Circulatia rutiera intre intersectia DN 7 cu Centura Bucuresti Nord din localitatea Chitila si intersectia autostrazii A1 cu Centura Bucuresti, in zona Carrefour Militari, este inchisa incepand de luni pana la sfarsitul lunii august, din cauza unor lucrari de infrastructura, anunta Mediafax, citand Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale.

Zona va fi inchisa pentru executarea unor lucrari de infrastructura de conectare a noului pasaj de pe Centura de Nord a Capitalei cu pasajul de la Chitila. "In plus, vor mai fi executate si lucrari de aducere la parametri optimi de rulare a carosabilului pasajului existent precum si de largire a rampei Chitila. Mentionam ca am ales luna august pentru executarea acestor lucrari in urma consultarii valorilor de trafic inregistrate de Politia Rutiera care arata ca, in aceasta perioada, trec cele mai putine masini prin zona DN 7 - A1", au precizat reprezentantii CNADNR.

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale anunta ca, in intervalul mentionat, nu vor fi afectate relatiile de intrare si iesire din Bucuresti. In perioada restrictiei, circulatia pe relatia DN 7 - A1 Bucuresti-Pitesti se va desfasura deviat, pe traseul Centurii Capitalei, in directia intersectiei cu DN 1A, DN 1, DN 2, DN 3, A2, DN 4, DN 5, DN 6 si cu A2.

Pentru relatia autostrada A1- DN 7 soferii pot circula pe ruta deviata Centura Bucuresti - intersectiile cu DN 6, DN 5, DN 4, A2, DN 3, DN 2, DN 1, cu DN 1A, pe DN 1A pana la intersectia cu DN 7.