UPDATE (ora 13:20) Traficul rutier pe Autostrada Soarelui, pe sensul de mers Constanta-Bucuresti, a fost reluat sambata, in jurul orei 13:15, dupa aproape 10 ore de intrerupere, anunta Centrul Infotrafic. Circulatia fusese intrerupta sambata dimineata, in jurul orei 3:15, din cauza unui accident rutier care a avut loc la kilometrul 17. Un tir care transporta ciment s-a rasturnat pe drum, traficul fiind deviat pe DN3 Fundulea - Bucuresti.

Potrivit comisarului Paul Ulieru, de la Centrul Infotrafic, soferul tirului a pierdut controlul volanului din cauza unei explozii la un pneu, a acrosat o autoutilitara incarcata cu stupi care mergea in aceeasi directie si apoi s-a rasturnat pe drum, in zona kilometrului 17.

"Accidentul a avut loc la ora 3.15, cand soferul autovehiculului incarcat cu ciment a acrosat o autoutilitara cu stupi, care circula in aceeasi directie, dupa care s-a rasturnat. Accidentul s-a petrecut din cauza unei explozii la un pneu", a declarat comisarul Paul Ulieru, pentru Mediafax.

In urma accidentului nu au fost inregistrate victime, insa circulatia a fost deviata pe DN 3 Fundulea-Bucuresti, traficul pe sensul Bucuresti-Cernavoda desfasurandu-se normal.

De asemenea, sambata dimineata, intre orele 6.00 si 8.00, la statia de taxare de la Fetesti, pe sensul spre Constanta, au fost coloane de masini pe distante de pana la un kilometru, iar pe DN 22C Cernavoda - Murfatlar traficul a fost aglomerat, insa nu au fost blocaje.