cincilea in clasament. Acum locuieste cu noi in casa. Si sotia este tot medic", a mai spus Ioan Ungur.

El a precizat ca nu vrea sa mearga la spital, dar ca sotia lui a fost acolo, insa nu a putut vorbi cu acesta decat un minut, pentru ca a fost luat la audieri.

Ioan Ungur a mai spus ca a aflat ca baiatul lui a fost bătut de motociclisti, dar crede că a meritat acest lcuru.

"A fost batut pe buna dreptate de motociclişti. Nu are nicio scuza pentru fapta lui. Nu stiu cu cine era in masina", a precizat tatăl lui Cristian Ungur.

Si colegii medicului Ioan Ungur de la Spitalul din Caransebeş au declarat ca baiatul acestuia este cunoscut ca având un comportament linistit si ca nu face parte din grupurile agresive din localitate.