Bucurestenii pot merge sambata si duminica la spectacole de teatru si muzica, in parcuri din sectoarele 2, 3 si 6, in cadrul programului cultural "Bucuresti-cartier de vara", anunta Agerpres. In Parcul National din sectorul 2, sambata, de la ora 10,00, cei mici sunt invitati la o lectie de iluzionism cu Teatrul de Magie si spectacolul "Magicianul si bagheta magica", iar de la ora 20,00 parintii sunt invitati la un spectacol de muzica usoara al Scolii de Arta Bucuresti. Duminica, 8 august, dimineata, Teatrul "Tandarica" prezinta spectacolul Mica Sirena, iar seara bucurestenii sunt invitati la show-ul "Comedii si iluzii", prezentat de Teatrul de Comedie.

In Parcul Titan din sectorul 3, sambata dimineata, de la ora 10,00, Teatrul Excelsior prezinta "Zambete Estivale", iar de la ora 20,00, Teatrul Nottara ii invita pe bucuresteni la spectacolul "Anselmo". Duminica, de la ora 10,00, copiii pot urmari spectacolul "Un desen, o floare, mare sarbatoare", al Teatrului "Ion Creanga", urmand ca seara sa se incheie cu piesa "Sms-uri, sms-uri".

In parcul Crangasi, din sectorul 6, sambata, la ora 10,00, Teatrul "Ion Creanga" ii asteapta pe cei mici cu spectacolul "In gradina va poftim ca-i vremea sa povestim", iar de la ora 20,00, Teatrul de Comedie va invita la "Comedii si iluzii". Duminica, de la ora 10,00, Teatrul Excelsior prezinta "Zambete estivale", iar de la ora 20,00 vor canta Ansamblurile Prahova din Ploiesti si Carpati din Campulung Muscel.