Politistii au decis neinceperea urmaririi penale si inchiderea dosarului in cazul realizatorului Tv Cristian Tabara, acuzat de fiica fostei sale iubite de agresiune sexuala. Solutia a fost propusa dupa ce au fost audiate toate persoanele implicate, iar cazul a fost inaintat Parchetului Tribunalului Bucuresti, care urmeaza sa ia o decizie, anunta Mediafax, citand surse judiciare. Potrivit procedurii, Politia lucreaza sub supravegherea Parchetului, iar solutia data de politisti urmeaza a fi aprobata sau respinsa de procurori.

Marti, realizatorul de televiziune Cristian Tabara a fost audiat la Sectia 9 Politie Bucuresti in legatura cu acuzatia conform careia ar fi abuzat sexual o adolescenta de 12 ani, care este fiica fostei sale iubite, a anuntat purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Christian Ciocan.

Christian Ciocan a precizat ca realizatorul Tv, care urmeaza sa se casatoreasca sambata, a fost invitat sa dea o declaratie la Sectia 9, unde a negat toate acuzatiile care i s-au adus.

Comisarul Ciocan a mai spus ca politistii au inceput cercetarile dupa ce s-au autosesizat in acest caz, precizand ca presupusa victima nu a depus nicio plangere pana in momentul inceperii verificarilor, ci doar a relatat la Politie aceasta situatie. Politistii le-au audiat atat de adolescenta, cat si pe mama acesteia, fata de 12 ani sustinand ca realizatorul Tv ar fi abuzat de ea, pe vremea cand Cristian Tabara si mama sa formau un cuplu.

Contactat, miercuri, de Mediafax, Cristian Tabara a refuzat sa faca orice fel de comentariu pe aceasta tema. El declarase, anterior, ca nu stia nimic despre acuzatiile care i se aduc si ca va urma calea oficiala in acest caz: "Nu stiam de acest dosar. Astept intai sa aflu ceva oficial. Daca exista intr-adevar aceasta chestiune, prefer sa urmez calea oficiala. Nu stiu ce este cu toata povestea asta. Este o prostie cap-coada".